Kittchen pokřtí album "Puls" už tento pátek

07.09.2021 12:14 - Honza Průša | foto: Tereza Kunderová

Kittchen
© FB umělce
Jednou z událostí letošního roku bylo nádherné album "Puls" od kapely Kittchen. A nyní nastal ten příhodný okamžik desku pokřtít. Stane se tak v Pražském Paláci Akropolis už tento pátek 10. září, Brno tento slavnostní akt zažije o pět dnů později v Kabinetu Múz.

Jakub König zve na křest následujícími slovy: "Tak se nám to blíží. Tento pátek v Palác Akropolis proběhne první křest 'Pulsu'. Uslyšíte úplně všechny songy z týhle nový desky! A pak taky mix starších písniček. Některý hrajem častěji, některý zas tak ne. Vystoupíme ve složení, v jakým jsme desku nahrávali v Jeseníkách, tedy Jakub König, Tomáš Neuwerth a Ondra Mikula. Navíc jsme si ale půjčili basáka z kapely PIANO Štěpána Růžičku a spolu s ním i jejich zkušebnu, kde jsme vše pilně trénovali, což můžete vidět tady na fotkách. Naše Linda připravuje nový projekce a spolu s Matějem celou scénu, aby to bylo minimálně tak hezký jak posledně v Akráči, ale spíš ještě lepší, to dá rozum. Zvuk pohlídá fenomenální Dan z Horský hotelu Portáš, kde vznikal i master. Samotný akt křtu pojmeme netradičně. No zkrátka, vypadá to na parádní večer!"

Dodejme ještě, že Jakub König tento rok také vydal román "Vřeteno", maluje a vystavuje obrazy a s kapelou Zvíře jménem Podzim se chystá na koncert do Drážďan.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY