shop.musicserver.cz
Nové desky 5/2022 - od Korn přes Bastille po Jennifer Lopez

Nové desky 5/2022 - od Korn přes Bastille po Jennifer Lopez

Vydáno: 08.02.2022 17:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Tomáš Rozkovec | foto: Tim Saccenti

Tomuto vydání budou vévodit novinky numetalových Korn a indie-pop-rockových Bastille. K nim se přidá soundtrack s hlavní hvězdou Jennifer Lopez podporovanou Malumou, noiserockoví A Place To Bury Strangers, metaloví Saxon, experimentátoři Animal Collective, zpěvačka Mitski, rapper 2 Chainz nebo debutující Michal Strnad.

V pátek 4. února vyšly tyto nové tituly:

Korn - Requiem
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: moderní metal / nu metal

Korn - Requiem
Se čtrnáctou studiovkou je tu americká nu-metalová formace Korn. Z rádií již můžete znát ochutnávku v podobě singlu "Start the Healing", který - stejně jako dalších osm kousků alba - produkoval Chris Collier. Sami muzikanti výsledek charakterizují jako dílo, které vznikalo v docela uvolněné atmosféře. Díky dostatku času měli prý čas desku pořádně vymazlit. A protože jsou hudebníci na své dílo patřičně hrdí, nabízejí ho fanouškům celé k poslechu na svém YouTube kanálu.


Bastille - Give Me The Future
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: indie pop rock / synth pop

Bastille - Give Me The Future
Angličtí Bastille stále drží tříletou kadenci vydávání svých alb, a hned z kraje roku vydávají čtvrtou desku. Dan Smith a dlouholetý spolupracovník kapely Mark Crew ji nazvali "Give Me The Future" a připravili pro ni celkem dvanáct skladeb, které doplnilo jedno mluvené intermezzo v podání britského herce Rize Ahmeda. Zmíněná dvojice se postarala také o produkci všech songů, připojili se k ní Dan Priddy (Mika, Freya Ridings, James Arthur) a především coby výkonný producent Ryan Tedder. Společnými silami chtějí složit poctu moderní době, průlomům ve vědě a dalším objevům. Zda se jim to povedlo, zjistíte na jejich YouTube profilu.


Animal Collective - Time Skiffs
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: experimental pop / psychedelia / freak folk

Animal Collective - Time Skiffs
Šest let si museli příznivci americké partičky Animal Collective počkat na její další studiový počin. Jedenáctá položka v diskografii těchto legendárních představitelů žánru freak folk a jeho odnoží nese název "Time Skiffs". Tiskové materiály přirovnávají kolekci k sedmému albu kapely "Strawberry Jam" a zároveň k "raným dnům její částečné existence". Desce předcházely singly "Prester John", "Walker", "Strung with Everything" a "We Go Back", k poslechu a pokoukání na vás čekají v průběhu tajuplné výpravy do jeskyně AC na jejich webu.


Jennifer Lopez, Maluma - Marry Me (soundtrack)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: latino pop / dancehall

Jennifer Lopez, Maluma - Marry Me (soundtrack)
Příští týden vstoupí do světových kin americká romantická komedie "Marry Me", ve které si hlavní roli zahráli Jennifer Lopez, Maluma a Owen Wilson. První dva představují de facto sami sebe - slavné zpěváky -, takže není divu, že jejich hudba zaplnila nejen film, ale také stejnojmenný soundtrack. Většina písniček je ovšem zbrusu nová a o jejich produkci se postarali například Michael Pollack, Leroy Clampitt, The Monsters & Strangerz, Danja či M-Phazes. O čem snímek vypráví a jak moc nás zavede do vod latino popu, zjišťujte na YouTube.


2 Chainz - Dope Don’t Sell Itself
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: trap / rap

2 Chainz - Dope Don’t Sell Itself
Americký rapper 2 Chainz vydává ani ne měsíc po ípíčku "Million Dollars Worth Of Game" plnohodnotné album "Dope Don’t Sell Itself", na němž ze zmíněného EP najdete pouze titulní singl, ve kterém si zahostoval 42 Dugg. Zbylých jedenáct tracků je nových. Ani v nich nechybí několik hostů, kteří se podíleli také na vzniku skladeb. Po bok rodáka z Georgie se tak postavili Moneybagg Yo, BeatKing, Lil Baby, Roddy Ricch, YoungBoy Never Broke Again, Lil Durk, Sleepy Rose, Swae Lee, Stove God Cooks, Symba, Major Myjah a Jacquees. Jak to celé zní, zjistíte na YouTube.


A Place To Bury Strangers - See Through You
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: noise-psychedelic rock/ post punk

A Place To Bury Strangers - See Through You
Své šesté řadové album pojmenovali představitelé post punku A Place To Bury Strangers "See Through You". Dle jejich slov se na něm vracejí ke svým divoce nezávislým kořenům. To však neznamená, že by přešlapovali na místě. Naopak - třináctiskladbová kolekce překonává dokonce i jejich vlastní pevně proraženou cestu. Posluchači nepřijdou o proslulé zničující zvukové stěny, k těm se zároveň nabalují nejchytlavější várky melodií v diskografii kapely. První singl "Let's See Each Other" je intimní a odzbrojující milostná píseň ze zapomenuté budoucnosti. Klip, ve kterém muzikanti prosí lidi, aby se opětovně začali scházet, je spolu s dalšími vizuály z nové kolekce na YouTube profilu formace.


Tip týdne

Saba - Few Good Things
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rap / alternativní r'n'b / jazz rap

Saba - Few Good Things
Když americký rapper Saba vydal v roce 2016 svůj debut "Bucket List Project", ještě se tak moc nedělo, ovšem jeho druhou řadovku z roku 2018 "Care For Me" už řada médií zařadila mezi nejlepší alba roku. Byli mezi nimi například Billboard, Consequence of Sound, NPR, PopMatters nebo Spin. Není tedy divu, že jeho třetímu počinu "Few Good Things" je už věnována o hodně větší pozornost a všichni s napětím očekávali, kam se vyvine jeho mix rapu, r'n'b a jazzu. Pokračuje v něm ve čtrnácti kusech, do nichž si přizval řadu převážně méně známých kolegů. Vedle něj se tak vystřídali G Herbo, Eryn Allen Kane, Daoud, Krayzie Bone, Smino & 6lack, Mereba, Benjamin Earl Turner, Fousheé, Day Wave a Black Thought. Vydáním žije rapperův YouTube profil.


Michal Strnad - Další
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: akustický indie folk pop

Michal Strnad - Další
Michal Strnad byl dosud známý především coby člen vokálního sextetu Skety, s nímž dobyl nejen česká, ale i zahraniční pódia. Nyní se rozhodl, že napodobí Veroniku Vítovou a zkusí to také sólově. Svůj debut s názvem "Další" naplnil desítkou skladeb, v nichž zhudebnil básně Tomáše Tajchnera a Jiřího Žáčka, který k tomuto zpracování osobně svolil. Vzhledem k tomu, že Strnad působí také v doprovodu Barbory Polákové, nikoho nepřekvapí, že právě ona je jedním z hostů a že kytarista její kapely Petr Zatloukal se postaral o produkci. Dalšími hosty pak byli Lenka Dusilová a pianista Tomáš Kačo. Ukázky z desky, která vychází na labelu Tranzistor, najdete na stránkách vydavatelství Supraphon.


Rolo Tomassi - Where Myth Becomes Memory
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: Mathcore/ progresivní rock

Rolo Tomassi - Where Myth Becomes Memory
Svou šestou studiovku "Where Myth Becomes Memory" prezentuje britská naděje ze Sheffieldu Rolo Tomassi jako závěrečnou část nezamýšlené trilogie. Ta začala v roce 2015 s albem "Grievances" a pokračovala o tři roky později s kolekcí "Time Will Die And Love Will Bury It", kritikou nejuznávanějším počinem dosavadní kariéry kapely. Každá z uvedených nahrávek vykazuje známky růstu, ale ta aktuální slouží jako vyvrcholení období kreativity, představující jedinečnou hudební vizi, ve které se mísí ty nejsurovější a nejnespoutanější zvuky mathcoru s harmonicky epickou filmovou elegancí progresivního rocku. Ukázky jsou k dispozici na YouTube.


Mitski - Laurel Hell
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock / art pop

Mitski - Laurel Hell
Japonsko-americká muzikantka vystupující pouze pod svým křestním jménem Mitski chtěla původně s hudbou nadobro seknout. Cítila se vyčerpaná a chtěla začít "nový život". Pak jí ovšem lidé z vydavatelství připomněli, že se ve smlouvě zavázala ještě k jednomu albu. Odchod ze scény se tak odložil a místo něj je tu "Laurel Hell", kolekce, jejíž vznik autorka popisuje slovy: "Potřebovala jsem lovesongy o skutečných vztazích, které nejsou silovým zápasem, který se dá vyhrát nebo prohrát." Jedenáct písní jí mělo rovněž pomoci odpustit ostatním i jí samotné. Fanoušci inteligentního indie rocku nakonec za tuto drobnost v kontraktu budou jistě rádi. Svědčí o tom popularita klipů k singlům, jež Mitski sdílí na svém YouTube.


Black Country, New Road - Ants From Up There
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: post rock

Black Country, New Road - Ants From Up There
"Ants from Up There" je druhá řadovka britské rockové formace Black Country, New Road. Produkoval ji zvukový inženýr Sergio Maschetzo a je poslední nahrávkou, na které je ke slyšení zpěvák a kytarista Isaac Wood, který letos 31. ledna, čtyři dny před vydáním desky, oznámil svůj odchod z kapely. Desítka nových písní vznikla během covidových uzávěr a muzikanti ji testovali během krátkých turné na podporu svého debutového alba "For the First Time" z loňského roku. Hudebně se kolekce primárně pohybuje ve vodách post-rocku s nádechem komorního popu. První čtyři singly - "Chaos Space Marine", "Bread Song", "Concorde" a "Snow Globes" - a další ukázky z alba jsou k vidění a ke slyšení na YouTube.


Saxon - Carpe Diem
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: heavy metal

Saxon - Carpe Diem
Málokterá heavymetalová formace se dokáže pochlubit takovou historií jako Saxon. Ovlivnila celou řadu dalších skupin jako Metallica nebo Megadeth. Její nové album "Carpe Diem" obsahuje deset monumentálních skladeb. Produkoval jej Andy Sneap, známý ze spolupráce s Judas Priest, Exodus nebo i Accept). Výsledek nese všechny charakteristické znaky hudby Saxon, které si během bohaté kariéry vytvořili, a jde možná o jejich nejsilnější dílo za mnoho posledních let. Vychází na CD, LP a v boxu CD + LP s vlajkou a nášivkou. Ochutnávku v podobě titulní skladby najdete na YouTube.


V krátkosti

  • Marissa Nadler - The Wrath Of The Clouds (EP)
    Americká indiefolková písničkářka navazuje na své loňské album "The Path Of The Clouds" pěticí nových songů, které tentokrát nahrála zcela sama, bez dalších hostů. Jak tedy cestu mraků dále rozvinula, zjistíte na jejím bandcampu.
  • Nina Kohout - Pandemonium (EP)
    Své nové EP, na nějž zařadila čtyři písně včetně loňského singlu "Moonlight", představuje i slovenská zpěvačka, která zaujala například spoluprací s Fallgrapp nebo coby součást Autumnist. Kompletní nahrávku včetně seznamu spolupracovníků najdete na jejím bandcampu.
  • As It Is - I Went To Hell And Back
    Na cestu do pekla a zpět nás ve čtrnácti peckách vezmou americko-angličtí pop punkeři a cestou potkáme také Set It Off, JordyPurp a The Word Alive. Trasa začíná na YouTube kapely.
  • Cate Le Bon - Pompeii
    Art pop a japonský městský pop se rozhodla nakombinovat velšská písničkářka na svém šestém albu, které začala připravovat na terase viktoriánského domu Gruffa Rhyse. Výsledkem je devět songů, jež uslyšíte na bandcampu hudebnice.
  • Adekunle Gold - Catch Me If You Can
    O tom, že pověst rappera a hudebníka reprezentující styl highlife už dávno překročila hranice nejen rodné Nigérie, ale i Afriky, svědčí výčet hostů, které najdete na jeho novém albu. Vedle sebe se tu poskládali Ty Dolla $ign, Lucky Daye, Stefflon Don, Davido, Fousheé a Fatoumata Diawara. Výsledky jejich snah sledujte na Goldově YouTube.
  • Great Lakes - Contenders
    Po více než dvaceti letech v branži má lídr kapely Ben Crum pevnou kontrolu nad tím, kam dál se svou folk-rockovou bokovkou Great Lakes. Hlavním tématem alba "Contenders" je touha po bezstarostném přístupu mládí, kdy riskování je pravidlem dne a všemu vládne přesvědčení, že "svět je vaše ústřice". K poslechu je na YouTube.
  • Hollis Brown - In The Aftermath
    Kvintet z Queens v New Yorku na svém čerstvém počinu vzdává hold zásadnímu milníku v historii rock 'n' rollu od The Rolling Stones, a to americké verzi jejich prvního alba "Aftermath". Na video z jejich oblíbené stoneovské klasiky "Paint It Black" se můžete podívat na jejich YouTube kanálu.
  • Vass/Katsionis - Ethical Dilemma
    Spolupráce mezi třemi veterány řecké metalové hudební scény - zpěvákem Billym Vassem, hudebníkem/producentem Bobem Katsionisem a baskytaristou Telisem Kafkasem - dala vzniknout nahrávce plné progresivního metalu střihu à la Fates Warning, Queensryche či Conception. Přesvědčte se na YouTube.
  • Hippo Campus - LP3
    Velmi prozaický název si pro svou třetí řadovku zvolili indierockeři z Minnesoty, a jak zjistíte i na jejich bandcampu, deset songů opepřili trochou indie popu, alternativy a melodického rocku.
  • Eric Krasno - Always
    Kytarista funk-jazzových Soulive už nějaký čas působí také sólo a právě do této části své diskografie přidává novinku s desítkou skladeb, které se pohybují na rozhraní soulu, blues a rocku. První ukázky znějí na hudebníkově YouTube.
  • Mason Jennings - Real Heart
    Americký folk-popový písničkář, který má i svoji hvězdu na minneapoliském chodníku slávy, po dvou letech nabízí novou kolekci deseti songů, jíž sdílí na svém YouTube.
  • Michael Romeo (Of Symphony X) - War Of The Worlds, Part II
    Kytarista oblíbené metalové formace Symphony X vydává nástupce čtyři roky starého alba "War Of The Worlds, Part I". Ukázky z energické nahrávky si můžete poslechnout na YouTube.
  • Persefone - Metanoia
    Milovníky progresivního death metalu potěší novinka formace Persefone. Titul "Metanoia" slibuje fanouškům ještě propracovanější skladby a vyšší standardy, než jsme doposud od muzikantů slyšeli. Přesvědčte se sami a poslechněte si ukázky na webu Napalmrecords.com.
  • Venom Prison - Erebos
    Pamatujete si na desku "Samsara" kapely Venom Prison z roku 2019? A líbila se vám? Pak byste si neměli nechat utéct jejího nástupce "Erebos". Na YouTube najdete videoklip k singlu "Pain Of Oizys".
  • Azar Lawrence - New Sky
    Americký jazzový saxofonista si na svoji novou studiovku pozval spoustu svých kolegů, po jeho boku tak stanuli pianisti John Beasley a Nduduzo Makhathini, kontrabasista Seku Bunch, bubeník Tony Austin, perkusista Kunyenga Jackson, zpěváci Calesha 'Bra-Z' Murray, Oren Waters a Lynne Fiddmont; harfenistka Destiny Muhammad a kytaristé James Saez, Greg Porce a Gregory 'GMOE' Moore.
  • Erin Rae - Lighten Up
    Indiepopová písničkářka, která zaujala Rolling Stone svým zvukem kombinujícím pedal steel a akustickou kytaru, si pro produkci tuctu letošních kousků přizvala Jonathana Wilsona, a tak není divu, že se do její hudby dostaly také vlivy psychedelie. Jak zjistíte na jejím bandcampu, v jednom songu si zahostoval Kevin Morby.


    Dále stojí za pozornost

    The Divine Comedy - Charmed Life: 23 hitovek a jedna novinka od severoirské popové partyYouTube
    Milet - Visions: druhá deska japonské zpěvačkyYouTube
    The Slow Show - Still Life: britští indiepopaři srovnávaní s The NationalYouTube
    Wild Rivers - Sidelines:kanadské indiefolkové trioYouTube
    Yeule - Glitch Princess: druhé album od singapurské glitchpopové podivné princeznyYouTube


    Dále vychází:

    Abhoria - Abhoria
    Abysmal Dawn - Nightmare Frontier
    Alai K - Kila Mara
    Apre - Ar001
    Artikal Sound System - Welcome To Florida
    Atalhos - A Tentaç?o Do Fracasso
    B.J. Thomas - In Remembrance: Love Songs & Lost Treasures
    Big Kill - Big Kill Future
    Bitch - Bitchcraft
    Carl Schilde - Europop
    Clyde Guevara X DJ Drama - 486 Columbia St.
    Cold Night For Alligators - The Hindsight Notes
    Disorientations - Memory Lanes
    Divided Heaven - Oblivion
    Exek - Advertise Here
    Gonora Sounds - Hard Times Never Kill
    Good Morning Bedlam - Lulu
    Gracie Gray - Anna
    Gunjack - The Third Impact
    Gustave Storsve Trio - Einar
    Hembree - It’S A Dream!
    Charles Lloyd - 8
    Jeris Johnson - I Want Blood / I Want Love
    Jolly Joker - Loud & Proud
    Krvvla - X
    Los Bitchos - Let The Festivities Begin!
    Love, Burns - It Should Have Been Tomorrow
    Manuel The Band - Things That Can’t Be Seen
    Mass Worship - Portal Tombs
    Mikayla McVey - Time Turns Everything
    Mymk - Crack A Light
    Mystic Circle - Mystic Circle
    Natalie Cole - Unforgettable…With Love (30th Anniversary Reissue)
    Nate Scheible - Fairfax
    Niftysax - Spheres
    Nina Simone - Feeling Good (Her Greatest Hits & Remixes)
    Obsidian Sea - Pathos
    Old Spirit - Old Spirit
    Olovson - Storytelling
    Omnibael - Rain Soaks The Earth Where They Lie
    Partner Look - By The Book
    Paul McCartney And Wings - Wild Life (50th Anniversary Edition)
    Pictures - It's Ok
    Ross Gentry - Apparitional
    Sam Tompkins - ?Who Do You Pray To?
    Sam Weber - Get Free
    Silent Skies - Nectar
    Smrtdeath - It’s Fine
    Sole & DJ Pain 1 - Post American Studies
    Sun Cutter - Sun Cutter
    Sweat - Gotta Give It Up
    Thank - Thoughtless Cruelty
    The Final Sleep - Vessels Of Grief
    The High Water Marks - Proclaimer Of Things
    The Reds, Pinks & Purples - Summer At Land’S End
    To The Gallows - Fury Of The Netherworld
    Whales Don’t Fly - The Golden Sea
    Yung Kayo - Dftk

    Vychází na vinylu:
    Achile - Pas Si Simple
    A Place To Bury Strangers - See Through You
    Abhoria - Abhoria
    Abysmal Dawn - Nightmare Frontier
    Animal Collective - Time Skiffs
    Artikal Sound System - Welcome To Florida
    As It Is - I Went To Hell And Back
    Bastille - Give Me The Future
    Becky Hill - Only Honest On The Weekend
    Bitch - Bitchcraft
    Black Country, New Road - Ants From Up There
    Carl Schilde - Europop
    Curtis Mayfield - The Very Best Of Curtis Mayfield
    Disorientations - Memory Lanes
    Eliane Elias - Mirror Mirror
    Ella Fitzgerald - Great Songbook
    Eric Krasno - Always
    Exek - Advertise Here
    Great Lakes - Contenders
    Haiku Hands - Haiku Hands
    Hollis Brown - In The Aftermath
    Charles Lloyd - 8
    Chuck Berry - His Greatest Hits
    Ivan Mládek - Dobrý Den!
    Joe Pass - For Django
    Korn - Requiem
    Kristine Leschper (Fka Mothers) - The Opening, Or Closing Of A Door
    Los Bitchos - Let The Festivities Begin!
    Louis Armstrong - Golden Collection
    Love, Burns - It Should Have Been Tomorrow
    Magnum - Magnum Ii
    Mason Jennings - Real Heart
    Mass Worship - Portal Tombs
    Matt Goss - Beautiful Unknown
    Mitski - Laurel Hell
    Natalie Cole - Unforgettable With Love
    Nate Scheible - Fairfax
    Obsidian Sea - Pathos
    Partner Look - By The Book
    Paul McCartney & Wings - Wild Life / 50 Anniversary
    Persefone - Metanoia
    Pictures - It's Ok
    Prong - Rude Awakening
    Rage - Welcome To The Other Side
    Rolo Tomassi - Where Myth Becomes Memory
    Různí - West Side Story (soundtrack)
    Sam Tompkins - ?Who Do You Pray To?
    Saxon - Carpe Diem
    Silent Skies - Nectar
    Smrtdeath - It’s Fine
    Stanley Turrentine - Rough & Tumble (Blue Note Tone Poet Series)
    Sun Cutter - Sun Cutter
    Sweat - Gotta Give It Up
    Thank - Thoughtless Cruelty
    The Divine Comedy - Charmed Life
    The Reds, Pinks & Purples - Summer At Land’S End
    The Slow Show - Still Life
    To The Gallows - Fury Of The Netherworld
    Venom Prison - Erebos
    Wild Rivers - Sidelines
    Yeule - Glitch Princess

    EP:
    Dylan Dunlap - Stranger In My Head
    Fellsius - Mesa
    Josienne Clarke - I Promised You Light
    Mac Gollehon - The End Is The Beginning
    Me Rex - Pterodactyl
    Native Sun - Joy Theft
    No Signal - Venus
    Ovdeth - Saturn Devoured
    Perel - Real
    Plasi - Foreign Sea
    Still Insane - Black Sheep
    Willow Kanye - Playground Antics
    Wizthemc - Where Silence Feels Good

    Reedice:
    Big Mama Thorton - Sassy Mama
    Ivan Mládek - Dobrý den! & Nashledanou! (& Bonusy)
    Marshall Crenshaw - #447
    Rage - Millennium Years
    Rage - Soundchaser
    Rage - Unity
    Rage - Welcome To The Other Side

  • NÁZORY

    DOPORUČENÉ ČLÁNKY
    We Are Domi - Love Every Part Of It 9/10
    Video: We Are Domi doplnili skvělý elektropopový song "Love Every Part Of It" netradičním videoklipem Trojice We Are Domi, jež se mnohým vryla do paměti v roce 2022 svojí účastí v Eurovizi, přichází s povedenou písničkou "Love Every Part of It". V ní se snaží bořit stereotypy a noří se do tlaků společenských očekávání ve... čtěte zde
    Vydáno: 28.03.2024 14:00 v sekci Audio / Video | Video
    Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner
    Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner Už týden před Velikonocemi přišla do obchodů velmi bohatá nadílka novinek v čele se Shakirou, Elbow, Gossip nebo Alestorm. K nim se přidali například Gary Clark Jr., Fletcher, Kenny Chesney, Empress Of, Pnau, The Veronicas a zejména... čtěte zde
    Vydáno: 27.03.2024 22:00 v sekci Novinky | Nové desky
    The Jesus and Mary Chain - Glasgow Eyes 7/10
    Recenze: The Jesus And Mary Chain oslavují deskou "Glasgow Eyes" 40 let na scéně Píše se rok 2024 a je tak trochu zázrak, že The Jesus And Mary Chain stále tvoří hudbu. Když se totiž v roce 1999 rozpadli, málokoho napadlo, že bratři Jim a William Reidovi budou ještě někdy spolupracovat. A přece se teď vracejí... čtěte zde
    Vydáno: 27.03.2024 16:15 v sekci Recenze
    Justin Timberlake - Everything I Thought It Was 8/10
    Recenze: Justin Timberlake se na "Everything I Thought It Was" trochu zacyklil. Ale to nevadí Justinu Timberlakovi lze vyčítat ledacos, ale určitě nelze tvrdit, že neexperimentuje. Naopak - snahu vykročit ze zajetých trendů a vyšlapávat nové cesty ukazuje celou svou dospělou kariéru. A daří se mu. Kromě toho, že se stal... čtěte zde
    Vydáno: 27.03.2024 08:30 v sekci Recenze
    Shakira - Las Mujeres Ya No Lloran 7/10
    Recenze: Shakira už nepláče. Na desce "Las Mujeres Ya Na Lloran" si drží solidní laťku Na obalu své dvanácté studiovky "Las Mujeres Ya Na Lloran" (česky "Ženy už nepláčou") je Shakira vyobrazena se slzami stékajícími po její tváří, které se mění v drahokamy. Předloňský rozchod s fotbalistou Gerardem Piquém sice ve... čtěte zde
    Vydáno: 26.03.2024 15:00 v sekci Recenze
    SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
    - Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
    - Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
    - Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
    - Recenze: Jennifer Lopez je na desce "This Is Me... Now" zahlcená (sebe)láskou (13.03.2024 08:30)
    - Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
    - JLo opět na vrcholu. Představila světu nový videoklip (01.03.2024 11:16)
    - Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
    - Nejvíc nej: Pět nejlepších balad od Jennifer Lopez zpívaných ve španělštině (23.02.2024 08:00)
    - Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
    - Jennifer Lopez konečně vydává novou desku a osobní filmovou odyseu (17.02.2024 08:34)

    ALBUM TÝDNE 13/2024

    Moimir Papalescu & The Nihilists
    Mystery Women In The Acid Pools

    Jedna z mnoha tváří Moimira Papalescu, projekt Moimir Papalescu & The Nihilists, dlouhá léta spal. V roce 2006 odešel po albu "Lewis Neptune" na vrcholu. Trojici protagonistů zaválo tvůrčí pnutí různými směry, po sedmnácti letech se ale spojilo pro nové album "Mystery Woman In the Acid Pools". Povedlo se?

    8/10

    NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

    FILMSERVER.CZ PÍŠE

    FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

    SPARK PÍŠE

    CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

    Pá 29.03.
    Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
    Út 09.04.
    The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
    Út 16.04.
    Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)
    Út 16.04.
    Lil Tracy (US) / Brennan Savage (US) (Fuchs2, Praha)
    St 17.04.
    Foreign Beggars (UK) (Bike_Jesus, Praha)
    Čt 18.04.
    Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators (US) (Winning Group arena, Brno)
    Ne 21.04.
    Fletcher (SaSaZu, Praha)
    Út 23.04.
    Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
    St 08.05.
    Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
    So 11.05.
    Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)

    » zobrazit všechny akce «

    OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

    Prince Vladimír Mišík The Prodigy Justin Bieber Queen AC/DC Adele Kabát Karel Gott Rush U2 Paws Sia Bono Taylor Swift Madonna Dua Lipa Télépopmusik Lucie Vondráčková Mirai
    filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
    musicserver.cz - hudba od začátku do konce
    ©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
    Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
    Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
    Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
    smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
    Zavřít reklamu