shop.musicserver.cz
Makrorecenze eponymní desky November 2nd Dobrého pomálu, vyplatí se počkat... U eponymní desky November 2nd to platí rozhodně a dvakrát podtrženo. Nejen na musicserveru velmi chválenou nahrávku jsme proto podrobili makrorecenzi, která ukázala, že se zúčastněné čtveřici redaktorů velmi líbí, ale našlo by se i nějaké to ale. čtěte zde
Vydáno: 15.01.2024 15:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Hackney Diamonds" Rolling Stones Rolling Stones jsou bezpochyby ty největší hudební legendy, které by už dávno mohly žít jen z podstaty. Kapela se však vzepjala k heroickému výkonu a po téměř dvou dekádách natočila nové autorské album "Hackney Diamonds", které všude sklízí samou chválu. Jak se deska líbila našim pěti redaktorům v makrorecenzi? čtěte zde
Vydáno: 14.12.2023 08:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Kdo se bojí, musí do lesa" Pana Lynxe Michal Skořepa po letech nahrávání a pilování detailů letos konečně vydal desku "Kdo se bojí, musí do lesa" svého projektu Pan Lynx. Nejen na české poměry unikátní nahrávku jsme podrobili makrorecenzi, v níž se o své dojmy z alba podělili čtyři redaktoři. čtěte zde
Vydáno: 07.11.2023 17:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Hvězd" Jakuba Königa Obří broskev, Kittchen, Zvíře jménem Podzim. Všechny tyto kapely měly ve svém středu osobu Jakuba Königa. Ten se nyní rozhodl vystoupit poprvé sám za sebe a za producentské asistence Petra Ostrouchova a Aid Kida nahrál sólovou desku "Hvězdy". Jak se líbila čtveřici redaktorů v naší makrorecenzi? čtěte zde
Vydáno: 20.10.2023 08:30 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "72 Seasons" Metalliky Není na světě větší metalové kapely, než je Metallica, která to má ostatně vetknuto už ve svém názvu. Její nové album "72 Seasons" bylo očekáváno s velkým napětím, a i když se nejedná o žádný hudební přelom, čtyři thrasheři jsou nyní všude. Jak si nová deska vedla u naší čtveřice redaktorů v makrorecenzi? čtěte zde
Vydáno: 11.05.2023 13:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Memento Mori" Depeche Mode Kdyby Depeche Mode už jen brázdili stadiony a obehrávali staré hity, asi by jim to nikdo neměl za zlé. David Gahan a Martin Gore se ale po smrti Andyho Fletchera vzchopili a přece jen nahráli kolekci "Memento Mori", kterou obecně všichni chválí. Potěšila i pětici redaktorů musicserveru v naší makrorecenzi? čtěte zde
Vydáno: 14.04.2023 14:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Midnights" Taylor Swift Pokud by se mělo hlasovat, kdo je aktuálně největší globální hvězdou, na stupně vítězů by se určitě snadno dostala také Taylor Swift. I proto jsme její aktuální desku "Midnights" podrobili makrorecenzi. Co si o nahrávce myslí čtveřice našich redaktorů? čtěte zde
Vydáno: 19.01.2023 08:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Patient Number 9" Ozzyho Osbourna Ozzy Osbourne sice poslední roky bojuje se stále se zhoršujícím zdravím a jeho několikrát odložené turné se možná ani neuskuteční, na své letošní desce "Patient Number 9" se ovšem vzepjal ke skvělému výkonu. Jak nahrávka dopadla v hodnocení čtveřice našich redaktorů v makrorecenzi? čtěte zde
Vydáno: 28.10.2022 09:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Will Of The People" Muse Britské trio Muse je v hudebním businessu pravidelným dodavatelem hitových singlů, skvělých koncertů a povedených desek. Jak si jejich novinka "Will Of The People" vedla pod drobnohledem pětice našich redaktorů a redaktorek v naší další makrorecenzi? čtěte zde
Vydáno: 07.10.2022 14:30 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Posledných vecí" Mekyho Žbirky U recenzí posmrtných desek se dá jen těžko odpoutat od okolností, za kterých nahrávka vznikala. U "Posledných vecí" Mekyho Žbirky se však snad bez výjimek všichni recenzenti shodli v tom, že se jedná o jednu z jeho nejlepších nahrávek. A chválíme i v naší makrorecenzi. čtěte zde
Vydáno: 26.08.2022 08:30 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Zeit" od Rammstein Jestli je "Zeit" skutečně tím rozlučkovým albem skupiny Rammstein, ukáže až... čas. Jestli je ale při tom všem humbuku, který jeho vydání způsobilo, i albem povedeným, může ukázat třeba naše makrorecenze. Přečtěte si, co na tuto desku říkají čtyři naši redaktoři. Budete mít o důvod víc vyrazit na nedělní koncert? čtěte zde
Vydáno: 13.05.2022 17:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "4" Slashe feat. Myles Kennedy & The Conspirators Slash má sice poslední roky spousty práce s reunionem Guns N' Roses, kteří koncertují po celém světě, bez problémů si ale našel čas i na čtvrtou řadovku s Mylesem Kennedym & The Conspirators. Jak moc dobrá je, vám snad osvětlí makrorecenze se čtyřmi názory našich redaktorů. čtěte zde
Vydáno: 15.03.2022 08:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Dawn FM" The Weeknda Rok 2022 odstartoval velkou popovou deskou, kterou lačným uším fanoušků dodal The Weeknd. I když její příchod zvěstoval dlouho předem, konečné datum vydání dal světu vědět jen o pár dnů dříve, než nahrávka "Dawn FM" opravdu vyšla. Odrazilo se nadšení kritiků i posluchačů také v naší makrorecenzi? čtěte zde
Vydáno: 03.02.2022 09:30 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Cítím" Tomáše Kluse Tomáš Klus je občas jako prezident Zeman - sice by chtěl lidi spojovat, ale často je bohužel rozděluje. Nemůže za to ani tak jeho hudba, jako spíš názory, které se rozhodně nebojí veřejně projevovat. I to je jeden z důvodů, proč jsme jeho osobněji pojatou desku "Cítím" nechali projít testem naší makrorecenze. čtěte zde
Vydáno: 19.01.2022 08:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Umami" Ewy Farne Ewa Farna na své nové desce "Umami" pracovala dlouho, předlouho. Ještě před jejím vydáním celým mediálním prostředím zarezonoval singl "Tělo" a výsledné album rozhodně nezklamalo. Jak se ale na její novou kolekci dívají různí redaktoři musicserveru v naší makrorecenzi? čtěte zde
Vydáno: 07.01.2022 08:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Happier Than Ever" Billie Eilish Už když před dvěma lety začala Billie Eilish vyprodávat haly pro desetitisíce lidí, přičemž měla sotva vydáno debutové album, zdála se jako poměrně možná i varianta, že tím její kariéra také skončí. Albová dvojka "Happier Than Ever" ale ukazuje, že její sláva neustupuje. Co na desku říká pětice našich redaktorů? čtěte zde
Vydáno: 08.09.2021 16:35 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "folklore" a "evermore" Taylor Swift Zatímco fanouškové jiných hudebních hvězd musí na nové písně svých oblíbenců čekat dlouhé roky, Taylor Swift své příznivce minulý rok potěšila hned dvěma novými alby, "folklore" a "evermore". Jak se nám obě desky líbí dohromady jako jeden celek v naší další makrorecenzi? čtěte zde
Vydáno: 13.01.2021 09:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Plastic Hearts" Miley Cyrus Miley Cyrus už během své kariéry dokázala, že umí být popově vlezlá, alternativně podvratná i hitově odzbrojující. Na své nové desce "Plastic Hearts" se rozhodla proměnit v rockovou dračici, ale s jasným puncem osmdesátých let minulého století. Jak se tato její proměna líbí redaktorům v makrorecenzi? čtěte zde
Vydáno: 22.12.2020 14:30 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Jedna nula" Tata Bojs Vůbec nezastíráme, že máme na musicserveru Tata Bojs opravdu velmi rádi. Jejich "Nanoalbum" bylo dokonce úplně první nahrávkou, kterou jsme podrobili makrorecenzi. A tak je jasné, že pod drobnohledem pěti redaktorů skončila i jejich nová řadovka "Jedna nula". čtěte zde
Vydáno: 18.12.2020 08:30 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Dvou sluncí" Anety Langerové Dlouhých šest let jsme si museli počkat na novou desku Anety Langerové "Dvě slunce", která navazuje na skvělou a velmi pozitivně přijatou nahrávku "Na Radosti". Jak asi zpěvaččina novinka obstála v uších pěti redaktorů musicserveru? čtěte zde
Vydáno: 10.12.2020 14:00 v sekci Makrorecenze - Redakce

ALBUM TÝDNE 15/2024

Conan Gray
Found Heaven

Americká popová hvězdička Conan Gray přichází se svou už třetí řadovkou "Found Heaven". Pětadvacetiletý zpěvák se drží svých obvyklých témat, jako jsou vztahy a láska, přesto se novinka jeho předchozí tvorbě vymyká. Baví svým osmdesátkovým nádechem a také energičností a dravostí.

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)
Út 16.04.
Lil Tracy (US) / Brennan Savage (US) (Lucerna Music Bar, Praha)
St 17.04.
Foreign Beggars (UK) (Bike_Jesus, Praha)
Čt 18.04.
Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators (US) (Winning Group arena, Brno)
Čt 18.04.
Queenie (O2 universum, Praha)
Pá 19.04.
Queenie (O2 universum, Praha)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Themroc The Prodigy Justin Bieber Prince Vladimír Mišík Queen Adele AC/DC Kabát U2 Beyoncé Sia Bono Rush Liam Gallagher Taylor Swift Imagine Dragons Lady Gaga Linkin Park Marduk
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu