Korn mají nahrát song k nové hře série "Silent Hill", fanoušci hry protestují

15.06.2011 12:46 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Korn
© korn.com
Korn mají perné období. Nejen že koncertují, ale byli navíc i požádáni k účasti na přípravách nové počítačové hry. Má se jednat o osmou část známé hororové série "Silent Hill". Chystaný díl se bude jmenovat "Downpour" a má vyjít do konce roku.

Rockery z Korn nabídka jistě potěšila, jenže to samé se nedá říct o některých aktivistech. Podle serveru metalstorm.net se skupinka lidí, která si říká "Konami", pustila do petice, a chce tak přimět obě strany ke zrušení dohody. Jedná se především o fanoušky hry, kteří pro zrušení smlouvy uvádějí hned několik důvodů.

"Nu-metalová formace prostě nepatří do Silent Hill - hlavně ne taková, která se zabývá problémy mladých lidí. O tom Silent Hill není a nikdy nebude. Také to neprospěje dobrému jménu hry, protože už teď se v novinách objevují jízlivé titulky," hlásají autoři petice a ptají se: "Opravdu chceme, aby byla série proslulá jako zábavná, nebo si máme přát, aby zůstala jedinečná, jak je tomu nyní? Korn nikdy neudělali nic, co by jakkoliv odpovídalo atmosféře hry a mohlo ji reprezentovat."

Slova petice můžete sami porovnat s trailerem hry:



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY