shop.musicserver.cz
Nové desky 25/2019 - od Bruce Springsteena přes Madonnu po Bastille

Nové desky 25/2019 - od Bruce Springsteena přes Madonnu po Bastille

Vydáno: 19.06.2019 23:32 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: Columbia Records

Tři velké hvězdy v tento týden vydaly novinky - Bruce Springsteen, Madonna a Bastille. K nim se pak připojili dva čeští jubilanti Karel Gott a Naďa Urbánková, jazzový Tomáš Hobzek Quartet, německý DJ Alle Farben, se svými dvěma projekty Timo Tolkki, metaloví Chaos Magic, Neal Morse s bandem a tipem týdne je pocta Jacquesu Brelovi.

Pokud se v pondělí 17. června vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Bruce Springsteen - Western Stars (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock / fusion jazz

Bruce Springsteen - Western Stars
Po pěti letech vydává Bruce Springsteen nové studiové album, jehož hudba nás zavede do nových míst. Inspiraci Boss tentokrát čerpal z nahrávek Jižní Kalifornie pozdních šedesátých a raných sedmdesátých let. Album se natáčelo převážně u Springsteena doma v New Jersey a některé party se dotáčely v Kalifornii a New Yorku. "Tato deska je návratem k mým sólovým nahrávkám s rozsáhlými filmovými orchestrálními úpravami," říká Bruce Springsteen. Třináct písniček zahrnuje širokou škálu amerických témat od dálnic po pouště, od izolace ke komunitě, ale hlavně obsahuje stálost domova a naděje. Spolu se zpěvákem je produkoval Ron Aniello a hrál i na kytaru, klávesy a další nástroje. Springsteenovu manželku Patti Scialfa uslyšíte tentokrát ve čtyřech skladbách a nechybí ani další hosté, jako je Jon Brion, David Sancious, Charlie Giordano a Soozie Tyrell. Kompletní nahrávku už sdílí na svém YouTube profilu a pokus se vám zalíbí, můžete ji sehnat také na vinylu.


Madonna - Madame X (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: art pop / trap / latin pop

Madonna - Madame X
Po čtyřech letech od vydání alba "Rebel Heart" se vrací zpět zřejmě nejslavnějších zpěvačka posledních čtyřiceti let Madonna. Její čtrnácté album dostalo název "Madame X" a představuje její aktuální alter-ego. Sama zpěvačka Madame X popisuje jako tajnou agentku, která cestuje kolem světa, mění svoji identitu, bojuje za svobodu a přináší světlo do temných míst. Madame X je tanečnice, profesorka, hlava státu, žena v domácnosti, jezdkyně, učitelka cha-chy, vězenkyně, studentka, matka, dítě, učitelka, jeptiška, kabaretní zpěvačka, svatá, děvka a špionka v domě lásky. Na celkem třinácti písničkách se spolu s ní podílel poměrně úzký tým, jehož součástí byli Mirwais, Mike Dean, Diplo, Billboard, Jason Evigan, Jeff Bhasker a Pharrell Williams. Výsledek ovlivnilo i několik hostů, jejichž kořeny jsou především v latinské Americe. Patří k nim Maluma, Quavo, Swae Lee a Brazilka Anitta. I díky nim se tedy album pohybuje na pomezí art popu, trapu a latin popu s lehkými odkazy na taneční pop, klasickou hudbu a disco, když poměrně často využívá vokodér. Na Madonnině YouTube kanálu už je k dispozici celé album k poslechu, a to v deluxe edici nabízející patnáct písniček. Tuto verzi naleznete i na vinylu a audiokazetě. K dispozici bude i dvoudisková deluxe edice s třemi dalšími skladbami a později také sběratelský box set.


Bastille - Doom Days (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie pop / brit pop/ electro pop

Bastille - Doom Days
Jedni z nejvýraznějších představitelů nové vlny brit popu Bastille vydávají v pořadí třetí album "Doom Days". Oproti předchůdci, který tematicky konfrontoval zejména činy těch, co jsou u moci, novinka zachycuje potřebu dočasně vypnout a uniknout ze světa, který může každou chvíli vyústit v apokalypsu. Jedenáct písniček tedy tvoří jeden koncept a Dan Smith je popisuje jako barevnou noci na párty v atmosféře turbulentního emocionálního chaosu, euforie, neopatrnosti a malé dávky šílenství. Na produkci se opět podílel Mark Crew, k němuž tentokrát přibyl ještě Dan Priddy, který se do této doby podílel na nahrávkách Jedward, Rag'n'Bone Man nebo Louise Tomlinsona. Jak to vše dopadlo, zjistíte na YouTube kanálu formace, kde je celá deska již ke slyšení, a my jen dodáme, že ji seženete i na vinylu.


Karel Gott 80

14. července oslaví Karel Gott své životní jubileum a k jeho osmdesátinám se pochopitelně vážei spousta akcí a také dvě obsáhlé kompilace, které vydává Supraphon.

Karel Gott - 80/80 Největší hity 1964-2019
Karel Gott - 80/80 Největší hity 1964-2019 (Supraphon)
První z nich je výběrovka s titulem "80/80 Největší hity 1964-2019", kde na čtyřech CD najdete osmdesát slavných songů, které poskládal Gottovský odborník Miloš Skalka, ačkoli i on poznamenává, že vzhledem k počtu, všechny hity neobsahuje. Album je chronologicky sestaveno do čtyř celků a zvuku se dostalo nové remasteringové péče. Podrobné složení alba nabízí Supraphonline.

Karel Gott - Singly / 300 písní z let 1962-2019
Karel Gott - Singly / 300 písní z let 1962-2019 (Supraphon)
Daleko obsáhlejší kompilací je titul s názvem "Singly / 300 písní z let 1962-2019". Jak už jméno prozradilo, zde kompilátor Miloš Skalka shromáždil možné maximum áčkových SP a EP písniček Karla Gotta z katalogu Supraphonu, bohatě doplněných hitovými ukázkami z alb či rádiových a video singlů všech dalších tuzemských vydavatelů od počátku šedesátých let do současnosti. Tři sta skladeb je chronologicky rozdělených na patnáct CD, kde každé z nich je pojmenované podle zásadní písně daného období. I v tomto případě se dostalo každé písničce pečlivého remasteru a přebal alba má i svůj výtvarný informační charakter. Více informací nabídne Supraphonline.

Obě kompilace obsahují také květnovou novinkou s dcerou Charlotte Ellou "Srdce nehasnou".


Baroness - Gold & Grey (Warner Music)

web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: heavy metal

Baroness - Gold & Grey
Pátá studiovka americké sludge-metalové formace Baroness nese hrdý titul "Gold & Grey" a posluchačům nabízí celkem sedmnáct skladeb. Jde o jejich pátou řadovou nahrávku, které předcházela trojice singlů "Borderlines", "Seasons" a "Throw Me an Anchor". Má jít současně o poslední počin, který svým názvem odkazuje na barvy a tradici, se kterou muzikanti začali před deseti lety. Jak je pro kapelu typické, snoubí se na desce celá řada vlivů od punku přes nejrůznější styly metalu, až po stoner rock. Ukázku v podobě jedné ze zmiňovaných skladeb "Seasons" najdete na YouTube.com.


Tomáš Hobzek Quartet - Supernatural Phenomena (Animal Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz

Tomáš Hobzek Quartet - Supernatural Phenomena
Přední český jazzový bubeník a skladatel Tomáš Hobzek, známý především z kapely Organic Quartet, již spoluzaložil s dnes světově známým varhaníkem Ondřejem Pivcem, navazuje po dlouhých devíti letech na své sólové debutové album "Stick It Out" a přichází s novinkou "Supernatural Phenomena". Na rozdíl od předchůdce ho tentokrát nevydává pouze pod svým vlastním jménem, ale v kvartetu, v němž se potkal se špičkovými hráči domácí jazzové scény. Z sestavy debutu zbyl kontrabasista Tomáš Liška a k němu přibyli saxofonista Marcel Bárta, který výrazně přispěl i autorsky, a pianista Vít Křišťan. Deset moderních jazzových kompozic kvartet nahrával v nouzovském studiu Sono, kde jim pomáhali Milan Cimfe a Adam Karlík. Výsledek můžete okusit na stránkách vydavatelství Animal Music.


Chaos Magic - Furyborn (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Chaos Magic - Furyborn
Metalové fanoušky by měla zajímat v tomto týdnu i mimo jiné novinka seskupení Chaos Magic. Chillská zpěvačka Caterina Nix na nahrávce s titulem "Furyborn" spolupracovala se svým krajanem Nassonem. Kromě něj si na nahrávku povolala další na slovo vzaté odborníky - vokalisty z dalších a neméně slavných kapel. Jmenujme třeba Toma Englunda, známého z Evergrey, nebo Ailyn, která dříve působila v Sirenii. Právě ukázku v podobě titulní skladby najdete k poslechu na YouTube.com. Ještě se sluší dodat, že za objevení této nadějné zpěvačky stojí bývalý skladatel a kytarista Stratovarius Timo Tolkki. Byl natolik uchvácen jejím zpěvem, že jí novou desku nejen napsal, ale i produkoval.


Alle Farben - Sticker On My Suitcase (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: techno / tech house / trance

Alle Farben - Sticker On My Suitcase
Jednou z hvězd letošního ročníku ostravského Beats For Love bude německý DJ, skladatel a producent Frans Zimmer známý jako Alle Farben, který u nás momentálně slaví velký úspěch se singlem "Fading". Na něm se podílel také Kelvin Jones a najdete ho i na jeho novém album "Sticker On My Suitcase". Jones pochopitelně není jediným hostem v osmnácti písničkách, které na albu najdete. K němu se přidali například James Blunt, Rhodes, Younotus, Ilira, Jordan Powers, Quartethead, Janieck, Sam Gray, Lahos nebo Martin Gallop. Pokud si chcete zatancovat s Alle Farben a jeho hosty, navštivte YouTube kanál TV Synesthesia.


Tip týdne

Různí - Brel: Ces gens-là (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: šanson / francouzský pop

Různí - Brel: Ces gens-là
Belgický zpěvák Jacques Brel patřil ve své době k jedněm z nejvýraznějších francouzsky zpívajících interpretů a není divu, že spousta lidí včetně řady současných interpretů na něj stále vzpomíná i čtyřicet let po jeho smrti. Letos v dubnu by se byl dožil devadesáti let, a tak se několik umělců rozhodlo vzdát jeho dílu poctu na albu "Brel: Ces gens-là". Ačkoli nese stejný název jako Brelovo osmé album, najdeme na něm i skladby z jiných nahrávek. Celkem třináct skladeb nazpívali Madeleine Peyroux, Zaz, Melody Gardot, Carla Bruni, Marianne Faithfull, Thomas Dutronc, Gauvain Sers, Slimane, Bernard Lavilliers, Oxmo Puccino, Liv Del Estal, Michel Jonasz a Claudio Capéo. Jaké skladby si vybrali a jak je pojali, zjistíte na stránkách Supraphonline.


Cassidy Janson - Cassidy (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / střední proud

Cassidy Janson - Cassidy
Cassidy Janson je anglická divadelní herečka, která se už nějaký čas prezentuje také jako zpěvačka. Zřejmě jejím nejslavnějším projektem je muzikálové představení "Leading Ladies", kde se v superskupině potkala s Beverley Knight a Amber Riley. Nyní se ale prezentuje také sólově na svém sólovém debutu "Cassidy", pro které připravila celkem čtrnáct skladeb. Dvanáct z nich pomáhala napsat sama a podíleli se na nich třeba její kamarádka Carole King nebo Rupert Christie známý ze spolupráce s Jessie J, Rebeccou Ferguson či Toma Baxtera. Stylově se v nich pohybuje na hranici popu a středního proudu s výraznými vlivy country, jazzu a folku. Bližší seznámení s touto zpěvačkou, můžete podniknout na jejím YouTube profilu.


Stamicovo kvarteto - Karel Kovařovic: Smyčcové kvartety (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: klasická hudba / vážná hudba

Stamicovo kvarteto - Karel Kovařovic: Smyčcové kvartety
Stamicovo kvarteto si pro svoji novou nahrávku vybralo raritní skladby Karla Kovařovice. Jeho jméno bývá obvykle spojováno s jeho působením na pozici šéfa opery pražského Národního divadla a také s jeho rolí dirigentskou. Ačkoli má na svém kontě několik oper, hudbu baletní a scénickou, písně, sbory i komorní skladby, zůstávalo jeho dílo skladatelské poněkud stranou. Jeho smyčcové kvartety dokonce dosud nevyšly tiskem a Stamicovo kvarteto je tak předkládá v jejich premiéře, a to včetně "Kvarteta č. 2 a moll", které věnoval Antonínu Dvořákovi. O tom, že si tento skladatel zaslouží více naší pozornosti než doposud, se můžete přesvědčit z ukázek na stránkách vydavatelství Supraphon.


Kate Tempest - The Book Of Traps And Lessons (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativa / indie rap

Kate Tempest - The Book Of Traps And Lessons
Kate Tempest není zpěvačka v pravém slova smyslu, ale už si vysloužila nominaci na Brit Awards a dvakrát na Mercury Prize. Třiatřicetileté rodačce z Londýna k tomu stačilo, že vládne slovem a i proto je označována spíše za spisovatelku, básnířku a vypravěčku. Dokazuje to i na svém novém albu "The Book Of Traps And Lessons", kde jedenáct kapitol napůl rapuje a napůl vypráví do hudebního podkladu. Ten opět obstaral producent Dan Carey, jehož služeb využili například i Sia, Lianne La Havas nebo Nick Mulvey. Co si pod tím představit, rozluštíte na YouTube profilu Kate Tempest.


Jozef Benci - Ruské romance (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: klasická hudba / klasický zpěv

Jozef Benci - Ruské romance
Jozef Benci je vyhledávaným sólistou v operním a oratorním repertoáru a dosud působil třeba jako sólista Národního divadla v Bratislavě a spolupracoval s Českou filharmonií a BBC Symphony Orchestra pod taktovkou Jiřího Bělohlávka nebo s Editou Gruberovou. Název jeho nové nahrávky "Ruské romance" jasně odhaluje, kam zamířil tentokrát. Za klavírního doprovodu Jany Nagyové-Juhász nazpíval básně a romace, které zhudebnili Petr Iljič Čajkovskij, Michail Ivanovič Glinka, Modest Petrovič Musorgskij nebo třeba Boris Šeremetěv. Kompletní seznam skladeb včetně ukázek a možnosti koupit album v hi-res kvalitě nabízejí stránky vydavatelství Supraphon.


Naďa Urbánková - Zlatá kolekce (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / country

Naďa Urbánková - Zlatá kolekce
Karel Gott není jediným českým interpretem, který letos oslaví osmdesátku. Dokonce o dva týdny dříve, poslední červnový den, se tohoto jubilea dožije také Naďa Urbánková a není tedy divu, že právě jí vydavatelství Supraphon věnovalo další díl své Zlaté kolekce. Několikanásobná držitelka Zlatého slavíka byla řazena především ke country muzice, ovšem trojice CD dokazuje, že se v průběhu kariéry ponořila i od dalších stylů. Výběr více jak sedmdesáti písniček z let 1965 až 2004 má na svědomí Mirek Černý a hlavní osu tvoří skladby, na kterých se podíleli čtyři zásadní muži její kariéry jménem Jiří: skladatel Šlitr, textaři Suchý a Grossmann a kapelník Brabec. Nechybí ani početné duety s Jiřím Grossmannem, Milanem Drobným, Miluškou Voborníkovou, Pavlem Bobkem, Jiřím Suchým, Karly Gottem, Kahovcem a Černochem, Ondřejem Čejkou nebo bratry Tesaříkovými. Stránky vydavatelství Supraphon nabízí jak seznam všech skladeb, tak i jejich ukázky.


Dále vychází:

Andrew Lippa - The Man In The Ceiling (muzikál) (Warner Music)
Apocalyptica - Live At Dynamo Open Air 1999 (Universal)
Bonfire - Live In Holy Ground-Wacken 2018 (DVD) (Mystic Production)
Bonfire - Live In Holy Ground-Wacken 2018 (Mystic Production)
Doug Seegers - A Story I Got To Tell (Warner Music)
Hank Williams - The Complete Health & Happiness Recordings (Warner Music)
Jan Vogler - My Tunes 3 (Sony Music)
Stan Getz - Getz At The Gate (Universal)
Sweet Oblivion Feat. Geoff Tate - Sweet Oblivion Feat. Geoff Tate (Mystic Production)
ZZ Top - Goin' 50 (Warner Music)

Vychází na vinylu:
Alle Farben - Sticker On My Suitcase (Sony Music)
Babyshambles - Shotter's Nation (Bertus)
Baroness - Gold & Grey (Warner Music)
Bastille - Doom Days (Universal)
Bruce Springsteen - Western Stars (Sony Music)
Cassidy Janson - Cassidy (Warner Music)
Crash Test Dummies - God Shuffled His Feet (Sony Music)
Hank Williams - The Complete Health & Happiness Recordings (Warner Music)
Jennifer Lopez - On The 6 (Sony Music)
Joy Division - Unknown Pleasures (40th Anniversary) (Warner Music)
Kate Tempest - The Book Of Traps And Lessons (Universal)
Madonna - Madame X (Universal)
P!nk - Hurts 2B Human (Sony Music)
Primal Scream - Velocity Girl (Sony Music)
Stan Getz - Getz At The Gate (Universal)
Timo Tolkki´s Avalon - Return To Eden (Mystic Production)

Reedice:

NÁZORY
  • Už je to skoro týden, kdy vyšla Madonně Madame... (Anonym, 20.06.2019 11:57) Reagovat

    Už je to skoro týden, kdy vyšla Madonně Madame X, ale zatím zde žádná recenze. Radši žádná, než negativní.

    • Re: Už je to skoro týden, kdy vyšla Madonně Madame... (w, 20.06.2019 18:01) Reagovat

      Já myslím, že nejhorší na tom albu je, že obsahuje samé slabé songy.

  • uf (palec dolů, 20.06.2019 17:58) Reagovat

    Už je to skoro týden, co vyšla další zcela průměrné a navíc rozhárané album - guláš stylů, který nedrží pohromadě. Nejhorší je ale to, že album je anti-hitové a Madonna na něm zpívá přes auto-tune, takže zní jako Mrs. Robota. Raději žádná recenze, protože to album je opravdu příšerné. Doufám, že je její poslední. Už prostě dobrá byla.

  • Madonna už je OUT. Dneska jsem četl, že ani o j... (Anonymous, 20.06.2019 20:02) Reagovat

    Madonna už je OUT. Dneska jsem četl, že ani o její koncerty už není takový zájem, jako dřív. Ale v Bulharsku, Bělorusku a České republice určitě zájem bude. Tady lidi letí na reklamu, ne na kvalitu. A stará paní se zase bude smát, jak vydělala další prachy na lidské blbosti.

  • Madonna šokovala (Tomas Blue , 20.06.2019 20:06) Reagovat

    Uz jsem ani nedoufal, že by Madonna vydala desku, kterou bych nevypnul behem prvního poslechu. MADAME X je skvělá! Neotrela, zbavena ošklivého electropopu. Míchá nam tu latino, tu afriku, tu smyčce. Bohaté nápady, baví mě. A ta produkce... ta je vymazlena. Par songu mi moc nesedlo, ale album jako celek velmi :-)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
Mirai ft. Majk Spirit - čas rány zahojí 3/10
Video: Mirai a Majk Spirit v novince "čas rány zahojí" nemají daleko k hudebnímu odpadu Pět singlů během čtyř měsíců. Takhle se Mirai chystají na vydání nového alba. Zatímco počet zveřejněných písní a doprovodných videoklipů je působivý, hudebně novinky drhnou. A ta úplně nejčerstvější nazvaná "čas rány... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Madonna ukončí turné koncertem zdarma pro milion(y) brazilských fanoušků (18.03.2024 07:46)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Bruce Springsteen připravil na duben další výběrovku (06.03.2024 13:02)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)
- Nové desky 3/2024 - od Green Day přes B-Side Band po Sleater-Kinney (24.01.2024 21:30)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott Queen AC/DC Adele Sophie Ellis-Bextor Taylor Swift Kabát Lucie Vondráčková Madonna U2 Dua Lipa Kryštof Rush Bono Mirai Billie Eilish
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu