Kreator představí novou desku ve Zlíně

05.01.2009 13:37 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Kreator
© pyromusic.net
Slavná německá banda Kreator vydává 19. ledna svou novou studiovou desku s názvem "Hordes Of Chaos" a vyráží na dvouměsíční evropské turné, čítající pětačtyřicet koncertů v šestadvaceti zemích. Spolu s Kreator se na tour vydává metalcoreová kapela Caliban (Německo), folk-metaloví Keltové Eluveitie ze Švýcarska a mladí němečtí metalisté Emergency Gate.

Extrémní hudba s kusem nesmiřitelnosti, doplněná politicky orientovanými texty se zřetelnou tendencí vztyčit hrdinně prostředníček na důkaz nesouhlasu se současnou situací. Vítejte ve světě chaosu, to je nová deska thrash šílenců Kreator "Hordes Of Chaos". Mille Petrozza se svou bandou se vždy snaží zdokonalovat, dívat se dál a prezentovat nové nápady a postupy avšak vše tak dokonale, že i přes to všechno přináší svým fanouškům vždy čirou autenticitu a nezaměnitelnou osobnost Kreator.

Vstupenky jsou k dostání v pořádající agentuře Pragokoncert, tel: 577 432 580, 777 701 591, e-mail: dupalova@pragokoncert.com, na webu www.mastersofrock.cz, v předprodejních sítích Ticket-Art, Ticketportal a Ticketstream a ve všech obvyklých předprodejích.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY