shop.musicserver.cz
Nové desky 12/2018 - od Jacka Whitea přes Barboru Polákovou po Kurta Ellinga

Nové desky 12/2018 - od Jacka Whitea přes Barboru Polákovou po Kurta Ellinga

Vydáno: 26.03.2018 00:35 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Velmi pestrou směsku novinek si pro vás hudebníci nachystali na tento týden. Můžete se těšit na očekávané album Jacka Whitea, soulovou Toni Braxton, jazzového Kurta Ellinga, popového George Ezru nebo rockové Auri či Axela Rudi Pella. Silně zastoupená bude i domácí scéna Barborou Polákovou, Čechomorem či novou kapelou Tugriki.

Pokud se v pondělí 26. března vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Jack White - Boarding House Reach (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: blues rock

Jack White - Boarding House Reach
Příznivci Jacka Whitea dlouhé čtyři roky čekali na jeho třetí studiové album. Nástupce Grammy oceněného alba "Lazaretto" dostal název "Boarding House Reach" a o jeho přípravě se White poprvé zmínil před rokem v jednom rozhovoru. Do svého domácího studia v Nashvillu si pro jeho nahrávání pořídil kotoučový magnetofon, na který jednotlivé stopy zaznamenal. Jak on sám uvedl, jeho cílem bylo pokusit se nahrát písně, jaké neuslyší od kdejakého souseda odvedle. Chtěl je napsat tak, jak by je napsal Michael Jackson - namísto toho, aby psal jednotlivé nástrojové party nebo si broukal melodie, vymýšlel si je. Všechno z toho se odehrávalo pouze v jeho hlavě, v tichosti a k tomu používal pouze jedinou místnost. Výsledkem je třináct, poměrně bizarních písniček v nichž uslyšíte blues, indie, rock, progresivní rock, art rock i pop. Malý obrázek si můžete udělat na muzikantově VEVU, kde je ke slyšení několik skladeb. Album bude k sehnání také na vinylu.


George Ezra - Staying At Tamara's (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk pop

George Ezra - Staying At Tamara's
George Ezra před čtyřmi roky zaujal nejen české posluchače hitem "Budapest", který poté doplnil ještě dalšími, jako například "Blame It On Me". Není tedy divu, že se celkem dařilo i jeho debutovému albu "Wanted On Voyage", ovšem tato doba je už pryč a nastává nová etapa s názvem "Staying At Tamara's". Anglický písničkář pro ni připravil celkem jedenáct písniček, jejichž producentem byla opět dvojice Cam Blackwood - Joel Pott. V jedné ze skladeb pak Ezra přivítal také hosty v podobě švédského folkového dua First Aid Kit. Tuto skladbu a další singly, které už reprezentují desku v rádiích, najdete na zpěvákově VEVU, a pokud se vám zalíbí, můžete hledat také verzi na vinylu a na kazetě.


Čechomor - Nadechnutí (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: vážná hudba

Čechomor - Nadechnutí
Čechomor letos oslavuje třicet let na hudební scéně a při této příležitosti se nadechuje do další éry své existence albem "Nadechnutí". Formace by touto nahrávkou ráda navázala na album "Proměny" z roku 2001, které se stalo výrazným mezníkem nejen pro samotnou skupinu, ale i pro českou a slovenskou hudební scénu přelomu století. Hudebníci seskupení kolem lídrů skupiny Františka Černého a Karla Holase s hostující zpěvačkou Martinou Pártlovou v posledních letech výrazně pracovali na novém modernějším zvuku a také na novém repertoáru. Lidové písně doplněné o několik původních písniček skupiny dostaly výrazný impuls z pera Jana Valty, který k tradičním rockovým aranžmá Čechomoru přidal dechy. Široká škála hudebních stylů od symfonické hudby až po pravou českou dechovku je výrazně ovlivněná doprovodem Kumpanových muzikantů pod vedením trumpetisty Vlado Kumpana. Prvním singlem se stala skladba "Kdyby mně tak bylo" a my jen doplníme, že album seženete na vinylu a také na klasické kazetě.


Tip týdne

Kurt Elling - The Questions (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz

Kurt Elling - The Questions
Kurt Elling se po vánočním albu "The Beautiful Day", rozhodl zabrousit opět do méně slavnostnějších žánrů a pro své album "The Questions" si vybral deset písniček, které jsou jeho odpovědí na konflikty a nejistoty současné doby. Album, které produkoval společně se saxofonistou Branfordem Marsalisem, otevírá jeho verze "A Hard Gonna Fall" Boba Dylana a mezi dalšími najdete "Washing Of The Water" Petera Gabriela, "Endless Lawns" Carly Bley či "American Tune" Paula Simona. Vedle Marsalise a samotného Ellinga na nahrávce uslyšíte také kytaristu Johna McLeana, klavíristy Stua Mindemana a Joeyho Calderazza, kontrabasistu Clarka Sommerse, bubeníka Jeffa "Tain" Wattse a trumpetistu Marquise Hilla. Ukázky všech skladeb najdete například na stránkách Amazonu.


Toni Braxton - Sex And Cigarettes (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rhytm and blues / soul

Toni Braxton - Sex And Cigarettes
Americká zpěvačka Toni Braxton se po vydání společného alba s Babyfacem před čtyřmi roky věnovala jiným aktivitám - vrátila se na čas k rodinné skupině The Braxtons, vyjela na velké turné s názvem The Hits Tour, a tak svoji osmou desku "Sex And Cigarettes" začala připravovat teprve až loni v létě. Opět u ní nemohl chybět zmíněný Babyface, ale pouze u dvou skladeb. Většinu materiálu připravila s méně známými autory a producenty, jako je například dlouholetý spolupracovník Babyface Paul Boutin, Nor Fred Ball (Little Mix, Zara Larsson), Dapo Torimiro (Demi Lovato, Justin Bieber) či Antonio Dixon (Ariana Grande, Alicia Keys). Výsledkem jejich spolupráce je osm písniček, včetně jedné, kde si zahostovala Colbie Caillat. Sedm z nich už dnes uslyšíte na VEVU Toni Braxton.


Axel Rudi Pell - Knights Call (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hard rock

Axel Rudi Pell - Knights Call
"Raději budu mít dlouhodobý úspěch, než vydat jednou za čas desku, na kterou budou všichni neustále odkazovat," prohlásil Axel Rudi Pell při uvedení novinky "Knights Call". A ví, o čem mluví. Je na scéně tři dekády a za tu dobu nikdy nepodlehl módním trendům ani nezažil syndrom vyhoření. Má jasno, co od něj fanoušci chtějí a co jim chce předat. Novinka obsahuje deset kousků a ukázku najdete na YouTube.com.


Barbora Poláková - ZE.MĚ (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie pop

Barbora Poláková - ZE.MĚ
Necelé tři roky po eponymním debutu přichází Barbora Poláková s očekávaným druhým studiovým albem s mnohoznačným název "ZE.MĚ", který vznikl stejně jako předchůdce ve spolupráci s producentem Janem P. Muchowem. Muchow společně s Polákovou a jejím kapelníkem a klávesistou Davidem Hlaváčem jsou těmi, kdo mají zcela stěžejní podíl na finální podobě desky. Oproti debutu nazpívala tentokrát všech dvanáct písní Poláková sama s drobnou výpomocí sedmičlenného dětského sboru a nově za podpory smyčcového orchestru. Album, které zpěvačka ve srovnání se svou prvotinou charakterizuje jako koncepčně ucelenější, nabídne ve výsledku dvanáct písniček, jejichž ukázky jsou k dispozici na stránkách vydavatelství Supraphon.


Auri - Auri (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: melodický metal

Auri - Auri
Pokud fandíte Nightwish, pak byste si neměli nechat utéct novinku Auri. Stojí za ní totiž klávesák a hlavní mozek slavné formace Tuomas Holopainen se svou manželkou Johannou Kurkelou. Společně vytvořili eponymní debut "Auri", který charakterizují jako něco, "co nelze popsat slovy". "Je to tak magické a nečekané, jako když Alenka spadla do králičí nory," připodobňují muzikanti své dílo ke kultovní pohádce. Jestli mají pravdu, posuďte sami po poslechu ochutnávkového kousku na YouTube.com.


Blessthefall - Hard Feelings (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: moderní metal

Blessthefall - Hard Feelings
Máte rádi moderní metalovou hudbu? Pak nezapomeňte tento týden na novinku Blessthefall. Nese název "Hard Feelings" a za její produkcí stojí Tyler Smyth společně s Mattem Goodem a Howardem Bensonem. Nahrávka čítá celkem deset songů a k jednomu z nich, ke skladbě "Melodramatic", vzniklo i video. Najdete ho na YouTube.com a o svůj názor se s námi podělte v komentářích.


FM - Atomic Generation (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

FM - Atomic Generation
Jedenáctá studivá deska a nejdospělejší album v dosavadní kariéře. To jsou hlavní atributy novinkové nahrávky formace FM. Očekávaná kolekce dostala název "Atomic Generation" a nahrávala se ve studiích Coal Huse Studios ve Staffordshire za dohledu Scotta Ralpha a Jeffa Knowlera. Oficiální audio ukázku najdete na YouTube kapely.


Tugriki - Tugriki (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativa

Tugriki - Tugriki
Označení mongolské měny tugrik si v mírně pozměněném tvaru Tugriki vybrala za svůj název nová česko-slovenská kapela složená z již etablovaných muzikantů. Jejími členy jsou Dorota Barová (Tara Fuki, Aneta Langerová), Ľuboslav Petruška (Chiki Liki Tu-A, Korben Dallas), Igor 'Ozo' Guttler a Lukáš Fila (oba Korben Dallas). Tato zbrusu nová formace na někdejší federální scéně by rozhodně neměla chybět v hledáčku milovníků sofistikované alternativy a neotřelých žánrových přesahů. V deseti skladbách, jež se vměstnaly na eponymní debutové album, Tugriki spojují světy řízného rocku i jímavé zádumčivosti, světy slovenštiny a češtiny a světy syrově civilní i osobní poetiky textů Lukáše Fily. Bližší seznámení nabídnou stránky vydavatelství Supraphon.


Michal Kindl - Barvy
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop

Michal Kindl - Barvy
Nový objev české hudební scény, zpěvák a textař Michal Kindl začal s hudbou už v dětství, kdy ho jeho babička přihlásila na klavír. Povinné hraní sice nesnášel, ale po sedmi letech s prvním milostným zklamáním nakonec zálibu v muzice našel. V šestnácti se mu podařilo napsat první dva songy a další cesta ho dovedla až k debutovému albu "Barvy". Pro dvanáct písniček mu byli inspirací Petr Muk nebo David Gray a chce v nich posluchačům představit svůj vlastní svět, který vnímá jiným, barevným pohledem. Producentem nahrávky je Aleš Zenkl a vy ji v kompletní podobě můžete slyšet na zpěvákově YouTube.com.


Moody Blues - Days Of Future Passed (Live in Toronto 2017) (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: klasický rock

Moody Blues - Days Of Future Passed (Live in Toronto 2017)
Anglická rocková formace Moody Blues loni oslavila padesát let od vydání svého druhého alba "Days Of Future Passed" a toto významné výročí si připomněla nejen světovým turné, ale především loni v červenci speciálním koncertem v kanadském Torontu, kde za muzikanty seděl a hrál bezmála sedmdesátičlenný symfonický orchestr Toronto World Festival Orchestra. Kapela nejprve odehrála devět svých největších hitů a poté následovalo zmíněné album v kompletní podobě. Záznam z tohoto koncertu vychází nyní v audio podobě na CD a vinylu a také ve video podobě na DVD a Blu-ray. Krátký trailer sdílí trio na svém VEVU.


Led Zeppelin - How The West Was Won (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hard rock

Led Zeppelin - How The West Was Won
Psal se rok 2003, když Led Zeppelin přišli s živákem "How The West Was Won". Nyní vychází legendární záznam z turné po Americe a koncerty odehranými v Los Angele a na Long Beach v remasterované edici s vyšperkovaným zvukem, o který se postaral sám producent a kytarista Jimmy Page. Vylepšená verze vychází na třech CD, čtyřech LP, Blu-ray a v luxusní edici. Fanoušci se navíc mohou těšit na fotogalerii a kód k verzi ke stažení.


Různí - Pacific Rim Uprising (soundtrack) (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: filmová hudba

Různí - Pacific Rim Uprising (soundtrack)
Do kin ve čtvrtek vstoupil druhý díl sci-fi "Pacific Rim: Povstání" a pouze o den později ho následoval i soundtrack s anglickým názvem "Pacific Rim Uprising". Většinu z jeho pětadvaceti položek má na svědomí skladatel scénické hudby Lorne Balfe, jehož práci můžete znát například z filmů "Geostorm", "Tučňáci z Madagaskaru" nebo ze spolupráce s Hansem Zimmerem. Pouze ve třech skladbách ho nahradil Ramin Djawadi, DJ Shadow s Run The Jewels a Anderson .Paak. Ucelený pohled na soundtrack získáte na stránkách Amazonu.


Dalibor Janda - Velký flám (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop rock

Dalibor Janda - Velkej flám
Když se v osmdesátých letech objevil na hudební scéně Dalibor Janda s dlouhými vlasy, strništěm vousů a chraplavým hlasem, strhla se velká vlna popularity, jejíž finální účet čítá například dvě platinové desky za dva miliony prodaných nosičů nebo tři Zlaté slavíky. Letos český zpěvák oslaví pětašedesát let a k tomuto výročí vychází nová kompilace, která premiérově propojuje klasické nahrávky z katalogu Supraphonu s tím nejlepším, co vzniklo pod Hurikán Records. Na jejím složení se vedle samotného Dalibora Jandy podílel i Miloš Skalka. Na dvě CD se nakonec vměstnalo celkem čtyřiačtyřicet skladeb, jejichž seznam a ukázky nabídne vydavatelství Supraphon.


Dále vychází:

Abchordis Ensemble - Dies Irae - Sacred And Instrumental Italian Music From The 18Th Century (Sony Music)
Axel Rudi Pell - Knights Call / Fan Box (Mystic Production)
Axel Rudi Pell - Knights Call / Limited Edition (Mystic Production)
Bulletboys - From Out Of The Skies (Mystic Production)
Daniel Landa - Krysař 1996-2018 (Warner Music)
Death Alley - Superbia (Sony Music)
Florian Christl - Inspiration (Sony Music)
Frank Zappa - Roxy Performances (Universal)
Grateful Dead - Best Of The Grateful Dead Live (Warner Music)
Chaostar - Undivided Light (Mystic Production)
Chaostar - Undivided Light (soundtrack) (Mystic Production)
Jasper Steverlinck - Night Prayer (Sony Music)
Jóhann Jóhannsson - Englabörn & Variations (Universal)
Kino - Radio Voltaire (Sony Music)
Last Days Of Eden - Chrysalis (Bertus)
Lautten Compagney - Misterio: Biber & Piazzolla (Sony Music)
Led Zeppelin - How The West Was Won (DVD) (Warner Music)
Led Zeppelin - How The West Was Won (BluRay) (Warner Music)
Leonard Bernstein - Bernstein On Broadway (Universal)
Leonard Bernstein - Mass (Universal)
Memoriam - Silent Vigil (Mystic Production)
Různí - České muzikály - To nejlepší (Supraphon)
Různí - Fanny Crosby: Newly Discovered Hymns & Songs (Sony Music)
Různí - Winter Sessions 2018 (Bertus)
Valentina Kameníková - Piano (Radioservis)
Vidnaobmana - River Of Appearance ()

Vychází na vinylu:
Andrew W.K. - You're Not Alone (Sony Music)
Auri - Auri (Mystic Production)
Axel Rudi Pell - Knights Call (Mystic Production)
Blessthefall - Hard Feelings (Warner Music)
Bulletboys - From Out Of The Skies (Mystic Production)
Čechomor - Nadechnutí (Warner Music)
Death Alley - Superbia (Sony Music)
FM - Atomic Generation (Mystic Production)
George Ezra - Staying At Tamara's (Sony Music)
Grateful Dead - Best Of The Grateful Dead Live (Warner Music)
Jack White - Boarding House Reach (Bertus)
Kino - Radio Voltaire (Sony Music)
Memoriam - Silent Vigil (Mystic Production)
Miles Davis & John Coltrane - The Final Tour: Copenhagen, March 24, 1960 (Sony Music)
Moody Blues - Days of Future Passed (Live in Toronto 2017) (Mystic Production)
The Sword - Used Future (Universal)
W.E.T. - Earthrage (Mystic Production)

Reedice:
Miles Davis & John Coltrane - The Final Tour: The Bootleg Series, Vol. 6 (Sony Music)
Stephen Malkmus - Pig Lib (Bertus)
Stephen Malkmus - Stephen Malkmus (Panther)
Steve Roach - Dreamtime Return (Bertus)

NÁZORY
  • chybné žánry u Auri a Čechomor (Pavel, 26.03.2018 15:12) Reagovat

    Dobrý den, chci Vás požádat, abyste svou práci děllali kvalitněji a pečlivěji a také nepřejímaly stereotypy. Čechomor opravdu není vážná hudba a Auri není melodický metal. Myslím tím, že nejde o metal, i když ve skupině jsou členové symfo metalových Nightwish. Skutečnost, že jsou u interpret§ chybné žánry se opakuje. Děkuji.

    • Re: chybné žánry u Auri a Čechomor (Petr Cekl, 29.03.2018 20:45) Reagovat

      Parkan a Hubáčková - to fakt nejde opravit??? Tak třeba u Čechomoru na dechovku...Jste hodně arogantní...pokud Vás to nebaví...nebo tomu nerozumíte...nedělejte to...děkuji.


  • absence (Petr Král, 26.03.2018 20:19) Reagovat

    Dobrý den, já bych zase se chtěl zeptat, proč jste neiformovali o novinkovém albu Grahama Coxona, kytaristay dostatečně známé kapely Blur? Málem jsem upadl, když jsem zjistil, že v r. 2018 vydal novinkové album (žádná kompilace nebo covery) a vy jste tady o něm vůbec nezmínili. Proč proboha? Stejně tak info o novinkovém (!) albu Jimiho Hendrixe, a mohl bych pokračovat dál a dál. Někdy mám dojem, že tu píšete o kdejakém joudovi z horní dolní, ale kvalitní informace se tady prostě neobjevííí!

  • Matadoři z Bolt thrower Memoriam jsou jasná volb... (Fimi, 28.03.2018 21:04) Reagovat

    Matadoři z Bolt thrower Memoriam jsou jasná volba, Čechomor a samozřejmě Frank Zappa...

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
Mirai ft. Majk Spirit - čas rány zahojí 3/10
Video: Mirai a Majk Spirit v novince "čas rány zahojí" nemají daleko k hudebnímu odpadu Pět singlů během čtyř měsíců. Takhle se Mirai chystají na vydání nového alba. Zatímco počet zveřejněných písní a doprovodných videoklipů je působivý, hudebně novinky drhnou. A ta úplně nejčerstvější nazvaná "čas rány... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)
- Nové desky 3/2024 - od Green Day přes B-Side Band po Sleater-Kinney (24.01.2024 21:30)
- Nové desky 1-2/2024 - od The Vaccines přes Magnum po Kali Uchis (17.01.2024 08:30)
- Nové desky 50/2023 - od Play$tation Princess přes Therion po devadesátku Willieho Nelsona (27.12.2023 16:30)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott Queen AC/DC Adele Sophie Ellis-Bextor Taylor Swift Kabát Lucie Vondráčková Madonna U2 Dua Lipa Kryštof Rush Billie Eilish Mirai Bono
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu