shop.musicserver.cz
Makrorecenze "Patient Number 9" Ozzyho Osbourna Ozzy Osbourne sice poslední roky bojuje se stále se zhoršujícím zdravím a jeho několikrát odložené turné se možná ani neuskuteční, na své letošní desce "Patient Number 9" se ovšem vzepjal ke skvělému výkonu. Jak nahrávka dopadla v hodnocení čtveřice našich redaktorů v makrorecenzi? čtěte zde
Vydáno: 28.10.2022 09:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Will Of The People" Muse Britské trio Muse je v hudebním businessu pravidelným dodavatelem hitových singlů, skvělých koncertů a povedených desek. Jak si jejich novinka "Will Of The People" vedla pod drobnohledem pětice našich redaktorů a redaktorek v naší další makrorecenzi? čtěte zde
Vydáno: 07.10.2022 14:30 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Posledných vecí" Mekyho Žbirky U recenzí posmrtných desek se dá jen těžko odpoutat od okolností, za kterých nahrávka vznikala. U "Posledných vecí" Mekyho Žbirky se však snad bez výjimek všichni recenzenti shodli v tom, že se jedná o jednu z jeho nejlepších nahrávek. A chválíme i v naší makrorecenzi. čtěte zde
Vydáno: 26.08.2022 08:30 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Zeit" od Rammstein Jestli je "Zeit" skutečně tím rozlučkovým albem skupiny Rammstein, ukáže až... čas. Jestli je ale při tom všem humbuku, který jeho vydání způsobilo, i albem povedeným, může ukázat třeba naše makrorecenze. Přečtěte si, co na tuto desku říkají čtyři naši redaktoři. Budete mít o důvod víc vyrazit na nedělní koncert? čtěte zde
Vydáno: 13.05.2022 17:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "4" Slashe feat. Myles Kennedy & The Conspirators Slash má sice poslední roky spousty práce s reunionem Guns N' Roses, kteří koncertují po celém světě, bez problémů si ale našel čas i na čtvrtou řadovku s Mylesem Kennedym & The Conspirators. Jak moc dobrá je, vám snad osvětlí makrorecenze se čtyřmi názory našich redaktorů. čtěte zde
Vydáno: 15.03.2022 08:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Dawn FM" The Weeknda Rok 2022 odstartoval velkou popovou deskou, kterou lačným uším fanoušků dodal The Weeknd. I když její příchod zvěstoval dlouho předem, konečné datum vydání dal světu vědět jen o pár dnů dříve, než nahrávka "Dawn FM" opravdu vyšla. Odrazilo se nadšení kritiků i posluchačů také v naší makrorecenzi? čtěte zde
Vydáno: 03.02.2022 09:30 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Cítím" Tomáše Kluse Tomáš Klus je občas jako prezident Zeman - sice by chtěl lidi spojovat, ale často je bohužel rozděluje. Nemůže za to ani tak jeho hudba, jako spíš názory, které se rozhodně nebojí veřejně projevovat. I to je jeden z důvodů, proč jsme jeho osobněji pojatou desku "Cítím" nechali projít testem naší makrorecenze. čtěte zde
Vydáno: 19.01.2022 08:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Umami" Ewy Farne Ewa Farna na své nové desce "Umami" pracovala dlouho, předlouho. Ještě před jejím vydáním celým mediálním prostředím zarezonoval singl "Tělo" a výsledné album rozhodně nezklamalo. Jak se ale na její novou kolekci dívají různí redaktoři musicserveru v naší makrorecenzi? čtěte zde
Vydáno: 07.01.2022 08:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Happier Than Ever" Billie Eilish Už když před dvěma lety začala Billie Eilish vyprodávat haly pro desetitisíce lidí, přičemž měla sotva vydáno debutové album, zdála se jako poměrně možná i varianta, že tím její kariéra také skončí. Albová dvojka "Happier Than Ever" ale ukazuje, že její sláva neustupuje. Co na desku říká pětice našich redaktorů? čtěte zde
Vydáno: 08.09.2021 16:35 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "folklore" a "evermore" Taylor Swift Zatímco fanouškové jiných hudebních hvězd musí na nové písně svých oblíbenců čekat dlouhé roky, Taylor Swift své příznivce minulý rok potěšila hned dvěma novými alby, "folklore" a "evermore". Jak se nám obě desky líbí dohromady jako jeden celek v naší další makrorecenzi? čtěte zde
Vydáno: 13.01.2021 09:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Plastic Hearts" Miley Cyrus Miley Cyrus už během své kariéry dokázala, že umí být popově vlezlá, alternativně podvratná i hitově odzbrojující. Na své nové desce "Plastic Hearts" se rozhodla proměnit v rockovou dračici, ale s jasným puncem osmdesátých let minulého století. Jak se tato její proměna líbí redaktorům v makrorecenzi? čtěte zde
Vydáno: 22.12.2020 14:30 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Jedna nula" Tata Bojs Vůbec nezastíráme, že máme na musicserveru Tata Bojs opravdu velmi rádi. Jejich "Nanoalbum" bylo dokonce úplně první nahrávkou, kterou jsme podrobili makrorecenzi. A tak je jasné, že pod drobnohledem pěti redaktorů skončila i jejich nová řadovka "Jedna nula". čtěte zde
Vydáno: 18.12.2020 08:30 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Dvou sluncí" Anety Langerové Dlouhých šest let jsme si museli počkat na novou desku Anety Langerové "Dvě slunce", která navazuje na skvělou a velmi pozitivně přijatou nahrávku "Na Radosti". Jak asi zpěvaččina novinka obstála v uších pěti redaktorů musicserveru? čtěte zde
Vydáno: 10.12.2020 14:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Disca" Kylie Minogue Kylie Minogue nedávno oslavila padesátku, a tak se rozhodla pro jednou zcela odolat vábení jiných hudebních krajů a plně se podvolit žánru, který jí už nejednou přinesl hit. "Disco" vetkla i do názvu celé desky, kterou jsme podrobili naší další makrorecenzi. Co si o novince australské zpěvačky myslí pětice redaktorů? čtěte zde
Vydáno: 02.12.2020 08:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Power Up" AC/DC Když AC/DC ohlásili, že přece jen vydají ještě jednu řadovou desku, oko nejednoho rockera určitě nezůstalo suché. Všechny máničky si "Power Up" určitě užívají, ale jak pravděpodobně poslední album legendárních australských rockerů dopadlo pod drobnohledem pěti redaktorů musicserveru v makrorecenzi? čtěte zde
Vydáno: 28.11.2020 08:30 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze alba "Chromatica" Lady Gaga Už to začínalo vypadat, že se Lady Gaga definitivně převtělí do role usedlé countryové zpěvačky, ale ona svůj přerod přece jen utnula a vrátila se na taneční parket. A to docela ve formě. Jak se její nová deska "Chromatica" líbí našim pěti redaktorům v makrorecenzi? čtěte zde
Vydáno: 16.06.2020 14:30 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Everyday Life" Coldplay Vydání každé nové desky Coldplay je vždy velká událost a u aktuální nahrávky "Everyday Life" tomu nebylo jinak. Jedna věc je ovšem očekávání a jiná výsledek. Jak si experimentální nahrávka této kapely vedla pod drobnohledem našich redaktorů v makrorecenzi? čtěte zde
Vydáno: 16.01.2020 10:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Retromakrorecenze "Biorytmů" Tata Bojs "Biorytmy" se konečně dočkaly své vinylové edice. Ta vyšla na počátku listopadu a tvoří ji dvě zelenkavé desky. Tata Bojs toto své staronové dítko v prosinci hned třikrát pokřtí, a tak jsme se v redakci vydali na cestu časem a album podrobili makrorecenzi. čtěte zde
Vydáno: 29.11.2019 08:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Rammstein" Rammstein Někteří hudebníci a hudebnice chrlí alba doslova jedno za druhým. Jiní rádi nechávají své fanoušky čekat. A pak jsou tu Rammstein. Během prvních čtrnácti let existence vydali šest řadovek, ta sedmá ale přišla až po desetileté pauze. Není tedy divu, že se z "Rammstein" stala událost. Což nemohlo minout makrorecenzi. čtěte zde
Vydáno: 16.07.2019 08:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?" Billie Eilish Kde se vzala, tu se vzala a najednou jí je všude plno. Billie Eilish. Miláček insta-generace, fenomén roku 2019, umělkyně s "potenciálem stejným, jako měla Nirvana". Všechna tato silná slova nás nemohla nechat v klidu, a tak jsme její debut "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?" podrobili makrorecenzi. čtěte zde
Vydáno: 02.05.2019 08:00 v sekci Makrorecenze - Redakce

ALBUM TÝDNE 48/2022

Mylene Farmer
L'Emprise

"L'Emprise" je v mnohém překvapení - Mylene Farmer se vrací do hudebních kontur, které k ní patří vlastně odjakživa. Temná a provokativní symbolika udává ráz této až generační zpovědi, kterou autorka stvořila s novým týmem spolupracovníků vedeným Woodkidem. Po předchozích hubenějších letech je to velkolepý návrat.

9/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Pá 02.12.
Anastacia (US) (O2 Universum, Praha)
Pá 02.12.
Milky Chance (DE) (Forum Karlín, Praha)
Po 05.12.
nothing,nowhere. (US) + guccihighwaters (US) / Sulliii (UK) (Lucerna Music Bar, Praha)
Pá 09.12.
Moderat (DE) (Forum Karlín, Praha)
Pá 09.12.
The Legendary Pink Dots (UK) (Underdogs', Praha)
St 14.12.
Earthgang (US) (Roxy, Praha)
So 28.01.
Arakain (CZ) (O2 Universum, Praha)
Čt 09.02.
The Black Angels (US) (Roxy, Praha)
Ne 12.03.
Easy Life (US) (Roxy, Praha)
Út 14.03.
Starset (US) (Lucerna Music Bar, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

The Prodigy Lenny Justin Bieber Prince Vladimír Mišík Madonna Adele Marpo Viktor Sheen BTS Ed Sheeran Kryštof Lucie Vondráčková Queen Vojtaano Mirai Michal Prokop Slash Ewa Farna Remme
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2022 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2022 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver
Zavřít reklamu