shop.musicserver.cz

Vyhrajte 5 x CD J.A.R. / 5 x CD BANANY / 3 x CD BRAINSTORM / 3 x CD FATBOYE SLIMA / 10 x vstup na MUSIC IN THE PARK / 4 x vstup na CHINASKI / 2 x 2 vstupy na COLOURS OF OSTRAVA / 3 x vstup na SÁZAVAFEST

Vydáno: 02.07.2006 20:00 v sekci Publicistika - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Další soutěže jsou tu, přejeme hodně úspěchů! Následující kvízy jsou k mání až do 23. července, pouze ve dvou případech - v soutěžích o vstupy na Chinaski a na Colours Of Ostrava - končíme o pár dní dříve. Pokud chcete do své emailové schránky dostávat informace o tom, o co se bude na musicserveru soutěžit, zaregistrujte se zde. Na tomtéž místě se můžete z databáze i odhlásit.

J.A.R. - Armáda špásu
© facebook interpreta
První prázdninovou soutěží budiž novinka kapely J.A.R. "Armáda špásu", první nahrávka po čtyřech letech od emise chváleného "Nerváku". Hned na první poslech syrovější, tvorbu devadesátých let částečně vzpomínající album respektované party plné osobností obsahuje čtrnáct skladeb, včetně pilotního singlu "Doufám" či na koncertech představených písní "Jak ti je" a "Superpéro". Ve spolupráci s vydavatelstvím Sony BMG hrajeme o pět CD.

Do kvízu o 5 x CD J.A.R. "Armáda špásu" vstoupíte tady.
Banana - Jungle
© facebook interpreta
Alespoň v rámci domácí scény nezaměnitelná zpěvačka Vladivojna se rozhodla vyčnívat nad svojí osravskou kapelou i v názvu - v pořadí třetí deska "Jungle" vychází pod hlavičkou Vladivojna La Chia & Banana. Nahrávka vznikla za asistence hannoverského studia Magic Minds Music (Scorpions, Running Wild) a slibuje hudební experimenty či texty v češtině, angličtině i vladivojštině. Ve spolupráci s vydavatelstvím Universal hrajeme o pět CD.

Do kvízu o 5 x CD Banany "Jungle" vstoupíte tady.
Brainstorm - Four Shores
© facebook interpreta
Lotyšská skupina Brainstorm se české veřejnosti předvedla hned několikrát, zejména jako host koncertů Rolling Stones, R.E.M. i Kryštof. Její přání prosadit se se svojí novinkovou, Alexem Silvou produkovanou deskou "Four Shores" také na našem trhu proto není zcela nereálné, zvláště přihlédneme-li k hitovosti a trendy britskému zvuku, jež desce rozhodně nechybí. Díky vydavatelství Warner Music, které s námi pořádá třetí červencovou soutěž, hrajeme o tři CD.

Do kvízu o 3 x CD Brainstorm "Four Shores" vstoupíte tady.
Fatboy Slim - Why Try Harder - The Greatest Hits
© facebook interpreta
Rekapitulace dosavadní kariéry Fatboye Slima v podobě výběrové desky "The Greatest Hits - Why Try Harder", toť předmět čtvrté aktuální soutěže, pořádané spolu se Sony BMG. Osmnáctipísňová kolekce obsahuje krom hitů z Fatboyova pera také remixy pro Groove Armada a Cornershop i dvě novinky, a sice singlovou "That Old Pair Of Jeans" a "Champion Sound". Hrajeme o tři CD.

Do kvízu o 3 x CD Fatboye Slima "Why Try Harder - The Greatest Hits" vstoupíte tady.
Music In The Park 2006 N
© InnerVisions
V sobotu 22. července proběhne v pražské Stromovce první ročník mezinárodního festivalu Music In The Park s dovětkem "blues and more music...". Jako hlavní hvězdy na něm vystoupí irská zpěvačka Sinead O'Connor, americká gospelová hvězda Blind Boys Of Alabama, slavný rockový kytarista Vernon Reid (Living Colour) či Maceo Parker. Jednodenní, na dvě scény v samém srdci Prahy rozvržená akce slibuje dvanáct umělců a skupin během dvanácti hodin trvání plus doprovodné akce v podobě jam sessions nebo vyjížděk na koni. Volným vstupem podarujeme hned deset z vás, soutěž končí 16. července.

Do kvízu o 10 x vstup na Music In The Park vstoupíte tady.
Chinaski N
© Tomáš Břínek musicserver.cz
Za účasti Ready Kirken a Temperamento vyrazili úspěšní Chinaski na speciální turné po hradech a zámcích. Na musicserveru můžete průběžně soutěžit o vstupy na všechna nadcházející vystoupení v rámci turné, přičemž začínáme nabídkou volných vstupů na Kunětickou horu u Pardubic, kde Chinaski zahrají 15. července (uzávěrka soutěže je proto už 9. července!), a do zámku v Polné u Jihlavy, kam skupina přijede 28. července. Na každý koncert pošleme dva z vás.

Do kvízu o 2 x vstup na Chinaski na Kunětické hoře vstoupíte tady.

Do kvízu o 2 x vstup na Chinaski v Polné vstoupíte tady.
Colours Of Ostrava 2006 N
© facebook interpreta
Také letos, konkrétně ve dnech 20. až 23. července, se na ploše ostravského areálu Černá louka a v okolí uskuteční multižánrový festival Colours Of Ostrava. Jubilejní pátý ročník slibuje zahraniční hvězdy Roberta Planta, Salifa Keitu, skupiny Värttinä, Gogol Bordello, Delirious?, The Frames plus přes sto dalších jmen, jejichž nositelé se podělí o celkem dvanáct scén, mezi nimiž letos poprvé najdeme i kostel sv. Václava nebo třeba katedrálu Božského Spasitele. Na akci máme připraveny čtyři volné vstupy, které rozdělíme mezi dva výherce. Uzávěrka soutěže je 16. července.

Do kvízu o 2 x 2 vstupy na Colours Of Ostrava vstoupíte tady.
Sázavafest 2006 plakát N
© Madree promotion
Na tradičním místě a v tradiční čas, tedy v Areálu Ostrov města Sázava ve dnech 3. až 6. srpna, se uskuteční Sázavafest 2006. Jeho hlavními lákadly jsou srbská dechovka Boban i Marko Marković Orkestar, elektronické ethno Banco de Gaia, ruská world music Ethnica, keltský rap z Francie Manau, německé ska Yellow Umbrella či zpěvačka Ari Up s kapelou DubbleStandart. Ze Slovenska přijedou třeba Polemic, Kontrafakt a Peter Lipa, českou scénu zastoupí akustičtí Tata Bojs, Ilona Csáková s velkým swingovým orchestrem, Buty a samozřejmě řada dalších. Na tuto akci pro vás máme tři sólo vstupy.

Do kvízu o 3 x vstup na Sázavafest vstoupíte tady.
Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (koncertní soutěže jen tři), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Jakmile absolvujete celý kvíz, vyzveme vás k zadání jména, emailu... a pak můžete už jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně zodpoví nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, výherce vylosujeme.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Šestice nejpamátnějších klipů ze začátků Smashing Pumpkins
Nejvíc nej: Šestice nejpamátnějších klipů ze začátků Smashing Pumpkins Kultovní Smashing Pumpkins se na svém turné "The World Is A Vampire" zastaví také v české metropoli. Před jejich koncertem, který se uskuteční 4. července v O2 universu, si připomeňme zásadní videoklipy z počátků kariéry této... čtěte zde
Vydáno: 30.04.2024 08:00 v sekci Publicistika | Nejvíc nej
Jugi (UDG) - Nejvíc mě naplňuje, že jsem muž mnoha profesí
Rozhovory: Jugi (UDG) - Nejvíc mě naplňuje, že jsem muž mnoha profesí S bubeníkem Jugim jsme si povídali nejen o tom, co je nového u jeho domovské kapely UDG. Pohovořil také o svých dalších aktivitách, včetně chodu bookingové agentury RedHead Music, která zastupuje významné umělce. Zamyslel se také... čtěte zde
Vydáno: 29.04.2024 14:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
Manon Meurt - Unravel 9/10
Recenze: Fascinující "Unravel" zrcadlí niterný svět Manon Meurt Debut "MMXVIII" představoval neskromně silné vykročení, v němž Manon Meurt poodhalili svou nezaměnitelnou tvář. Šestileté čekání na "Unravel" přineslo nečekaný progres a tvůrčí posun, přičemž hybatelem těchto změn se stal... čtěte zde
Vydáno: 29.04.2024 00:00 v sekci Recenze
Jelen ft. Rybičky 48 - Je lepší se opít 7/10
Video: Jelen a Rybičky 48 radí: "Je lepší se opít" a jít spát Víte, co vznikne, když zkřížíte jelena s rybičkami? Zní to jako vtip či hádanka, ale jestliže obě slova začnete velkými počátečními písmeny, výsledkem se může stát poměrně vkusně zpracovaná písnička. Songem s... čtěte zde
Vydáno: 28.04.2024 10:30 v sekci Audio / Video | Video
Mötley Crüe - Dogs of War 6/10
Video: Mötley Crüe se chtějí v novince "Dogs of War" stát nesmrtelnými. Moc se jim to nedaří Všemožnými historkami opředení glamrockoví divočáci Mötley Crüe mají svá nejlepší léta za sebou. Nicméně si nejsem úplně jistý, zda si to sami uvědomují. Místo hudby se ve spojitosti s kapelou skloňují spíše kauzy typu... čtěte zde
Vydáno: 27.04.2024 17:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Chinaski startují oslavy třiceti let. Pro fanoušky spouštějí kanál na Herohero a chystají další dárky (24.04.2024 13:39)
- Orlen je opět generálním partnerem Colours Of Ostrava. Festival nabídne polské umělce i soutěž pro kapely (10.04.2024 12:39)
- Na okraj: Ceny Anděl se chtějí přiblížit mladým, u akademiků ale vítězí hlavně stálice (31.03.2024 20:46)
- Video: Chinaski i po třiceti letech hraní hlásají: "Mám chuť zlobit." A tak zlobí. V klipu jedou i BDSM (28.03.2024 08:55)
- Nabitý program Colours of Ostrava 2024 vyvrcholí hvězdnou sobotou (06.03.2024 12:03)
- Chinaski se vrátili z nahrávání v Rockfieldu a přidávají druhou O2 arenu, kde oslaví 30 let třiceti největšími hity (01.03.2024 14:22)
- Rozhovory: Robert Balzar (Robert Balzar Trio, Illustratosphere, J.A.R) - Muzika se začne dít ve chvíli, kdy pominou sportovní kritéria (09.02.2024 18:00)
- Publicistika: Dvacet nejlepších domácích desek roku 2023 podle musicserveru (5-1) (01.02.2024 19:00)
- Nejvíce šancí na Anděly mají Viktor Sheen, Calin, Anna K., J.A.R. nebo Jelen (01.02.2024 10:21)
- Colours 2024 nabízí pestrý program z celého světa včetně rockové legendy Lennyho Kravitze. Od února vstupenky zdražují (26.01.2024 10:42)

ALBUM TÝDNE 18/2024

Manon Meurt
Unravel

Debut "MMXVIII" představoval neskromně silné vykročení, v němž Manon Meurt poodhalili svou nezaměnitelnou tvář. Šestileté čekání na "Unravel" přineslo nečekaný progres a tvůrčí posun, přičemž hybatelem těchto změn se stal producent Eddie Stevens. V podobě "Unravel" přichází vyzrálé a komplexně pojaté album.

9/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)
Čt 16.05.
Akon (US) (Forum Karlín, Praha)
So 18.05.
King Gizzard & The Lizard Wizard (AU) (Forum Karlín, Praha)
Út 21.05.
Reverend Peyton’s Big Damn Band (US) (Lucerna Music Bar, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber The Prodigy Vladimír Mišík Prince Kabát Taylor Swift Queen Adele Sia Bono Beyoncé Rush Mirai Dua Lipa Lady Gaga U2 AC/DC Liam Gallagher Linkin Park Imagine Dragons
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu