Sledujte musicserver.cz také na Facebooku!
Makrorecenze "Everyday Life" Coldplay Vydání každé nové desky Coldplay je vždy velká událost a u aktuální nahrávky "Everyday Life" tomu nebylo jinak. Jedna věc je ovšem očekávání a jiná výsledek. Jak si experimentální nahrávka této kapely vedla pod drobnohledem našich redaktorů v makrorecenzi? čtěte zde
Vydáno: 16.01.2020 10:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Retromakrorecenze "Biorytmů" Tata Bojs "Biorytmy" se konečně dočkaly své vinylové edice. Ta vyšla na počátku listopadu a tvoří ji dvě zelenkavé desky. Tata Bojs toto své staronové dítko v prosinci hned třikrát pokřtí, a tak jsme se v redakci vydali na cestu časem a album podrobili makrorecenzi. čtěte zde
Vydáno: 29.11.2019 08:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Rammstein" Rammstein Někteří hudebníci a hudebnice chrlí alba doslova jedno za druhým. Jiní rádi nechávají své fanoušky čekat. A pak jsou tu Rammstein. Během prvních čtrnácti let existence vydali šest řadovek, ta sedmá ale přišla až po desetileté pauze. Není tedy divu, že se z "Rammstein" stala událost. Což nemohlo minout makrorecenzi. čtěte zde
Vydáno: 16.07.2019 08:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?" Billie Eilish Kde se vzala, tu se vzala a najednou jí je všude plno. Billie Eilish. Miláček insta-generace, fenomén roku 2019, umělkyně s "potenciálem stejným, jako měla Nirvana". Všechna tato silná slova nás nemohla nechat v klidu, a tak jsme její debut "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?" podrobili makrorecenzi. čtěte zde
Vydáno: 02.05.2019 08:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Sucker Punch" Sigrid Na debutovou desku Sigrid jsme se v redakci hodně těšili. Tedy hlavně ta popová (a ultrapopová) část. Když se ale člověk na něco hodně těší, často bývá nakonec zklamán. A tak jsme album "Sucker Punch" podrobili makrorecenzi. Zapojili se do ní jak naši (ultra)popaři, tak tvrďáci. Jak to dopadlo? čtěte zde
Vydáno: 05.04.2019 15:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze filmu "Leaving Neverland" Dana Reeda Ano, jsme primárně hudební server. Dokument Dana Reeda "Leaving Neverland" ale začíná mít větší dopady, než se možná čekalo. A protože Michael Jackson je ikonou, bez které by zřejmě nebyl ani musicserver, a přestože (nebo možná taky protože) tenhle film nemá být o něm, podívali jsme se na snímek makropohledem. čtěte zde
Vydáno: 19.03.2019 08:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "EvoLucie" Lucie Na počátku bylo usmíření čtyř rozhádaných eg, na konci jsou dvě čerstvé Ceny Anděl. Značka Lucie táhne dnes stejně jako před lety. A vlastně i úplně stejně zní, což se občas objevuje ve výčtu záporných vlastností comebackového alba "EvoLucie". Co na to redaktorská čtveřice v naší makrorecenzi? čtěte zde
Vydáno: 08.03.2019 11:15 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Man Of The Woods" Justina Timberlakea Hned sedm redaktorů musicserveru se rozhodlo vyjádřit k nové desce Justina Timberlakea "Man Of The Woods". A jakkoli naprostá většina z nich sdílí upřímný obdiv k tomuto zpěvákovi, herci, skladateli, tanečníkovi... nové album se nelíbí v podstatě nikomu z nich. A to jsou ještě slabá slova. čtěte zde
Vydáno: 16.02.2018 10:30 v sekci Makrorecenze - Redakce
Retromakrorecenze "Futuretra" Tata Bojs "Futuretro" Tata Bojs vyšlo na jaře roku 2000 přibližně v době, kdy se musicserver proměňoval v článkový web, jak ho znáte dnes. Shodou okolností jsme tak na tuto desku nikdy nevydali recenzi, což jsme se nyní, kdy kapela na tuto nahrávku koncertně vzpomíná, rozhodli napravit. A rovnou pětinásobně. čtěte zde
Vydáno: 29.11.2017 12:30 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Spirit" Depeche Mode Depeche Mode jsou stále jednou z největších koncertních kapel a je jim jen ke cti, že pořád nahrávají nová alba a snaží se posunout dál, místo toho, aby jen přehrávali letité hity. Druhou věcí ovšem je, jaké jejich nové nahrávky jsou. U aktuální desky "Spirit" se k její kvalitě rozhodla vyjádřit pětice našich redaktorů. čtěte zde
Vydáno: 28.03.2017 13:30 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze ÷ (Divide) Eda Sheerana Přelom letošní zimy a jara je v hudebním světě zcela ve znamení nové desky "÷" neboli "Divide" Eda Sheerana. Anglický písničkář si dal na nějaký čas oddech, aby se letos vrátil vskutku ve velkém. Jak ale jeho třetí deska zarezonovala v uších pětice redaktorů musicserveru? čtěte zde
Vydáno: 20.03.2017 15:30 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Blackstar" Davida Bowieho V lednu zasáhl celý hudební svět nečekaný odchod Davida Bowieho, pár dnů po vydání skvělého alba "Blackstar". Jako poctu této legendě jsme se na tuto desku podívali i pohledem makrorecenze. Jejím hostem je Dan Šustr z Tiché dohody a výsledné skóre podpořilo resumé naší hlavní recenze. čtěte zde
Vydáno: 03.02.2016 08:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Sol Invictus" Faith No More Naše další makrorecenze patří Faith No More, kteří po téměř dvou dekádách vydali novou řadovku "Sol Invictus". S ní jsou právě na turné, které má v plánu i zastávku na hradeckém Rock For People. Deska sklízí vesměs pochvalné recenze, co na ni ovšem říká pětihlavá nekompromisní porota naší redakce? čtěte zde
Vydáno: 03.06.2015 10:25 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Na Radosti" Anety Langerové "Na Radosti" je silné autorské album, kterým se Aneta Langerová posunula kousek dále. V hlavní recenzi jsme dost chválili, a tak jsme desku vhodili do klece dravé zvěře zvané makrorecenze. Pět redaktorů vyřklo ortel, ten podporuje resumé z již vydaného článku a bádá v dalších souvislostech. čtěte zde
Vydáno: 19.12.2014 08:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Mezi lopatky" Kieslowski "Mezi lopatky" je jedno z letošních domácích alb roku, které má šanci získat nějaké to ocenění v ročním sumáři. Kieslowski na něm spolupracovali s Janem P. Muchowem a svůj zvuk o dost posunuli. V hlavní recenzi jsme hodně chválili a ani makrorecenze za tímto hodnocením nikterak nepokulhává. čtěte zde
Vydáno: 04.12.2014 08:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Made in Czechoslovakia" Bena Cristovao Do spárů našich makrorecenzí padl i Ben Cristovao se svou deskou "Made in Czechoslovakia". Na "Bomby" se pařilo už loni, samotné album však rozhodně nezní stále stejně, naopak nabízí mnohé hudební tváře. Jak se s nahrávkou popralo našich pět redaktorů? čtěte zde
Vydáno: 16.09.2014 13:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Lightning Bolt" Pearl Jam Desáté album Pearl Jam "Lightning Bolt" bylo loni nepřehlédnutelné a letos k němu skupina vyrazila na evropskou koncertní štaci, která ale Česko bohužel mine. V naší makrorecenzi se však za deskou zpětně ohlížíme společně s našimi hosty - v sestavě Antonín Kocábek, Hynek Just a Wojciech Nowacki. čtěte zde
Vydáno: 21.06.2014 08:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Proměnamě" Tomáše Kluse Jednou ten krok musel přijít. Tomáš Klus se postavil na vlastní nohy a čtvrtou desku "Proměnamě" připravil zcela ve své režii, za pomoci kapely a Jirky Kučerovského. Po hlavní recenzi jsme ji uvrhli i do nelítostného mlýnku jménem makrorecenze, jejímž hostem se stal kuchař Kittchen. čtěte zde
Vydáno: 11.04.2014 09:30 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Pure Heroine" Lorde Když vyřknete jméno Lorde, vaše okolí vám hned zašeptá další podobná - Lana Del Rey nebo Birdy. Spojnice se hledají snadno, přesto "Pure Heroine" i díky nepřeslechnutelné hitovce "Royals" patří mezi alba roku 2013. Zamířili jsme tedy na ni i naši další makrorecenzi, jejímž hostem byla zpěvačka Patricie. čtěte zde
Vydáno: 15.01.2014 09:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "ARTPOP" Lady Gaga Lady Gaga je divou, která uhranula fanoušky svým přístupem k tvorbě a prezentací své osoby. Deska "ARTPOP" je tahounem posledních měsíců na poli popu, ze kterého se dočkáme ještě nejednoho hitu. Loňský rozruch okolo ní uzavřeme naší další makrorecenzí, jejímž hostem je Michael Foret. čtěte zde
Vydáno: 13.01.2014 09:00 v sekci Makrorecenze - Redakce

ALBUM TÝDNE 04/2020

Halsey
Manic

Mladá Američanka Halsey neměla s otevřeností nikdy problém. Přiznala na sebe potrat, problémy s drogami i to, že její vztahy stály za zlámanou grešli. Nová studiovka "Manic" ale ukazuje jinou upřímnost. Tu, kterou někteří chtějí skrývat. Bez pardonu odhaluje své rozpolcené a rozdrásané já. Syrově a přímě.

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Ne 02.02.
Keane (UK) (Forum Karlín, Praha)
Po 03.02.
Melanie Martinez (USA) (Forum Karlín, Praha)
St 05.02.
teepee (Lucerna Music Bar, Praha)
Po 10.02.
Lindemann (DE/SWE) (O2 Universum, Praha)
Pá 14.02.
Five Finger Death Punch + Megadeth + Bad Wolves (Tipsport Arena, Praha)
Pá 14.02.
Indies 30 let (Sono Centrum, Brno)
So 15.02.
Kiefer Sutherland (CAN) (Lucerna Music Bar, Praha)
So 15.02.
The Legendary Pink Dots (UK/NL) (Café V lese, Praha)
Ne 16.02.
Saint PHNX (UK) (Café V lese, Praha)
St 19.02.
5K HD (AT) (Jazz Dock, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Rihanna Coldplay Taylor Swift Mandrage AC/DC Phil Rudd Madonna Adele Lady Gaga Bruno Mars Beyoncé Sia Kryštof The Cure Ewa Farna Metallica Panic! At The Disco Ed Sheeran Chinaski Marek Ztracený
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2020 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver