Obal a tracklist novinky Korn je venku

10.10.2011 18:26 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Korn - The Path of Totality
© facebook interpreta
Koncem srpna jsme vás informovali o nové nahrávce amerických Korn "The Path Of Totality", která nebude jako žádná jiná deska této formace, jakou jste kdy slyšeli. A nyní je známý i přesný počet skladeb i grafický přebal, který můžete od 5. prosince vyhlížet na pultech obchodů.

Na "The Path Of Totality" kapela spolupracovala s nejlepšími dubstepovými a elektronickými producenty na světě, jako jsou Skrillex, Excision, Datsik, Noisia, Kill The Noise nebo 12th Planet. "Výsledkem je něco zcela nového, přesto jsou to ryzí Korn," stojí v oficiální tiskové zprávě. Album vyjde jako jedenáctipísňové a také ve speciální edici na CD s bonusovými tracky a s DVD "The Encounter" s nezkráceným koncertem, který kapela odehrála uprostřed dvě stě sedmdesát metrů širokého kruhu v obilí v Bakersfieldu. Vydání alba doprovodí nový singl "Narcissistic Cannibal", ve kterém společně s rockery účinkuje Skrillex. V rubrice Video Jukebox jsme také už psali o klipu k další novinkové skladbě, kousku "Get Up" se stejným hostujícím umělcem.

Tracklist očekávané placky včetně hostů je následující: Bleeding Out (feat. Feed Me), Chaos Lives in Everything (feat. Skrillex), Kill Mercy Within (feat. Noisia), My Wall (feat. Excision & Downlink), Narcissistic Cannibal (feat. Skrillex), Illuminati (feat. Excision & Downlink), Burn The Obedient (feat. Noisia), Sanctuary (feat. Downlink & J Devil), Let’s Go (feat. Noisia), Get Up! (feat. Skrillex), Way Too Far (feat. 12th Planet, Flinch & Downlink), Fuels The Comedy (feat. Kill The Noise) (bonus), Tension (feat. Excision, Datsik & Downlink) (bonus).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY