Sledujte musicserver.cz také na Facebooku!
Makrorecenze "folklore" a "evermore" Taylor Swift Zatímco fanouškové jiných hudebních hvězd musí na nové písně svých oblíbenců čekat dlouhé roky, Taylor Swift své příznivce minulý rok potěšila hned dvěma novými alby, "folklore" a "evermore". Jak se nám obě desky líbí dohromady jako jeden celek v naší další makrorecenzi? čtěte zde
Vydáno: 13.01.2021 09:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Plastic Hearts" Miley Cyrus Miley Cyrus už během své kariéry dokázala, že umí být popově vlezlá, alternativně podvratná i hitově odzbrojující. Na své nové desce "Plastic Hearts" se rozhodla proměnit v rockovou dračici, ale s jasným puncem osmdesátých let minulého století. Jak se tato její proměna líbí redaktorům v makrorecenzi? čtěte zde
Vydáno: 22.12.2020 14:30 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Jedna nula" Tata Bojs Vůbec nezastíráme, že máme na musicserveru Tata Bojs opravdu velmi rádi. Jejich "Nanoalbum" bylo dokonce úplně první nahrávkou, kterou jsme podrobili makrorecenzi. A tak je jasné, že pod drobnohledem pěti redaktorů skončila i jejich nová řadovka "Jedna nula". čtěte zde
Vydáno: 18.12.2020 08:30 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Dvou sluncí" Anety Langerové Dlouhých šest let jsme si museli počkat na novou desku Anety Langerové "Dvě slunce", která navazuje na skvělou a velmi pozitivně přijatou nahrávku "Na Radosti". Jak asi zpěvaččina novinka obstála v uších pěti redaktorů musicserveru? čtěte zde
Vydáno: 10.12.2020 14:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Disca" Kylie Minogue Kylie Minogue nedávno oslavila padesátku, a tak se rozhodla pro jednou zcela odolat vábení jiných hudebních krajů a plně se podvolit žánru, který jí už nejednou přinesl hit. "Disco" vetkla i do názvu celé desky, kterou jsme podrobili naší další makrorecenzi. Co si o novince australské zpěvačky myslí pětice redaktorů? čtěte zde
Vydáno: 02.12.2020 08:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Power Up" AC/DC Když AC/DC ohlásili, že přece jen vydají ještě jednu řadovou desku, oko nejednoho rockera určitě nezůstalo suché. Všechny máničky si "Power Up" určitě užívají, ale jak pravděpodobně poslední album legendárních australských rockerů dopadlo pod drobnohledem pěti redaktorů musicserveru v makrorecenzi? čtěte zde
Vydáno: 28.11.2020 08:30 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze alba "Chromatica" Lady Gaga Už to začínalo vypadat, že se Lady Gaga definitivně převtělí do role usedlé countryové zpěvačky, ale ona svůj přerod přece jen utnula a vrátila se na taneční parket. A to docela ve formě. Jak se její nová deska "Chromatica" líbí našim pěti redaktorům v makrorecenzi? čtěte zde
Vydáno: 16.06.2020 14:30 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Everyday Life" Coldplay Vydání každé nové desky Coldplay je vždy velká událost a u aktuální nahrávky "Everyday Life" tomu nebylo jinak. Jedna věc je ovšem očekávání a jiná výsledek. Jak si experimentální nahrávka této kapely vedla pod drobnohledem našich redaktorů v makrorecenzi? čtěte zde
Vydáno: 16.01.2020 10:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Retromakrorecenze "Biorytmů" Tata Bojs "Biorytmy" se konečně dočkaly své vinylové edice. Ta vyšla na počátku listopadu a tvoří ji dvě zelenkavé desky. Tata Bojs toto své staronové dítko v prosinci hned třikrát pokřtí, a tak jsme se v redakci vydali na cestu časem a album podrobili makrorecenzi. čtěte zde
Vydáno: 29.11.2019 08:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Rammstein" Rammstein Někteří hudebníci a hudebnice chrlí alba doslova jedno za druhým. Jiní rádi nechávají své fanoušky čekat. A pak jsou tu Rammstein. Během prvních čtrnácti let existence vydali šest řadovek, ta sedmá ale přišla až po desetileté pauze. Není tedy divu, že se z "Rammstein" stala událost. Což nemohlo minout makrorecenzi. čtěte zde
Vydáno: 16.07.2019 08:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?" Billie Eilish Kde se vzala, tu se vzala a najednou jí je všude plno. Billie Eilish. Miláček insta-generace, fenomén roku 2019, umělkyně s "potenciálem stejným, jako měla Nirvana". Všechna tato silná slova nás nemohla nechat v klidu, a tak jsme její debut "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?" podrobili makrorecenzi. čtěte zde
Vydáno: 02.05.2019 08:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Sucker Punch" Sigrid Na debutovou desku Sigrid jsme se v redakci hodně těšili. Tedy hlavně ta popová (a ultrapopová) část. Když se ale člověk na něco hodně těší, často bývá nakonec zklamán. A tak jsme album "Sucker Punch" podrobili makrorecenzi. Zapojili se do ní jak naši (ultra)popaři, tak tvrďáci. Jak to dopadlo? čtěte zde
Vydáno: 05.04.2019 15:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze filmu "Leaving Neverland" Dana Reeda Ano, jsme primárně hudební server. Dokument Dana Reeda "Leaving Neverland" ale začíná mít větší dopady, než se možná čekalo. A protože Michael Jackson je ikonou, bez které by zřejmě nebyl ani musicserver, a přestože (nebo možná taky protože) tenhle film nemá být o něm, podívali jsme se na snímek makropohledem. čtěte zde
Vydáno: 19.03.2019 08:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "EvoLucie" Lucie Na počátku bylo usmíření čtyř rozhádaných eg, na konci jsou dvě čerstvé Ceny Anděl. Značka Lucie táhne dnes stejně jako před lety. A vlastně i úplně stejně zní, což se občas objevuje ve výčtu záporných vlastností comebackového alba "EvoLucie". Co na to redaktorská čtveřice v naší makrorecenzi? čtěte zde
Vydáno: 08.03.2019 11:15 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Man Of The Woods" Justina Timberlakea Hned sedm redaktorů musicserveru se rozhodlo vyjádřit k nové desce Justina Timberlakea "Man Of The Woods". A jakkoli naprostá většina z nich sdílí upřímný obdiv k tomuto zpěvákovi, herci, skladateli, tanečníkovi... nové album se nelíbí v podstatě nikomu z nich. A to jsou ještě slabá slova. čtěte zde
Vydáno: 16.02.2018 10:30 v sekci Makrorecenze - Redakce
Retromakrorecenze "Futuretra" Tata Bojs "Futuretro" Tata Bojs vyšlo na jaře roku 2000 přibližně v době, kdy se musicserver proměňoval v článkový web, jak ho znáte dnes. Shodou okolností jsme tak na tuto desku nikdy nevydali recenzi, což jsme se nyní, kdy kapela na tuto nahrávku koncertně vzpomíná, rozhodli napravit. A rovnou pětinásobně. čtěte zde
Vydáno: 29.11.2017 12:30 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Spirit" Depeche Mode Depeche Mode jsou stále jednou z největších koncertních kapel a je jim jen ke cti, že pořád nahrávají nová alba a snaží se posunout dál, místo toho, aby jen přehrávali letité hity. Druhou věcí ovšem je, jaké jejich nové nahrávky jsou. U aktuální desky "Spirit" se k její kvalitě rozhodla vyjádřit pětice našich redaktorů. čtěte zde
Vydáno: 28.03.2017 13:30 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze ÷ (Divide) Eda Sheerana Přelom letošní zimy a jara je v hudebním světě zcela ve znamení nové desky "÷" neboli "Divide" Eda Sheerana. Anglický písničkář si dal na nějaký čas oddech, aby se letos vrátil vskutku ve velkém. Jak ale jeho třetí deska zarezonovala v uších pětice redaktorů musicserveru? čtěte zde
Vydáno: 20.03.2017 15:30 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Blackstar" Davida Bowieho V lednu zasáhl celý hudební svět nečekaný odchod Davida Bowieho, pár dnů po vydání skvělého alba "Blackstar". Jako poctu této legendě jsme se na tuto desku podívali i pohledem makrorecenze. Jejím hostem je Dan Šustr z Tiché dohody a výsledné skóre podpořilo resumé naší hlavní recenze. čtěte zde
Vydáno: 03.02.2016 08:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Sol Invictus" Faith No More Naše další makrorecenze patří Faith No More, kteří po téměř dvou dekádách vydali novou řadovku "Sol Invictus". S ní jsou právě na turné, které má v plánu i zastávku na hradeckém Rock For People. Deska sklízí vesměs pochvalné recenze, co na ni ovšem říká pětihlavá nekompromisní porota naší redakce? čtěte zde
Vydáno: 03.06.2015 10:25 v sekci Makrorecenze - Redakce

ALBUM TÝDNE 04/2021

Deaf Heart
Soft Heart Attack

Deaf Heart jsou pro mnohé ještě velkou neznámou, ale při poslechu jejich singlů poznáte, že jsou prostě dobří. Své zkušenosti z předchozích uskupení zúročila čtveřice muzikantů v čele s frackoidním Lichtagem na prosincovém debutu "Soft Heart Attack", jedné z nejlepších tuzemských desek loňského ro(c)ku.

9/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Ne 31.01.
Holy Fuck (CAN) (Futurum Music Bar, Praha)
Čt 11.02.
The Dead Daisies (AUS) (Lucerna Music Bar, Praha)
Ne 14.02.
The Score (USA) (Roxy, Praha)
Ne 14.02.
Zola Blood (UK) (Rock Café, Praha)
Ne 21.02.
Men I Trust (CAN) (Rock Café, Praha)
Út 23.02.
Harry Styles (UK) (O2 Arena, Praha)
Ne 14.03.
Elderbrook (UK) (MeetFactory, Praha)
St 17.03.
Avril Lavigne (CAN) (Tipsport Arena, Praha)
Čt 18.03.
Fontaines D.C. (IR) (Roxy, Praha)
Po 22.03.
Daði Freyr (ISL) (Fuchs2, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Bruno Mars Lady Gaga Kryštof AC/DC Beyoncé Viktor Sheen Ewa Farna Kylie Minogue Pokáč Mirai Lana Del Rey Deftones Jaromír Nohavica Tři sestry Rammstein Ariana Grande Tata Bojs Karel Gott Dua Lipa Adam Lambert
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2021 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver
Zavřít reklamu