Iva Kubelková vydává debutové album. Pomohl jí Michal Pavlíček

29.08.2020 12:36 - Milan Menčík | foto: Jonáš Hájek

Doposud byla Iva Kubelková v České republice vnímána na několik způsobů - jako bývalá přítelkyně Jaromíra Jágra, jako první vicemiss ČR z roku 1996, dále i jako moderátorka (v poslední době například z pořadu "Jak se staví sen") anebo herečka (seriály "Velmi křehké vztahy" či "Cesty domů"). Nyní si do tohoto výčtu může zapsat i položku zpěvačka. Právě v těchto dnech jí totiž vychází debutové album "Jak moc mě znáš". Dala ho dohromady spolu s Michalem Pavlíčkem.

Iva Kubelková - Jak moc mě znáš
© Warner Music
"K některým věcem v životě musí člověk dozrát. Hudbou žiji už odmalička, přestože moje profesní kroky šly zatím trochu jinudy. Teď přišel na muziku a zpěv ten správný čas," vypráví s nadšením Kubelková. Nejen, že desku celou nazpívala, dokonce se vrhla i do velmi obtížné činnosti psaní textů, kterými sondovala ženskou duši. "Texty jsou jakousi její mapou, která odráží radosti i smutky, vnitřní hovory i vnější postoje. Je to moje osobní výpověď o momentech, které jsem v životě prožila nebo stále prožívám. Mou velkou inspirací byla právě hudba Michala Pavlíčka, na kterou většina textů vznikala a která mi přinášela silnou emoci. Michal je mistr atmosféry," popisuje.

Kytarový mág je autorem veškeré hudby a také producentem desky. "Každým textem, který Iva napsala, jsem ji poznával víc a víc. Každým nazpíváním písní se její výraz proměňoval do jiných barev a emocí. 'Jak moc mě znáš' je její autentická výpověď. Jsem rád, že se naše pocity propojily," vzpomíná. Pilotním singlem se stala skladba "Až přijde čas". Na klip, který vznikl pod režisérskou taktovkou Benjamina Buttlera, se můžete podívat níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY