shop.musicserver.cz

Vyhrajte 3 x DVD ELÁNU / 3 x CD LAURY PAUSINI / 3 x soundtrack z filmu KRYSAŘ / 3 x CD + 2 x vstup na koncert POLEMIC / 5 x vstup na akci k nové desce MADONNY / 4 x vstup na ČECHOMOR v Hradci Králové

Vydáno: 06.04.2003 20:00 v sekci Publicistika - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Vítám všechny soutěžechtivé, protože další týden s novým soutěžemi je tu. Pro odběr informací o soutěžích emailem se zaregistrujte zde.

Elán - História legendy I.
© facebook interpreta
První soutěž pro tento týden pořádáme ve spolupráci s vydavatelstvím BMG, které se jako jedno z prvních v Česku rozhodlo pustit se i do vydávání domácích hudebních DVD, která se jinak dají spočítat na prstech jedné ruky (dlouholetého dřevorubce...). Na dévédéčko "História legendy I." se tak dostaly videoklipy slovenské kapely Elán natočené do počátku devadesátých let. Ačkoli se nosiči dá lecos vytknout (recenzi najdete zde), přece jen si příznivci kapely při jeho sledování přijdou na své, minimálně na spoustu hitů. U nás můžete nyní vyhrát 3 x DVD.

Do kvízu o 3 x DVD Elánu "História legendy I." vstoupíte tady.

Laura Pausini - From The Inside
© facebook interpreta
Druhou soutěž pro tento týden pořádáme ve spolupráci s vydavatelstvím Warner Music. U nich po mnoha italsky zpívaných deskách, kterých se prodalo přes dvacet milionů kusů, své první anglické album "From The Inside" (recenzi najdete zde) vydala zpěvačka Laura Pausini. I v našich rádiích se skvěle chytl pilotní singl "Surrender", takže pokud chcete od nás jedno ze tří cédéček, pusťte se do toho.

Do kvízu o 3 x CD Laury Pausini "From The Inside" vstoupíte tady.

Různí - Krysař (soundtrack)
© facebook interpreta
Třetí soutěž pro tento týden pořádáme ve spolupráci s vydavatelstvím EMI, které se kromě sólových desek Dana Landy postaralo i o jeho muzikál "Krysař" a nyní samozřejmě i o soundtrack ke stejnojmennému filmu, který vznikl během necelých 24 hodin a tak dále, všichni jste určitě informace o tomto experimentu četli nejméně třikrát. Soundtrack neobahuje jen skladby z filmu, ale i několik dalších a navíc vychází jako limitovaná edice, která se po doprodání už nebude dále vyrábět. U nás můžete vyhrát 3 x CD.

Do kvízu o 3 x CD "Krysař" vstoupíte tady.

Polemic - Nelám si s tým hlavu
© facebook interpreta
Čtvrtou soutěž pro tento týden pořádáme ve spolupráci s vydavatelstvím BMG, které i u nás vydalo poslední desku slovenské kapely Polemic "Nelám si s tým hlavu". Skupina přijede 17. dubna v rámci dnů slovenské kultury v pražském klubu Rock Café zakoncertovat, společně s nimi vystoupí i formace Tleskač. U nás tak nyní můžete vyhrát 3 x CD a 2 x vstup na zmíněný koncert.

Do kvízu o 3 x CD Polemic "Nelám si s tým hlavu" a 2 x vstup na koncert vstoupíte tady.

Že 22. dubna vychází nové album Madonny "American Life", už určitě víte. Díky vydavatelství Warner Music se však můžete stát jedněmi z prvních, kdo ho uslyší a nejen to! 17.4. se bude v pražském Palace Cinemas ve Slovanském domě promítat záznam jejího koncertu "Drowned World Tour 2001", měl by být promítán i jinak nedostupný vidoklip k novému singlu a mnoho dalších zajímavostí. Ve stejný den pak v restauraci a music baru Joshua Tree ve Slovanském domě proběhne party k nové Madonnině desce, kde se bude mimo jiné dát vyhrát spousta zajímavých cen. A vy můžete teď na našem serveru vyhrát pět vstupenek na tuto akci.

Do kvízu o 5 x vstup na party k novému albu Madonny vstoupíte tady.

Kapela Čechomor se do širokého povědomí veřejnosti dostala svým albem "Proměny", kde své divoké rockové úpravy lidových skladeb oděla za pomoci Jaze Colemana do orchestrálního hávu. Celá úspěšná doba spojená s touto deskou bude definitivně završena na šestikoncertním turné (včetně Bratislavy), které zasáhne v Česku postupně Brno (5.4.), Ostravu (7.4.), Plzeň (9.4.), Prahu (11.4.) a Hradec Králové (17.4.) a na němž Čechomor doprovodí Collegium českých filharmoniků a Lenka Dusilová. Po soutěžích na první čtyři města nyní na MusicServeru můžete díky agentuře Dream Productions tento týden vyhrát čtyři volné vstupy na koncert v Hradci Králové.

Do kvízu o 4 x vstup na koncert Čechomoru v Hradci Králové vstoupíte tady.

Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek, u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Poté, co absolvujete celý kvíz, vás vyzveme k zadání jména, emailu... a poté můžete jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně odpoví na nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, budeme mezi nimi výherce losovat. A pokud nezodpoví vše správně nikdo, budeme stejným systémem vybírat z těch, kdo odpověděl správně na 9 otázek nebo 8...

Výherci soutěží z minulého týdne: CD Kate Ryan vyhráli Alena Vrbková z Brna, Katka Srníčková z Prahy, Jan Poláček z Havířova, Bohumila Nováková ze Strakonic a Zdenek Hrdlička z Břeclavi. CD DJe Boba vyhráli Ladislav Drábek z Holešova, Helena Špačková z Lelekovic, Karel Smutný z Prahy, Radim Khek z Ústí nad Orlicí a Jana Šperlová z Harrachova. CD Digitus In Recto vyhráli Marek Dvořák z Chrudimi, Vladimír Sedlář z Břeclavi a Tomáš Vor z Prahy. Všem výhercům gratulujeme, ceny jim přijdou poštou. Výherci volných vstupů na koncerty Čechomoru, Taraf De Haidouks, Ska Night a HOUSERatack budou vyrozuměni emailem.

Potvrzené soutěže pro následující týdny:

5 x CD Linkin Park "Meteora" / 5 x CD "Dance Factory Hits 2" / 3 x 3 maxisingly z vydavatelství Media Atack / Vstupenky na koncert Petera Lipy / 4 x vstup na Hypnotix / 5 x vstup na akci k nové desce Linkin Park / 3 x nové číslo Xmagu (14. - 20.4.)
5 x CD The Cardigans "Long Gone Before Daylight" / 3 x CD Petera Lipy "Beatles In Blue(s)" (21. - 27.4.)
5 x CD Madonny "American Life" / 3 x CD "Miki je král" kapely Mikiho pupík / 5 x CD Appleton "Everything's Eventual" (28.4. - 4.5.)
5 x CD Ringo Starra "Ringo Rama" / 5 x CD Dariuse / Vstupenky na koncert Mikiho pupíku (5. - 11.5.)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Šestice nejpamátnějších klipů ze začátků Smashing Pumpkins
Nejvíc nej: Šestice nejpamátnějších klipů ze začátků Smashing Pumpkins Kultovní Smashing Pumpkins se na svém turné "The World Is A Vampire" zastaví také v české metropoli. Před jejich koncertem, který se uskuteční 4. července v O2 universu, si připomeňme zásadní videoklipy z počátků kariéry této... čtěte zde
Vydáno: 30.04.2024 08:00 v sekci Publicistika | Nejvíc nej
Jugi (UDG) - Nejvíc mě naplňuje, že jsem muž mnoha profesí
Rozhovory: Jugi (UDG) - Nejvíc mě naplňuje, že jsem muž mnoha profesí S bubeníkem Jugim jsme si povídali nejen o tom, co je nového u jeho domovské kapely UDG. Pohovořil také o svých dalších aktivitách, včetně chodu bookingové agentury RedHead Music, která zastupuje významné umělce. Zamyslel se také... čtěte zde
Vydáno: 29.04.2024 14:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
Manon Meurt - Unravel 9/10
Recenze: Fascinující "Unravel" zrcadlí niterný svět Manon Meurt Debut "MMXVIII" představoval neskromně silné vykročení, v němž Manon Meurt poodhalili svou nezaměnitelnou tvář. Šestileté čekání na "Unravel" přineslo nečekaný progres a tvůrčí posun, přičemž hybatelem těchto změn se stal... čtěte zde
Vydáno: 29.04.2024 00:00 v sekci Recenze
Jelen ft. Rybičky 48 - Je lepší se opít 7/10
Video: Jelen a Rybičky 48 radí: "Je lepší se opít" a jít spát Víte, co vznikne, když zkřížíte jelena s rybičkami? Zní to jako vtip či hádanka, ale jestliže obě slova začnete velkými počátečními písmeny, výsledkem se může stát poměrně vkusně zpracovaná písnička. Songem s... čtěte zde
Vydáno: 28.04.2024 10:30 v sekci Audio / Video | Video
Mötley Crüe - Dogs of War 6/10
Video: Mötley Crüe se chtějí v novince "Dogs of War" stát nesmrtelnými. Moc se jim to nedaří Všemožnými historkami opředení glamrockoví divočáci Mötley Crüe mají svá nejlepší léta za sebou. Nicméně si nejsem úplně jistý, zda si to sami uvědomují. Místo hudby se ve spojitosti s kapelou skloňují spíše kauzy typu... čtěte zde
Vydáno: 27.04.2024 17:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Madonna ukončí turné koncertem zdarma pro milion(y) brazilských fanoušků (18.03.2024 07:46)
- Elán v Praze zahraje i se symfonickým orchestrem (11.03.2024 09:42)
- Hudba v tisku: Megalomanská kniha "Elán" je vynikajícím fotoalbem legendární skupiny (16.12.2023 09:00)
- Recenze: Elán deskou "Tretie oko" rozpačitě zval na megakoncert na Letenské pláni (15.10.2023 09:00)
- Recenze: "Hodina pravdy" ukázala, že Elán má stále co říct (07.10.2023 18:00)
- Recenze: Elán deskou "3000" stvrdil návrat po Rážově nehodě (23.09.2023 09:00)
- Recenze: "Hodina angličtiny" byla pro Elán pořádnou zkouškou (16.09.2023 08:30)
- Naživo: Punk, HC nebo ska... Na Mighty Sounds se pařilo na všechno! (27.06.2023 13:12)
- Fotogalerie: Sedmnáctý ročník punkového svátku Mighty Sounds ve fotografiích (27.06.2023 11:45)
- Na Mighty Sounds letos nejvíc táhnou Rancid, Dub FX a Enter Shikari (05.06.2023 22:06)

ALBUM TÝDNE 18/2024

Manon Meurt
Unravel

Debut "MMXVIII" představoval neskromně silné vykročení, v němž Manon Meurt poodhalili svou nezaměnitelnou tvář. Šestileté čekání na "Unravel" přineslo nečekaný progres a tvůrčí posun, přičemž hybatelem těchto změn se stal producent Eddie Stevens. V podobě "Unravel" přichází vyzrálé a komplexně pojaté album.

9/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)
Čt 16.05.
Akon (US) (Forum Karlín, Praha)
So 18.05.
King Gizzard & The Lizard Wizard (AU) (Forum Karlín, Praha)
Út 21.05.
Reverend Peyton’s Big Damn Band (US) (Lucerna Music Bar, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber The Prodigy Vladimír Mišík Prince Taylor Swift Kabát Queen Adele Sia Rush Bono Beyoncé Mirai Dua Lipa Lady Gaga U2 AC/DC Liam Gallagher Linkin Park Imagine Dragons
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu