Jessie Ware zve v singlu "Spotlight" na jízdu disco expresem

05.03.2020 16:29 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Jessie Ware dokončila svou čtvrtou desku. Kolekce "What’s Your Pleasure?" vyjde 5. června a britská zpěvačka na ni láká čerstvým singlem. Skladba "Spotlight" vás, vcelku doslova, zaveze do minulosti.

Majitelka jednoho z nejelegantnějších hlasů současného popu si pro potřeby klipu vypůjčila srbský prezidentský vlak (tzv. Plovi voz), kterým se pyšnil prezident Tito. A nutno podotknout, že historický interiér vcelku překvapivě sedí i k písni samotné. Jessie v ní skládá poctu největším hvězdám žánru disco - ať už prostřednictvím sexy smyčců nebo taneční melodie, které nechybí nevtíravá nakažlivost. Díky současným beatům však "Spotlight" není jen úlitbou minulosti. Muzikantka zní jako vždy svěže, sebejistě, charismaticky. Lze proto předpokládat, že ani tentokrát nesleví z kvalit, kterými její předcházející řadovky disponovaly.

Pro úplnost přikládáme tracklist alba "What’s Your Pleasure?": Spotlight, What’s Your Pleasure?, Ooh La La, Soul Control, Save a Kiss, Adore You, In Your Eyes, Step Into My Life, Read My Lips, Mirage (Don’t Stop), The Kill, Remember Where You Are.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY