shop.musicserver.cz
Nové desky 48/2020 - od Shawna Mendese přes Gone Is Gone po Yungbluda

Nové desky 48/2020 - od Shawna Mendese přes Gone Is Gone po Yungbluda

Vydáno: 08.12.2020 08:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: Yungblud

Lavina nových hudebních titulů nepolevuje. Tentokrát se s ní přivalili Shawn Mendes, exktravagantní Yungblud, Nick Cave s vážnou hudbou, sváteční Calexico, dále Sigur Rós, Son Lux, superskupina Gone Is Gone, kapela členů Green Day The Network, rockoví Grandson či Goldfinger. Vše doplní živáky Arctic Monkeys a Kellyho Jonese ze Stereophonics.

V pátek 4. prosince vyšly tyto nové tituly:

Shawn Mendes - Wonder (Universal)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: pop / r'n'b

Shawn Mendes - Wonder
Vypadá to, že Shawn Mendes se rozhodl vydávat jedno album za dva roky. Letos to stihl jen tak tak, ale čtvrtá řadovka je tu a jmenuje se "Wonder". Kanadský zpěvák ji naplnil čtrnácti písničkami, které připravoval v poměrně úzkém kruhu spolupracovníků. Těmi byli hlavně Scott Harris, Nate Mercereau a Kid Harpoon, k nim se přidali ještě Frank Dukes, John Ryan nebo Ricky Reed. Vedle titulního singlu už svět obletěl také duet s dalším slavným Kanaďanem Justinem Bieberem. Oba kousky a další lyric verze najdete na Mendesově YouTube profilu a my pouze dodáme, že titul bude k sehnání i na vinylu a audiokazetě.


Sigur Rós - Odin's Raven Magic (Warner Music)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: orchestrální hudba / world music

Sigur Rós - Odin's Raven Magic
Dlouhých sedm let se těší fanoušci Sigur Rós na jejich osmou studiovku, která by konečně nahradila "Kveikur". Dočkali se jí (a vlastně nedočkali) s albem "Odin's Raven Magic". Osm orchestrálních skladeb totiž skupina oprášila z osmnáct let starého zpracování islandské mytické básně ze čtrnáctého či patnáctého století "Hrafnagaldr Óðins", které předvedla na různých akcích po světě. Na nahrávce se dále podíleli Hilmar Örn Hilmarsson, Steindór Andersen, Páll Guðmundsson, Maria Huld Markan Sigfúsdóttir, sbor Schola Cantora a orchestr Pařížské konzervatoře. Poměrně specifickou kolekci plnou mystiky a dramatu můžete slyšet na bandcampu kapely, a pokud vás zaujme, můžete shánět i verzi na vinylu.


Tip týdne

Yungblud - Weird! (Universal)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rap / alternativní pop punk

Yungblud - Weird!
Dva roky po debutu "21st Century Liability", který mu vynesl čtyři nominace na NME Awards včetně jedné proměněné a jednu cenu MTV Europe Music Awards, vydává Yungblud svoji druhou řadovku. Bude tentokrát ještě divnější, protože ji pojmenoval "Weird!". Příznivci jeho kombinace rapu, popu, punku a alternativního rocku s jemnou příměsí nu metalu se mohou těšit na celkem třináct skladeb, které muzikant připravil společně s novým týmem. Jeho základními členy byli Zakk Cervini a Christopher Greatti, kteří do této doby spolupracovali například s Halsey, Poppy, Good Charlotte nebo Machine Gun Kellym. Není tedy divu, že právě poslední zmíněný je hostem alba a také že se k němu připojili i jeho další spolupracovníci jako Omer Fedi nebo Travis Barker. Za zmínku stojí i účast izraelsko-britského hudebníka Matta Schwartze, který se podílel na nahrávkách Massive Attack, Kylie Minogue nebo Selah Sue. Ze světa už na desku přicházejí první pochvalné recenze, k nimž se připojíme i my Tipem týdne. Zda s námi budete souhlasit, můžete zjišťovat na YouTube.


Nick Cave & Nicholas Lens - Litanies (Universal)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: moderní vážná hudba

Nick Cave & Nicholas Lens - Litanies
Po týdnu je tu Nick Cave opět, ovšem tentokrát s nahrávkou zcela jiného ražení. Jedná se totiž o novou operu belgického skladatele Nicholase Lense s názvem "L.I.T.A.N.I.E.S.", k níž Cave napsal libreto. Dvojice zahájila práci na tomto díle na jaře, když kvůli protiepidemickým opatřením řešila, co s nečekaně nabytým volným časem. Lens se pro tento projekt inspiroval svými cyklistickými cestami po Bruselu a po japonských chrámech. Vedle Nicka Cavea zde zpívá i dcera Nicholase Lense Clara-Lane. Jednotlivé kompozice si můžete poslechnout na stránkách vydavatelství Deutsche Grammophone. Vzhledem ke stylu není překvapením existence vinylové edice.


Calexico - Seasonal Shift
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: americana / alternativní folk

Calexico - Seasonal Shift
S vánočními alby se letos opravdu roztrhl pytel, což dokazují i Calexico s deskou "Seasonal Shift", ačkoli oni sami ji představují jako "méně vánoční a více jako sezónní oslavu různých kultur". Tématem je tedy spíše konec roku a pocity, které toto období přináší. Mezi vlastní skladby, které se dotýkají starých folkových mexických písní nebo portugalského fada, zařadili i několik převzatých kousků, mezi nimiž ční "Christmas All Over Again" Toma Pettyho a Lennonova "Happy Xmass (War Is Over)". K natočení některých z nich si přizvali i pětici hostů. Jsou jimi Bombino, Gaby Moreno, Gisela João, Nick Urata z kapely DeVotchKa a Camilo Lara. Kompletní album sdílí americká kapela na svém bandcampu.


Nils Frahm - Tripping With Nils Frahm (Erased Tapes)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: electronica / minimalismus / ambient

Nils Frahm - Tripping With Nils Frahm
Německý hudební skladatel a hudebník Nils Frahm po letošním albu "Empty" vydává ještě jednu nahrávku, a to živák "Tripping With Nils Frahm". Zachycuje na něm to nejlepší, co předvedl na čtveřici koncertů v berlínském sále Funkhaus, které byly součástí turné z roku 2018 k řadovce "All Melody". Na desce, která bude k sehnání na CD i vinylu, najdete celkem osm skladeb, jejichž délka v součtu přesahuje pětasedmdesát minut. Jak výsledek zní, zjistíte na Frahmově bandcampu.


Kelly Jones - Don't Let The Devil Take Away Another Day (Warner Music)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní pop / pop rock

Kelly Jones - Don't Let The Devil Take Away Another Day
Po dlouhých třinácti letech se zpěvák a kytarista Stereophonics Kelly Jones vrací s druhým sólovým albem. Kolekce "Don't Let The Devil Take Away Another Day" je de facto záznamem koncertu, na němž muzikant představil akustické a velmi intimní verze písniček své domovské kapely. Mezi jednadvacítkou skladeb sice chybí "Have A Nice Day", zato na ní najdete třeba songy jako "Dakota", "Maybe Tommorow", "Mr. Writer" nebo "Just Looking". Specialitou je pak jeden z největších hitů Krise Kristoffersona "Help Me Make It Through The Night", který mu jako malému zpíval jeho otec, a právě jeho ukázka na YouTube kanálu Stereophonics na celé album láká.


The Network (Feat. Members Of Green Day) - Money Money 2020 Part II: Told Ya So!
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: moderní punk / new wave

The Network - Money Money 2020 Part II: Told Ya So!
Zmínka o projektu The Network, vedlejšáku chlapíků z Green Day, se v médiích objevila poprvé někdy v roce 2002 - rok před vydáním debutu "Money Money 2020". Následovalo EP "Trans Am" a nyní už se můžete nechat bavit druhou studiovkou. "Money Money 2020 Part II: Told Ya So!" obsahuje celkem pětadvacet (!) skladeb na ryze společenská témata s mrazivě dystopickými odkazy. Pamatujete na tu husí kůži při čtení Orwellových knih? Buďte si jisti, že vás čeká podobný zážitek. Přesvědčte se ostatně už teď poslechem streamu nahrávky na stránkách magazínu nme.com.


Son Lux - Tomorrow II (Domino)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: post rock / electronica

Son Lux - Tomorrow II
V polovině srpna jsme vám představili první díl trilogie "Tommorows" amerického tria Son Lux. Nyní nastal čas na pokračování, tedy na album "Tommorows II". Už první část hudebníci představovali poměrně sofistikovaně a podobně se chovají i k té druhé. "Hudba poskytuje vhodnou paralelu pro neutuchající kakofonii současného okamžiku a podporuje tření, které odhaluje zvláštnosti ve známém a známé v podivnostech. I když tato pečlivě vytvořená inverze přizpůsobuje ucho na napětí, neustále tvrdnoucí povrch se v nepravděpodobných okamžicích láme a odhaluje mimořádně niterné a emocionální jádro," říkají. Co se za těmito slovy skrývá, zjistíte na bandcampu formace.


EP

  • Poppy - A Very Poppy Christmas
    Dračice s naoko nevinným jménem Poppy se rozhodla vytasit zoubky i na Vánoce. Čtyři songy, z nichž tři produkoval Eric Ghoste a jeden Zakk Cervini, sice nejsou taková divočina jako její letošní album "I Disagree", ale do klasiky bychom je také neřadili. Koneckonců posuďte sami na YouTube.
  • Laurel - Petrol Bloom
    Své čtvrté EP, první po dva roky starém debutu "Dogviolet", připravila anglická zpěvačka Laurel Arnell-Cullen. Pěticí písniček pokračuje ve svém stylu na pokraji chamber popu a indie popu, ovšem jejich produkci si tentokrát vzal na starosti anglický DJ Chrome Sparks, který vedle své vlastní tvorby pomáhá ještě Empress Of či Machinedrum. Jak zjistíte na jejím YouTube profilu, je v nich patrný i vliv electropopu.
  • Tori Amos - Christmastide
    Podobně jako Poppy i Tori Amos si pro své vánoční ípíčko "Christmastide" zvolila čtveřici skladeb, které jsou ovšem zbrusu nové. S natáčením jí pomohla trojice vynikajících hudebníků: bubeník Matt Chamberlain, kytarista Mac Aladin a baskytarista Jon Evans. O zbytek včetně produkce se postarala sama Tori. Jak se jí to povedlo, zjistíte na jejím YouTube kanálu.
  • Quarter-Life Crisis - Quarter-Life Crisis
    Quarter-Life Crisis je projekt kanadského producenta Ryana Hemswortha, jehož služeb v minulosti využili třeba Tinashe, Tory Lanez, Mitski či E-40. do šesti kusů, které míchají elektroniku a indie rock, si přizval několik hostů. Jsou jimi Frances Quinlan z Hop Along, Meg Duffy z Hand Habits, Charlie Martin z Hovvdy, Yohuna anebo Claud. Výsledek uslyšíte na bandcampu projektu.
  • Liz Longley - A Little Magic
    Liz Longley jsme vám představovali před pár týdny, když vydávala svou čtvrtou řadovku. Evidentně jí ještě zbyla síla k nahrání šestice vánočních songů, povětšinou jejích vlastních. Produkoval je opět již pětkrát na Grammy nominovaný Paul Moak a vy je uslyšíte na jejím bandcampu.
  • Milet - Who I Am
    Japonsko-kanadská zpěvačka Milet vydává EP "Who I Am". Ve čtyřech nových písních a jednom remixu, který má na svědomí Masayuki Nakano z Boom Boom Satellites, plynule kombinuje japonštinu a angličtinu. Jak se dá J-pop míchat s indie popem, můžete zjišťovat na jejím YouTube.
  • Alice Ray - Lost In The Dark
    "Lost In The Dark" je debutové EP anglické písničkářky Alice Ray, která kombinuje folk, blues, elektroniku a indie pop a přitom vládne hutným a pevným hlasem. Na minialbu (a na jejím bandcampu) najdete šestici songů, v nichž využívá poměrně široké spektrum hudebních nástrojů.

Dále stojí za pozornost:
Shiv - Me 2 Me:šest písní r'n'b zpěvačky s kořeny v Zimbabwe a Irskubandcamp
Can’t Swim - Someone Who Isn’t Me: alternativní punk rock z New Jerseybandcamp
Laura Groves - A Private Road: návrat anglické písničkářky po pěti letechbandcamp
Olivia Dean - What Am I Gonna Do On Sundays?: kombinace r'n'b a soulu ve čtyřech skladbách z produkce Black Radical Mk IIYouTube
Phoebe Green - I Can’t Cry For You: debutové EP indie electro-popové hudebnice, které si všimla média jako NME, The Sunday Times, Music Week nebo Pitchfork YouTube
Tactical Noise Ensemble - Tactical Noise Ensemble: něco málo nu jazzu, post rocku, experimentální elektroniky a psychedelie z Londýnabandcamp
phem - How U Stop Hating Urself Pt. 1: zpěvačka, s níž kamarádí Machine Gun Kelly, Grandson a G-EazyYouTube


Grandson - Death Of An Optimist (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: heavy metal

Grandson - Death Of An Optimist
Za uměleckým jménem Grandson se skrývá skladatel a zpěvák Jordan Edward Benjamin. Po trilogii EP "A Modern Tragedy Vol. 1 - 3", vydaných pořadě v letech 2018 a 2019, přichází hudebník s plnohodnotným CD "Death Of An Optimist". Na nahrávce čítající dvanáct kousků se ohlíží za událostmi uplynulého roku, což docela trefně reflektuje i název alba, jenž znamená v překladu "Smrt optimisty". Z rádií můžete znát několik singlů, které najdete k poslechu společně s úvodní skladbou alba na YouTube.com.


Tini - Tini Tini Tini (Universal)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: latin pop

Tini - Tini Tini Tini
Argentinská herečka Martina Stoessel známá především jako Tini se stále více prosazuje také jako zpěvačka. Na kontě má již dvě alba a nyní přidává třetí. Pojmenovala ho "Tini Tini Tini". Stejně jako v případě předchůdce i tentokrát připravovala čtrnáct písniček především s Mauriciem Rengifem z kolumbijského dua Cali y El Dandee a jejich krajanem, cenami ověnčeným producentem Andrésem Torresem, který má na svědomí například "Despacito" Luise Fonsiho nebo desky Daddyho Yankeeho či Sebastiána Yatry. Tini na albu přivítala i několik hostů, jsou jimi Alejandro Sanz, Lalo Ebratt, KHEA, John C, Mau y Ricky, Greeicy a již zmíněný Sebastián Yatra. První singly interpretka sdílí na svém YouTube profilu.


Goldfinger - Never Look Back (Big Noise)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: punk

Goldfinger - Never Look Back
"Kalifornští rockeři nám to s novinkou natřeli: hlásí excelentní návrat a jejich osmá studiovka je nadmíru chytlavá..." Taková pochvalná slova si vysloužila americká formace Goldfinger za novinku "Never Look Back" od recenzentů světových médií. Deska se pyšní pořadovým číslem deset a jde o první skupiny nahrávku s původním kytaristou Charliem Paulsonem od vydání "Open Your Eyes" v roce 2002. Ukázku v podobě kousku "Wallflower" najdete na YouTube.com.


Gone Is Gone - If Everything Happens For A Reason...Then Nothing Really Matters At All (Warner Music)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Gone Is Gone - If Everything Happens For A Reason
Gone Is Gone je superskupina vytvořená v roce 2016. Tvoří ji kytarista Queens Of The Stone Age Troy Van Leeuwen, basista a zpěvák Mastodon Troy Sanders, bubeník At The Drive In Tony Hajjar a Mike Zarin. Společně teď vydávají druhé album s poněkud krkolomným názvem "If Everything Happens For A Reason...Then Nothing Really Matters At All". Dle vyjádření hlavních tvůrčích mozků kapely Hajjara a Van Leeuwena se jedná o nahrávku plnou silných nápadů, do kterých každý svobodně přispěl bez jakýchkoli překážek a strachu, co si o výsledku kdo pomyslí. Čerstvě vydaný singl "Breaks" je možné zhlédnout na YouTube profilu formace. Titul vychází rovněž na vinylu.


Lost Horizons - In Quiet Moments Part 1 (Bella Union)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: indie folk

Lost Horizons - In Quiet Moments Part 1
Indiefolkové duo Lost Horizons, které tvoří basák a klavírista Cocteau Twins Simon Raymonde a bubeník a saxofonista Dif Juz Richie Thomas, vydá svoji druhou desku "In Quiet Moments" na dvě části po osmi skladbách. Tu druhou uslyšíme až koncem února, tu první si však můžeme vychutnat již nyní. K natáčení si přizvali slušnou řádku hostů a mezi těmi, kteří se dostali do první osmy, najdete muzikanty jako Penelope Isles, Porridge Radio, John Grant, The Hempolics, Tim Smith z Midlake, Kavi Kwai, Gemma Dunleavy a Cameron Neal. Co společnými silami stvořili, uslyšíte na bandcampu.


Zolita - Evil Angel
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní pop

Zolita - Evil Angel
Zoë Montanu Hoetzel aka Zolitu jsme vám poprvé představili před více než rokem po vydání EP "Sappho". Nyní se tato americká hudebnice s dánsko-německými kořeny konečně odhodlala k vydání svého debutového alba. Jmenuje se "Evil Angel" a nabízí celkem třináct písniček. Stále platí, že si autorka do nahrávání ani do vydání nenechala vůbec mluvit, a prakticky všechno si zařídila sama. Kdo dosud Zolitu a její vizuálně propracované klipy nezaregistroval, může to napravit prostřednictvím jejího YouTube profilu.


Arctic Monkeys - Live At The Royal Albert Hall (Bertus)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock / post-punk / psychedelický rock

Arctic Monkeys - Live At The Royal Albert Hall
Před více než dvěma roky, konkrétně 7. června 2018, odehráli Arctic Monkeys v rámci "Tranquility Base Hotel & Casino Tour" speciální koncert v Royal Albert Hall pro organizaci War Child UK. A vzhledem k tomu, že "aktuální situace je zoufalá a tyto děti a rodiny potřebují pomoc víc než kdy předtím", se anglická kapela rozhodla vydat záznam z tohoto vystoupení. Pod jednoduchým názvem "Live At The Royal Albert Hall" můžete najít buď dvě CD, nebo dva vinyly a na nich dvacítku skladeb. Nalákat vás může video na YouTube profilu formace anebo fakt, že veškerý výtěžek z prodeje půjde na konto zmíněné nadace.


Výběry

  • The White Stripes - Greatest Hits
    Je tomu už devět let, co se rozpadlo americké rockové duo The White Stripes. Za svou kariéru vydalo šest řadových alb, ale žádnou výběrovku. To se ovšem právě mění. Na bestofku jednoduše nazvanou "Greatest Hits" Jack a Meg zařadili celkem šestadvacet písniček, včetně největších hitů jako "Seven Nation Army", "Blue Orchid" či "Icky Thump". Kompletní tracklist naleznete například na webu Amazonu.
  • Ewa Farna - Singles & Specials (Universal)
    Ewa Farna svým fanouškům nadělila výběr, na který dlouho čekali. Jak už napovídá název "Singles & Specials" najdete na něm jednak hity od toho debutového "Měls mě vůbec rád" až po ten poslední "Ta o nás", jednak různé spolupráce s ostatními hudebníky, živé verze a speciální koncertní vystoupení například v televizních pořadech. Není divu, že zaplnila hned dva disky. Jejich náplň najdete na zpěvaččině e-shopu.
  • IMT Smile - Aj to je život (B Strana a Rarity & Live) (Universal)
    Slovenští IMT Smile si letošní rekapitulaci rozdělili na dvě části. V červnu vydali dvojdiskový výběr hitů s názvem "Život IMT Smile 1998-2020" a nyní k němu přidávají ještě jedno CD "Aj to je život" s podtitulem "B Strana a Rarity & Live". Vedle různých demosnímků, záznamů ze zvukovek a rádií tu najdete i spolupráci s Michalem Dočolmanským, Lúčnicou, Slovenským symfonickým orchestrem a dokonce i s Františkem Nedvědem. Více informací najdete na webu kapely.
  • Michal David - Moje zapomenuté ploužáky (Warner Music)
    Michal David sestavil album ze svých oblíbených pomalých písní, ke kterým má blízký vztah a které zůstaly ve stínu jeho velkých hitů. Připojil k nim několik vánočních skladeb, mezi nimiž jsou i dva duety s Magdou Malou a Filipem Antoniem.


Miro Jaroš - Milujem život svoj (Galgan Music)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: pop / pop folk

Miro Jaroš - Milujem život svoj
Miro Jaroš přichází po šesti letech, kdy se věnoval převážně tvorbě pro rodiny s dětmi, s novým, v pořadí šestým albem. Podle jeho slov vyzdvihuje život, ve kterém mají největší cenu ty nejobyčejnější věci. "Za ty poslední roky mě život nejen mnoho učil, ale i naučil. Dlouho jsem si myslel, že na to, abych byl šťastný, potřebuji dosáhnout něčeho velkého, ale byl jsem zklamaný, že když jsem se dotkl hvězd, nebyl jsem o nic šťastnější. Uvědomil jsem si, že to, co jsem celou dobu hledal, jsem měl stále u sebe. Srdce. To (ne)obyčejné srdce, ve kterém to všechno začíná," představuje čtrnáct písní sám slovenský hudebník. Zatímco na hudbě se podílelo více autorů, texty si (s výjimkou jednoho od Jany Kirschner) napsal sám. Nahrávku představuje na YouTube svého vydavatelství.


Pattern-Seeking Animals - Prehensile Tales (Sony Music)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: progresivní pop / rock

Pattern Seeking Animals - Prehensile Tales
Pattern-Seeking Animals je projekt skladatele a multiinstrumentalisty Johna Boegeholda, který je úzce spjatý s kapelou Spock's Beard. Společně s několika členy tohoto uskupení - Tedem Leonardem, Davem Merosem a Jimmim Keeganem - vytvořil band, s nímž nahrál již druhé řadové album. Nese název "Prehensile Tales" a přináší šest tracků ve stylu melodického progresivního rocku s prvky zpěvných popových linií. Ukázky můžete slyšet na webu formace. Album nyní vychází v Česku jako limitovaná edice na CD, dále jako digipak a na dvojvinylu.


Rico Nasty - Nightmare Vacation
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: hip hop

Rico Nasty - Nightmare Vacation
Americká rapperka Rico Nasty má na svém kontě už slušnou řádku singlů a mixtapeů, ale do této doby jí chyběl plnohodnotný debut. To konečně napravuje albem "Nightmare Vacation", pro nějž připravila hned šestnáct tracků. Na nich pochopitelně spolupracovala s řadou hostů, kteří se zároveň podíleli i na produkci. Patří mezi ně například Animé, Gucci Mane, Trippie Redd nebo ppcocaine. Mezi producenty pak dále najdete jména jako Kenny Beats, Take A Daytrip, Buddah Bless, CashMoney AP, 100 Gecs, Avedon nebo Dylan Brady. Vydáním prvotiny žije její YouTube profil.


Lisa Hilton - More Than Another Day
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: jazz

Lisa Hilton - More Than Another Day
Americká klavíristka Lisa Hilton patří k těm méně známým jazzovým hudebnicím, ačkoli třeba na newyorské scéně je velmi populární. Ona a dva její spoluhráči - bubeník Rudy Royston a kontrabasista Luques Curtis - právě odjeli první polovinu turné k loňské desce "Chalkboard Destiny", když nastala koronavirová karanténa, pro Lisu umocněná ještě tím, že její příbuzní zůstali nemocní v Itálii. Pomohla jí hudba a natáčení nové studiovky "More Than Another Day", kam zařadila devět svých vlastních skladeb a předělávku "I’ve Got You Under My Skin" Colea Portera. Jak zní, zjistíte na jejím YouTube profilu .


Neal Morse - Jesus Christ The Exorcist - Live At Morsefest (Bertus)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: progresivní rock

Neal Morse - Jesus Christ The Exorcist - Live
Uznávaný progrocker Neal Morse se vrací s novým živým albem "Jesus Christ The Exorcist - Live At Morsefest 2018". Záznam, jenž vychází na DVD a Blu-ray, pochází z každoročního festivalu progresivní hudby Morsefest v roce 2018, kde interpret předvedl celé, své tehdy čerstvě vydané album "Jesus Christ The Exorcist". Jedná se v podstatě o rockový muzikál, kde Morse funguje spíše jako muzikant a dirigent, nikoli jako hlavní aktér. Hlavní roli Ježíše se ujal Ted Leonard z Enchant a Spock's Beard. K němu se přidala celá sbírka zpěváků, mezi něž patřili Nick D'Virgilio (Spock's Beard, Big Big Train) Jake Livgren (Protokaw), Matt Smith (Theocracy), John Schlitt (Petra), Rick Florian (White Heart) a další. Ukázky ze samotné show můžete vidět na YouTube kanálu vydavatelství Frontiers.


The Postal Service - Everything Will Change (Sub Pop)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: indie pop / indietronica

The Postal Service - Everything Will Change
Americké indiepopové trio The Postal Service, které bývá občas označované jako superskupina, protože jej tvoří Ben Gibbard z Death Cab For Cutie, člen Figurine Jimmy Tamborello a Jenny Lewis z Rilo Kiley, je sice už od roku 2014 neaktivní, ale letos se rozhodlo připomenout alespoň záznamem koncertu z roku 2013 "Everything Will Change". Ten původně vyšel před šesti roky, a to pouze ve video podobě a jen ve Spojených státech. Nyní, kdy je o koncerty velká nouze, si šestnáct písniček budeme moci vychutnat všichni v remasterované podobě. Kapela komplet nabízí na svém bandcampu.


V krátkosti

  • Inna - Heartbreaker (Global Records)
    Rumunská zpěvačka, která se proslavila i v Evropě, vydává po loňské desce "Yo" své sedmé album. Deset songů nazpívala v angličtině a španělštině, a jak uslyšíte na jejím YouTube profilu, nasměrovala je na rozhraní EDM a popu.
  • Carly Johnson - Carly Johnson (sonaBlast Records)
    První zprávy hovoří o nové americké zpěvačce jako o novém jazzovém objevu, ovšem na jejím eponymním debutovém albu uslyšíte spíše kombinaci soulu, rhythm and blues a popu, jako třeba na albech Joss Stone. Seznamte se na bandcampu.
  • Russell Dickerson - Southern Symphony (Triple Tigers)
    Druhé album po třech letech přichystal americký countryový zpěvák a pro nahrání desítky skladeb se mu vedle Caseyho Browna povedlo přilákat prominentního countryového producenta Danna Huffa (Shania Twain, Tim McGraw, Martina McBride, LeAnn Rimes) a navrch i hvězdné hosty Florida Georgia Line. Co z toho vzniklo, zjistíte na YouTube.
  • Dezron Douglas & Brandee Younger - Majeure (International Anthem)
    Spojení basy a harfy není v jazzu až tak obvyklé, avšak tito dva muzikanti toto zkoušejí už bezmála deset let. Letošní novinka je jejich sedmým společným počinem a patnáct kompozic pochází ze živých streamů, které nahrávali na jeden mikrofon v obývacím pokoji jednoho z nich. Jak se dozvíte na bandcampu, jsou mezi natočenými kousky i songy od Kate Bush, Stinga, Alice Coltrane či Johna Coltranea.
  • Joan Of Arc - Tim Melina Theo Bobby (Joyful Noise)
    Americké indierockery loni opustil basák, a tak pokračuji dále ve čtveřici. Aby to potvrdili, pojmenovali své čtyřiadvacáté album podle křestních jmen zbylých členů. Desítka skladeb, kterou uslyšíte na jejich bandcampu , opět přináší notnou dávku experimentů.
  • John Garrison - Extinguisher
    Anglický hudebník a zakládající člen alternativní rockové kapely Budapest vydává letos již svou třetí desku. Po akustickém EP a nahrávce "Pretty In Pink" si tentokrát nachystal desítku songů. Na YouTube ji reprezentuje první singl "Blissfully Ignorant".
  • Lavender Diamond - Now Is The Time (Petaluma Records)
    Osm let nebylo o losangeleské indiepopové skupině pod vedením zpěvačky Becky Stark moc slyšet. Nyní nám konečně nabízí čtvrté elpíčko a s ním jedenáct písniček včetně jedné, na níž se podílel Nate Walcott z Bright Eyes. Kam se za tu dobu formace posunula, zjistíte na badcampu.
  • Alex Maas - Luca (Basin Rock)
    Své debutové sólové album vydává basák a varhaník psychedelicko-rockové americké formace The Black Angels, a jak uslyšíte na jeho bandcampu, v deseti písních navazuje poměrně temnou formou na tvorbu své domovské skupiny.
  • Beans On Toast - Knee Deep In Nostalgia/The Unforeseeable Future
    Jako každý rok ve stejný den, na své narozeniny, vydává anglický prominentní folkař své nové album, ovšem tentokrát jsou to hned dvě desky s celkem devatenácti skladbami. Jak zjistíte na jeho bandcampu, jedna z nich se přímo věnuje aktuální situaci kolem koronaviru.
  • Clifton Anderson - Been Down This Road Before (Ropeadope)
    Celkem deset položek připravil na svoji novou desku americký trombonista společně s dalšími doprovodnými muzikanty. Devět z nich jsou původní kompozice a desátou je "A House Is Not A Home" Hala Davida a Burta Bacharacha, kterou proslavila Dionne Warwick. Všechny uslyšíte na jeho bandcampu.
  • Hamrahlíð Choir - Come And Be Joyful
    Zajímá vás, jak znějí Vánoce na islandský způsob? Pak je tu pro vás čtrnáct písní v podání známého sboru Hamrahlid College v Reykjavíku, včetně dvou, které složila Björk. Všechny jsou ke slyšení na bandcampu sboru.

Dále stojí za pozornost:
Antiboy - A Glitch In Paradise: darkpopové posmrtné album herce Harryho Hainse, který se v lednu připojil do klubu 27YouTube
Skinshape - Arrogance Is The Death Of Men:je libo mix alternativního rocku, funku, indie rocku, psychedelie a trip hopu z Londýna?bandcamp
Fellow Hollow - Violet Paper Wings: devět novinkových skladeb indiefolkařů z Ohia bandcamp
Jordana - Something To Say To You: druhé album americké hudebnice a bedroom pop s notnou dávkou alternativybandcamp
Red City Radio - Paradise: američtí punk-rockeři znovu v akciweb
Hans Zimmer & David Fleming - Hillbilly Elegy (soundtrack): hudba pro snímek Netflixu s Amy Adams v hlavní roli
Duncan Sheik - Live At The Cafe Carlyle: záznam koncertu držitele Grammy za muzikál "Probuzení jara"YouTube


Dále vychází:

$Tupid Young - From Here On Out
256 Pi - Noontide Side Attic Drifter
Ad Infinitum - Chapter I Revisited
Alina Kalancea - Impedance
Amy Winehouse - The Collection
An Only Child - Prepare The Body
Becoming The Lion - Unearthly Creature
Belted Sweater - I’M Fucking Delightful
Bernz - Sorry For The Mess
Bob Marley - The Complete Island (Box Set) (Universal)
Bon Bon Vivant - Dancing In The Darkness
Bruteallies - Ash & Nails
Craig Wedren - Sabbath Sessions Vol. 1
Cryogeyser - Love Is Land
Cryptodira - The Angel Of History
Dave Vettraino - Exercise
Death Of A Dryad - Hameln
Deception - The Mire
Descend To Acheron - The Transience Of Flesh (Mystic Production)
Desperation Blvd - Sleaze’N’Roll
Dirk Van Der Westhuizen - Dirty 30's (Sony Music)
Divine Horsemen - Live 1985-1987
DJ Scheme - Family
Droneroom - Jesus Year
Duster Lizzie - Spiritual Sequel
Elif Yalvaç - Mountains Become Stepping Stones
Erasure - The Neon Singles (Box Set)
Ezio Bosso - A Life In Music (Sony Music)
Foxanne - It’s Real (I Knew It)
Garrett Kato - Hemispheres
Genus Ordinis Dei - Glare Of Deliverance
George Thorogood And The Destroyers - Live In Boston, 1982: The Complete Concert
Ghost Brigade - MMV - MMXX (Box Set)
Grey Skies - Year
Hadal - December
Hagra - Tales Of The Unexpected
Harry Hains - A Glitch In Paradise
Harry Jay-Steele - Boundaries
Hava - Weiss (Sony Music)
Her Name In A Cemetery - Demo MMXX (Physical Release)
Hiiro Issiki - 1000 Plateaux
Hypervolume - Conceive
Christia Visser - Gemaklik Verlore (Sony Music)
Iron Mask - Master Of Masters (Mystic Production)
Iron Savior - Skycrest (Mystic Production)
Iron Savior - Skycrest Box Ltd. (Mystic Production)
Kass Richards (Of U.S. Girls) - The Language Shadow
Khruangbin - Late Night Tales: Khruangbin (Remix Album)
Kutiman - Wachaga In Dub
Landon Cube - Sapphire
Laura Carbone - Laura Carbone
Lee Paradise - The Fink
Lespecial - Ancient Homies
Logic - No Pressure (Universal)
Luke Dick - Music From The Documentary Red Dog
Magic Dance - Remnants
Majestica - A Christmas Carol (Mystic Production)
Margo Price - Perfectly Imperfect At The Ryman Live Album (Physical Release)
March In Arms - Pulse Of The Daring
Mark Willenborg - Cold Beer And Country Music
Meilir - In Tune
Michael C. Dungay - The Winter Of Our Discotheque (Reprise)
Mollo Rilla - Viva El Camino
Monty Alexander - Love You Madly: Live At Bubba’S
Mr. Children - Soundtracks
Nanowar Of Steel - Stairway To Valhalla (Mystic Production)
Nayt, 3D - Mood (Sony Music)
Obylx - Out Of The Woods
Opal Onyx - Vessel
Paradise Lost - Draconian Times (25th Anniversary Edition) (Sony Music)
Paul Hierophant - Utopian Distopias (Part Three)
Paul Jacks - Black Jackal
Pop Filter - Donkey Gully Road
Pothamus - Raya
Profanity - Fragments Of Solace
Rammstein - Herzeleid (XXV Anniversary Edition - Remastered) (Universal)
Rave The Reqviem - Stigmata Itch
Ray Alder - What The Water Wants (Sony Music)
Red Cain - Kindred: Act II
Respire - Black Line
Rina Sawayama - Sawayama: Deluxe Edition
Rittz - Rittzmas
Roger Goula - Ontology Of Things
Různí - Country Vandrbál (Universal)
Různí - L.A. Originals (Original Motion Picture Soundtrack)
Různí - Lost Christmas
Různí - Music From The Documentary Red Dog
Různí - Promising Young Woman (soundtrack)
S. Carey - All We Grow (10th Anniversary Deluxe Edition)
Saint Ezekiel - Everything Is Under Alarm
Sculptor - Untold Secrets
Serpents Oath - Nihil
Shlak - Kill Them All And Let Shklak Sort Them Out
Simmy - Tugela Fairy (Made Of Stars) (Sony Music)
SixStringNoise - Hanami
Slow Corpse - Okay
Soho Rezanejad - Perform And Surrender
Steve Kilbey - Eleven Women
Steve Perry - Traces (Alternate Versions And Sketches)
Suss - Promise
Swampmeat Family Band - Muck! (Deluxe Edition)
Symba - Don’t Run From R.A.P.
Tankus The Henge - Luna Park!
Terra Lopez - Prepare The Body
The Advent Equation - Remnants Of Oblivion
The Bates - Unfucked Live
The Coathangers - The Coathangers (Deluxe Edition)
The Decemberists - Live Home Library Vol. I At Royal Oak Music Theatre, Royal Oak, Mi August 11, 2009
The Deviant - Rotting Dreams Of Carrion
The Glitch Mob - Drink The Sea (10th Year Anniversary Editiion)
The Great Leslie - Out Of My Hands
The Gun Club - Miami (Deluxe Reissue)
The Mary Veils - Slacker Paint
The Moore Family Band - Yelling Out Of Tune
The Shakamoto Investigation - Existential Bread
The Who - The Who (Box Set) (Universal)
These New Puritans - Hidden [MMXX]
Thibaut Garcia - Aranjuez (Warner Music)
Tom Sanders - Only Magic
Tommy Emmanuel - Live! Christmas Time
Traktor - X Years Box (Warner Music)
Valerie Orth - Rabbit Hole
Víkingur Ólafsson - Triad (Universal)
We The Commas - The Rzn
Wheelfall - A Specter Is Haunting The Earth
Winston C.W. - Good Guess
Yella Beezy - Blank Checc
YFN Lucci - Wish Me Well 3
Your Old Droog - Dump Yod: Krutoy Edition
Yusuf / Cat Stevens - Mona Bone Jakon (50th Anniversary Box Set)
Yusuf / Cat Stevens - Tea For The Tillerman (50th Anniversary Box Set)
Zeb Gould - Destroyer Deliver

Vychází na vinylu:
Abba - Happy New Year (EP) (Universal)
Alex Maas - Luca
Alina Kalancea - Impedance
Arctic Monkeys - Live At The Royal Albert Hall (Bertus)
Beans On Toast - Knee Deep In Nostalgia
Beans On Toast - The Unforeseeable Future
Beyoncé - Homecoming: The Live Album (Sony Music)
Blue Oyster Cult - A Long Day 's Night (Mystic Production)
Bonobo - Black Sands (Vinyl Reissue)
Britney Spears - Glory (2020 Deluxe Edition) (Sony Music)
Calexico - Seasonal Shift
Cesária Evora - Miss Perfumado (Sony Music)
Coldplay - Christmas Lights (EP) (Warner Music)
Deafheaven - 10 Years Gone
Descend To Acheron - The Transience Of Flesh (Mystic Production)
Dezron Douglas & Brandee Younger - Majeure
Edan - Primitive Plus (Vinyl Reissue)
Gama Bomb - Sea Savage
Gone Is Gone - If Everything Happens For A Reason...Then Nothing Really Matters At All (Warner Music)
Hamrahlíð Choir - Come And Be Joyful
Harry Jay-Steele - Boundaries
Hiiro Issiki - 1000 Plateaux
Imt Smile - Aj to je život (B Strana a Rarity & Live) (Universal)
Iné Kafe - Bez Udania Dovodu (Warner Music)
Iron Savior - Skycrest (Mystic Production)
Khruangbin - Late Night Tales: Khruangbin (Remix Album)
Lea - Treppenhaus Deluxe (Sony Music)
Lenka Dusilová - Řeka (Animal Music)
Logic - No Pressure (Universal)
McCoy Tyner - The Real McCoy (Universal)
N.E.R.D. - Nothing (Universal)
Nanowar Of Steel - Stairway To Valhalla (Mystic Production)
Nick Cave & Nicholas Lens - Litanies (Universal)
Paradise Lost - Draconian Times (25th Anniversary Edition) (Sony Music)
Pop Filter - Donkey Gully Road
Rammstein - Herzeleid (Xxv Anniversary Edition - Remastered) (Universal)
Respire - Black Line
Různí - Dr. Seuss’ The Grinch: Original Motion Picture Soundtrack (Vinyl Reissue)
Různí - Matilda The Musical (Original Broadway Cast Recording) (Vinyl Release)
Různí - Very Spidey Christmas (EP) (Bertus)
Seatbelts - Cowboy Bebop (soundtrack) (Sony Music)
Serpents Oath - Nihil
Shawn Mendes - Wonder (Universal)
Shitkid - Fish (Vinyl Reissue)
Shitkid - Shitkid (Vinyl Reissue)
Shitkid - This Is It (Vinyl Reissue)
Sigur Rós - Odin's Raven Magic (Warner Music)
Skinshape - Arrogance Is The Death Of Men
Spacehog - The Chinese Album (Vinyl Reissue)
The Bangles - Sweetheart Of The Sun (Real Gone Music)
The Bates - Unfucked Live
The Black Keys - Brothers (Deluxe Remastered Anniversary Edition) (Warner Music)
Thibaut Garcia - Aranjuez (Warner Music)
Tom Sanders - Only Magic
Tublatanka - Najlepšie Roky (Warner Music)
Vanden Plas - The Ghost Xperiment - Illumination (Mystic Production)
Within Temptation - The Silent Force (Bertus)
Yungblud - Weird! (Universal)

EP:
Adam Brian Paul - Wait, The Path Never Ends?
Andy Mineo - Happy Thoughts
Anna Rose - In The Flesh: Side B
Band Of Silver - Always
Begg - Corporal Pun
Brady Cohan - Studies, Vol. 1
Brother Oliver - Command Shift
Canyon City - Circling The Sun
Daniel Docherty - Only Time Can Help Us
Defamed - Aeon
Des Rocs - This Is Our Life
Eden Dawn - Mirage
Emanuel - Session 2: Transformation
Greg Hill - Better Love
Harrison Storm - Be Slow
High Fighter - The Goat Ritual (Reissue)
HMS Morris - Pastille
Iconic Eye - Back From Behind The Sun
Idle Ruin - Idle Ruin
Issie Wood - Cries Real Tears!
L.A. Edwards - Blessings From Home, Vol. 1
Mia Gladstone - Cycle/s
Michael Shanks - Space Songs
Oldblood - Arms To The Sky
Oscar Lang - Antidote To Being Bored
Patricia Lalor - This Is How We Connect, While You Stand So Tall
Pinguini Tattici Nucleari - Ahia! (EP) (Sony Music)
Rone - Esperanza
Rozzma - Khatar Sayeb
S.O.R.M. - Hellraiser (Reissue)
Skates And Wagons - #
Stranded - Post Meridian
Sweat - Sentimental Sunset
The Late Ones - Lately
The SS-SR - Breakaway
This Daze - This Daze
Vrsty - Cloud City
Watch The Ride - Retrograde
Ybañez - Too Quiet
Yumi And The Weather - Some Days
Yung Baby Tate - After The Rain
ZenAware - 21

Reedice:
Beck - Hyperspace (2020)
Blue Oyster Cult - A Long Day 's Night (BluRay) (Mystic Production)
Blue Oyster Cult - A Long Day 's Night (Mystic Production)
Blue Öyster Cult - Live At Rock Of Ages Festival 2016
Dark Mark (Mark Lanegan) - Dark Mark Does Christmas 2020
Iné Kafe - Bez Udania Dovodu (Warner Music)
The Black Keys - Brothers (Warner Music)

NÁZORY
  • Mendes? Yungblud? (AngryAgain, 08.12.2020 09:15) Reagovat

    Tak to je úplný odpad, úplný grc. Taka hudba je dobrá len pre dnešné snehové vločky, pre dnešnú duhovu mládež. Snowflake music for snowflake kids.

    • Re: Mendes? Yungblud? (Anonym, 08.12.2020 10:19) Reagovat

      mendes je odpad jo? Prvně si ho poslechni a pak něco říkej.

      • Re: Mendes? Yungblud? (Sel, 08.12.2020 16:00) Reagovat

        Klid, Angryagain je zamimdrakovany vul.

  • Samozrejme sú v tom vyberte aj dobre nahrávky (AngryAgain, 08.12.2020 09:20) Reagovat

    ale hlavne medzi tými reedíciami starších albumov. Napríklad Draconian Times od Paradise Lost z roku 1995 je super album, jeden z najlepších od Paradise Lost alebo The Silent Force od Within Temptation z roku 2004 je tiež úplne super.

  • Nic neznám, miluju shawna mendese, prosím recenz... (Štěpán Sova, 08.12.2020 10:17) Reagovat

    Nic neznám, miluju shawna mendese, prosím recenzi na wonder.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
Mirai ft. Majk Spirit - čas rány zahojí 3/10
Video: Mirai a Majk Spirit v novince "čas rány zahojí" nemají daleko k hudebnímu odpadu Pět singlů během čtyř měsíců. Takhle se Mirai chystají na vydání nového alba. Zatímco počet zveřejněných písní a doprovodných videoklipů je působivý, hudebně novinky drhnou. A ta úplně nejčerstvější nazvaná "čas rány... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Jacob Collier si na svou novou desku pozval plejádu hostů včetně Shawna Mendese či Chrise Martina (15.02.2024 12:56)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Naživo: Hype je oprávněný - z Bad Omens budou hvězdy. A Poppy už nikdy! (11.02.2024 18:43)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)
- Video: Yungblud a Lil Yachty se v klipu "When We Die (Can We Still Get High?)" topí ve filozofii (28.01.2024 10:49)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott Queen AC/DC Adele Sophie Ellis-Bextor Taylor Swift Kabát Lucie Vondráčková Madonna U2 Dua Lipa Kryštof Billie Eilish Mirai Rush Bono
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu