shop.musicserver.cz

3 x 2CD SVĚRÁKA A UHLÍŘE / 3 x CD ROXETTE / 3 x CD BRUNA MARSE / 3 x CD KRISTÍNY / 3 x 2 vstupy na KONONO N°1 a další

Vydáno: 14.02.2011 00:00 v sekci Publicistika - Redakce | foto: facebook interpreta
Pravidelné kvízy o ceny jsou opět tady. Soutěžit můžete tentokrát do neděle 27. února včetně. Přejeme hodně úspěchů! Pokud chcete vědět, o co se na musicserveru vždy soutěží, můžete se přihlásit do e-mailového newsletteru zde. Na stejném místě se z něj můžete také odhlásit. Soutěže o zajímavé ceny probíhají také na profilu musicserveru na Facebooku.

Zdeněk Svěrák a Jaroslav Uhlíř - Písničky o zvířatech
© facebook interpreta
Loni v říjnu se na pulty a stránky obchodů s hudbou dostal zcela nový, tematický výběr z tvorby oblíbené dvojice Zdeněk Svěrák a Jaroslav Uhlíř. Na přání dětí a rodičů byly z jejich repertoáru vyzobány písničky se zvířecí tematikou a byly následně zabaleny hned do dvoudiskové kolekce, která dostala jméno "Písničky o zvířatech". Album potěší také navíc i speciálním hostem - Martou Kubišovou, kterou uslyšíte ve skladbě "Čáp". Společně s vydavatelstvím Universal vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto dvojCD.

Do kvízu o 3 x 2CD SVĚRÁKA A UHLÍŘE "Písničky o zvířátkách" vstoupíte tady.


Roxette - Charm School
© facebook interpreta
Asi málokdo věřil, že se švédská dvojice Roxette vrátí zpět ze své přestávky odstartované rakovinou Marie Fredriksson a umocněné sólovými projekty Pera Gessleho. I přes to jsou Roxette zpět a vedle velkého evropského turné, které se dvakrát zastaví i v Česku, vydali i nové album s názvem "Charm School". To přineslo celkem dvanáct skladeb a již pilotní singl desky v podobě skladby "She's Got Nothing On (But The Radio)" napověděl, že jde opět o "klasické" Roxette. Společně s vydavatelstvím EMI vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto DVD.

Do kvízu o 3 x CD ROXETTE "Charm School" vstoupíte tady.


Bruno Mars - Doo-Wops & Hooligans
© facebook interpreta
Bruno Mars - tohle jméno jsme dlouho slýchávali či četli u desek nejrůznějších umělců a zpěváků jako například Cee Lo Green, Sugababes, Brandy, Justin Bieber, Kid Cudi a další, a to v nejrůznějších kolonkách. Loni byl pak natolik úspěšný, že figuruje v sedmi nominacích na Grammy, včetně objevu roku a nejlepšího mužského popového výkonu v hitu "Just The Way You Are". Ten pochází z jeho vlastního debutového alba s názvem "Doo-Wops & Hooligans", které v zámoří vyšlo již koncem října. U nás až v polovině ledna. Bruno Mars na této desce nezapřel svůj havajský původ, a tak tu vedle sebe uslyšíte pop, rock, reggae, soul, r'n'b, Damiana Marleyho, Cee Lo Greena nebo B.o.B. Společně s vydavatelstvím Supraphon / Warner vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD BRUNA MARSE "Doo-Wops & Hooligans" vstoupíte tady.


Kristína - V sieti ťa mám
© facebook interpreta
Mladá slovenská zpěvačka říkající si jednoduše Kristína, která s písničkou "Horehronie" bojovala ve slovenském semifinále Eurosongu, se po dvou letech od debutu "...ešte váham" vrátila s novým albem. Dostalo název "V sieti ťa mám" a obsahovalo vedle vzpomínané soutěžní písničky i dalších šestnáct věcí, včetně jedné vánoční a dvou bonusů. Produkčně je připravili producent Martin Kavulič, který je zároveň autorem hudby, a texty napsal známý slovenský textař Kamil Peteraj. Album se Kristína rozhodla pokřtít v duchu jejího názvu - tedy po síti, se svými fanoušky na Facebooku. Společně s vydavatelstvím Universal vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD KRISTÍNY "V sieti ťa mám" vstoupíte tady.


Konono N°1
© facebook interpreta
Jestli si potrpíte na nevšední hudební zážitky, koncert formace Konono N°1 je pro vás tím pravým. Za sebou má řadu úspěchů, asi největším je ocenění BBC World Music Award. Jejich hudba je prodchnutá atmosférou válečné zóny jižního Konga. Mají drnkající skříňky, megafony, perkuse vyrobené z vraků aut a doma udělané mikrofony. Zaujmou znalce alternativního rocku, elektronické hudby i jiných novátorských žánrů. O jejich oblíbenosti svědčí také fakt, že mají na kontě společné turné s The Ex, CocoRosie i Björk, která je přizvala na natáčení svého alba "Volta". O spolupráci stála také jazzová legenda Herbie Hancock - hudebník Afričany zapojil do příprav alba "Imagine Project". Kapela z Konga dorazí 23. února do pražského Paláce Akropolis a publiku představí novinkovou desku "Assume Crash Position". Společně s agenturou Rachot vám nabízíme možnost zahrát si o šest vstupenek na tuto akci.

Do kvízu o 3 x 2 vstupy na KONONO N°1 vstoupíte tady.


The Young Gods
© facebook interpreta
The Young Gods existují už přes čtvrt století, ale na rozdíl od většiny svých vrstevníků se stále pohybují dopředu a daří se jim ovlivňovat hudební dění. Svými prvními alby spustili dosud neslýchanou zvukovou revoluci, tvůrčím využitím samplerů vytvářejí zvukové struktury, které dosud existovaly jen v lidské fantazii. Nesmrtelní švýcarští experimentátoři přijedou do Prahy pokřtít nové album "Everybody Knows", a to rovnou nadvakrát. Kapela vystoupí v žižkovském Paláci Akropolis 18 a 19. února, vždy od 19.30 hod. Společně s agenturou Rachot vám nabízíme možnost zahrát si o čtyři vstupenky na druhý koncert v sobotu 19. února.

Pozor! Soutěž trvá pouze do čtvrtku 17. února včetně.

Do kvízu o 2 x 2 vstupy na THE YOUNG GODS vstoupíte tady.


UK Subs + The Vibrators flyer
© facebook interpreta
Společné koncerty legendárních punkerů UK Subs a The Vibrators v českém hlavním městě se staly takřka tradicí. Letos k nám obě formace dorazí 3. března do Lucerna Music Baru. Dvojka z Velké Británie vymetá kluby již přes třicet let. Obě formace předvedou návštěvníkům své největší kousky. UK Subs navíc určitě přihodí pár novinek z loňské placky "Work In Progress" a The Vibrators rádi zavzpomínají na CD "Under The Radar", jenž vyšlo v roce 2009. Společně s agenturou D Smack U vám nabízíme možnost zahrát si o čtyři vstupenky na tuto akci.

Do kvízu o 2 x 2 vstupy na UK SUBS & THE VIBRATORS vstoupíte tady.


Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (koncertní soutěže jen tři), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Jakmile absolvujete celý kvíz, vyzveme vás k zadání jména, emailu... a pak můžete už jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně zodpoví nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, výherce vylosujeme.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Mirai -  Chceme být trendsetteři a reflektovat dobu
Rozhovory: Mirai - Chceme být trendsetteři a reflektovat dobu Na své čtvrté studiovce "Tomodachi" se Mirai spolu s producentem Fiedlerskim pokusili vyjet ze zajetých kolejí. Zároveň nahrávkou oslavují svoji společnou desetiletou hudební pouť. Na léto navíc premiérově chystají svoje SummerFesty.... čtěte zde
Vydáno: 03.05.2024 08:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
Deep Purple - Portable Door 8/10
Video: "Portable Door" zastihuje veterány Deep Purple ve skvělé formě. Nové album "=1" vyjde v červenci Hardrockoví veteráni Deep Purple zažívají na stará kolena další zlatou éru. Jejich poslední tři studiová alba "What Now?!" (2013), "inFinite" (2017) a "Whoosh!" (2020) se vyšplhala na první místa žebříčků, plní obří haly - jak... čtěte zde
Vydáno: 02.05.2024 13:00 v sekci Audio / Video | Video
Pohled do českých hitparád 17. týden 2024
Taylor Swift převálcovala všechny české rappery a stanula na vrcholu albového žebříčku Ani Viktor Sheen, ani Calin, dokonce ani minule vítězný Yzomandias. Českou albovou hitparádu, kterou obvykle ovládá někdo z rapujících idolů Generace Z, si tentokrát podrobila Taylor Swift se svou jedenáctou studiovkou "The Tortured... čtěte zde
Vydáno: 02.05.2024 08:00 v sekci Novinky | České hitparády
Nové desky 17/2024 - od Pet Shop Boys přes Justice po St. Vincent
Nové desky 17/2024 - od Pet Shop Boys přes Justice po St. Vincent Ačkoli novinkám tohoto týdne vévodí hlavně Pet Shop Boys, St. Vincent, Jess Glynne či Justice, poměrně silné zastoupení nabízí i domácí scéna s oceňovanými Manon Meurt, Hlaskontrabas Oktet, Livin Free, Karlem Markytánem či... čtěte zde
Vydáno: 01.05.2024 12:00 v sekci Novinky | Nové desky
David Guetta feat. OneRepublic - I Don’t Wanna Wait 6/10
Video: David Guetta oprášil hit moldavských O-Zone. Do "I Don't Wanna Wait" si pozval OneRepublic Francouzský DJ a producent David Guetta si v poslední době celkem libuje v předělávání devadesátkových hitů do nového kabátu. Vcelku slušně se popral s remixem starého hitu La Bouche "Be My Lover", minulý rok všechny pobláznil... čtěte zde
Vydáno: 01.05.2024 08:40 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Opavský festival Slunovrat nabídne The Young Gods, Tata Bojs, Buty či Olgu Sommerovou (25.05.2023 13:18)
- Hlavní hvězdou opavského Slunovratu budou The Young Gods (07.02.2023 15:31)
- Nové desky 43/2022 - od Toma Odella přes Blue po Pentatonix (02.11.2022 20:30)
- Ceny OSA získali Marek Ztracený, Mirai nebo Yzomandias, za celoživotní přínos byl odměněn Zdeněk Svěrák (03.06.2022 18:36)
- Roxette slaví třicet let od vydání "Joyride" nabušenou reedicí i mramorovým vinylem (26.11.2021 10:54)
- Bruno Mars a Anderson .Paak vydají první album svého projektu Silk Sonic už v pátek (10.11.2021 19:26)
- Nové desky 49/2020 - od Taylor Swift přes Malumu po Muse (15.12.2020 08:00)
- Video: Roxette lákají na box plný rarit klipem k roztančené písni "Piece Of Cake" (08.12.2020 15:01)
- Video: Per Gessle s "Let Your Heart Dance With Me" vzpomíná na Marii i Roxette (03.10.2020 17:19)
- OSA ocenila za celoživotní přínos Jaroslava Uhlíře, dvě trofeje získali Xindl X a Zdeněk Král (30.09.2020 12:41)

ALBUM TÝDNE 18/2024

Manon Meurt
Unravel

Debut "MMXVIII" představoval neskromně silné vykročení, v němž Manon Meurt poodhalili svou nezaměnitelnou tvář. Šestileté čekání na "Unravel" přineslo nečekaný progres a tvůrčí posun, přičemž hybatelem těchto změn se stal producent Eddie Stevens. V podobě "Unravel" přichází vyzrálé a komplexně pojaté album.

9/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)
Čt 16.05.
Akon (US) (Forum Karlín, Praha)
So 18.05.
King Gizzard & The Lizard Wizard (AU) (Forum Karlín, Praha)
Út 21.05.
Reverend Peyton’s Big Damn Band (US) (Lucerna Music Bar, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber The Prodigy Prince Vladimír Mišík Kabát Queen Taylor Swift Adele Sia Bono Rush Beyoncé Mirai Lady Gaga Dua Lipa AC/DC Liam Gallagher U2 Linkin Park Imagine Dragons
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu