shop.musicserver.cz
Nové desky 8/2021 - od Nicka Cavea s Warrenem Ellisem přes Alice Coopera po Robina Schulze

Nové desky 8/2021 - od Nicka Cavea s Warrenem Ellisem přes Alice Coopera po Robina Schulze

Vydáno: 02.03.2021 15:15 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: Decca / Universal Music

Vedle nečekaného alba Warrena Ellise a Nicka Cavea se s novými deskami přihlásili veterán Alice Cooper, australští Sheppard, DJ Robin Schulz, písničkářka Lucy Spraggan, dále Bonnie Tyler, punk-rockoví NOFX, debutantka Celeste, Willie Nelson s písněmi Franka Sinatry, Steve Lukather a příznivce metalu potěší Epica, Evergrey, Moonspell a Kreator.

V pátek 15. února vyšly tyto nové tituly:

Nick Cave & Warren Ellis - Carnage (Awal)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: post punk / alternativní rock / art rock

Nick Cave & Warren Ellis - Carnage
Poměrně nečekaně se na streamovacích službách objevilo album "Carnage" Nicka Cavea a Warrena Ellise. Hudebníci jej připravovali během karantény a po několika soundtraccích se stalo de facto jejich první řadovou nahrávkou. Posluchači se mohou těšit na celkem osm skladeb, které si mimochodem třeba hudební kritici okamžitě oblíbili, takže během několika dní "Carnage" na Metacritics překonalo devadesát procent. Zda se s nimi shodnete, zjišťujte na Caveově YouTube kanálu. Koncem května budete moct titul koupit také na CD a vinylu.


Sheppard - Kaleidoscope Eyes (Universal)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: pop rock

Sheppard - Kaleidoscope Eyes
Je to už bezmála šest let, kdy v pražském Lucerna Music Baru vystoupila se svým debutem "Bombs Away" australská skupina Sheppard. Před třemi roky k němu přidala dvojku "Watching The Sky" a nyní fanouškům svého pop rocku přichystala třetí řadovku "Kaleidoscope Eyes". Na šestnácti písničkách se již nepodílel kytarista a zpěvák Michael Butler, který formaci opustil před více než rokem. Název i náladu kolekce přibližuje Amy Sheppard slovy: "Pokaždé když se podíváte do kaleidoskopu, díváte se na něco v novém světle. Je to často hořkosladké, protože sebemenší změna může navždy posunout celý obraz. Na druhou stranu, pokud budete pokračovat, najdete zcela novou krásu v jiném uspořádání stejných kousků. Je to podivně krásná metafora lásky a toho, jak se svět zdá mnohem krásnější, když jste zamilovaní. Toto poselství jsme se snažili rozvinout na celé nahrávce." Co si pod tím představit, zjistíte na YouTube.


Robin Schulz - IIII (Warner Music)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: deep house / tropical house / future house

Robin Schulz - IIII
Německý DJ Robin Schulz si s názvem čtvrtého alba příliš hlavu nelámal a vložil do něj pouze čtyři zářezy. Sedmnáct skladeb na "IIII" včetně intra a outra uvedl velmi úspěšný singl "Speechless", ve kterém si zahostovala Erika Sirola. Následovalo dalších šest singlovek včetně coververze "Alane" kamerunského zpěváka Wese. K těmto dvěma interpretům se na desce dále připojili Alida, Sam Martin, Kiddo, SVRCINA, Harloe, Felix Jaehn, Tyler James Bellinger, The Leonard, Nick Martin a Saygrace. Roztančit se můžete na Schulzově YouTube.


Moonspell - Hermitage (Mystic Production)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: gothic metal

Moonspell
Portugalská metalová formace Moonspell v čele s charismatickým zpěvákem Fernandem Ribeirem vydává novinkové album "Hermitage". Fanoušky čeká poctivá nálož gothicmetalové hudby, přičemž novým skladbám dominuje kousek "The Greater Good". Sami muzikanti o svém novém díle hovoří jako o překvapivé, nejepičtější a nejhlubší nahrávce, jakou se jim povedlo stvořit. Na videoklip k uvedené písni se můžete podívat na YouTube. O svůj názor se s námi podělte v komentářích!


Lucy Spraggan - Choices (Cooking Vinyl)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: folk pop-rock

Lucy Spraggan - Choices
Anglická písničkářka Lucy Spraggan prodělala od své poslední desky z roku 2019 "Today Was A Good Day" výrazný osobní přerod. Po rozvodu se svojí manželkou Georginou Gordon, naprosto změnila životní styl. Přestala pít, začala cvičit a, jak sama prohlásila, začala si více vážit sama sebe. Toto všechno se pochopitelně podepsalo i na jejím šestém albu "Choices". Na vzniku třinácti songů se vedle ní samotné podíleli i členové The Dunwells, producent předchozí kolekce Jon Maguire (Kodaline, Leona Lewis, Tom Chaplin) nebo písničkář Joe Hamill. Produkce se tentokrát ujal Peter Hammerton, kterého známe například ze spolupráce s . Publicisté si všímají, že ve výsledku ubylo rapu. Jak nová Lucy zní, zjistíte na jejím bandcampu.


Kreator - Under The Guillotine: The Noise Records Anthology (Warner Music)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: thrash metal

Kreator - Under The Guillotine: The Noise Records Anthology
Dalšími metalovými veterány, kteří se tento týden hlásí o slovo, jsou thrasheři Kreator. V jejich případě jde ale spíše o vzpomínkovou kolekci než o novou studiovou desku: "Under The Guillotine: The Noise Records Anthology" totiž mapuje nahrávky kapely vydané u Noise Records. Konkrétně jde o prvních šest studiovek, díky kterým si formace získala výhradní postavení na hudební scéně. Upoutávku s informacemi k jednotlivým částem této unikátní kolekce najdete na YouTube.


Anneke Van Giersbergen - The Darkest Skies Are The Brightest (Sony Music)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: folk rock

Anneke Van Giersbergen - The Darkest Skies Are The Brightest
Anneke Van Giersbergen, někdejší frontwoman The Gathering, Vuur a dalších hudebních projektů, vydává své třiadvacáté album. Na "The Darkest Skies Are The Brightest" však opustila vody protkané těžkým kovem a zvolila intimně laděné písně, ve kterých se vyzpívává ze své současné životní krize. Původně je natáčela jen s akustickou kytarou a se svým éterickým hlasem, ale materiál byl natolik silný, že k nim přibyly další košaté aranže. Oceňovaná nizozemská umělkyně lyricky i hudebně odhaluje svou duši v nejintimnější desce své kariéry. Přesvědčit se můžete na jejím YouTube profilu.


Joseph Williams - Denizen Tenant
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Joseph Williams - Denizen Tenant
Nestává se často, aby dva umělci z jedné kapely vydali současně svá sólová alba. A hle - v tomto případě jde o zpěváka Josepha Williamse a kytaristu Stevea Lukathera z kapely Toto. První jmenovaný vydává novinku s trochu podivným názvem "Denizen Tenant". Mezi dvanáctkou songů je i cover The Beatles "If I Fell", který Williams popisuje jako skladbu, která ho naučila síle harmonií a hlasových aranžmá. V písni "Don’t Give Up" Petera Gabriela se coby doprovodná vokalistka představí jeho dcera Hannah. A hrají zde i zmíněný Lukather a další kytarista Michael Landau. Teaser je ke zhlédnutí na YouTube. Vedle cédéčka je k dispozici i luxusní limitovaná edice LP s oběma sólovými počiny pilířů Toto, a to pěkně zabalenými pospolu.


King Gizzard & The Lizard Wizard - L.W.
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: psychedelický rock

King Gizzard & The Lizard Wizard - L.W.
Již sedmnáct alb stačili od roku 2011 vydat australští psychedelici King Gizzard & The Lizard Wizard a to. Nedávný počin "K.G." ještě ani nevychladl, a kapela už servíruje další, s názvem "L.W.". Frontman Stu Mackenzie, který měl v loni nějaký čas na komponování navíc, vysvětlil, že skupině umožnil resetovat mozek a pokusit se přijít na to, jak udělat odlišnou nahrávku, ač očekával, že se její nálada bude s tou na předchůdci prolínat, protože oba počiny vznikly vlastně z jednoho balíku songů. To nakonec můžete posoudit sami. Album je v současné době k poslechu a prodeji na bandcampu kapely. Za každé stažení jde jeden dolar neziskové organizaci Greenfleet, která se zabývá obnovou lesů na Novém Zélandu.


Maxïmo Park - Nature Always Wins
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Maxïmo Park - Nature Always Wins
"Nature Always Wins" je sedmé a patrně nejmelodičtější a nejpřístupnější album britských alternativců Maxïmo Park. Po necelých čtyřech letech přináší porci dvanácti svižných až tanečně laděných písní. "Jsem tak šťastný, že jsme mohli během lockdownu vytvořit toto album, protože to byla pro každého náročná doba. Po téměř čtyřech letech od poslední nahrávky 'Risk To Exist' jsme chtěli prozkoumat nové hudební teritorium, aniž bychom obětovali naše charakteristické melodické zvraty a upřímné texty," popsal frontman Paul Smith. Nakolik se kapela vzdálila od svých kořenů můžete sledovat prostřednictvím jejího YouTube. Titul vychází i jako vinylové 2LP.


EP

  • Bones Owens - Bones Owens (Thirty Tigers)
    Americký countryový zpěvák Bones Owens, který spolupracoval i s Yelawolfem a jehož kytaru jsme mohli slyšet i na deskách Carrie Underwood, vydává EP se šesti písničkami. K poslechu jsou na jeho YouTube.
  • Denzel Curry & Kenny Beats - Unlocked 1.5 (Loma Vista)
    Rapper Denzel Curry se v osmi skladbách spojil s producentem a DJem Kennym Beatsem a společně vytvořili album, které je sice rapové, ale současně velmi ovlivněné elektronikou a klubovou scénou. Lepší představu si uděláte na Curryho YouTube.
  • Sam Smith - Live (Universal)
    Pět živých skladeb pro EP s lakonickým názvem "Live" připravil Sam Smith. Zařadil mezi ně jednu akustickou píseň nahranou v kostele, tři spolupráce s Disclosure a také vlastní předělávku "Fix You" od Coldplay. Sdílí je na svém YouTube profilu.
  • Cabaret Voltaire - Shadow Of Funk
    Anglický elektronický projekt, který už řadu let reprezentuje pouze Richard H. Kirk, navazuje na loňské album "Shadow Of Fear" trojicí skladeb s názvem "Shadow Of Funk". Fanoušci elektronického industrialu je najdou na jeho bandcampu.
  • Of Mice & Men - Timeless (Sharptone)
    Na tři nové nářezovky, které najdou na EP "Timeless", se mohou těšit fanoušci metalcorových Of Mice & Men. K poslechu jsou na YouTube kanálu labelu Sharptone.
  • Wonho - Love Synonym #2: Right For Us.(Highline)
    Korejský zpěvák a hudebník Wonho připravil svému loňskému ípíčku druhý díl. Do pětadvaceti minut dokázal vmáčknout hned osm skladeb, včetně krátkého outra a společného songu s Kiiarou. Máte-li rádi k-pop, navštivte jeho jeho YouTube profilu.
  • Deap Vally - Digital Dream (Cooking Vinyl)
    Americké folk-rockové duo pro své EP "Digital Dream" přichystalo čtyři songy. K natáčení si Lindsey Troy a Julie Edwards přizvaly svoje kolegy Jennylee, Soko, KT Tunstall společně s Peaches a Jamieho Hince. Výsledek uslyšíte na bandcampu dua.
Dále stojí za pozornost:
Dylan Dunlap - Soldier On: folk pop s příchutí LA v pěti písničkáchbandcamp
Emily James - Wanted You To Know, Part I: první část alba americké folk-popové písničkářkyYouTube


Willie Nelson - That's Life (Sony Music)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: swing / jazz

Willie Nelson - That's Life
Countryový bard Willie Nelson se se železnou pravidelností vydává i do jiných žánrů včetně swingu a tradičního popu. Naposled tak vzdal hold Franku Sinatrovi před třemi roky albem "My Way" a nyní se rozhodl na tuto nahrávku navázat. Z repertoáru slavného člena Rat Pack vybral dalších jedenáct kousků a ty natočil společně s jazzovým bandem za asistence producenta Buddyho Cannona a Matta Rollingse, který zajistil i řadu nástrojů. Ani tentokrát nechybí duet se slavnou klavíristkou a majitelkou signifikantního hlasu, jen je jí místo Norah Jones tentokrát Diana Krall, s níž si Nelson zazpíval "I Won't Dance". Nejen tuto písničku uslyšíte na jeho YouTube.


Helstar - Clad In Black (Mystic Production)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Helstar - Clad In Black
Američtí metaloví veteráni Helstar se tento týden přidávají k plejádě rockových kapel vydávající novinková alba. Nahrávka "Clad In Black" obsahuje rovnou dvě CD: na prvním z nich je již vydaný singl "Black Wings Of Solitude", se kterým se formace pochlubila už na podzim loňského roku, obohacený i o další skladby. Druhým CD je předešlá studiovka "Vampiro". Klip ke zmíněnému singlu najdete na YouTube.


Bonnie Tyler - The Best Is Yet To Come (Bertus)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: soft rock

Bonnie Tyler - The Best Is Yet To Come
Bonnie Tyler měla v plánu vydat své osmnácté album "The Best Is Yet To Come" již prakticky před rokem, ale podobně jako řada dalších umělců vše odložila až na letošek. Dvanáct písniček jí napsali Steve Womack, Neil Lockwood a také producent David Mackay, s nímž velšská zpěvačka spolupracovala už na předchozích albech. Tracklist doplňují i dvě coververze - "I'm Not in Love" od 10cc a "Catch The Wind" od Dovonovana. Výsledek si poslechněte na YouTube kanálu Bonnie Tyler.


Evergrey - Escape Of The Phoenix (Mystic Production)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: heavy metal

Evergrey - Escape Of The Phoenix
Osazenstvo švédské metalové formace Evergrey se za poslední roky dostalo na pozici, o které si řada jejích kolegů z branže může nechat jen zdát. Začalo to už v roce 2014, když vydali "Hymns For The Broken Heart", a od té doby muzikanti své místo na hudební scéně s každým dalším počinem jen upevňují. Výjimkou není ani novinka "Escape Of The Phoenix", čítající na jedenáct kousků. Poctivou porci temného melodického metalu můžete ochutnat prostřednictvím songu "Eternal Nocturnal" na YouTube profilu skupiny.


Julien Baker - Little Oblivions (Domino)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: pop / folk / rock

Julien Baker - Little Oblivions
Americká písničkářka Julien Baker, členka tria Boygenius, v němž se potkala dále s Phoebe Bridgers a Lucy Dacus, se vrací po čtyřech letech od alba "Turn Out The Lights" a vydává svoji třetí desku "Little Oblivions". Dvanáct písniček natáčela v Memphisu a oproti předchozím nahrávkám, které byly postavené pouze na klavíru a kytarách, tentokrát přidala i nástroje jako kontrabas, klávesy, banjo, mandolínu a bicí. Jak zjistíte i na jejím bandcampu, stylově kombinuje pop, folk, rock, indie a lehkou dávku ambientu.


Melvins - Working With God (Bertus)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: sludge metal / grunge / noise

Melvins - Working With God (Bertus)
S původní sestavou z roku 1983 se vytasili američtí divočáci Melvins. Kytarista a zpěvák Buzz Osborne, basák Dale Crover a bubeník Mike Dillard společně oprášili vše, co je kdysi spojovalo, a výsledkem je jejich dvacáté čtvrté album "Working With God". Ustoupili na něm od svých noise rockových experimentů a zabrousily do stylu sludge metalu s patřičnými prvky svébytného humoru. Stačí si pustit úvodní cover od Beach Boys "I Fucked Around" a budete mít jasno. O tom, jak Melvinové pracují s Bohem, si můžete udělat představu na jejich YouTube profilu.


Neil Young & Crazy Horse - Way Down In The Rust Bucket
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rock blues

Neil Young & Crazy Horse - Way Down In The Rust Bucket
"Way Down in the Rust Bucket" je nové živé album Neila Younga a Crazy Horse vydané pod Youngovým labelem Performance Series. Jedná se o záznam show ze 13. listopadu 1990 v The Catalyst, malém baru v Santa Cruz v Kalifornii, kde tento muzikant příležitostně vystupoval. Kapela zde během pár dní odehrála tři sety, včetně skladeb z tehdy nově vydaného alba "Ragged Glory" a živého debutu Zumova filmu "Dangerbird". Kolekce vychází jako balíček 4LP, edice dvou CD a box set, který zahrnuje oba tyto formáty a ještě DVD se show, kterou natočil Larry Alderman Johnson ze Shakey Picture. DVD obsahuje bonusovou skladbu "Cowgirl in the Sand" s opraveným zvukem. Ukázky lze shlédnout na YouTube.


NOFX - Single Album
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: punk rock

NOFX - Single Album
"Single Album" je čtrnáctá studiovka americké punk-rockové kapely NOFX a první počin po téměř pěti letech od "First Ditch Effort" (2016), což představuje nejdelší propast mezi dvěma alby. Muzikanti pauzu však hojně vyplňovali vydáváním nových singlů. Ty najdete i na YouTube. Desetipoložková novinka měla původně vyjít jako dvojalbum, ale pandemie koronaviru přiměla skupinu vydat pouze jeden disk. Proto ten název.


Richard Barbieri - Under A Spell (Bertus)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: ambient

Richard Barbieri - Under A Spell
Své sólové album vydává i klávesový inovátor, mimo jiné člen spících Porcupine Tree Richard Barbieri. Jeho "Under A Spell" je počin stylově dalek progresivním rocku, jak by jeho dřívější působiště napovídalo - pod klávesovými vrstvami a smyčkami bují jím stvořený imaginární surrealistický svět, plný děsu a kouzel. Mezi barevnými a různě prolétajícími se harmoniemi lze zaslechnout doprovodné vokály frontmana Marillion Stevea Hogharta a švédské zpěvačky Lisen Rylander Löve. Do stavu mezi bděním a sněním zve úvodní klip, který můžete zhlédnout na YouTube. Titul vychází na CD v digipaku s osmistránkovou barevnou brožurou.


Tip týdne

Celeste - Not Your Muse (Universal)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: soul / r'n'b / jazz

Celeste - Not Your Muse
Anglická zpěvačka Celeste Epiphany Waite, která ve své tvorbě používá pouze první jméno, už svými prvními počiny zaujala ostrovní kritiku natolik, že v anketě BBC Sound Of 2019 skončila na pátém místě a v tom samém roce brala na Brit Awards cenu Rising Star Award. Není tedy divu, že její debut "Not Your Muse" je už s napětím očekávaný. Celeste jej pojala jako dvojalbum s devatenácti písničkami, mezi kterými nechybí ani její největší hit "Stop This Flame". Na jejich vzniku se coby spoluautoři podíleli například Wrabel, Romans, Tom Cane, Terrace Martin, Curtis Mayfield, Daniel Pemberton a především producenti Joshua Crocker, Jamie Hartman z Ben's Brother a Charlie Hugall, jehož služeb v minulosti využili Ed Sheeran, Florence + The Machine nebo Låpsley. Přímo za mikrofonem jí pak vypomohli Lauren Auder, Gotts Street Park a Jon Batiste. Její mix soulu, r'n'b a jazzu i hlas, jenž je podobný Rebecce Ferguson, vychutnávejte na jejím YouTube profilu.


Sydney Sprague - maybe i will see you at the end of the world (Rude Records)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rock / pop

Sydney Sprague - Maybe I Will See You At The End Of The World
Další debutantkou je americká písničkářka Sydney Sprague z Phoenixu v Arizoně. Její prvotina dostala poněkud dlouhý a pesimistický název maybe i will see you at the end of the world", deset songů, míchajících dream pop a rock, ale zní o něco optimističtěji. Jejich produkci si vzal na starost Sam Rosson, jenž v minulosti natáčel třeba s Deep Sea Diver. Jak jejich spolupráce funguje, zjistíte na YouTube zpěvačky.


Architects - For Those That Wish To Exist
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: moderní rock

Architects - For Those That Wish To Exist
Devátou studiovou desku připravili muzikanti z britské metalcorové bandy Architects. Produkci vymazlené nahrávky, která čítá patnáct kousků, dostali na starost bubeník Dan Searle a kytarista Josh Middleton. V nových skladbách uslyšíte také řadu hostů: v "Impermanence" Winstona McCalla z Parkway Drive, v "Little Wonder" zase Mikea Kerra z Royal Blood a v "Goliath" Simona Neila z Biffy Clyro. Jednu z nových písní "Meteor" si můžete poslechnout na YouTube.com.


Borknagar - True North (Sony Music)
web / Facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rock / metal

Borknagar - True North
S jedenáctou studiovou deskou přichází norská metalová formace Borknagar. Vysoce hodnocená nahrávka dostala název "True North" a fanoušci se mohou těšit na celkem devět kousků. Pokud namísto standardního CD sáhnou po limitované edici v digipacku, dostanou ještě dvě demonahrávky navíc. Skupina se už dávno odklonila od své dvacet let staré blackmetalové image a zvuku: nyní vám bude svou aktuální tvorbou připomínat spíše progrockový band. Přesvědčte se sami a na YouTube si poslechněte jednu z nových písní, "Up North".


Epica - Omega (Mystic Production)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Epica - Omega
S osmou studiovou deskou přichází holandská symfonická metalová skupina Epica, a jak mívá ve zvyku, o velkoleposti díla není pochyb. Pod stylizovaným názvem na vás čeká dvanáct písní, přičemž dvě z nich jsou jsou rozděleny na další menší celky. Celkově vás kolekce bude bavit sedmdesát minut a kromě líbezného hlasu Simone Simons uslyšíte i další dvě hostující hvězdy - Vicky Psarakis (The Agonist) a Zaher Zorgati z Myrath. Song "The Skeleton Key" najdete i s mnoha dalšími na YouTube.com.


Madison Beer - Life Support (Sony Music)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní pop / r'n'b

Madison Beer - Life Support
Další z očekávaných debutantek tohoto roku je Madison Beer. Na jednadvacetiletou zpěvačku z New Yorku upozornil již v roce 2012 Justin Bieber, když tweetoval na svém profilu její verzi "At Last" Etty James. O rok později přišel i první singl, před třemi roky první EP "As She Pleases" a nyní konečně i první plnohodnotné album "Life Support". Dlouhé čekání mladá umělkyně vynahrazuje svým příznivcům sedmnáctkou písniček, které s ní dohromady složili a nahráli Leroy Clampitt aka Big Taste (Phoebe Ryan, Adam Lambert a Allie X) a kanadská písničkářka Lowell (Hailee Steinfeld, Bülow). Zda vás zaujme její styl kombinující alternativní pop s r'n'b, zjišťujte na YouTube.


Grey256 - Sláva nejhorší droga (Warner Music)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rap / hip hop

Grey256 - Sláva nejhorší droga
S mírným zpožděním oproti digitálnímu vydání se na trh dostává druhé album českého rappera Martina Albrechta, který si donedávna říkal Grey. Jenže po vydání loňského debutu "Mladej Hladovej" si jeho úspěchu všimli ve Spojených státech a jeho jméno se vůbec nelíbilo stejnojmennému americkému duu, a protože soudní spor s hudebníky nominovanými na Grammy nebyl v rapperově zájmu, zrodil se Grey256. Pod tímto jménem vydává tedy druhé album "Sláva nejhorší droga", na nějž společně s Lucasem Blakkem připravil celkem čtrnáct tracků, včetně bonusu "Nevinný". Do nich si pak pozval i několik hostů jako Dorian a Psycho Rhyme, s nimiž už spolupracoval v minulosti, nebo Neno a Koukr z Black Sheep Cartel. Vydáním desky pochopitelně žije rapperův YouTube profil.


Lost Horizons - In Quiet Moments Part 2 (Bella Union)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: indie folk

Lost Horizons - In Quiet Moments Part 2
Indiefolkové duo Lost Horizons jsme vám představovali před pár týdny v souvislosti s prvním dílem jeho alba "In Quiet Moments" a nyní Simon Raymonde a Richie Thomas přicházejí s pokračováním. Stejně jako v případě jedničky i tentokrát se k nim přidala řada jejich kolegů - například Ural Thomas, C Duncan, Ren Harvieu, Laura Groves, Rosie Blair, Marissa Nadler, KookieLou či Karen Peris. Jak dopadla tato spolupráce, uslyšíte na bandcampu.


Alice Cooper - Detroit Stories (Mystic Production)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: metalcore

 Alice Cooper - Detroit Stories
Rockový mohykán Alice Cooper má na svém kontě už dvacet studiovek. Nyní k nim přibývá novinka "Detroit Stories", na které - jak název napovídá - vzdává hold detroitské hudební scéně. Cooper na ní spolupracoval se svým dlouholetým kamarádem a kolegou Bobem Ezrinem. Na nahrávce se podílela navíc řada muzikantů v čele s Waynem Kramerem z MC5, Markem Farnerem z Grand Funk Railroad a Johnnym "Bee" Badanjekem, známým z Mitch Ryder & The Detroit Wheels. Na YouTube.com najdete k poslechu "Our Love Will Change The World", původně od Outrageous Cherry.


Steve Lukather - I Found The Sun Again (Bertus)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Steve Lukather - I Found The Sun Again (Bertus)
Když už jsme se výše zmínili o tom, že Joseph Williams z Toto vydává sólový počin, musíme se zmínit i o druhém spolubojovníkovi ze stejné kapely. Kytarista Steve Lukather zvaný Luke se prezentuje albem "I Found The Sun Again". To produkoval a mixoval Ken Freeman. Vedle samotného kytaristy zde hrají jeho přátele, kteří s ním už fungují celá desetiletí - bubeník Greg Bissonette, klávesista Jeff Babko a basisté Jorgen Carlsson a John Pierce. Celoživotní přítel a spoluhráč z Toto David Paich ho doprovází na klavír a varhany, zatímco Joseph Williams zpívá v několika skladbách a ujal se i psaní smyčcových a dechových partů. Ukázky si lze poslechnout na YouTube. A zopakujme ještě, že lze zakoupit i speciální LP balíček s novými kolekcemi obou zmíněných protagonistů.


The Alarm - War
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

The Alarm - War
Velšská rocková legenda The Alarm se na albu "War" rozhodli pro opravdu neobvyklý přístup k jeho vzniku. Kapela začala nahrávat distanční formou (každý ve svém domácím studiu) 7. ledna tohoto roku a termín dokončení prací si stanovila na 24. února. Hotový počin vyšel o dva dny později. Tento způsob jim přinesl zcela ojedinělý pohled na vlastní tvorbu, jak sdělil frontman Mike Peters. Muzikanti zároveň dovolili svým fanouškům, nahlédnout do jejich tvůrčího procesu a přímo se i účastnit zrodu kolekce. Jak to dopadlo, zjistíte na YouTube profilu kapely. I přes veškerý šibeniční čas kolekce vychází ve všech hlavních formátech - stream, download, CD i LP.


V krátkosti

  • Sam Dew - Moonlit Fools (Sony Music)
    Americký zpěvák kombinující rhythm and bluesový zpěv s hip hopovými beaty se po šesti letech od EP "Damn Sue" konečně odhodlal k debutovému albu. Na devíti skladbách s ním spolupracoval Jack Antonoff, Souwave, DJ Dahi či Fredrik Ball. Výsledek uslyšíte na jeho Youtube profilu.
  • The Wedding Present - Locked Down And Stripped Back (Scopitones)
    Akustické a ořezané verze dvanácti svých skladeb představuje indie rocková formace z anglického Leedsu na albu "Locked Down And Stripped Back", které vyšlo na den přesně po čtyřiatřiceti letech od vydání prvního singlu "My Favourite Dress". Jak je pojali, uslyšíte na na jejich bandcampu.
  • A Winged Victory For The Sullen - Invisible Cities (Ninja Tune)
    Dánské duo Adam Wiltzie & Dustin O'Halloran bylo před dvěma roky požádáno, aby složilo hudbu ke zpracování novely Itala Calvina "Invisible Cities", které měl na svědomí video designer olympijských her v Londýně Leo Warner. Pro stejnojmenné album ji dvojice rozdělila do třinácti skladeb, které uslyšíte na bandcampu.
  • Adrian Younge - The American Negro (Jazz Is Dead)
    Americký jazzový hudebník pro své nové album nahrál hned šestadvacet skladeb, které jsou podrobnou kritikou systémovou a zlovolnou psychologií, která postihuje barevné lidi. Jak se dozvíte z jeho bandcampu, nahrál je společně Linear Labs Orchestra.
  • Cloud Nothings - The Shadow I Remember (Carpark Records)
    Pouhý rok stačil k přípravě osmého alba americké indie punk rockové kapely z Clevelandu a více informací o jedenácti písničkách, které pro něj připravili, sdílí na svém bandcampu.
  • Don Airey - Live In Hamburg (Bertus)
    Klávesista Deep Purple koncertoval i v Česku a jeho vystoupení si můžete připomenout prostřednictvím záznamu koncertu z německého Hamburgu. Tamní atmosféru a hlavně kapely, v nichž působil, nám přiblíží v celkem šestnácti skladbách.
  • Joe Chambers - Samba De Maracatu (Universal)
    Americký jazzový bubeník vydává své nové album a pro nahrání devíti skladeb si do studia pozval kontrabasistu Stevea Hainese, klavíristu Brada Merritta a do jedné z nich i vokalistu MC Parraina. První ukázky uvidíte na YouTube kanálu labelu Blue Note.
  • eDIT - Come To Grips (Know Truth No Lie)
    Edward Ma aka eDIT z The Glitch Mob vydává po dlouhých čtrnácti letech své třetí album a v deseti skladbách míchá elektroniku, glitch a experimentální hip hop. V jedné z nich si zahostovala Kavya a nejen tuto spolupráci sdílí americký hudebník na svém YouTube.
  • Blanck Mass - In Ferneaux (Sacred Bones)
    Anglický hudebník Benjamin John Power z droneového dua Fuck Buttons pro nové album po dvou letech připravil pouze dvě skladby, ovšem jejich délka přesahuje čtyřicet minut. Inspiraci pro ně čerpal po desetiletí na cestách, a jak zjistíte na jeho bandcampu, vyjadřuje je pomocí experimentální elektroniky, techna, klasické hudby i noise punku.
  • Menahan Street Band - The Exciting Sounds Of Menahan Street Band (Daptone)
    Svoji kombinaci soulu, funku, r'n'b a instrumentálního rocku po dlouhých osmi letech přinese americká formace z Brooklynu. Těšit se můžete na celkem čtrnáct skladeb, které již nyní uslyšíte na jejich bandcampu.
  • Danny L Harle - Harlecore (Mad Decent)
    Anglický DJ a spolupracovník A.G. Cooka, Caroline Polachek a Charli XCX se na svém novém albu rozhodl spolupracovat s třemi dalšími DJi, kterými jsou DJ Danny, MC Boing a DJ Ocean. Do rytmů raveu se s nimi můžete ponořit na bandcampu.
Dále stojí za pozornost:
Brijean - Feelings: disco v podání spolupracovníka s Toro y Moibandcamp
Frànçois & The Atlas Mountains - Banane Blue:anglicko-francouzský indie popbandcamp
Georgia Van Etten - Deep Black Water: anglická kombinace blues, americany, jazzu a roots rockubandcamp
Smerz - Believer: třetí album dánského elektronického dua bandcamp
Balthazar - Sand: indie pop rock s prvky new wave z BelgieYouTube


Dále vychází:

Abstrakt - Uncreation
Adam Warner - Big Storm
Aeonblack - The Time Will Come
Age Of Woe - Envenom
Ajradico - Transit
Alice Cooper - Detroit Stories (Limited) (Mystic Production)
Alice Cooper - Detroit Stories Limited Edition Box (Cd+Brd) (Mystic Production)
Altin Gün - Yol
Barry Paquin Roberg - Exordium To Extasy
Basciville - Hymns To The Air
Black Nash - Black Nash
Black Twig - Was Not Looking For Magic
Bones And Jones - Ginger Gold (Farm Singles)
Bonfire - Roots (Mystic Production)
C. Tangana - El Madrileno
Cannibal Accident - Nekrokluster
Carpool Tunnel - Bloom
Clint Roberts - Rose Songs
Coffin Mulch - Septic Funeral
Colin Cannon - McGlorick
Culted - Nous
Curren$y - Collection Agency
Curtis Salgado - Damage Control
Cyrrca - Cyrrca
Darkdark - Feel So Much
David Huckfelt - Room Enough, Time Enough
Dead Animals - Dead Animals
Digga D - Made In The Pyrex
DMVU - Praise Be Delusion Or, The Ripple
Domestic Terror - Domestic Terror
Down By Law - Lonely Town
Drakeo The Ruler - The Truth Hurts
Einherjer - North Star (Mystic Production)
Elijah Bank$y - Flee Tape
Elijah Wolf - Brighter Lighting
Empyrium - Über Den Sternen
Epica - Omega (Earbook) (Mystic Production)
Epica - Omega (Limited) (Mystic Production)
Eric Hirshberg - Spare Room
Everture - Emerge
Flyying Colours - Fantasy Country
Forhist - Forhist
Glitterer - Life Is Not A Lesson
Gorr - Kvit Som Snøen, Kald I Blikket
Hailey Whitters - Living The Dream (Deluxe Edition)
Headache - Get Off The Internet
Hogchoker - Roll Up For The Crazy Sound Of Hogchoker
Charlie Treat - The Comet
Chris White - Electric Jesus (soundtrack)
Ian Munsick - Coyote Cry
Inhuman - Inhuman
Inner Terrestrials - Heart Of The Free
Ionophore - Knells
Israel Houghton - Feels Like Home: The Quarantine Worship Experience
Jackson Wooten - A New Child
James Johnston And Steve Gullick - We Travel Time
Jarhead Fertilizer - Product Of My Environment
Jetty Bones - Push Back
Jimmy Edgar - Cheetah Bend
Joanna Connor - 4801 South Indiana Avenue
John Morales - J Jazz Volume 3
John Tejada - Year Of The Living Dead
Josh Groban - Harmony (Deluxe) (Warner Music)
Kae Sun - Midnight & Other Endings
Kärbholz - Kontra.
Karima Walker - Waking The Dreaming Body
Kratos Himself - Vectors
Kreator - Under The Guillotine (6xLP, DVD, Book, Cassette, USB) (Warner Music)
Kumi Takahara - See-Through
Kyle Edward Connolly - On Arrival
Laced In Lust - First Bite
Landmvrks - Lost In The Waves
Lydia Luce - Dark River
Mando Saenz - All My Shame
Mary Anne’s Polar Rig - Makes You Happy
Mauricio Morales - Luna
Mo Kenney - Covers
Molly Annelle - Elevator Music
Moonspell - Hermitage (Mediabook Ltd.) (Mystic Production)
Mos Generator - The Lantern
Mustan Kuun Lapset - Kruunu
Nate Frederick - Different Shade Of Blue
Ne-Yo - In My Own Words (15th Anniversary Edition)
Nick Haxim - Will This Make Me Good (The Remixes)
Nightshift - Zöe
Nirvana - Songlife 1967-1972
Nu:Tone - Little Spaces
Oceanator - Things I Never Said (Physical Release)
Okamoto - Complication
Olivia Ellen Lloyd - Loose Cannon
Only The Family - Loyal Bros
Paranorm - Empyrean
Payroll Giovanni & Cardo - Another Day Another Dollar
Pinegrove - Amperland, NY (soundtrack) (Physical Release)
PJ Harvey - Stories From The City / Stories From The Sea - Demos
Plague Weaver - Ascendent Blasphemy
Prettymuch - Smackables (Deluxe)
Profond Barathre - Tinnitus
Rick Holmstrom - See That Light
Roosevelt - Polydans
Russell Louder - Humor
Sad Night Dynamite - Sad Night Dynamite (Warner Music)
Sam Gendel - Fresh Bread
Sibille Attar - A History Of Silence
Significant Point - Into The Storm
Simon Flory - Haul These Blues Away
Sloping - Completed Songs
Slowly Slowly - Race Care Blues Deluxe Edition
Sorizon - Thanatos Rising
Sow Discord - Quiet Earth
Spelljammer - Abyssal Trip
Starscape - Colony
Stereolab - Electrically Possessed [Switched On Volume 4]
Summoning The Lich - United In Chaos
Tamar Berk - The Restless Dreams Of Youth
Terminal Bliss - Brute Err/ata
The Fleshtones - Face Of The Screaming Werewolf
The Libras - Faded
The Muckers - Endeavor
The National - The National (20th Anniversary) (4AD)
Tullamarine - Frequency
Wenches - Effin’ Gnarly
Wolvencrown - A Shadow Of What Once Was
Woodlock - Future Of An End
Xuri - Bedlam Of Salt
Yoe Mase - An Unfiltered Stream Of Consciousness

Vychází na vinylu:
21 Savage & Metro Boomin - Savage Mode II (Sony Music)
A Winged Victory For The Sullen - Invisible Cities
Age Of Woe - Envenom
Alice Cooper - Detroit Stories (Mystic Production)
Ambassador - Care Vale (Vinyl Release)
Andrew Hill - Passing Ships (Universal)
Anneke Van Giersbergen - The Darkest Skies Are The Brightest (Sony Music)
Aretha Franklin - Young, Gifted And Black (Rhino)
Architects - For Those That Wish To Exist
Balthazar - Sand
Black Crowes - Shake Your Money Maker (Universal)
Blanck Mass - In Ferneaux
Blue Öyster Cult - Some Enchanted Evening (Bertus)
Bob Dylan - Highway 61 Revisited (Sony Music)
Bonfire - Roots (Mystic Production)
Brijean - Feelings
Carole King - Tapestry (Sony Music)
Celeste - Not Your Muse
Culted - Nous
Curtis Mayfield - Roots (Bertus)
Danny L Harle - Harlecore
Dexter Gordon - One Flight Up (Universal)
Dr.hook - Collected (Bertus)
Einherjer - North Star (Mystic Production)
Empyrium - Über Den Sternen
Epica - Omega (Mystic Production)
Etta James - Collected (Bertus)
Evergrey - Escape Of The Phoenix (Mystic Production)
Forhist - Forhist
Fun. - Some Nights (Warner Music)
Glitterer - Life Is Not A Lesson
Gustavo Santaolalla & Mac Quayle - The Last Of Us Part II (Original Soundtrack) (Sony Music)
Helstar - Clad In Black (Mystic Production)
Chaka Khan - Epiphany: The Best Of Chaka Khan, Vol 1 (Vinyl Reissue)
Chris White - Electric Jesus (soundtrack)
James Johnston And Steve Gullick - We Travel Time
Jefferson Airplane - The Worst Of Jefferson Airplane (Sony Music)
Jimmy Edgar - Cheetah Bend
Jiří Schelinger - Hrrr na ně... (Supraphon)
John Scofield & Pat Metheny - I Can See Your House From Here (Universal)
Joseph Williams - Denizen Tenant
Josh Groban - Harmony (Warner Music)
Julien Baker - Little Oblivions
Kärbholz - Kontra.
Karima Walker - Waking The Dreaming Body
Kreator - Under The Guillotine (Warner Music)
Lil’ Kim - The Notorious K.i.m. (Vinyl Reissue)
Melvins - Working With God (Bertus)
Menahan Street Band - The Exciting Sounds Of Menahan Street Band
Moonspell - Hermitage (Mystic Production)
Nas - Illmatic (Sony Music)
Neil Young & Crazy Horse - Way Down In The Rust Bucket
Nightshift - Zöe
NOFX - Single Album
Nu:Tone - Little Spaces
PJ Harvey - Stories From The City / Stories From The Sea - Demos
PJ Harvey - Stories From The City / Stories From The Sea
Ray Charles - The Best Of Ray Charles: The Atlantic Years (Vinyl Reissue)
Richard Barbieri - Under A Spell (Bertus)
Robin Schulz - III (Warner Music)
Roosevelt - Polydans
Sad Night Dynamite - Sad Night Dynamite (Warner Music)
Sibille Attar - A History Of Silence
Significant Point - Into The Storm
Sivuca - Sivuca (Vinyl Reissue)
Smerz - Believer
Spelljammer - Abyssal Trip
Static-X - Machine (Music On Vinyl)
Steve Lukather - I Found The Sun Again (Bertus)
Summoning The Lich - United In Chaos
The National - Cherry Tree (EP) (4AD)
The National - Sad Songs For Dirty Lovers (4AD)
The National - The National (20th Anniversary) (4AD)
The Wedding Present - The Wedding Present: Locked Down And Stripped Back

EP:
A Better Hand - Cheap Smokes And Champagne
Airpark - Quiet Type: An Intimate Collection Of New & Old
Animal Years - This Is Part One Of An Album Called Animal Years
Cave Of Swimmers - Aurora
D Chase - Silent Noise
Devan - Pink Noise
Dohny Jep - Smile, It Might Never Happen
Edwin Raphael - Staring At Ceilings
Flawes - Reverie
Grace Sanders - Gums
Horace Bray - Fame, Fortune And Perfume
Charlie Hickey - Count The Stairs
Charly Black - So Many Reasons
Chris Roberts - Feather
Joni - Orchid Room
Lastelle - Delicate
Mensa Deathsquad - Cyclist
Mephistofeles - A Path Of Black
Mordechai - Chrysalis
Mouse - Angels Never Die
Naomi In Blue - An Experiment
Nicole Marxen - Tether
Teethers - Teethers
Ten Kills The Pack - Life, Death, & Afterwards
Timo Ellis - Death Is Everywhere
Tuzeint - 23
Woom - Into The Rest
Yo Kinky - Yo Kinky

Reedice:
Black Crowes - Shake Your Money Maker (Universal)
Black Crowes - Shake Your Money Maker (2CD Edition) (Universal)
Geneva Jacuzzi - Lamaze (Reissue)
Chris Pierce - American Silence
Jim Capaldi - Short Cut Draw Blood (Digital Reissue)
Richard Pryor - Craps (After Hour) (Reissue)
Richard Pryor - Richard Pryor (Reissue)
The National - Cherry Tree (EP) (4AD)
The National - Sad Songs For Dirty Lovers (4AD)
Skindred - Roots Rock Riot (Reissue)
Wehrmacht - Biermächt (Reissue)

NÁZORY
  • konečně dobrá muzika (Mkac, 02.03.2021 17:26) Reagovat

    Za mně super NOFX a Epica..

  • Alice Cooper je metalcore? Fakt?... (Anonym, 02.03.2021 20:17) Reagovat

    Alice Cooper je metalcore? Fakt?

  • Slušná nabídka!... (Anonym, 03.03.2021 08:16) Reagovat

    Slušná nabídka!

  • Tool (Standa, 04.03.2021 19:09) Reagovat

    Kdy vyjde poslední deska Tool na LP.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
Mirai ft. Majk Spirit - čas rány zahojí 3/10
Video: Mirai a Majk Spirit v novince "čas rány zahojí" nemají daleko k hudebnímu odpadu Pět singlů během čtyř měsíců. Takhle se Mirai chystají na vydání nového alba. Zatímco počet zveřejněných písní a doprovodných videoklipů je působivý, hudebně novinky drhnou. A ta úplně nejčerstvější nazvaná "čas rány... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Naživo: Nemocná Madison Beer byla v Praze okouzlující, slyšet ji ale příliš nebylo (11.03.2024 12:43)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nick Cave a jeho The Bad Seeds vydají na konci srpna studiové album "Wild God" (06.03.2024 19:00)
- Audio: Nick Cave se podělil o zádumčivou coververzi písně "La Vie En Rose" od Édith Piaf (03.03.2024 17:49)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Bob Dylan a Willie Nelson v létě znovu vyrazí na společné festivalové turné (28.02.2024 14:32)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott AC/DC Queen Adele Sophie Ellis-Bextor Taylor Swift Kabát Lucie Vondráčková Madonna U2 Dua Lipa Kryštof Mirai Billie Eilish Rush Bono
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu