shop.musicserver.cz
Nové desky pro 18. týden

Nové desky pro 18. týden

Vydáno: 29.04.2012 05:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Minimálně dvě, respektive tři velmi očekávané desky přivítáme příští týden. Zahraniční má na svědomí Norah Jones společně s Danger Mousem a domácí pak Photolab a Václav Neckář. K nim se přidají v Evropě obdivovaní Django Django, rockeři Europe, soundtrack k "The Avengers", "MTV Unplugged" Florence And The Machine nebo Marylin Manson.

Pokud se v pondělí 30. dubna vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Norah Jones - Little Broken Hearts (EMI)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: alternativní pop

Norah Jones - Little Broken Hearts
Tři roky po albu "The Fall" inspirovaném klasickým rockem vydává Norah Jones novinku s názvem "Little Broken Hearts". Její základy začala tvořit už v roce 2009, kdy se ve studiu v Los Angeles sešla s Brianem Burtonem, který je známější pod přezdívkou Danger Mouse. Pak se ale oba rozešli ke svým vlastním projektům - Norah k "The Fall" a k Little Willies a Danger Mouse k "El Camino" The Black Keys, doposud nevydané novince U2 a také ke své sólovce "Rome", kde opět spolupráci s Norah Jones obnovil. Na ní mu nazpívala vokály ke třem písničkám a zároveň se vrátili ke skladbám natočených před třemi lety. Vedle skládání písní si také nahráli většinu nástrojů. Norah Jones hraje na piano, klávesy, baskytaru a kytaru, Danger Mouse na bicí, baskytaru, klávesy a další nástroje. Celkem takto vytvořili a na album posléze vybrali tucet písniček, které uvedl singl "Happy Pills". Ten i celý zbytek "Little Broken Hearts" si můžete poslechnout na soundcloud.com Norah Jones.


Václav Neckář - Dobrý časy (Supraphon)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / folk pop

Václav Neckář - Dobrý časy
Loňský podzim zaznamenal Václav Neckář neuvěřitelný comeback. Z filmové "Půlnoční" doprovázející snímek "Alois Nebel" se stal takřka přes noc obrovský hit, který před nedávnem posbíral i několik Andělů. Logickým důsledkem toho úspěchu je pokračování spolupráce mezi Václavem Neckářem a tvůrci soundtracku Jaromírem Švejdíkem a Dušanem Neuwerthem. Z této kooperace nakonec vzešlo album "Dobrý časy", na kterém vedle zmíněného hitu najdete dalších devět, převážně baladických písniček. Hudba je z dílny obou autorů, o texty se postaral výhradně Jaromír Švejdík a mix a produkce byly naopak v rukou Dušana Neuwertha. Vedle těchto dvou osobností se ale na albu podílela ještě řádka dalších hostů. Na "Dobrých časech" si zahráli a zazpívali Jan Neckář, Steve Walsh, Lenka Dusilová, Tomáš Neuwerth, Luboš Novotný, Luboš Malina, Jiří Hradil, Viktor Ekrt, Filip Nebřenský a pěvecký sbor Doubravánek. Jak zní "Dobrý časy", můžete zkoumat pomocí ukázek a teaseru na stránkách vydavatelství Supraphon a své pocity pak můžete konfrontovat s našimi shrnutými v rubrice Slyšeno v předstihu. Dodejme jen, že album vyjde s mírným zpožděním i na vinylu.


photolab - Hollywood And Snuff (100PROmotion)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: indie rock / indie pop

photolab - Hollywood And Snuff
Kapelu Photolab, v níž působí i někdejší finalistka Česko hledá SuperStar Magdalena Šalamounová, sledujeme již poměrně dlouho. Za tu dobu již stačila odehrát desítky koncertů na malých i velkých scénách nebo prezentovat své písně ve třech filmech - "Pusinky", "Dvojka", "Lidice". Debutové album bylo v přípravě již před nějakým časem, ovšem vše skončilo na odlišných představách vydavatelství a kapely samotné. Z toho důvodu vychází prvotina Photolab až po více než šesti letech jejich existence. Debut dostal i díky velké zálibě členů v kinematografii název "Hollywood And Snuff" a přinese včetně dvou bonusů celkem patnáct anglicky zpívaných písniček. Nahrávalo se na nejrůznějších místech včetně malého bytu na pražské Ohradě, ve studiu v Psárech u Filipa Gemrotha, ve studiu u Dušana Neuwertha či ve Smečkách u Michala Pekárka. Pár písniček z alba hraje na bandzone profilu skupiny.


Marilyn Manson - Born Villain (Bertus)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: rock / metal

Marilyn Manson - Born Villain
Po rozpačitě přijaté "The High End Of Low" se Marilyn Manson připomene s novinkou rošťácky pojmenovanou "Born Villain". "Bude o něco těžší než má předchozí deska," uvádí zpěvák v jednom ze svých rozhovorů a dodává, že tentokrát svůj hudební styl nazývá jako sebevražedný death metal. Že se rocker na desce skutečně posouvá, je patrné už z pilotního singlu "No Reflection". Jistě jste na něj narazili už i v rádiích a na oficiálních stránkách Marilyna Mansona se můžete podívat na videoklip. Další ochutnávku v podobě snímku k "Overneath The Path Of Misery" najdete na YouTube.com kanálu AMP Rock TV. Kritika na novou desku se docela liší - magazíny jako Kerrang! nebo Rock Sound ji hodnotí jen jako lehce nadprůměrnou, naopak třeba SputnikMusic nešetří kladnými ohlasy. A co vy?


Django Django - Django Django (Supraphon/Warner Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: art rock / experimentální rock

Django Django - Django Django
Ačkoli název nového uskupení Django Django zní poměrně exoticky, pochází tato debutující čtveřice "pouze" ze skotského Edinburghu. Tvoří ji bubeník a producent David Maclean, zpěvák a kytarista Vincent Neff, basák Jimmy Dixon a klávesák Tommy Grace, kteří se potkali v roce 2009 na místní umělecké škole. Jejich prvním počinem je eponymní album, které míří do vod art rocku, experimentálního indie a místy i psychedelické elektroniky. V zahraničí vyšla tato deska již koncem ledna, a k nám se tak dostává s mírným zpožděním a velmi dobrými a občas až nadšenými kritikami. 85% na metacritic.com hovoří za vše. Zda se hudební publicisté shodnou s vaším vkusem, můžete posoudit poslechem několika skladeb na soundcloud.com kapely.


Europe - Bag Of Bones (Mystic Production)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: hard rock

Europe - Bag Of Bones
Švédská hardrocková formace Europe se po třech letech hlásí o slovo s novinkou "Bag Of Bones". Dlouhohrající CD s pořadovým číslem 9 přináší jedenáct kousků. Jako producenta si osazenstvo kapely vybralo Kevina Shirleyho, jehož rukopis si vyžádaly i další slavné skupiny v čele s Led Zeppelin, Rush nebo Iron Maiden a Dream Theater. Ten považuje spolupráci za poctu a dodává: "Jsem velkým fanouškem Europe už spoustu let. Je to vlivná, ale přitom podceňovaná kapela. Nemůžu se dočkat, až společně uděláme to nejvýbušnější album její kariéry!" A jestli se dílo povedlo, posuďte sami: na oficiálním webu se podívejte na klip k první a zároveň jediné albové ochutnávce "Not Supposed To Sing The Blues".


Florence And The Machine - MTV Unplugged - A Live Album (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: art pop / indie pop

Florence And The Machine - MTV Unplugged - A Live Album
Dalším umělcem, který se zařadil do dnes již legendární série koncertů MTV Uplugged, je i britská skupina Florence And The Machine v čele se zpěvačkou Florence Welch. Tento koncert proběhl 16. prosince v nejstarší newyorské synagoze Angel Orensanz Center a vedle kapely se tam představil i desetičlenný gospelový sbor. Setlist tvořily převážně písničky z alb "Ceremonials" a "Lungs", které doplnily dvě coververze - "Try A Little Tenderness" Otise Reddinga a píseň "Jackson" Johnnyho Cashe a June Carter, ve které se k Florence Welch přidal frontman skupiny Queens Of The Stone Age Josh Homme. Svou premiéru si záznam tohoto koncertu odbyl ve vysílání severoamerické MTV již 8. dubna a nyní vychází i u nás na CD a DVD "MTV Unplugged - A Live Album". Co vás po koupi DVD čeká, naznačí trailer na YouTube.com.


Don Williams - And So It Goes (EMI)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: country

Don Williams - And So It Goes
Americký countryový zpěvák a relativně čerstvý obyvatel Country Hall Of Fame Don Williams ani ve svých dvaasedmdesáti letech nemyslí na důchod a vydává nové album "And So It Goes". Autor hitů jako "Tulsa Time", "Lay Down Beside Me", "Listen To The Radio" nebo "I Believe In You" se po letech opět vrátil k producentovi Garthu Fundisovi a společně nahráli deset nových skladeb. Ovšem nebyli v tom úplně sami. Pozvání Dona Williamse totiž přijaly i tři hvězdy světové country scény - Alison Krauss, Keith Urban a Vince Gill. Jak celé album vznikalo a co na něm uslyšíte, zjistíte v poměrně obsáhlém dokumentu na YouTube.com kanálu Sugar Hill Records.


Moonspell - Alpha Noir / Omega White (Mystic Production)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: gothic black metal / thrash metal

Moonspell - Alpha Noir / Omega White
Fernando Ribeiro a jeho kumpáni z Moonspell platí ve svém gothic black metalu za jedničku. Proto jejich nové desky patří k těm očekávaným a výjimkou není ani devátá studiovka. Samotný název "Alpha Noir / Omega White" naznačuje, že půjde o jakési dvě části, propojené v jedno celistvé dílo. "Alpha Noir" se podle oficiálního tiskového prohlášení inspiruje kapelami jako Bathory, King Diamond nebo dřívější tvorbou Metalliky, a proto se spíše klaní k thrash metalu a melodickému black metalu. Druhá půlka "Omega White" pak má být odrazem "čisté atmosféry a stínů" s odkazy na Type O' Negative či Sisters of Mercy. Produkci veledíla, jehož každá část čítá zhruba čtyřicet minut, dostal na starost Tue Madsen. Tento uznávaný dánský producent spolupracoval s portugalskou kapelou již dříve a v posledních letech pomohl také kapelám jako Sick Of It All nebo Dark Tranquillity.


Různí - Avengers Assemble (soundtrack) (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: rock / filmová hudba

Různí - Avengers Assemble (soundtrack)
Zajímáte-li se jen trošku o svět filmu, těžko vás mohl minout titul, který měl před pár dny premiéru. "The Avengers" jsou aktuálně celosvětovým hitem, kde se to hemží nejen spoustou komiksových superhrdinů, ale také filmových hvězd kalibru Samuela L. Jacksona, Roberta Downinga Jr., Scarlett Johansson nebo Marka Ruffala. Pochopitelně nemůže chybět ani soundtrack, který je především rockový. Na celkem čtrnácti písničkách se podíleli interpreti jako Shinedown, Rise Against, Papa Roach, Scott Weiland, Bush, Evanescence, Kasabian a také Soundgarden, kteří pro tento soundtrack nahráli zbrusu nový song "Live To Rise". Jeho audio podobu si můžete poslechnout na VEVO kanálu skupiny.


Pozdní sběr - Live U kouřícího králíka (FT Records)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: rock'n'roll, blues

Pozdní sběr - Live U kouřícího králíka
Brněnská blues-rocková skupina Pozdní sběr vydává novinkovou desku. Nahrávka s podtitulem "Výběr z bobulí" přináší záznam živého vystoupení v proslulém jazzovém baru "U kouřícího králíka". Ten večer vystoupili muzikanti zcela unplugged a publiku předvedli akustické verze čtrnácti ze svých písní, mezi kterými nesmí chybět třeba "Hlavolam", "Jižanskej kraj" nebo "Za řeku".


George Harrison - Early Takes Volume 1 (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: rock'n'roll

George Harrison - Early Takes Volume 1
Minulý rok uvedl Martin Scorsese dokument o životě George Harrisona. Po odvysílání v televizi vyšel tento tříapůlhodinový film i na DVD a Blu-ray. Součástí deluxe edice bylo i CD se skladbami z jeho raného období kariéry. To nyní vychází i zcela odděleně pod názvem "Early Takes Volume 1" a přináší celkem deset demo nahrávek a raných skladeb. Jejich autorem kromě tří je sám Harrison. Jednu napsal s Bobem Dylanem, jednu pouze Dylan sám a třetím kouskem je písnička Gilberta Bécauda s anglickým názvem "Let It Be Me". Trailer k tomuto dokumentu jsme vám představili již před časem.


Roman Dragoun - Piano (FT Records)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: folk-pop

Roman Dragoun - Piano
Roman Dragoun, člen skupin Progres 2, Stromboli, Futurum, nebo T4, má letos velmi úspěšný začátek roku. Jednak se stal čerstvým členem Beatové síně slávy v kategorii osobnost, jednak vydává nové CD "Piano". Jak již název alba napovídá, jedná se o kolekci patnácti jeho písní, ve kterých svůj expresivní zpěv doplňuje pouze klavírním doprovodem. Vedle již známých skladeb ale obsahuje i novou píseň "Poslední ráno".


Harlej - Teleskopický tele (Bontonland)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: rock

Harlej - Teleskopický tele
Ani naši rockeři se nebojí změn! Třeba takoví Harlej vydávají jubilejní desátou studiovku s titulem "Teleskopický tele". Kromě toho, že je nahrávka výjimečná svým pořadím, je zásadní i pro pozměněnou sestavu, ve které vznikala. Tak tedy: místo Martina Voláka zabral Milan Hoffmann, kterého si můžete pamatovat z další dobře známé české kapely Doctor P.P. Že se muzikanti chtěli pochlubit s novou krví, je více než jasné. Novinka totiž vychází teprve rok po vydání předchozí "Máme vlka" a už koncem března se kapela vypravila na koncertní turné, největší ve své historii.


V krátkosti

Visací zámek letos oslaví 30 let existence a to už je řádný důvod vše pěkně shrnout. Pod názvem "Komplet 1982-2012" dostanete tak box obsahující všechna alba a DVD, která Visáči vydali. Jeho součástí je i DVD s hudebním mystifikačním filmovým dokumentem Petra Zelenky "Visací Zámek 1982 - 2007", který bude k dostání v této formě vůbec poprvé. Úplnou novinkou je "Retroalbum" s dobovými nahrávkami z prvních koncertů kapely.

Tři významná alba Emila Viklického nyní vydává Supraphon na dvou samostatných kompaktních discích. V první řadě to je sólový debut "V Holomóci městě", natočený v roce 1977, který teď jako bonus doplňuje "Suita pro klavír č. 2". CD "Okno & Dveře" shrnuje všechny nahrávky, které Emil Viklický pořídil v červnu 1979 s americkými spoluhráči Billem Frisellem, Kermitem Driscollem a Vintonem Johnsonem. Původně tvořily samostatné album "Okno" z roku 1980 a první polovinu desky "Dveře" z roku 1985.

Dále vychází:

5 Star Grave - Drugstore Hell (Mystic Production)
Angelus Apatrida - The Call (vinyl) (EMI)
At Vance - Facing Your Enemy (Mystic Production)
Brad - United We Stand (Bertus)
Catamenia - The Rewritten Chapters (Mystic Production)
Crystal Viper - Crimen Excepta (Mystic Production)
Dawn Of Disease - Crypts Of The Unrotten (Mystic Production)
Deride - The Void (Mystic Production)
Frames - In Via (Mystic Production)
Fueled By Fire - Plunging Into Darkness (Mystic Production)
Holy Moses - 30th Anniversary - In The Power Of (Mystic Production)
Huntress - Spell Eater (Mystic Production)
Hypnos - Heretic Commando (Mystic Production)
King Kobra - King Kobra Iii / Hollywood Trash (Legends Never Die) (Mystic Production)
Kontrust - Second Hand Wonderland (Mystic Production)
Lakei - Konspirasjoner (Mystic Production)
Martin Turnovský - Martinů (Supraphon)
Mekong Delta - Intersections (Mystic Production)
Nancy Ajram - Greatest Hits (vinyl) (EMI)
Oddland - The Treachery Of Senses (EMI)
Placido Domingo - Plácido Domingo: Great Love Duets (Sony Music)
Placido Domingo - Plácido Domingo: Great Opera Duets (Sony Music)
Prong - Carved Into Stone (Mystic Production)
Queen/Paul Rodgers - Return Of The Champions (reedice) (Universal)
Queen/Paul Rodgers - The Cosmos Rocks (reedice) (Universal)
Running Wild - Shadowmaker (Mystic Production)
Různí - Best Of British 60s-70s (EMI)
Různí - Best Of British 80s-00s (EMI)
Různí - Massenet Anniversaire (EMI)
Různí - Na křídlech RAF (Český rozhlas)
Různí - This Must Be The Place/Ltd (vinyl) (EMI)
Různí - Wien Am Hofe Leopolds I (EMI)
The Silver Seas - Chateu Revenge!: Blue Edition (EMI)
Sticky Boys - This Is Rock'N Roll (Mystic Production)
Sweet - New York Collection (US Import)
The Seven Dials Band - The Music Of Charles Dickens And His Time (Supraphon/Warner Music)
Trout Walter - Blues For The Modern Daze (Mystic Production)
Ulver - Childhood's End (Mystic Production)
Warren Haynes - Live From The Moody Theater (Mystic Production)
Wretched - Son Of Perdition (Mystic Production)
WWW - Live (EMI)

NÁZORY
  • Marilyn Manson (Šimon, 30.04.2012 09:35) Reagovat

    Na Born Villain se těším neuvěřitelně. Je vidět že když má umělec prostředky a není utiskovaný vydavatelstvím, může dělat vynikající věci.....a to je i tahle deska. 10/10 (ps.tahle deska posadila na prdel nejen jednoho zhrzeného fanouška MM)

  • Piano cover (Lucas, 01.05.2012 12:24) Reagovat

    http://youtu.be/NQa-Qqt96CM

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Fletcher - In Search of the Antidote 8/10
Recenze: Fletcher na "In Search of the Antidote" hledala, až našla Americká zpěvačka Fletcher svou kariéru sice odstartovala hned v první řadě amerického X Factoru, stalo se to ale už dávno. Tak dávno, že si tuto informaci můžeme odbýt hned v perexu a celý článek věnovat jejímu skvělému... čtěte zde
Vydáno: 18.04.2024 16:00 v sekci Recenze
Pohled do českých hitparád - 15. týden 2024
Kometa roku 2024 Benson Boone debutuje v top trojce české albové hitparády Letošní rok sice ještě nedošel ani do své třetiny, vypadá to však, že o jeho největším hudebním objevu je rozhodnuto. Americký zpěvák Benson Boone boduje po úspěchu singlu "Beautiful Things" také s albovou prvotinou. Nahrávka... čtěte zde
Vydáno: 18.04.2024 10:00 v sekci Novinky | České hitparády
Dave Matthews Band, O2 universum, Praha, 16.4.2024
Naživo: V hlavní roli hudba. Dave Matthews Band přivezl do pražského O2 universa neokázale strhující koncert Dave Matthews Band v Česku zahrál poprvé až před pěti lety. Na kapelu s více než třiceti lety na hrbu je to docela pozdě. Návrat poté zhatila pandemie. Nakonec se dobrá věc podařila a Prahu letos americká parta nevynechala.... čtěte zde
Vydáno: 17.04.2024 20:21 v sekci Naživo
Livin Free - Lost in the City 8/10
Video: Livin Free představují klip "Lost in the City", nová deska vyjde koncem dubna Klávesista a zpěvák Honza Holeček (mj. Flamengo Reunion Session či Energit) a jeho kapela Livin Free už brzy zveřejní druhé společné album. Deska nazvaná "From Cradle to Coffin" vyjde u labelu Supraphon na CD, LP i digitálně už... čtěte zde
Vydáno: 17.04.2024 18:00 v sekci Audio / Video | Video
Nové desky 15/2024 - od Marka Knopflera přes Mirai po girl in red
Nové desky 15/2024 - od Marka Knopflera přes Mirai po girl in red Polovina dubna přinesla nové album Marka Knopflera, kterého se fanoušci dočkali po šesti letech. Doplnily jej novinky Mirai, girl in red, Maggie Rogers, desku pro Red Hot natočila Meshell Ndegeocello, rockeři si užijí Týr, Bodegy, James,... čtěte zde
Vydáno: 17.04.2024 09:30 v sekci Novinky | Nové desky
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Recenze: Norah Jones své noční Vize ponořila do soulu a blues (19.03.2024 09:00)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Video: Norah Jones spí a sní, a přesto v klipu "Running" běží (20.01.2024 11:44)
- Fotogalerie: Václav Neckář zazpíval "Půlnoční" v Husově sboru. Podívejte se na fotky a koukněte na video (25.12.2023 16:06)
- Ashley Walters uspěla u odvolacího soudu. Marilyna Mansona nyní žaluje znovu (15.12.2023 12:26)
- Hudba v tisku: Kniha "Všechny moje války" Václava Neckáře je čtivý průvodce životem legendy (19.11.2023 11:30)
- Video: Václav Neckář je "Snílek". K natáčení nové písně si pozval Letní kapelu Jaromíra Švejdíka (29.09.2023 20:09)
- Naživo: Hlukové lázně Brutal Assault podruhé: metalový babylon zakončený v plamenech (16.08.2023 15:48)
- Fotogalerie: Druhý den na Brutalu v obrazech (15.08.2023 15:55)
- Nové desky 24/2023 - od Queens Of The Stone Age přes J.A.R. po Toma Grennana (21.06.2023 19:30)

ALBUM TÝDNE 16/2024

The Libertines
All Quiet On The Eastern Esplanade

Je tomu už dlouhých devět let, co The Libertines fanouškům naservírovali povedenou desku "Anthems For Doomed Youth". Nyní se anglická formace vrací, aby se vytáhla se svým dlouho očekávaným čtvrtým albem "All Quiet On The Eastern Esplanade". Obstála také tentokrát?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Pá 19.04.
Queenie (O2 universum, Praha)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Prince The Prodigy Justin Bieber Vladimír Mišík Themroc Kabát Queen Adele Sia AC/DC U2 Bono Rush Taylor Swift Beyoncé Mirai Lady Gaga Linkin Park Liam Gallagher Imagine Dragons
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu