shop.musicserver.cz
Nové desky 6/2020 - od Justina Biebera přes Hollywood Undead po Puss N Boots

Nové desky 6/2020 - od Justina Biebera přes Hollywood Undead po Puss N Boots

Vydáno: 19.02.2020 13:45 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: vergemagazine.co.uk

Myslíte si, že na svatého Valentýna vyšly hlavně zamilované desky? Spíše naopak. Romantiku nečekejte ani v případě Justina Biebera, Tame Impaly a už vůbec ne od řízků z Hollywood Undead či supertria Puss N Boots. Nepomohla ani temná Emika, Nathaniel Rateliff, Ivan Král, deatchcore Suicide Silence, Anvil či Kreator.

V pátek 14. února vyšly tyto nové tituly:

Justin Bieber - Changes (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / r'n'b / hip hop

Justin Bieber - Changes
Jedno z nejočekávanějších alb tohoto jara má na svědomí Justin Bieber - po dlouhých pěti letech vydává desku "Changes". Název je prý příznačný, neboť nahrávka má být výrazně jiné než předchozí "Purpose". Sám zpěvák to komentoval následujícími slovy: "Cítím, že se album liší od těch předchozích, už jen kvůli tomu, kde se teď v životě nacházím. Každý máme jiný příběh. A já jsem nadšený, že se mohu podělit o ten svůj." Ve studiu s ním opět spolupracoval především Poo Bear, který má prsty i ve dvou předchůdcích. K němu se přidali například The Audibles, Boi-1da, Sasha Sirota, Vinylz nebo The Messengers. Pětadvacetiletý Kanaďan si k natáčení přizval i několik zpívajících či rapujících hostů, jako jsou Post Malone, Quavo, Kehlani, Lil Dicky a Travis Scott. Výsledkem této spolupráce je celkem šestnáct písní, z nichž část již prezentuje na svém YouTube kanálu.


Puss N Boots - Sister (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní country / americana

Puss N Boots - Sister
Je to teprve pár týdnů, co jsme vám představovali vánoční EP Puss N Boots, a už jsou Norah Jones, Sasha Dobson a Catherine Popper opět tu. Tentokrát ale s řadovým albem "Sister", které navazuje na šest let starý debut "No Fools, No Fun". Oproti prvotině, která byla z poloviny založená na převzatých skladbách, je ze čtrnácti letošních písniček devět původních a jejich autorkami jsou členky tria. V případě coververzí tentokrát dámy sáhly do repertoáru Dolly Parton, Toma Pettyho, Paula Westerberga z The Replacement, kapely Concrete Blonde a poslední dodala teta Sashy Dobson, písničkářka Helen Rogers. S vlastním materiálem se Puss N Boots posunuly i stylově; zatímco předchůdce mixoval různé styly od country přes rock až po jazz a blues, tentokrát se drží více americany, bluegrassu a alternativního folk rocku. Lepší obrázek si uděláte poslechem písniček na jejich VEVU. Album bude k dostání také na vinylu.


Tame Impala - The Slow Rush (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: psychedelický pop / neo psychedelie

Tame Impala - The Slow Rush
Příprava čtvrté desky australského projektu Tame Impala trvala o něco déle, než se asi původně předpokládalo. Může za to pochopitelně aktuální vytíženost jediného stálého člena Kevina Parkera, který v mezidobí pomáhal s nahráváním desek Rihanně, Lady Gaga, Markovi Ronsonovi, Travisi Scottovi nebo Kanye Westovi, a tak nástupce úspěšné "Currents" vychází až po pěti letech. Dostal název "The Slow Rush" a milovníci psychedelického a progresivního popu se mohou těšit na dvanáct nových písniček, do nichž Parker ve svém domácím studiu vmíchal i trochu soft rocku a elektroniky. Jak zní aktuální zvuk Tame Impala, zkoumejte na YouTube profilu projektu.


Hollywood Undead - New Empire Vol.1 (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: nu metal / rap rock

Hollywood Undead - New Empire Vol.1
Se šestou studiovou deskou přichází americká raprocková formace Hollywood Undead. Po nahrávce "Psalms", která vyšla před dvěma lety, připravili muzikanti pro své příznivce devět nových skladeb a do dvou z nich si pozvali i hosty: V "Upside Down" uslyšíte Kellin Quinn ze Sleeping with Sirens a v "Second Chances" zase Benjiho Maddena z Good Charlotte. Časopis Kerrang! ohodnotil desku jako docela nadprůměrný počin. Jestli to je pravda, můžete posoudit sami - na YouTube.com najdete k poslechu hned několik ukázek.


Ivan Král - Smile (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Ivan Král - Smile
Je to teprve pár týdnů, co zemřel zřejmě nejslavnější český rockový muzikant Ivan Král, který během své kariéry spolupracoval s Davidem Bowiem, Patti Smith, Iggym Popem nebo U2. Ačkoli už bojoval s rakovinou, připravoval se svojí ženou Cindy Hudson ještě jedno album. To aktuálně vychází pod názvem "Smile". Dvanáct písní na konci ledna poslal svému českému spolupracovníkovi Davidu Gaydečkovi, který poslední roky pořádal jeho koncerty a který o nahrávce prohlásil: "Je trochu syrová, myslím, že to album bude takové syrovější, ale je to taková autentická rozlučka."


Anvil - Legal At Last (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: metal

Anvil - Legal At Last
Metalová formace Anvil platí za jeden z nejstarších exportních artiklů, jaké Kanada může světu nabídnout. Její novinková studiovka "Legal At Last" se pyšní pořadovým číslem osmnáct a posluchačům přináší dvanáct nových kousků. Potěší hlavně milovníky tvrdého řinčivého metalu: Žádné balady, žádné syntezátory ani jiné "blbosti". Ukázky najdete na Loudersound.com


Emika - Klavírní Temná (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: ambient / současná vážná hudba

Emika - Klavírní Temná
Anglická hudebnice českého původu Emika se rozhodla navázat na pět let starou nahrávku "Klavírní", a vydává její temnější podobu "Klavírní temná". Čtrnáct kompozic, které na nahrávku Ema Jolly zařadila, se jmenuje opět jednoduše "Dílo" doplněné o jeho číselné pořadí, které navazuje na předchůdce. Novinka už ale není čistě klavírní, její zvuk nyní "ničí různé závady a duchařské efekty". Co si pod tím představit, zjistíte na bandcampu hudebnice, kde je celé album k dispozici.


Huey Lewis & The News - Weather (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme 62923
žánr: pop / rock

Huey Lewis & The News - Weather
Huey Lewis & The News vydali poslední počin deset let nazpět, kdy uvedli kolekci předělávek, a pokud bychom se měli bavit o studiových nahrávkách, museli bychom zapátrat ještě hlouběji - do roku 2001, kdy vyšel "Plan B". Vzhledem k závažnosti onemocnění středního ucha hlavního protagonisty je vůbec zázrak, že se povedlo desku zdárně dokončit. Od většiny posluchačů nahrávka navíc získává docela pochvalné recenze. Přesvědčit se můžete sami poslechem ukázek na stránkách internetového obchodu Amazon.com.


Tip týdne

Niia - II: La Bella Vita (Niiarocco)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz / alternativní pop / soul

Niia - II: La Bella Vita
Zpěvačka Niia na sebe upozornila již v roce 2007, když spolupracovala s Wyclefem Jeanem nebo Akonem. Pak se ale trochu vytratila z povědomí, a tak její tři roky starý debut "I" lehce zapadl. Snad se to zlomí s druhou deskou "II: La Bella Vita", na kterou nahrála celkem třináct písniček. Na nich rodačka z Needhamu v Massachusetts spolupracovala opět s Robinem Hannibalem, Augustem Rosenbaumem, Thomasem Draytonem a Trevorem Gureckisem, tedy producenty, kteří se starají o nahrávky Rhye, Caroline Polachek či Yuny. Výsledný mix jazzu, popu, alternativy, soulu a r'n'b zaujme spíše náročnějšího posluchače. Zda budete mezi nimi, zjistíte na zpěvaččině YouTube profilu.


Nathaniel Rateliff - And It’s Still Alright (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: country / americana / blues rock

Nathaniel Rateliff - And It’s Still Alright
Amerického hudebníka Nathaniela Rateliffa budou znát především návštěvníci předloňských Colours, kde patřil k jedněm z hlavních hvězd. Zatímco do Ostravy dorazil společně s kapelou The Night Sweats, na letošní novince "And It’s Still Alright" se rozhodl po několika málo letech prezentovat opět sólo. Většinu z deseti písniček napsal a nahrál s dvojicí bubeníků, kteří ale ovládají i další nástroje. Jedním z nich je jeho dlouholetý spolupracovník Patrick Meese, tím druhým James Barone, známý ze spolupráce s dneska představovaných Tennis nebo Beach House. Jejich mix americany, country a blues rocku můžete okusit na Rateliffově VEVU .


Monsta X - All About Luv (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: k-pop / EDM

Monsta X - All About Luv
Korejský pop se stále výrazněji dere na světovou hudební scénu. Vedle BTS či Seventeen se stále více mluví i o chlapecké skupině Monsta X, která se rozhodla po vzoru svých předchůdců vydat anglické album. Nahrávku "All About Luv" začali tvořit coby septet, po odchodu zpěváka Wonha ji pak dokončovali už pouze v šestici. Na pomoc s přípravou jedenácti písniček si přizvali zahraniční producenty, jako jsou například will.i.am, Kolumbijec Andrés Torres (Luis Fonsi, Fonseca), Connor McDonough, Noah Conrad (Conor Maynard, BTS) nebo The Invisible Man (Ellie Goulding, Katy B, Gabriella Cilmi). Nabídku k vokální spolupráci navíc přijali i French Montana a Pitbull. Co přináší nová K-popová senzace, můžete zkoumat na YouTube profilu skupiny.


Kvelertak - Splid (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: metal

Kvelertak - Splid
Kvelertak platili na metalové scéně vždy tak trošku za kašpárky. Osobitý a někdy až hybridní zvuk, žánrová směsice heavy metalu, punku a rock'n'rollu a dobrodružné texty písní. Tím vším se vyčleňovali a fanoušci je vždy zaručeně rozeznali. S novinkou "Splid" se ale rozhodli přidat do svého stylu jiný přístup. Po odchodu původního zpěváka Erlenda Hjelvika bylo navíc třeba začlenit nového frontmana Ivara Nikolaisena. Jak se to povedlo, posuďte sami po poslechu jedné z novinkových skladeb "Bråtebrann". Svůj názor nám nezapomeňte napsat do názorů pod článkem!


Carly Pearce - Carly Pearce (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: country

Carly Pearce - Carly Pearce
Jsou to tři roky, co americká countryová zpěvačka Carly Pearce prorazila hitem "Every Little Thing" a velmi dobře si vedl i její stejnojmenný debut. Nyní se na tento úspěch snaží navázat eponymním následovníkem, pro který připravila celkem třináct písniček. Mezi jejich autory vedle zpěvačky samotné nalezneme obvyklé nashvillské celebrity, jako jsou Hillary Lindsey, Luke Combs, členové Little Big Town a Old Dominion, Shane McAnally nebo zpěvák Thomas Rhett. Produkce se stejně jako v případě předchůdce ujal busbee a zpěvačka na nahrávce přivítala i dva hosty: vedle svého manžela Michaela Raye i Lee Brice. Zda se Carly Pearce opět posune na pomyslném žebříčku popularity výše, můžete zkoumat na jejím YouTube profilu.


Kreator - London Apocalypticon - Live At The Roundhouse (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: thrash metal

Kreator - London Apocalypticon - Live At The Roundhouse
Není to tak dávno, co se německá thrashmetalová formace Kreator zdravila se svými fanoušky na koncertním turné. Jeho evropskou část, na které se podělili o stage s Dimmu Borgir, uzavřeli muzikanti v polovině prosince roku 2018, kdy odehráli nabušenou show v londýnském Roundhouse. Že šlo skutečně o vydařený večer s pořádně třaskavou atmosférou, dokazuje i úvodní ochutnávka v podobě singlu "Satan Is Real", kterým se můžete na celý živák navnadit na YouTube.com.


Eden - No Future (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indietronica / dream pop / alternativní pop

Eden - No Future
Irský zpěvák, skladatel, multiinstrumentalista a producent Jonathon Ng aka Eden, či také EDEN, navazuje na poměrně úspěšný, dva roky starý debut "Vertigo" a vydává album s poměrně pesimistickým názvem "No Future". Připravil pro něj celkem devatenáct skladeb, které jsou postavené na mixu elektroniky, indie popu a alternativy. Co si pod tím lépe představit, zjistíte například prostřednictvím jeho YouTube profilu.


New Hope Club - New Hope Club (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop

New Hope Club - New Hope Club
Mysleli jste si, že doba boybandů už je pryč a že je budou reprezentovat především Asiaté? Možná ano, ale vyvrátit se to bude snažit nová trojice z Manchesteru New Hope Club. Skupinu založila v roce 2015 dvojice George Smith a Blake Richardson, k nimž se na sklonku téhož roku přidal účastník jedenácté řady X Factoru Reece Bibby. Do této doby mají za sebou dvě EP a předskakování The Vamps, Sabrině Carpenter nebo Argentince Tini Stoessel. Nyní vydávají svůj eponymní debut se třinácti písničkami a dvěma hosty, kterými jsou mexická zpěvačka Danna Paola a holandsko-marocký DJ R3hab. Seznámit se s New Hope Club můžete prostřednictvím jejich YouTube profilu.


A Boogie Wit Da Hoodie - Artist 2.0 (Atlantis)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hip hop / r'n'b

A Boogie Wit Da Hoodie - Artist 2.0
Artist Julius Dubose aka A Boogie Wit Da Hoodie plánoval vydat své třetí album již před rokem, avšak nakonec se vše podařilo dotáhnout až letos. V mezidobí se mu nastřádalo už poměrně hodně skladeb, a tak "Artist 2.0" obsahuje přesně dvacet kousků a také řadu hostů. Na albu se podíleli například Khalid, Young Thug, DaBaby, Roddy Rich nebo Summer Walker. Vedle některých z již zmíněných dostali produkci na starost především Band On The Beat a London On Da Track, které doplnil Wheezy, Murda Beatz, Boi-1da, Nick Mira nebo duo Andrew Watt a Louis Bell. Zda se prodloužení přípravy vyplatilo, můžete zkoumat na rapperově YouTube profilu .


Tennis - Swimmer (Mutually Detrimental)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie pop

Tennis - Swimmer
Americké manželské indie popové duo Tennis u nás není zatím příliš známé, ale třeba se to změní s jeho pátým albem "Swimmer", které vychází tři roky po albu "Yours Conditionally". Alaina Moore a Patrick Riley pro něj nachystali celkem devět skladeb, v nichž se opět vracejí k popu sedmdesátých let. Seznámit se s nimi můžete prostřednictvím jejich YouTube profilu .


Ash - Teenage Wildlife - 25 Years Of Ash (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: brit pop / alternativní rock / power punk

Ash - Teenage Wildlife - 25 Years Of Ash
Severoirští Ash začali psát svoji historii v roce 1989, ovšem ten pravý průlom přišel až v roce 1995 s hitem "Girl From Mars". Na oslavu tohoto výročí nyní vydávají kompilaci "Teenage Wildlife - 25 Years Of Ash", na níž svým fanouškům servírují bezmála čtyřicítku hitů, z nichž část je v aktuálním remasteru. Trio z Downpatricku přidalo navíc i jednu novinku a nachystalo i deluxe edici doplněnou o další CD s osmnácti raritami. Kompletní seznam zařazených skladeb včetně jejich ukázek nabízí například britský Amazon. Naživo si je budete moct vychutnat za pár týdnů v pražském Lucerna Music Baru.


V krátkosti

  • Alan Doyle - Rough Side Out (EP) (Skinner's Hill Music)
    Člen kanadských Great Big Sea vydává sedmipísňové EP "Rough Side Out", v nichž mixuje folk rock a country. S druhým stylem mu pomohli i dva hosté - zpěvák Dean Brody a zpěvačka Jess Moskaluke. Ukázky znějí na jeho YouTube profilu.
  • Albert Cummings - Believe (Bertus)
    Americký bluesový kytarista, který hrál po boku B.B. Kinga nebo Buddyho Guye, připravil novinku "Believe" s celkem jedenácti písničkami. Podstatnou část z nich umístil na svůj YouTube kanál.
  • Jack River - Stranger Heart (EP) (Universal)
    Pod mužským jménem Jack River se skrývá australská hudebnice Holly Isabella Rankin, která po předloňském debutu vydává EP "Stranger Heart". Sedm písní kombinujících pop, elektroniku, alternativu a indie rock, již umístila na svůj YouTube profil.
  • Patricia Petibon - L'amour, la mort, la mer (Sony Music)
    Francouzská sopranistka nahrála netradiční album "L'amour, la mort, la mer", na němž kombinuje klasické autory s těmi současnými a moderními. Partnerkou je jí klavíristka Susan Manoff a využila i další nástroje jako akordeon, perkuse nebo dudy. Z toho či z ukázek na stránkách Presto Music je zřejmé, že vedle klasické hudby uslyšíme i šanson a world music.
  • Cailin Russo - The Drama (EP) (Botticelli Music)
    Proslavila se jako modelka z klipů Justina Biebera, ovšem před dvěma roky se Cailin Russo pustila do své vlastní hudby. "The Drama" je její druhé EP a to, zda se vyrovná svému někdejšímu zaměstnavateli, můžete zkoumat na jejím YouTube.


Dále vychází:

American Nightmare - Life Support (EP) (Warner Music)
Archon Angel - Fallen (Mystic Production)
Ballroom Thieves - Unlovely (Warner Music)
Bambara - Stray (Bertus)
Beach Bunny - Honeymoon (Bertus)
Black Capricorn - Omega (Bertus)
Black Royal - Firebride (Bertus)
Black Swan - Shake The World (Mystic Production)
Blaze Of Perdition - The Harrowing Of Hearts (Mystic Production)
Brkn Love - Brkn Love (Universal)
CEL (Felix Kubin & Hubert Zemler) - CEL (Bertus)
Cindy Lee - What's Tonight To Eternity (Women's Patrick Flegel Project)
David Bowie - Alabama Song (EP) (Warner Music)
Disastroid - Moral Fools (Bertus)
Drama - Dance Without Me (Bertus)
Ella Van Der Woude - Solo Piano (Bertus)
Godthrymm - Reflections (Bertus)
Great American Ghost - Power Through Terror (Bertus)
Horňácká cimbálová muzika Kubíci - Fašanku, fašanku, už je ťa namále ()
Christoph Spering - Bach: Praise - Cantatas Bwv 26, 41, 95, 115, 137, 140 (Sony Music)
Christopher Willis - The Personal History Of David Copperfield (soundtrack) (Warner Music)
Ihsahn - Telemark (EP) (Universal)
Jason Kui - Naka (Bertus)
Katie Gately - Loom (Bertus)
Kennebec - Departure (Bertus)
Kreator - London Apocalypticon-Live At The Roundhouse (BluRay) (Mystic Production)
Kvelertak - Splid (Limited Edition) (Warner Music)
Le Butcherettes - Don’t Bleed (EP) (Bertus)
Malleus - Storm Of Witchcraft (Bertus)
Mush - 3D Routine (Bertus)
NDR Radiophilharmonie - Epic Orchestra - New Sound Of Classical (Sony Music)
Personality Cult - New Arrows (Bertus)
Psychotic Waltz - The God-Shaped Void (Sony Music)
Psychotic Waltz - The God-Shaped Void-Mediabook-Limited (Sony Music)
Rejoicer - Spiritual Sleaze (Bertus)
Rosetta - Terra Sola (EP) (Bertus)
Ryuichi Sakamoto - The Staggering Girl (soundtrack) ()
Seven Spires - Emerald Seas (Mystic Production)
Shark Island - Bloodline (Bertus)
Sign Libra - Sea To Sea (Bertus)
Starbenders - Love Potion ()
Suicide Silence - Become The Hunter (Mystic Production)
Suicideboys - Stop Staring At The Shadows ()
Tami Neilson - Chickaboom! (Bertus)
The Deadnotes - Courage ()
The Necrowretch - The Ones From Hell (Mystic Production)
Waiting For Monday - Waiting For Monday (Mystic Production)

Vychází na vinylu:
Albert Cummings - Believe (Bertus)
Anvil - Legal At Last (Mystic Production)
Ash - Teenage Wildlife - 25 Years Of Ash (Warner Music)
Ballroom Thieves - Unlovely (Warner Music)
Bambara - Stray (Bertus)
Beach Bunny - Honeymoon (Bertus)
Black Swan - Shake The World (Mystic Production)
Blaze Of Perdition - The Harrowing Of Hearts (Mystic Production)
Brkn Love - Brkn Love (Universal)
Caitlin Sherman - Death To The Damsel (Bertus)
Carly Pearce - Carly Pearce (Bertus)
CEL (Felix Kubin & Hubert Zemler) - CEL (Bertus)
Céline Dion - Courage (Sony Music)
Disastroid - Moral Fools (Bertus)
Drama - Dance Without Me (Bertus)
Eden - No Future (Bertus)
Ella Van Der Woude - Solo Piano (Bertus)
Emika - Klavirni Temna (Bertus)
Godthrymm - Reflections (Bertus)
Great American Ghost - Power Through Terror (Bertus)
Hollywood Undead - New Empire Vol.1 (Warner Music)
Huey Lewis & The News - Weather (Warner Music)
Charles Lloyd - 8: Kindred Spirits (Live From The Lobero) (Universal)
Christopher Willis - The Personal History Of David Copperfield (soundtrack) (Warner Music)
Ihsahn - Telemark (EP) (Universal)
Justin Bieber - Changes (Universal)
Katie Gately - Loom (Bertus)
Kreator - London Apocalypticon-Live At The Roundhouse (Mystic Production)
Kvelertak - Splid (Warner Music)
Monsta X - All About Luv (Sony Music)
Mush - 3D Routine (Bertus)
Nathaniel Rateliff - And It’S Still Alright (Bertus)
NDR Radiophilharmonie - Epic Orchestra - New Sound Of Classical (Sony Music)
Psychotic Waltz - The God-Shaped Void (Sony Music)
Puss N Boots - Sister (Universal)
Rejoicer - Spiritual Sleaze (Bertus)
Rosetta - Terra Sola (EP) (Bertus)
Sign Libra - Sea To Sea (Bertus)
Suicide Silence - Become The Hunter (Mystic Production)
Tame Impala - Slow Rush (Universal)
Tami Neilson - Chickaboom! (Bertus)
The Necrowretch - The Ones From Hell (Mystic Production)

Reedice:
David Gray - White Ladder (The 20th Anniversary) (Rough Trade)
Erasure - Chorus (Warner Music)
Joe Satriani - Not Of This Earth (Bertus)
Steve Vai - Seventh Song (Bertus)

NÁZORY
  • Za mě: Tame Impala, Tennis, Niia, Eden, Ivan Kr... (Good Robert, 19.02.2020 16:34) Reagovat

    Za mě: Tame Impala, Tennis, Niia, Eden, Ivan Král...

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
Mirai ft. Majk Spirit - čas rány zahojí 3/10
Video: Mirai a Majk Spirit v novince "čas rány zahojí" nemají daleko k hudebnímu odpadu Pět singlů během čtyř měsíců. Takhle se Mirai chystají na vydání nového alba. Zatímco počet zveřejněných písní a doprovodných videoklipů je působivý, hudebně novinky drhnou. A ta úplně nejčerstvější nazvaná "čas rány... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)
- Nové desky 3/2024 - od Green Day přes B-Side Band po Sleater-Kinney (24.01.2024 21:30)
- Nové desky 1-2/2024 - od The Vaccines přes Magnum po Kali Uchis (17.01.2024 08:30)
- Nové desky 50/2023 - od Play$tation Princess přes Therion po devadesátku Willieho Nelsona (27.12.2023 16:30)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott AC/DC Queen Adele Sophie Ellis-Bextor Taylor Swift Kabát Lucie Vondráčková Madonna U2 Dua Lipa Kryštof Mirai Billie Eilish Rush Bono
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu