Sledujte musicserver.cz také na Facebooku!
Makrorecenze "Electric" Pet Shop Boys Za svou kariéru si Pet Shop Boys vyzkoušeli několik hudebních poloh, často jim však byla nejblíže ona elektronická s výraznými rytmy. Přesně takto funguje i jejich dvanáctá řadovka "Electric", která sklidila převážně pochvalné recenze. Hostem naší makrorecenze je tentokrát Moimir Papalescu. čtěte zde
Vydáno: 01.11.2013 08:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Radio" Kittchena Zrod druhé desky Kittchena zabral mnohem více času, než se možná z počátku očekávalo. "Radio" je však uceleným albem skvělého vypravěče příběhů, jehož přijetí vyvolalo nezkrotnou radost a pochvaly, ale taktéž i rozčarování. Nepřekvapivě se ve stejném módu nese i naše první poprázdninová makrorecenze. čtěte zde
Vydáno: 24.09.2013 06:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Here's Willy Moon" Willyho Moona Vypadá trochu jako kříženec Buddy Hollyho a Justina Biebera, ale blíže má rozhodně k tomu prvnímu. Jeho "Here's Willy Moon" je stylový kotrmelec napříč žánry, v základech však staví na rock'n'rollu. Bodově roztříštěnou makrorecenzi doplňuje jako host Jitka Charvátová. čtěte zde
Vydáno: 17.07.2013 15:40 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "The Next Day" Davida Bowieho Dokonalé utajení a následné velké překvapení pro celý hudební svět. Tak se prezentovala nová deska Davida Bowieho "The Next Day". On sám se nenechal ničím zaskočit a vypiloval povedené album, které sklízí chválu. A tento fakt potvrdil i James Harries coby host naší makrorecenze. čtěte zde
Vydáno: 12.06.2013 12:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Paramore" Paramore Paramore prošli mnoha změnami a chvíli to dokonce vypadalo i na rozpad. Nakonec z toho vzešla prostě pojmenovaná řadovka "Paramore", na které se posouvají do nových rovin a ne každý je z jejího zvuku nadšený. V naší makrorecenzi nám tentokrát svůj pohled hosta poskytl Michal Škrabák z River Jordan. čtěte zde
Vydáno: 23.05.2013 12:30 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Delta Machine" Depeche Mode Třináctá deska Depeche Mode "Delta Machine" budí nejenom nadšení, ale i hromadu rozpaků. V naší makrorecenzi nakonec převládl téměř souhlasný mírný optimismus, ač si spíše myslíme, že se jedná o spíš slabší tvůrčí chvilku této legendy. O další názor jsme pak požádali i zvukového experta Borise Carloffa. čtěte zde
Vydáno: 16.05.2013 16:40 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Zeroth" Luno Eponymní debut, EP "Litato" a následné dlouhohrající album "Zeroth" se staly poznávacími prvky tvorby projektu Luno, který si v současnosti vybírá oddechový čas. Přesto si samotná nahrávka stále vyžaduje pozornost uhranutých posluchačů a nastal ten pravý čas ji dodatečně podrobit naší další makrorecenzi. čtěte zde
Vydáno: 16.04.2013 12:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "The 20/20 Experience" Justina Timberlakea Po vydání "The 20/20 Experience" se ve velkém rozjely názorové vášně z různých pólů, ať už nadšení, či zklamání. Důležité však je, že Justin Timberlake je zpátky a díky singlům "Suit & Tie" a "Mirrors" je ho rázem všude plno. Ideální důvod pro naši další makrorecenzi, ve které hostuje i Ben Cristovao. čtěte zde
Vydáno: 10.04.2013 14:30 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Exile" Hurts Debutové album Hurts "Happiness" si okamžitě získalo spousty fanoušků, včetně těch v České republice. Proto bylo jejich druhé album "Exile" očekáváno s velkým napětím. Povedlo se? Nepovedlo se? Snad vám odpoví i naše další makrorecenze, v níž svůj názor vyjádřilo pět redaktorů. čtěte zde
Vydáno: 26.03.2013 12:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "The Escapist" Borise Carloffa Apollo 2012 zná svého vítěze, stal se jím Boris Carloff a jeho deska "The Escapist", vybroušená zvuková výprava plná emocí a civilních zpovědí. Pro mnohé album roku, pro jiné nezvyklé a téměř nepřístupné. Carloff však získal i několik nominací na letošní Anděly, a tak přišel čas i na názor našich pěti redaktorů. čtěte zde
Vydáno: 15.03.2013 08:30 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Inzerátu" Kryštof Úspěšné halové minuturné Kryštof k desce "Inzerát" je minulostí, ovšem velký počet nominací na letošní Anděly nás přiměl udělat na album i s odstupem od vydání makrorecenzi. A snad více než jindy v ní platí, že co člověk, to názor. Hodnocení se totiž pohybuje od dvojky až po devítku. čtěte zde
Vydáno: 14.03.2013 18:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Take Me Home" One Direction Slovo boyband jako nadávka, nebo jako dobře udělaný produkt? Každý asi dokáže snadno a rychle napočítat pět pro či proti, pro průzkum jsme si vybrali One Direction. Jejich druhá deska "Take Me Home" sklízí ovace fanynek a vlna pobláznění dorazila i k nám. Jak dopadla v naší další makrorecenzi? čtěte zde
Vydáno: 26.02.2013 08:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Soundtracku ke konci světa" Zrní Konec světa sice neproběhl, ale kladenské Zrní na své třetí desce "Soundtrack ke konci světa" k jeho očekávání složilo výtečný doprovod. Album se natolik povedlo, že jsme se pustili i do makrorecenze, která pro kapelu dopadla velmi dobře. čtěte zde
Vydáno: 10.01.2013 15:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Take The Crown" Robbieho Williamse Robbie Williams, zdá se, prožívá pozitivnější část svého života. Deska "Take The Crown" se měla stát dalším důležitým milníkem jeho rozjeté kariéry. Dočkala se však smíšeného přijetí nejen ze strany nejvěrnějších fanoušků a v podobném duchu se nese i naše makrorecence. Polepší si, nebo pokazíme skóre? čtěte zde
Vydáno: 18.12.2012 17:10 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Vlků u dveří" Umakartu Osm let je celkem dlouhá doba, Umakart však ukázal, že za tu dobu neztratil nic ze svých sil. "Vlci u dveří" coby sídlištní pop odkrývají nové alternativy atmosfér textů Jaromíra Švejdíka. Jak tato prodleva a zvukové posuvy prošly testem u naší pětice redaktorů, odhalují následující řádky. čtěte zde
Vydáno: 10.12.2012 17:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Push And Shove" No Doubt Když jedenáct let nenahrajete novou desku, je dost dobře možné, že na vás fanoušci zapomenou. Na No Doubt jejich příznivci čekali vytrvale, "Push And Shove" ale zrovna moc chvály v recenzích nepobralo. A jak se deska líbila pětici redaktorů musicserveru v naší makrorecenzi? čtěte zde
Vydáno: 21.11.2012 14:30 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "The 2nd Law" Muse Muse již tradičně svým novým albem "The 2nd Law" roztříštili názory redaktorů musicserveru i posluchačů obecně na velmi pozitivní a velmi negativní. Ještě před jejich pražským koncertem si v naší makrorecenzi můžete ověřit, zda si o aktuální kolekci myslíme totéž co vy. čtěte zde
Vydáno: 15.11.2012 08:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "¡Uno!" Green Day Green Day se letos rozhodli vrátit v opravdu velkém stylu. Po dvou koncepčních albech "American Idiot" a "21st Century Breakdown" připravili k vydání hned trojici desek, které vydávají v krátkém sledu. Hned první z nich nazvanou "¡Uno!" jsme podrobili redakční makrorecenzi. čtěte zde
Vydáno: 17.10.2012 08:30 v sekci Makrorecenze - Redakce
Retromakrorecenze "Bad" Michaela Jacksona Jedno z nejhitovějších alb Michaela Jacksona slaví právě v těchto dnech pětadvacet let od vydání, což je dost dobrá příležitost zavzpomínat vypuštěním jeho speciální reedice. Na musicserveru ale vůbec rádi vzpomínáme, a tak jsme přetřásli jeho verzi původní. Počtěte si... čtěte zde
Vydáno: 19.09.2012 08:00 v sekci Makrorecenze - Redakce
Makrorecenze "Deaf To The Call" The Prostitutes Svého času patřili mezi naděje tuzemské kytarovkové scény. Možná je ten čas dávno pryč, možná ale ne. Mají The Prostitutes ještě i v roce 2012 co říct? Pět redaktorů si poslechlo jejich aktuální desku "Deaf To The Call" a shrnulo své postřehy v makrorecenzi. čtěte zde
Vydáno: 04.09.2012 16:00 v sekci Makrorecenze - Redakce

ALBUM TÝDNE 42/2019

Opeth
In cauda venenum

Moře vody proteklo v deathmetalové řece jménem Styx a Mikael Åkerfeldt museli zaplatit Charónovi asi velké výkupné, aby jej pustil zpět z podsvětí na rodnou půdu. "Pustím tě, ale už nikdy nebudeš growlovat a z progresivního deathu jen prog budeš ctíti," dal mu převozník podmínku. A tak je tu "In cauda venenum".

9/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Po 21.10.
Lucky Chops (USA) (Lucerna Music Bar, Praha)
Út 22.10.
Richard Müller, Michael Kocáb a Ondřej Soukup (Forum Karlín, Praha)
St 23.10.
BE27: Tangerine Dream (DE) (Roxy, Praha)
St 23.10.
Ghost-Note (USA) (Metro Music Bar, Brno)
Čt 24.10.
The Rasmus (FIN) (Lucerna - Velký sál, Praha)
Čt 24.10.
Jesca Hoop (USA) (Café V lese, Praha)
Čt 24.10.
BE27: Manon Meurt + Luvver (SK) (Roxy, Praha)
Čt 24.10.
Patax (ESP) (Metro Music Bar, Brno)
Pá 25.10.
Anomalie (CAN) (Café V lese, Praha)
Pá 25.10.
BE27: Rebekah (UK) (Roxy, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Karel Gott Kryštof Lady Gaga Blood Red Shoes Armand Van Helden 11 Fingers Records Inna Jonas Blue Thomas Dybdahl Ready Kirken The Cure New Kids On The Block Jaga Jazzist Kool And The Gang Wanastowi Vjecy Ringo Deathstarr Radio 4 Hellyeah Madonna Highly Suspect
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2019 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver