shop.musicserver.cz
Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves

Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves

Vydáno: 20.03.2024 21:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Tomáš Rozkovec | foto: SNL

Ačkoli největšími hvězdami jsou tento týden Justin Timberlake a Kacey Musgraves, rockeři a metalisti mají trochu přesilu. Pod vedením The Black Crowes se na vás řítí Dragonforce, The Dandy Warhols, Peter Garrett nebo Necrophobic. Trochu to vyvažují ještě Bára Zmeková, Rezz a rekapitulující Aneta Langerová.

V pátek 15. března vyšly tyto nové tituly:

Justin Timberlake - Everything I Thought It Was
žánr: r'n'b / pop

 Justin Timberlake - Everything I Thought It Was
Justin Timberlake nepatří k hudebníkům, kteří by chrlili jednu desku za druhou - jeho fanoušci si už zvykli, že si musejí počkat. Nejinak tomu bylo i v případě nástupce páté desky "Man Of The Woods", který dostal název "Everything I Thought It Was" a jehož příprava zabrala prakticky přesně šest let. Americký hudebník a herec ovšem trpělivost odměňuje hned osmnácti písničkami, v nichž se tak trochu vrací zpět ke kořenům, tedy k mixu r'n'b a popu. Mezi spoluproducenty se objevují slavná jména jako Louis Bell, Cirkut, Danja, Andrew DeRoberts, Rob Knox, Angel López, Ryan Tedder, Timbaland a Federico Vindver. Do trojice hostů se zařadili Fireboy DML, Tobe Nwigwe a také jeho někdejší formace 'NSync, s níž aktuálně pracuje na nové desce. První kritiky zařazují výsledek spíše do průměru. Proč tomu tak je, zjišťujte na Timberlakeově YouTube profilu.


Bára Zmeková - Jediný na světě
žánr: folk/ alt pop

 Bára Zmeková - Jediný na světě
Bára Zmeková svým debutem zaujala pevné místo na domácí hudební scéně a nyní na něj navazuje druhým albem "Jediný na světě". Přináší na něm jedenáct skladeb, v nichž důležitou roli hraje autorská výpověď a české texty postavené na osobní zkušenosti. Nahrávka vznikala od ledna 2023 v gotické budově v Úštěku na historickém pianu Steinway & Sons z roku 1892. Zde autorka trávila zimní dny a noci komponováním, zkoumáním rozpracovaných textů, experimentováním se zvukem hlasu, piana a syntezátorů. Spolupracovala se členy své kapely Viktorem Dořičákem, Michalem Mihokym, Ninou Marinovou a nově s multiinstrumentalistou Pavlem Šmídem či basklarinetistou Ondřejem Vychodilem. K nim se přidali ještě hudební hosté Lenka Dusilová, Petr Tichý s kontrabasem, Tomáš Liška s basovou kytarou či v Austrálii žijící violoncellistka Francesca Mountfort. Ukázky všech songů jsou ke slyšení na stránkách Supraphonline.cz.


The Black Crowes - Happiness Bastards
žánr: jižanský rock

The Black Crowes - Happiness Bastards
Rodáci z Atlanty The Black Crowes srší energií už od roku 1989. Jejich hudba je směsicí blues, rocku a southern rocku a postupně si získala srdce fanoušků po celém světě. "Happiness Bastards" je jejich devátá řadovka a slibuje návrat k syrové a autentické tvorbě. Desítka originálních skladeb je oslavou jejich jedinečného stylu, kterému vévodí charakteristický vokál Chrise Robinsona, doprovázený kytarovými riffy jeho bratra Riche. Zda se na skupině a jejím výkonu podepsala pauza, která trvala více než patnáct let, můžete zkoumat sledováním videí na jejich YouTube profilu.


Kacey Musgraves - Deeper Well
žánr: country folk / soft rock / folk pop

Kacey Musgraves - Deeper Well
Kacey Musgraves se pomalu, ale jistě propracovává do popředí hudební scény nejen v Severní Americe, ale také na ostatních kontinentech. Po rozvodové desce "star-crossed" vydává už o něco pohodovější "Deeper Well". Připravila pro ni celkem čtrnáct písní. Naprostou většinu napsala a nahrála společně se svým aktuálním producentským duem Daniel Tashian - Ian Fitchuk, které se díky spolupráci s rodačkou z texaského Goldenu stalo velmi vyhledávaným. Ojedinělými spoluautory se stali Tommy English a dvojice Shane McAnally a Josh Osborne. První dva zmínění společně se zpěvačkou natočili většinu nástrojů, pouze v několika případech jim vypomohli například Viktor Krauss na kontrabas, Greg Leisz a Justin Schipper na steel kytaru, na smyčcové nástroje Matt Combs a s vokály Sarah Buxton. Zda bude Kacey Musgraves opět sbírat hudební ceny, tipujte na jejím YouTube. Podle prvních kritik rozhodně není bez šancí.


Tip týdne

Rezz - Can You See Me?
žánr: EDM / house / new beat

 Rezz - Can You See Me?
Od roku 2018 sbírala kanadská DJka Rezz se železnou pravidelností minimálně jednu nominaci na ceny Juno ročně a dvě z nich se jí už podařilo proměnit v zisk křišťálové věže. Letos to je poprvé, co se jí to nepovedlo, ale třeba si to vynahradí příští rok díky albové čtyřce "Can You See Me?". Desítku skladeb, v nichž experimentovala s různými typy beatů, nahrála ve svém domácím studiu, které je celé černě vymalované, nasvícené rudými světly a jehož stěny tvoří dekorace z hororových filmů. Pro spolupráci si vybrala několik více či méně známých kolegů jako Blanke, Cyclops, Deadmau5, Digital Ethos, Eddie, Holly, Inzo, Kavari a Subtronics. Výsledek sdílí na svém YouTube kanálu.


DragonForce - Warp Speed Warriors
žánr: power / speed metal

Dragonforce - Warp Speed Warriors
Ostrovní DragonForce potěšili své příznivce novou studiovkou. Kapela původem z Londýna si jako producenta vybrala Damiena Rainauda a společně s ním a novou baskytaristkou Alicií Vigil stvořili deset nových songů včetně předělávky "Wildest Dreams" původně od Taylor Swift. Pokud si pořídíte limitku, čekají na vás navíc další čtyři položky. Jde o alternativní verze vybraných skladeb alba, v nichž hostuje například Matt Heafy nebo Alissa White-Gluz či Elize Ryd. Ukázku v podobě kousku "Burning Heart" najdete na YouTube kanálu kapely. Jak se vám líbí?


Peter Garrett - The True North
žánr: independent rock

Peter Garrett - The True North
Peter Garrett, ikona australské hudební scény a frontman Midnight Oil, se po úspěšném sólovém projektu z roku 2016 vrací s kolekcí nazvanou "The True North" ke svým rockovým kořenům a přináší svým fanouškům skvělý mix energických riffů, silných textů a nezaměnitelného hlasu. Novinku charakterizuje osvěžující zvuk spojující rock, folk a blues a je skutečným důkazem umělecké vyzrálosti a schopnosti interpreta stále oslovovat a inspirativně působit na posluchače. Ti se mohou těšit na upřímné a emotivní texty, které se dotýkají aktuálních témat a problémů naší doby. Ukázky k poslechu najdete na autorově YouTube profilu.


Aneta Langerová - Zázračná písně krajina 20 let
žánr: pop

Aneta Langerová - Best of
Letos je tomu dvacet let, co Aneta Langerová vyhrála Česko hledá SuperStar a vstoupila na tuzemskou hudební scénu, kde se úspěšně pohybuje dodnes. Takovéto výročí už je sakra dobrým důvodem pro rekapitulaci, což se děje prostřednictvím kompilace "Zázračná písně krajina 20 let". Bez jedné čtyřicet položek tracklistu vybrala zpěvačka osobně, nejen jako mapu své hudební tvorby, ale i jako poděkování za spolupráci s mnohými muzikanty, autory a producenty, kteří ji na její cestě podporovali. Najdeme zde tak vše podstatné od debutu "Spousta andělů" až po poslední hity z alba "Dvě slunce". Některé z nich jsou na výběru v koncertních úpravách a nechybějí ani dva nadační songy "Píseň pro Světlušku" a "Píseň pro Olgu". Novinkou je pak gospelová skladba s názvem "Zázračná písně krajina". Kompletní seznam včetně ukázek naleznete na Supraphonline.cz.


EP a minialba

  • Luke Dick - Lockeland
    Jméno amerického muzikanta vám zřejmě moc neřekne, ale vězte, že jeho písničky zpívají countryové hvězdy jako Dierks Bentley, Little Big Town, Eric Church, Zac Brown nebo Miranda Lambert či Natalie Hemby. Na svém minialbu představuje osmičku songů. Poslední dvě zmíněné dámy mu spolupráci oplatily. (YouTube)
  • Holly Humberstone - Work In Progress
    Je to pár týdnů, co se v pražském Rock Café zastavila britská písničkářka, aby představila svoji loňskou desku. Zahrála ovšem i svůj zbrusu nový singl "Dive", který nyní společně se třemi dalšími kousky vydává na svém novém EP. Tři z nich produkoval Rob Milton a jednu Andrew Sarlo. (YouTube)
  • Yoo Doo Right - The Sacred Fuck
    Předloňské album kanadské krautrockové formace si vloni vysloužilo nominaci na prestižní Polaris Music Prize. Nyní na něj muzikanti navazují pěticí novinek. (YouTube)
  • Sweet Pill - Starchild
    Ačkoli vlna žánru emo už pominula, partička z Filadelfie se k ní hrdě hlásí. Důkazem budiž čtveřice letošních songů. (bandcamp)
  • Xikers - House Of Tricky: Trial And Error
    Třetí díl série "House Of Tricky" vydává k-popový boyband prakticky přesně po roce od toho prvního. Jejich fanoušci se mohou těšit na šest skladeb. (YouTube)


The Dandy Warhols - Rockmaker
žánr: alternativní rock

The Dandy Warhols - Rockmaker
Legendární kapela z Portlandu se vrací. Po jedenácti řadovkách dokazují The Dandy Warhols, že mají světu stále co říci. "Rockmaker" je oslavou jejich osobitého stylu, který mísí psychedelický rock, glam a garážový rock s nakažlivými melodiemi a chytlavými texty. Tracklist zdobí hostování Blacka Francise z Pixies a kytaristy Slashe a oba posouvají zvuk bandu na novou, dosud neslyšenou úroveň. Pokud máte rádi svěží rockové, inovativní a odvážné počiny, navštivte jejich YouTube. My doporučujeme především videoklip k "Summer of Hate".


Tierra Whack - World Wide Whack
žánr: hip hop / jazz funk / r'n'b

 Tierra Whack - World Wide Whack
Americká zpěvačka a hudebnice Tierra Whack vydala před šesti lety mixtape "Whack World". Ten jí vynesl možnost spolupráce s hvězdami jako Beyoncé, Alicia Keys, Tyler, The Creator nebo Melanie Martinez. Nyní se konečně propracovala ke svému debutovému albu, jejž nazvala "World Wide Whack". S producenty jako J Melodic, Kenete Simms, Nick Verruto, Ric & Thadeus, Davwave nebo Mitch Beer připravila patnáct kousků, v nichž míchá hip hop s jazzem, funkem, r'n'b a alternativou. Zjevně se jí to podařilo skvěle - na metacritic sesbírala recenze na 85 %. Seznámit se s ní a především novými písničkami můžete na jejím YouTube.


Luboš Pospíšil - Vzdálená tvář / 30th Anniversary
žánr: folk rock

Luboš Pospíšil - Vzdálená tvář / 30th Anniversary
Luboš Pospíšil je známý český zpěvák a hudebník. Od roku 1969 vystupoval s C&K Vocalem a posléze se osamostatnil. Svoji první sólovou desku vydal v roce 1983. Vystupoval se svojí skupinou 5P. Album "Vzdálená tvář", které nyní znovu vychází ke třicátému výročí, Pospíšil natočil se svým dlouholetým muzikantským souputníkem Bohumilem Zatloukalem. Vokály přispěla Jarmila Jamajka Koblicová. Ačkoliv převážně akustická deska vznikla ve studiu Sono, má uvolněnou, napůl live atmosféru a samotné nahrávání netrvalo déle než pět dní. Část alba tvoří akustické verze písní z dříve vydaných studiovek a část písně nové. Reedice prošla analogovým remasteringem. Poslouchat můžete na autorově YouTube profilu.


V krátkosti

  • Charles Lloyd - The Sky Will Still Be There Tomorrow
    Americký jazzový saxofonista ani ve svých šestaosmdesáti letech nemyslí na odpočinek a po triptychu s trii vydává nové album, kde mu dělali společnost tři o generaci mladší kolegové - kontrabasista Larry Grenadier, klavírista Jason Moran a bubeník Brian Blade. (YouTube)

  • Four Tet - Three
    Po čtyř letech se s novým materiálem vrací na scénu anglický hudebník Kieran Hebden. Pro svou dvanáctou studiovku natočil celkem osm tracků na pomezí elektroniky, ambientu, minimalismu a experimentalu. (YouTube)

  • Dan Boeckner - Boeckner!
    Kanadský indierocker známý hraním s Wolf Parade, Operators, Divine Fits a Handsome Furs představuje svůj nový projekt Boeckner a vydává eponymní debut. (YouTube)

  • Lustmord - Much Unseen Is Also Here
    Stejný počet skladeb jako Four Tet nahrál pro své nové album také velšský hudebník a zvukový inženýr Brian Williams, avšak zatímco jeho kolega jimi vyplnil něco málo přes čtyřicet minut, autor temného ambientu na ně potřeboval dvojnásobnou stopáž. (bandcamp)

  • Whom Gods Destroy - Insanium
    Debutové album americké progresivní metalové superskupiny. (YouTube)

  • Chuck Strangers - A Forsaken Lover’S Plea
    Člen hiphopového klanu Pro Era si pro svoji letošní sólovku nachystal sedmnáct tracků. Zahostovali mu v nich Joey Bada$$, The Alchemist, Remy Banks, Obii Say a Erick The Architect. (YouTube)

  • Caity Baser - Still Learning
    Svůj druhý mixtape vydává anglická zpěvačka, která už stihla spolupracovat s interprety jako Sigala, Mae Muller, Stefflon Don nebo Joel Corry. (YouTube)

  • Scott Stapp - Higher Power
    Čtvrtá sólová nahrávka zpěváka slavných Creed. (YouTube)

  • Gouge Away - Deep Sage
    Třetí studiovka alternativně rockové formace z Fort Lauderdale. (YouTube)

  • Atrophy - Asylum
    Američtí thrasheři se připomínají třetím albovým zářezem. (YouTube)

  • Per Wiberg - The Serpent’s Here
    Švédský multiinstrumentalista a bývalý hráč na klávesové nástroje u Opeth přichází se svým druhým sólovým albem, které navazuje na jeho prvotinu "Head Without Eyes" z roku 2019. (YouTube)

  • Aborted - Vault Of Horrors
    Dvanáctá nahrávka belgické deathmetalové sebranky. (YouTube)

  • Estopa - Estopía
    Španělské duo, které kombinuje rock s rumbou, se hlásí s dvanáctkou písniček. (YouTube)

  • Lords Of Black - Mechanics Of Predacity
    Šestá studiová deska prog-powermetalové skupiny ze Španělska. (YouTube)

  • Vltimas - Epic
    Mezinárodní black/deathmetalové kombo přichází s druhou studiovkou. (YouTube)

  • Necrophobic - In The Twilight Grey
    Desátá řadovka kultovní švédské black/deathmetalové skvadry. (YouTube)


    Dále vychází

    21 Savage - American Dream
    Air - Moon Safari / 25th Anniversary
    Alexa Feser - Kino
    Beans - Boots N Cats
    Bedbug - Pack Your Bags The Sun Is Growing
    Bob Junior - Friends Vol. 1
    Brat - Social Grace
    Brother Dege - Aurora
    Cory Wells - Harboring The Hurt I’ve Caused
    Devon Welsh - Come With Me If You Want To Live
    Germ - Every Dog Has Its Day
    Glas - Kisses Like Feathers
    Grieving - Everything Goes Right, All At Once
    Heavee - Unleash
    Chastity - Trilogy
    Christian Alicea - Yo Deluxe
    John Lurie - Painting With John
    Lucifer Was - En Fix Ferdig Mann
    Lutharö - Chasing Euphoria
    Necrophobic - In The Twilight Grey / Limited
    Nemzzz - Do Not Disturb
    Nina Simone - Nina's Back
    Nothing But Thieves - Dead Club City (Deluxe)
    Potato Beach - Dip In
    Různí - Kimberly Akimbo
    Různí - Uptown Top Ranking: Trojan Ska And Reggae Chartbusters
    Spectres - Presence
    Status Quo - Early Years 1966-1969
    The Fourth Wall - Return Forever
    The Messthetics And James Brandon Lewis - The Messthetics And James Brandon Lewis

    Vychází na vinylu:
    Aborted - Vault Of Horrors
    Annie Anxiety - Barbed Wire Halo (EP)
    Atrophy - Asylum
    Bára Zmeková - Jediný na světě
    Beans - Boots N Cats
    Brother Dege - Aurora
    Dan Boeckner - Boeckner!
    Devon Welsh - Come With Me If You Want To Live
    Dragonforce - Warp Speed Warriors
    Flux Of Pink Indians - Neu Smell (EP)
    Four Tet - Three
    Glas - Kisses Like Feathers
    Heavee - Unleash
    Charles Lloyd - The Sky Will Still Be There Tomorrow
    Jethro Tull - The Château D’Hérouville Sessions 1972
    Justin Timberlake - Everything I Thought It Was
    Kacey Musgraves - Deeper Well
    Lords Of Black - Mechanics Of Predacity
    Luboš Pospíšil - Vzdálená tvář / 30th Anniversary
    Lustmord - Much Unseen Is Also Here
    Miles Davis - Volume 2
    Necrophobic - In The Twilight Grey
    Nina Simone - Nina's Back
    Peter Garrett - The True North
    Různí - Uptown Top Ranking: Trojan Ska And Reggae Chartbusters
    Scott Stapp - Higher Power
    The Black Crowes - Happiness Bastards
    The Dandy Warhols - Rockmaker
    The Messthetics And James Brandon Lewis - The Messthetics And James Brandon Lewis
    Tierra Whack - World Wide Whack
    Vltimas - Epic
    While She Sleeps - Self Hell
    Whom Gods Destroy - Insanium

    EP:
    Library Card - Love Letter To Patriarchy
    Neid - Still Offensive
    Tristán - Music
    Wildes - Subsidence

    Reedice:
    Crushed - Extra Life (EP)
    Doris Troy - Another Look
    - No Mythologies To Follow

  • NÁZORY

    DOPORUČENÉ ČLÁNKY
    Taylor Swift - The Tortured Poets Department 6/10
    Recenze: Taylor Swift na desce "The Tortured Poets Department" otevírá dveře pouze pozvaným, ostatní nechává tápat ve foyer Taylor Swift je králem Midasem dnešní doby. Ne ovšem ve smyslu, že by tajila oslí uši. Spíše upomíná na příběh, v němž na co panovník sáhl, proměnilo se ve zlato. Midas kvůli této schopnosti nemohl pít ani jíst, u Taylor se v... čtěte zde
    Vydáno: 27.04.2024 08:00 v sekci Recenze
    Berenika Kohoutová - Hot or not? 7/10
    Video: Berenika Kouhoutová v "Hot or not?" řeší ne/dokonalost a odtajňuje těhotenství Zpěvačka a herečka Berenika Kohoutová představuje po delší době provokativní singl "Hot or not?" pojednávající o zdánlivě dokonalém životě, který tak rádi prezentujeme na sociálních sítích. Ale ne vše pozlátko je takové, jak... čtěte zde
    Vydáno: 26.04.2024 16:30 v sekci Audio / Video | Video
    Anna K., Forum Karlín, Praha, 25.4.2024
    Naživo: Anna K. provedla Forum Karlín uhrančivým "Údolím včel" Anna K. se do pražského Fora Karlín vrátila po šesti letech. Příjemně zaplněnému prostoru představila většinu ještě stále nového alba "Údolí včel", které jí přišel pomoct pokřtít Michal Suchánek. Zazněly samozřejmě také... čtěte zde
    Vydáno: 26.04.2024 08:48 v sekci Naživo
    Jana Kirschner - Přestala jsem se hnát za úspěchem
    Rozhovory: Jana Kirschner - Přestala jsem se hnát za úspěchem Do příběhu nového alba Jany Kirschner "Obyčajnosti" významně promluvila pandemie. V Londýně žijící zpěvačka totiž trpěla nedostatkem kontaktu se svými blízkými ze Slovenska, které dle svých slov neviděla rok. Tvorba písní pro... čtěte zde
    Vydáno: 25.04.2024 15:30 v sekci Publicistika | Rozhovory
    Pohled do českých hitparád - 16. týden 2024
    Český albový žebříček ovládla Yzomandiasova "Paranoia" První desítka tuzemské albové hitparády zůstává i nadále v obležení rapu pro mladou generaci. Obvyklého lídra Viktora Sheena tentokrát v čele vystřídal Yzomandias s novinkou v podobě EP "Paranoia". Popový prapor drží Mirai a... čtěte zde
    Vydáno: 25.04.2024 07:30 v sekci Novinky | České hitparády
    SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
    - Nové desky 16/2024 - od Taylor Swift přes Pearl Jam po My Dying Bride (24.04.2024 10:00)
    - Nový singl Luboše Pospíšila "Dál cestu znám" je předzvěstí věcí příštích (23.04.2024 18:37)
    - Rozhovory: Aneta Langerová - Není na škodu se jednou za čas ohlédnout zpět (19.04.2024 08:00)
    - Nové desky 15/2024 - od Marka Knopflera přes Mirai po girl in red (17.04.2024 09:30)
    - Rozhovory: Bára Zmeková - Napojila jsem se na příběh starého piana, stal se ze mě poustevník (11.04.2024 16:00)
    - Nové desky 14/2024 - od X Ambassadors přes The Black Keys po Bensona Boona (10.04.2024 10:00)
    - Recenze: Sólovku "The True North" Petera Garretta z Midnight Oil jen zpěvákovo charisma neutáhne (04.04.2024 18:00)
    - Nové desky 13/2024 - od Beyoncé přes Sum 41 po Sheryl Crow (03.04.2024 15:00)
    - Video: Justin Timberlake a The Tennessee Kids svůj Tiny Desk Concert naplnili energií a radostí z hudby (29.03.2024 19:58)
    - Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)

    ALBUM TÝDNE 17/2024

    Mark Knopfler
    One Deep River

    Po nejdelší pauze mezi sólovými alby - konkrétně po šesti letech - je tu nezaměnitelný zpěvák a kytarista Mark Knopfler se svou desátou deskou "One Deep River". A jak se dalo čekat, všechno je u něj jako vždy na svém místě, nic se nezměnilo. Díkybohu.

    8/10

    NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

    FILMSERVER.CZ PÍŠE

    FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

    SPARK PÍŠE

    CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

    St 08.05.
    Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
    So 11.05.
    Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
    Ne 12.05.
    Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
    St 15.05.
    30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
    St 15.05.
    Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
    Čt 16.05.
    The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
    Čt 16.05.
    Danny Brown (US) (Roxy, Praha)
    Čt 16.05.
    Akon (US) (Forum Karlín, Praha)
    So 18.05.
    King Gizzard & The Lizard Wizard (AU) (Forum Karlín, Praha)
    Út 21.05.
    Reverend Peyton’s Big Damn Band (US) (Lucerna Music Bar, Praha)

    » zobrazit všechny akce «

    OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

    Justin Bieber The Prodigy Prince Vladimír Mišík Taylor Swift Kabát Queen Adele Sia Rush Beyoncé Bono U2 AC/DC Mirai Lady Gaga Dua Lipa Liam Gallagher Linkin Park Imagine Dragons
    filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
    musicserver.cz - hudba od začátku do konce
    ©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
    Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
    Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
    Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
    smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
    Zavřít reklamu