shop.musicserver.cz

Vyhrajte 5 x CD JIRKY KOBĚRSKÉHO / 3 x CD MIKA OLDFIELDA / 3 x CD CHUMBAWAMBY / 5 x vstup na festival RESPECT / 3 x vstup na festival GO PLANET ROXY / 4 x vstup na SKA festival / CD SCOOTER, MARILYN MANSON a METALLICY

Vydáno: 08.06.2003 20:49 v sekci Publicistika - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Vítám všechny soutěžechtivé, protože další týden s novým soutěžemi je tu. Pro odběr informací o soutěžích emailem se zaregistrujte zde.

Jirka Koběrský - Jaký by to bylo
© facebook interpreta
První soutěž pro tento týden pořádáme ve spolupráci s vydavatelstvím EMI, které nedávno vydalo sólové album "Jaký by to bylo" bývalému členovi chlapecké trojice V.I.P. Jirkovi Koběrskému. Z diskoték či rádií už můžete znát singly "Jaký by to", "Nejhezčí dárek" či "Všichni jsme stejný", na podobné tanečně popové vlně se nese celá deska. U nás můžete tento týden vyhrát 5 x CD.

Do kvízu o 5 x CD Jirky Koběrského "Jaký by o bylo" vstoupíte tady.

Mike Oldfield - Tubular Bells 2003
© facebook interpreta
Mike Oldfield proslul hlavně jako multiinstrumentalista a skladatel příjemných popových melodií ("Moonlight Shadow" je ostatně nezapomenutelná písnička), ale známá je také jeho posedlost dokonalostí. Proto se rozhodl, že znovu natočí své legendární album "Tubular Bells", přičemž se na nové verzi snažil zachovat původní atmosféru, ale odstranit chyby. Deska se na trh dostává jako "Tubular Bells 2003" a u nás ji nyní díky Warner Music mohou vyhrát tři z vás.

Do kvízu o 3 x CD Mika Oldfielda "Tubular Bells 2003" vstoupíte tady.

Chumbawamba - Readymades
© facebook interpreta
Třetí soutěž pro tento týden pořádáme ve spolupráci s vydavatelstvím EMI, které se v současné době na českém trhu stará i o britskou kontroverzní kapelu Chumbawamba. Jejich aktuální album "Readymades" přináší směsku hudby, na jakou od nich jsme zvyklí, což v praxi znamená, že nás mohou překvapit kdykli čímkoli - tentokrát začali hodně samplovat. Desku u nás mohou vyhrát tři z vás.

Do kvízu o 3 x CD Chumbawamby "Readymades" vstoupíte tady.

Čtvrtou soutěž pro tento týden pořádáme ve spolupráci s agenturou Rachot, která už poněkolikáté pořádá festival Respect. Tentokrát se ovšem neuskuteční u Pražského hradu jako v minulých letech (nový prezident holt world music nepřeje), ale na pražském ostrově Štvanice v termínu 21. a 22. června. Více informací se dozvíte na webu festivalu, u nás můžete vyhrát pět volných vstupenek.

Do kvízu o 5 x vstup na festival Respect vstoupíte tady.

O festivalu Go Planet Roxy jste se i na našem serveru mohli dozvědět spousty informací, ale pokud vás snad minuly, vězte, že se jedná o jednu z největších hudebních letošních akcí, které proběhnou na území české republiky. Festival se koná 20. a 21. června na letišti Aeroklubu Tábor a kromě mnoha dalších hudebníků na něm vystoupí Marilyn Manson, Moloko či Morcheeba. Veškeré potřebné informace zjistíte na na webu festivalu, u nás můžete vyhrát tři vstupenky.

Do kvízu o 3 x vstup na festival Go Planet Roxy vstoupíte tady.

Nejen velkými festivaly živ je člověk, a tak se mezi vámi určitě najde i nemálo příznivců ska. Právě ti se mohou 19. a 20. června vydat do pražského Rock Café na dvoudenní ska festival Skankin Praga no. 7, na němž zahrají Benuts, Fast Food, Yellow Umbrella, 2V1 a další. U nás můžete vyhrát čtyři vstupenky platné na oba dny.

Do kvízu o 4 x vstup na Skankin Praga vstoupíte tady.

Soutěže na promowebech

Scooter - The Stadium Techno Experience
Na MusicServeru v současnosti běží speciální promoweb k nové desce německých Scooter "The Stadium Techno Experience". Můžete si na něm pustit ukázky ze všech skladeb na albu, stáhnout si tapety, přečíst něco o kapele i desce, ale samozřejmě i vyhrát. Minulých šest týdnů jste mohli vyhrát singl "weekend!", v současnosti je to CD "The Stadium Techno Experience". Promoweb, na němž se soutěží, najdete zde.

Marilyn Manson - The Golden Age Of Grotesque
Druhým promowebem na MusicServeru je stránka o nové desce Marilyn Manson "The Golden Age Of Grotesque". I tady vás čekají nějaká média, můžete si stáhnout tapety, přečíst něco o kapele i desce, ale hlavně i vyhrát, a to celkem dvanáctkrát nové CD. Alespoň si ho budete moci pořádně naposlouchat, než Manson přijede na festival Go Planet Roxy, který se koná 20. a 21. června v Táboře. Promoweb, na němž se soutěží, najdete zde.

Metallica - St. Anger
Třetí v současnosti běžící promoweb na MusicServeru propaguje snad nejočekávanější rockové album letošního roku - "St. Anger" od Metallicy. To vychází 9. června, na promowebu si můžete něco přečíst o desce, podívat se na hromady multimédií, poslechnout pár ukázek z desky, stáhnout tapety a vyhrát skutečně exkluzivní cenu - limitovanou edici desky doplněnou o DVD se živými záznamy nových skladeb a k tomu navíc tričko. Promoweb, na němž se soutěží, najdete zde.

Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem pět otázek (Koběrský, Oldfield a Chumbawamba deset), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Poté, co absolvujete celý kvíz, vás vyzveme k zadání jména, emailu... a poté můžete jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně odpoví na nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, budeme mezi nimi výherce losovat.

Výherci soutěží z minulého týdne: CD Alizée vyhráli Ondřej Šotek z Tábora, Vladimír Huňa z Bystřice pod Hostýnem, Michal Beck ze Zdechovic, Milan Jílek z Prahy a Kamil Dvořák z Bernartic. CD Hapky a Horáčka vyhráli Marta Drábková z Holešova, Lenka Loudalová z Prahy, Stanislav Tauer z Horšovského Týna, Pavlína Křelinová z Dětřichova a Mirek Drejček z Litvínova. Všem výhercům gratulujeme, ceny jim přijdou poštou. Výherci volných vstupů na Terne Čhave, Babyfest a Fishbone budou vyrozuměni emailem.

Potvrzené soutěže pro následující týdny:

5 x CD Suzanne Vegy "Retrospective" / 5 x CD Divokýho Billa "Mezi nima" / 5 x CD Erose Rammazottiho "9" / 4 x vstup na Rock Café Contest (16. - 22.6.)
5 x CD Annie Lennox "Bare" / 3 x CD Elvis Gott Superstar "Sozopol" / 5 x CD "CZ Superhity 2003" / 3 x vstup na Mystic Sk8 Cup (23. - 29.6.)
Tričko, batoh, CD a singly DJe Boba / 3 x 2 vstupenky na Colours Of Ostrava / 5 x CD Algidance (30.6. - 13.7.)
3 x CD a 2 x MC Morcheeby "Parts Of The Process" (14. - 27.7.)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Šestice nejpamátnějších klipů ze začátků Smashing Pumpkins
Nejvíc nej: Šestice nejpamátnějších klipů ze začátků Smashing Pumpkins Kultovní Smashing Pumpkins se na svém turné "The World Is A Vampire" zastaví také v české metropoli. Před jejich koncertem, který se uskuteční 4. července v O2 universu, si připomeňme zásadní videoklipy z počátků kariéry této... čtěte zde
Vydáno: 30.04.2024 08:00 v sekci Publicistika | Nejvíc nej
Jugi (UDG) - Nejvíc mě naplňuje, že jsem muž mnoha profesí
Rozhovory: Jugi (UDG) - Nejvíc mě naplňuje, že jsem muž mnoha profesí S bubeníkem Jugim jsme si povídali nejen o tom, co je nového u jeho domovské kapely UDG. Pohovořil také o svých dalších aktivitách, včetně chodu bookingové agentury RedHead Music, která zastupuje významné umělce. Zamyslel se také... čtěte zde
Vydáno: 29.04.2024 14:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
Manon Meurt - Unravel 9/10
Recenze: Fascinující "Unravel" zrcadlí niterný svět Manon Meurt Debut "MMXVIII" představoval neskromně silné vykročení, v němž Manon Meurt poodhalili svou nezaměnitelnou tvář. Šestileté čekání na "Unravel" přineslo nečekaný progres a tvůrčí posun, přičemž hybatelem těchto změn se stal... čtěte zde
Vydáno: 29.04.2024 00:00 v sekci Recenze
Jelen ft. Rybičky 48 - Je lepší se opít 7/10
Video: Jelen a Rybičky 48 radí: "Je lepší se opít" a jít spát Víte, co vznikne, když zkřížíte jelena s rybičkami? Zní to jako vtip či hádanka, ale jestliže obě slova začnete velkými počátečními písmeny, výsledkem se může stát poměrně vkusně zpracovaná písnička. Songem s... čtěte zde
Vydáno: 28.04.2024 10:30 v sekci Audio / Video | Video
Mötley Crüe - Dogs of War 6/10
Video: Mötley Crüe se chtějí v novince "Dogs of War" stát nesmrtelnými. Moc se jim to nedaří Všemožnými historkami opředení glamrockoví divočáci Mötley Crüe mají svá nejlepší léta za sebou. Nicméně si nejsem úplně jistý, zda si to sami uvědomují. Místo hudby se ve spojitosti s kapelou skloňují spíše kauzy typu... čtěte zde
Vydáno: 27.04.2024 17:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Video: Jirka Koběrský se v písničce "Máš cos chtěla" zaměřuje na rozchod (30.04.2024 12:52)
- Naživo: Projekt Oldfield si v karlínských Kasárnách vysloužil standing ovation. Oprávněně! (02.08.2023 17:08)
- Fotogalerie: Projekt Oldfield oživil v Kasárnách Karlín hudbu legendárního hudebníka (02.08.2023 12:18)
- Jedinečně přesná interpretace tvorby vymítače ďábla. Kasárna Karlín se netradičně otevřou hudbě Mikea Oldfielda (30.07.2023 18:19)
- Nové desky 21/2023 - od Simply Red přes Daniela Landu po Arlo Parks (31.05.2023 21:00)
- Video: To snad není pravda: Jiří Koběrský zpívá o pravdě, lásce, lži i nenávisti (30.10.2020 11:16)
- Video: Více než pět set hudebníků nahrálo finále "Tubular Bells" (27.04.2020 16:47)
- Recenze: Mike Oldfield se na "Return to Ommadawn" zdařile vrátil do známých vod (10.03.2017 08:36)
- LP opět ovládá rádiový éter, v prodejích prvenství obhájila kompilace "Big Beatline 1965-1968" (10.02.2017 19:26)
- Nové desky 3/2017 (23.01.2017 10:17)

ALBUM TÝDNE 18/2024

Manon Meurt
Unravel

Debut "MMXVIII" představoval neskromně silné vykročení, v němž Manon Meurt poodhalili svou nezaměnitelnou tvář. Šestileté čekání na "Unravel" přineslo nečekaný progres a tvůrčí posun, přičemž hybatelem těchto změn se stal producent Eddie Stevens. V podobě "Unravel" přichází vyzrálé a komplexně pojaté album.

9/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)
Čt 16.05.
Akon (US) (Forum Karlín, Praha)
So 18.05.
King Gizzard & The Lizard Wizard (AU) (Forum Karlín, Praha)
Út 21.05.
Reverend Peyton’s Big Damn Band (US) (Lucerna Music Bar, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber The Prodigy Vladimír Mišík Prince Taylor Swift Kabát Queen Adele Sia Rush Bono Beyoncé Mirai Lady Gaga Dua Lipa U2 AC/DC Liam Gallagher Linkin Park Imagine Dragons
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu