shop.musicserver.cz
Nové desky 7/2020 - od Ozzyho Osbourna přes Pata Methenyho po BTS

Nové desky 7/2020 - od Ozzyho Osbourna přes Pata Methenyho po BTS

Vydáno: 26.02.2020 06:35 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: Epic

Ačkoli hudebním novinkám dle titulku vládnou muži jako Ozzy Osbourne, Pat Metheny nebo korejští BTS, co se týče počtu, budou mít převahu ženy. Můžete se těšit na Agnes Obel, Grimes, nečekaný návrat Sarah Harmer, ostravský objev Moonlight Benjamin nebo Allie X. Rockové fanoušky navíc potěší Biff Byford se svou sólovkou nebo naši Vitacit.

V pátek 21. února vyšly tyto nové tituly:

Pat Metheny - From This Place (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz

Pat Metheny - From This Place
Poměrně dlouhou dobu, přes šest let, trvalo Patu Methenymu, než připravil nástupce alba "KIN (←→)". Letošní novinku "From This Place" americký jazzový kytarista nenahrával po delší době se svým Unity Bandem, ale sezval si novou sestavu, v níž ovšem nechybí jeho dlouholetý spolupracovník, bubeník Antonio Sánchez. K němu dále přibyli britský pianista Gwilym Simcock, malajsko-australská basistka Linda May Han Oh a také orchestr Hollywood Studio Symphony pod taktovkou Joela McNeelyho. Coby hosté se na desce podíleli také zpěvačka Meshell Ndegeocello, Gregoire Maret na harmoniku a perkusista Luis Conte. Ukázky z alba, které bude k dispozici i na vinylu, uslyšíte na stránkách vydavatelství Nonesuch.


Ozzy Osbourne - Ordinary Man (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: metal

Ozzy Osbourne - Ordinary Man
Živoucí legenda Ozzy Osbourne je zpět s novou deskou. "Ordinary Man" je podle mnohých recenzentů - včetně našeho kolegy Ondřeje Hricka - silným dílem, které nenechá v klidu žádného příznivce tohoto slavného zpěváka. Jako hosty si na svou možná poslední nahrávku přizval umělce, jako je Elton John, Post Malone, Slash a Tom Morello. Album vychází jako standardní CD, deluxe CD, černý vinyl a deluxe barevný vinyl, picture disc a samozřejmě digitálně. Navíc každý fyzický nosič bude obsahovat kód, který umožní kupujícímu vyhrát jednu z více než třech stovek cen, včetně vstupů na některý z koncertů aktuálního turné "No More Tours 2" včetně osobního setkání s Ozzym. Nutno podotknout, že právě koncertní šňůra je kvůli zpěvákovu zdravotnímu stavu v ohrožení, i přes zrušení několika amerických zastávek zůstává ta pražská ale zatím v platnosti. Ozzy má vystoupit v pražské O2 areně společně s Judas Priest 13. listopadu.


BTS - Map Of The Soul: 7 (Bighit)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: k-pop / rap / EDM

BTS - Map Of The Soul: 7
Minulý týden jsme vám představovali první anglickou desku korejské party Monsta X, nyní se s novinkou přihlásili další hvězdy k-popu - uskupení BTS. Jak už napovídá název "Map Of The Soul: 7", novinka navazuje na loňské EP "Map Of The Soul: Persona" a septet sedm skladeb doplnil o dalších třináct kousků. K Edu Sheeranovi a Halsey, kteří se podíleli už na ípíčku, se nyní připojili například i Troye Sivan, Allie X a Sia. Produkci zajistil velmi početný tým, kam proklouzli i západní Arcades či Martin Sjølie. Zbytek obstarali především Pdogg a Hiss Noise. Nad tím, jak moc se s novou deskou popularita BTS rozroste, můžete přemýšlet při poslechu ukázek na jejich YouTube profilu.


The World Alive - Monomania (Fearless)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: metalcore

The World Alive - Monomania
Se šestou studiovou nahrávkou přichází americká metalcorová formace The World Alive. Pyšní se titulem "Monomania" a její produkci dostal na starost Erik Ron, jehož služeb využili také třeba Panic! At The Disco nebo Godsmack. Z rádií můžete znát už celkem čtyři singly včetně pilotní vlaštovky "Burning Your World Down" a kromě nich obsahuje deska ještě navíc dvanáct skladeb. Ukázky včetně titulního songu najdete k poslechu a zhlédnutí na oficiálním webu kapely.


Grimes - Miss Anthropocene (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: art pop / electropop

Grimes - Miss Anthropocene
Kanadská hudebnice Claire Elise Boucher, která si už nějaký čas říká Grimes, se v poslední době proslavila hned dvakrát - poprvé, když prohlásila, že by byla raději, kdyby její koncerty byly holografické, a podruhé, když začala randit s Elonem Muskem, s nímž aktuálně čeká i své první dítě. Před tím ovšem stačila nahrát své páté studiové album "Miss Anthropocene", jehož název spojuje dva pojmy - misantropie a antropocén, tedy nenávist k lidstvu a období, kdy lidstvo ovlivňuje ekosystém planety. Není tedy divu, že v deseti písničkách je její art pop postavený z části také na nu-metalu a ethereal wave, do nichž dále nasává i elektroniku, industrial a alternativní rock. Lepší obrázek si uděláte prostřednictvím jejího YouTube kanálu.


Biff Byford - School Of Hard Knocks (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: heavy metal

Biff Byford - School Of Hard Knocks
Se svou úplně první studiovou nahrávkou přichází slavný frontman kultovní britské heavymetalové formace Saxon Biff Byford. Dostala název "School Of hard Knocks" a vznikala pod taktovkou Jackyho Lehmanna ve studiích Brighton Electric Studio. Jako hosty na albu uslyšíte Phila Campbella, Nicka Bakera, Alexe Holzwarta a Davea Kempa. Můžete se těšit na celkem jedenáct skladeb včetně romantické "Me And You", ke které zpěvák vydal na svátek svatého Valentýna videoklip. Podívat se na něj můžete na oficiálním webu interpreta.


Moonlight Benjamin - Simido (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: bluesrock / world music

Moonlight Benjamin - Simido
Jedním z výrazných účinkujících loňských Colours byli Moonlight Benjamin, kteří na Drive stagei rozezněli svůj mix blues, rocku a world music. Snad všechny zaujala hlavní představitelka a voodoo zpěvačka, která má kořeny na Haiti, a o moc pozadu nezůstali ani její francouzští kolegové, kteří pochází z thrashrockových kapel. Novinka tohoto uskupení dostala název "Simido" a nabídne celkem deset nových skladeb, které si můžete poslechnout například na bandcamp profilu kapely.


Greg Dulli - Random Desire (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: progresivní rock

Greg Dulli - Random Desire
Lídr kapel The Afghan Whigs a The Twilight Singers zkouší štěstí jako sólový zpěvák. "Random Desire" je první plnohodnotné sólové album Grega Dulliho a najdete na něm všechny silné momenty, na jaké můžete pomyslet: Tvrdé, jemné až romantické, introspektivní i vážné a odvázané. Na nahrávku přispěli také další hvězdní hudebníci jako Rick G. Nelson, Dr. Stephen Patt, Mathias Schneeberger, Jon Skibic a Jon Theodore. Ukázky k poslechu a ke zhlédnutí najdete na YouTube.com. Co myslíte, je deska skutečně tak výjimečná?


Agnes Obel - Myopia (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: současná vážná hudba / folk / indie pop

Agnes Obel - Myopia
Dánská muzikantka a zpěvačka Agnes Obel své čtvrté album pojmenovala "Myopia" a představuje ho následujícími slovy: "Pro mě je 'Myopia' albem o důvěře a pochybách. Můžete věřit sami sobě? Můžete důvěřovat svým úsudkům? Můžete věřit, že děláte správné věci? Můžete věřit vlastním instinktům a v to, co cítíte? Nebo jsou vaše pocity pokřivené?" Všechno toto shrnula do deseti skladeb, v nichž kombinuje folk, indie pop se současnou vážnou hudbou. Jak a zda vás naláká na březnový koncert v Hybernii, zkoumejte na jejím YouTube profilu.


Royce da 5'9'' - The Allegory (eOne)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rap

Royce Da 5'9
Původně to vypadalo, že si Royce da 5'9'' dal loni po dvou předloňských albech od nahrávání mírný oraz, ale vzhledem k tomu, že na "The Allegory" přináší hned dvaadvacet skladeb, není to zrovna pravděpodobné. Americký rapper na svoji osmou nahrávku, kterou produkoval především on sám, sezval řadu svých kolegů, mezi kterými nemůže chybět jeho spolupracovník DJ Premier. Doplnili ho například Westside Gunn, Conway The Machine, T.I., Vince Staples či Crooked I. Že nezůstalo pouze u rapu, ale poměrně často uslyšíte i stopy jazzu a soulu, zjistíte z ukázek na rapperově Soundcloudu


Sarah Harmer - Are You Gone (Arts & Crafts Productions)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk / pop rock

Sarah Harmer - Are You Gone
Po dlouhých deseti letech se s osmou studiovou nahrávkou vrací kanadská písničkářka Sarah Harmer. Pojmenovala ji "Are You Gone" a její příznivci se mohou těšit na celkem dvanáct skladeb, které sama muzikantka představuje coby následovníky své druhé desky "You Were Here" z roku 2000. Poprvé na nich spolupracovala s producentem Marcusem Paquinem, který v minulosti nahrával například s Morrisseym, Little Scream, Arcade Fire nebo The National. Jednu ze skladeb věnovala jinému kanadskému písničkáři Gordu Downiemu, který zemřel v roce 2017 ve věku třiapadesáti let. Jak za posledních deset let Sarah Harmer vyzrála, zjistíte prostřednictvím jejího YouTube profilu.


Tip týdne

Allie X - Cape God (Twin Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie pop / synth pop / electropop

Allie X - Cape God
Po čtyřech letech od vydání debutu "CollXtion II" se vrací kanadská hudebnice Allie X s druhým albem, které nazvala "Cape God". Příznivci její kombinace indie popu, synth popu a elektroniky se mohou těšit na dvanáct písniček, jejichž produkce se ujal Švéd Oscar Görres, jehož služeb v minulosti využili DNCE, Maroon 5 nebo Marina. Vedle Alexandry Hughes, jak zní její občanské jméno, uslyšíte i Troye Sivana a Mitski. Že byste tuto zpěvačku neměli minout, zjistíte na jejím YouTube profilu.


King Krule - Man Alive! (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: post-punk / alternativní rock / jazz fusion

King Krule - Man Alive!
Britský muzikant a rapper Archy Ivan Marshall, který vystupuje pod jménem King Krule, svým posledním albem "The Ooz" konečně výrazněji prorazil do hudebních žebříčků. Zda bude v tomto trendu pokračovat i na desce "Man Alive!", zatím nevíme, nicméně, už dnes je ovšem zřejmé, že na něm nabízí celkem čtrnáct skladeb, které jsou méně jazzové a více v nich převládá alternativa, post-punk, elektronika a poměrně tvrdý rock. Pro lepší představu si pusťte některé z písniček na muzikantově YouTube.


Kevin Garrett - Made Up Lost Time (EP) (Awal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: r'n'b / soul

Kevin Garrett - Made Up Lost Time (EP)
Americký hudebník Kevin Garrett se proslavil především coby spolupracovník Beyoncé na jejím albu "Lemonade", za nějž si vysloužil i nominaci na Grammy. V loňském roce ovšem vydal album "Hoax" a na něj momentálně navazuje svým třetím EP "Made Up Lost Time". Pět písniček, které se nesou na vlně současného r'n'b a soulu, můžete poznávat na Garrettově YouTube profilu.


Různí - Heroic Beethoven (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: klasická hudba

Různí - Heroic Beethoven
Dnes tu máme rovněž něco pro milovníky klasiky ve všech ohledech. U příležitosti 250 let od narození Ludwiga van Beethovena je tu kompilace "Heroic Beethoven", která fyzicky vychází pouze na dvojvinylu. Jak zjistíte ze seznamu a ukázek v e-shopu Presto Classical, setkali se na ní významní umělci a dirigenti, jako jsou například Nikolaus Harnoncourt, Stephen Kovacevich, András Schiff, Jacqueline du Pré, Daniel Barenboim, Artemis Quartet, Mstislav Rostropovich, Otto Klemperer či Carlo Maria Giulini.


Vitacit - Vzhůru přes oceán (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Vitacit - Vzhůru přes oceán
Nahrávka "Vzhůru přes oceán" české rockové legendy Vitacit vyšla původně v roce 1990 a kapela ji vydala jako své vůbec první album. Fanoušci ho považují za jeden ze základních kamenů českého heavy metalu. Natočila ho legendární sestava Miloš Dodo Doležal, Pavel Kuře Hejč, Luděk Adámek, Ivan Polák. Obsahuje převážně skladby složené v nejpopulárnějším období 1988 - 1990. Na svou dobu bylo velmi dobře natočené a zahrané, ovšem remastering po třiceti letech posouvá díky digitální technologii tehdejší kvalitu ještě o level výše. Při poslechu je tedy možné zaznamenat větší rozlišení nástrojů, konkrétnější a silnější zvuk. Producent alba a hlavní autor písní Doležal dotočil ve svém studiu Hacienda i dva bonusové songy z té doby ("Labyrint srdce", "Braň se"). Oproti původní nahrávce obsahuje remasterovaná podoba alba tedy místo deseti skladeb položek celkem dvanáct.


V krátkosti

  • Douglas Dare - Milkteeth (Bertus)
    Anglický artpopový hudebník Douglas Dare vydává své třetí řadové album "Milkteeth" a na něm celkem jedenáct skladeb. Poměrně intimní nahrávku již prezentuje na svém YouTube profilu.
  • COIN - Dreamland (Awal)
    Americká indiepopová kapela se hlásí s třetí studiovkou "Dreamland". Čtrnáct skladeb muzikantům pomáhali tvořit Mark Foster a Isom Innis z Foster The People. Uslyšíte je na jejich YouTube kanálu.
  • Katie Pruitt - Expectations (Bertus)
    Na první poslech by se mohlo zdát, že v Nashvillu aktuálně žijící písničkářka Katie Pruitt by mohla být novou následovníci Evy Cassidy. Ovšem když si na jejím YouTube profilu poslechnete ukázky z druhého alba "Expectations", zjistíte, že až tolik podobné si nejsou.
  • Nora Jane Struthers - Bright Lights, Long Drives, First Words (Blue Pig Music)
    Ameická countryová zpěvačka se svými předchozími čtyřmi alby výrazněji neprorazila, ale třeba se to povede s tím pátým "Bright Lights, Long Drives, First Words", pro nějž přichystala celkem dvanáct písniček. Zda by se jí to mohlo povést, můžete soudit na jejím bandcampu.
  • Jan St. Werner - Molocular Meditation (Bertus)
    Člen německého dua Mouse On Mars Jan St. Werner vydává své sólové album "Molocular Meditation". Na pěti skladbách, které uslyšíte na bandcampu, spolupracoval s Markem E. Smithem.


Dále vychází:

Banoffee - Look At Us Now Dad (Bertus)
Beat City Tubeworks - Top Rock (Bertus)
Best Coast - Always Tomorrow (Universal)
Broken Witt Rebels - Ok Hotel (Bertus)
Califone - Echo Mine (Bertus)
Claude Vonstroke - Freaks & Beaks (Bertus)
Collateral - Collateral (Bertus)
CP Unit - One Foot On The Ground Smoking Mirror Shakedown (Bertus)
Demons & Wizards - III (Sony Music)
Discharge - Protest And Survive -The Anthology (Warner Music)
Guided By Voices - Surrender Your Poppy Field ()
H.E.A.T - H.E.A.T II (Mystic Production)
Heart Bones (feat. Har Mar Superstar) - Hot Dish (Bertus)
Her Silo - Don't Forget The Heart That's Beating ()
Humanist - Humanist (Bertus)
Charlotte Rose Benjamin - Party City (EP) (Moshi Moshi)
Innards - Back From The Grave, Straight In Your Face (Bertus)
John Lee Hooker - Black Night Is Falling (Warner Music)
Kapela K - Králík a jiné písničky (Wisemusic)
Lanterns On The Lake - Spook The Herd (Bertus)
Lee Ranaldo & Raül Refree - Names Of North End Women (Bertus)
Letitia Vansant - Circadian (Bertus)
Lowrider - Refractions (Bertus)
Miles Davis - Music From And Inspired By 'Miles Davis: Birth Of The Cool,' A Film By Stanley Nelson (Bertus)
Mondo Generator - Fuck It (Bertus)
Orla Gartland - Freckle Season (EP) ()
Peggy Sue - Vices (Bertus)
Raspberry Bulbs - Between The Age Of Mirrors (Bertus)
Rebecca Foon - Waxing Moon (Bertus)
Rose Cousins - Bravado (Bertus)
Russ Ballard - It´s Good To Be Here (Warner Music)
Seablite - High-Rise Mannequins (EP) (Bertus)
Sightless Pit - Grave Of A Dog (Bertus)
Six Organs Of Admittance - Companion Rises (Bertus)
Sonny Landreth - Blacktop Run (Bertus)
Spinning Coin - Hyacinth (Bertus)
Syteria - Reflection (Bertus)
Terrifiant - Terrifiant (Bertus)
The Amity Affliction - Everyone Loves You...once You Leave Them (Mystic Production)
Too Free - Love In High Demand (Bertus)
We Sell The Dead - Black Sleep (Bertus)
Whitmer Thomas - Songs From The Golden One (Bertus)
Wilsen - Ruiner (Bertus)
Wrekmeister Harmonies - We Love To Look At The Carnage (Bertus)

Vychází na vinylu:
Agnes Obel - Myopia (Universal)
Banoffee - Look At Us Now Dad (Bertus)
Beat City Tubeworks - Top Rock (Bertus)
Best Coast - Always Tomorrow (Universal)
Biff Byford - School Of Hard Knocks (Warner Music)
Bruce Springsteen - 18 Tracks (Sony Music)
Bruce Springsteen - Devils & Dust (Sony Music)
Bruce Springsteen - Live In Dublin (Sony Music)
Bruce Springsteen - The Rising (Sony Music)
Bruce Springsteen & The E Street Band - Live In New York City (Sony Music)
Califone - Echo Mine (Bertus)
Candlebox - Candlebox (Bertus)
City Of The Sun - Chapters I & Ii (Universal)
Collateral - Collateral (Bertus)
Demons & Wizards - III (Sony Music)
Dio - Angry Machines (Warner Music)
Dio - Killing The Dragon (Warner Music)
Dio - Magica (Warner Music)
Dio - Master Of The Moon (Warner Music)
Discharge - Protest And Survive -The Anthology (Warner Music)
Douglas Dare - Milkteeth (Bertus)
Greg Dulli - Random Desire (Warner Music)
Grimes - Miss_Anthropocene (Bertus)
H.E.A.T - H.E.A.T II (Mystic Production)
Heart Bones (feat. Har Mar Superstar) - Hot Dish (Bertus)
Humanist - Humanist (Bertus)
Jan St. Werner - Molocular Meditation (Bertus)
Katie Pruitt - Expectations (Bertus)
King Krule - Man Alive! (Bertus)
Lanterns On The Lake - Spook The Herd (Bertus)
Lee Ranaldo & Raül Refree - Names Of North End Women (Bertus)
Lowrider - Refractions (Bertus)
Miles Davis - Music From And Inspired By 'Miles Davis: Birth Of The Cool,' A Film By Stanley Nelson (Bertus)
Mondo Generator - Fuck It (Bertus)
Ozzy Osbourne - Ordinary Man (Sony Music)
Pat Metheny - From This Place (Warner Music)
Peggy Sue - Vices (Bertus)
Raspberry Bulbs - Between The Age Of Mirrors (Bertus)
Rebecca Foon - Waxing Moon (Bertus)
Rose Cousins - Bravado (Bertus)
Russ Ballard - It´s Good To Be Here (Warner Music)
Různí - Heroic Beethoven (Warner Music)
Sasha Sloan - Self Portrait (Sony Music)
Seablite - High-Rise Mannequins Ep (Bertus)
Selena Gomez - Rare (Universal)
Sightless Pit - Grave Of A Dog (Bertus)
Six Organs Of Admittance - Companion Rises (Bertus)
Sonny Landreth - Blacktop Run (Bertus)
Spinning Coin - Hyacinth (Bertus)
Stormzy - Heavy Is The Head (Warner Music)
Terrifiant - Terrifiant (Bertus)
Thin Lizzy - Bad Reputation (Universal)
Too Free - Love In High Demand (Bertus)
Vitacit - Vzhůru přes oceán (Warner Music)
We Sell The Dead - Black Sleep (Bertus)
Whitmer Thomas - Songs From The Golden One (Bertus)
Wilsen - Ruiner (Bertus)
Wrekmeister Harmonies - We Love To Look At The Carnage (Bertus)

Reedice:
Candlebox - Candlebox (Bertus)
Dio - Killing The Dragon (Warner Music)

NÁZORY
  • Ozzy... (Fimi, 26.02.2020 07:11) Reagovat

    Ozzy

    • Re: Ozzy... (David, co ho všichni nesnáší ale on je miluje, 26.02.2020 11:06) Reagovat

      Hmmmm, dědek starej plesnivej ...

      • Re: Ozzy... (Ho_Reese, 26.02.2020 13:28) Reagovat

        Taky jednou budeš :-)

        • Re: Ozzy... (David, co ho všichni nesnáší ale on je miluje, 26.02.2020 13:33) Reagovat

          ... už jsem ...

      • Re: Ozzy... (Fimi , 26.02.2020 20:41) Reagovat

        jo souhlasím... A?

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Nové desky 17/2024 - od Pet Shop Boys přes Justice po St. Vincent
Nové desky 17/2024 - od Pet Shop Boys přes Justice po St. Vincent Ačkoli novinkám tohoto týdne vévodí hlavně Pet Shop Boys, St. Vincent, Jess Glynne či Justice, poměrně silné zastoupení nabízí i domácí scéna s oceňovanými Manon Meurt, Hlaskontrabas Oktet, Livin Free, Karlem Markytánem či... čtěte zde
Vydáno: 01.05.2024 12:00 v sekci Novinky | Nové desky
David Guetta feat. OneRepublic - I Don’t Wanna Wait 6/10
Video: David Guetta oprášil hit moldavských O-Zone. Do "I Don't Wanna Wait" si pozval OneRepublic Francouzský DJ a producent David Guetta si v poslední době celkem libuje v předělávání devadesátkových hitů do nového kabátu. Vcelku slušně se popral s remixem starého hitu La Bouche "Be My Lover", minulý rok všechny pobláznil... čtěte zde
Vydáno: 01.05.2024 08:40 v sekci Audio / Video | Video
Šestice nejpamátnějších klipů ze začátků Smashing Pumpkins
Nejvíc nej: Šestice nejpamátnějších klipů ze začátků Smashing Pumpkins Kultovní Smashing Pumpkins se na svém turné "The World Is A Vampire" zastaví také v české metropoli. Před jejich koncertem, který se uskuteční 4. července v O2 universu, si připomeňme zásadní videoklipy z počátků kariéry této... čtěte zde
Vydáno: 30.04.2024 08:00 v sekci Publicistika | Nejvíc nej
Jugi (UDG) - Nejvíc mě naplňuje, že jsem muž mnoha profesí
Rozhovory: Jugi (UDG) - Nejvíc mě naplňuje, že jsem muž mnoha profesí S bubeníkem Jugim jsme si povídali nejen o tom, co je nového u jeho domovské kapely UDG. Pohovořil také o svých dalších aktivitách, včetně chodu bookingové agentury RedHead Music, která zastupuje významné umělce. Zamyslel se také... čtěte zde
Vydáno: 29.04.2024 14:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
Manon Meurt - Unravel 9/10
Recenze: Fascinující "Unravel" zrcadlí niterný svět Manon Meurt Debut "MMXVIII" představoval neskromně silné vykročení, v němž Manon Meurt poodhalili svou nezaměnitelnou tvář. Šestileté čekání na "Unravel" přineslo nečekaný progres a tvůrčí posun, přičemž hybatelem těchto změn se stal... čtěte zde
Vydáno: 29.04.2024 00:00 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 17/2024 - od Pet Shop Boys přes Justice po St. Vincent (01.05.2024 12:00)
- Nové desky 16/2024 - od Taylor Swift přes Pearl Jam po My Dying Bride (24.04.2024 10:00)
- Douglas Dare přichystal avantgardou ovlivněnou desku "Omni" (19.04.2024 12:08)
- Nové desky 15/2024 - od Marka Knopflera přes Mirai po girl in red (17.04.2024 09:30)
- Nové desky 14/2024 - od X Ambassadors přes The Black Keys po Bensona Boona (10.04.2024 10:00)
- Nové desky 13/2024 - od Beyoncé přes Sum 41 po Sheryl Crow (03.04.2024 15:00)
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Video: Ozzy Osbourne je stále v plné síle. Na desku kytaristy The Cult Billyho Morrisona nazpíval výborný song "Crack Cocaine" (23.03.2024 18:00)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)

ALBUM TÝDNE 18/2024

Manon Meurt
Unravel

Debut "MMXVIII" představoval neskromně silné vykročení, v němž Manon Meurt poodhalili svou nezaměnitelnou tvář. Šestileté čekání na "Unravel" přineslo nečekaný progres a tvůrčí posun, přičemž hybatelem těchto změn se stal producent Eddie Stevens. V podobě "Unravel" přichází vyzrálé a komplexně pojaté album.

9/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)
Čt 16.05.
Akon (US) (Forum Karlín, Praha)
So 18.05.
King Gizzard & The Lizard Wizard (AU) (Forum Karlín, Praha)
Út 21.05.
Reverend Peyton’s Big Damn Band (US) (Lucerna Music Bar, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber The Prodigy Prince Vladimír Mišík Taylor Swift Kabát Queen Adele Sia Bono Rush Beyoncé Mirai Dua Lipa Lady Gaga AC/DC U2 Liam Gallagher Linkin Park Imagine Dragons
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu