shop.musicserver.cz
Nové desky 21/2019 - od Rammstein přes Lewise Capaldiho po The National

Nové desky 21/2019 - od Rammstein přes Lewise Capaldiho po The National

Vydáno: 21.05.2019 07:16 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: Vertigo Berlin

Tahákem tohoto týdne budou bezesporu Rammstein vracejí se ve velké formě, ale pozadu nezůstanou ani debutanti Lewis Capaldi, dlouho očekávaná Naďa Válová, nebo Dan Šustr. Novou desku mají nachystanou také The National, hvězda latino Maluma a jazzmany potěší Brad Mehldau a Theo Croker. Za zmínku stojí také novinka Arakain nebo vlaštovka tvrdších Savage Messiah.

Pokud se v pondělí 20. května vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

The National - I Am Easy To Find (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock / pop

The National - I Am Easy To Find
Necelé dva roky trvalo americkým indie rockerům The National, než připravili nástupce svému sedmému albu "Sleep Well Beast". Nahrávka, která jej střídá, dostala název "I Am Easy To Find" a příznivci se u ní mohou těšit hned na šestnáct nových skladeb. Většina z nich vznikla v newyorském Long Pond Studio, ale určité části se nahrávaly také ve studiích v Paříži, Berlíně, Dublinu, Cincinnati, Austinu a Brooklynu. Do některého z nich pak za nimi zavítal například i Doveman, Boys Noize, Andrew Broder z kapely Fog a především několik vokalistů zejména tedy těch ženských. Na albu tak uslyšíte Lisu Hannigan, Sharon Van Etten, francouzské písničkářky Minu Tindle a Mélissu Laveaux, dlouholetou spolupracovnici Davida Bowieho Gail Ann Dorsey, Kate Stables aka This Is The Kit a v neposlední řadě také pěvecký sbor Brooklyn Youth Chorus. Součástí konceptu alba je také krátký film režiséra Mikea Millse, kde si hlavní roli zahrála švédská herečka Alicia Vikander, jejíž portrét zdobí i přebal alba. První ohlasy jsou více než pozitivní. Proč? To zjistíte například na YouTube profilu kapely. Album bude k dispozici také na vinylu.


Rammstein - Rammstein (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: industriální rock

Rammstein - Rammstein
Se sedmou studiovou nahrávkou přichází německá formace Rammstein. Že jde o jedno z nejvíce sledovaných alb letošního roku asi není třeba dodávat. První nahrávka po desetileté pauze si žádá patřičnou pozornost, a tak se pojďme podívat, co posluchačům nabízí: Jedenáct skladeb, z toho dva úspěšné kousky "Deutschland" a "Radio" známé z rádií, ke kterým vznikly i neméně podařené videoklipy. Nadšené reakce kritiky opěvující pěčlivost, promyšlenost a důmyslnost každého riffu, tónu či textového obratu. "Budete nadšení. To, jakým způsobem Rammstein přistoupili a uchopili vše, co doposud dělali, vás minimálně překvapí," tvrdí jedna z mnoha recenzí. Než se rozhodnete věnovat desce minimálně trošku své pozornosti, připomeňte si na odkaz ven klip ke kousku "Radio".


Lewis Capaldi - Divinely Uninspired To A Hellish Extent (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / folk rock

Lewis Capaldi - Divinely Uninspired To A Hellish Extent
O skotském zpěvákovi s italskými kořeny Lewisovi Capaldim slýcháme už zhruba dva roky od vydání jeho prvního EP "Bloom" a prvních singlů, především pak od úspěšného hitu "Someone You Loved", který dobyl hitparády po celé Evropě a také v Austrálii. Co mu doposud chybělo, byla debutová deska. To už neplatí, protože vydává album "Divinely Uninspired To A Hellish Extent", na němž k zmíněnému hitu přidal ještě dalších jedenáct písniček. Coby spoluautoři a producenti se na nich podíleli například Nick Atkinson z hard rockových Rooster, producentský tým TMS, britský zpěvák Jamie N Commons, Jamie Hartman z Ben's Brothers, americký producent Malay, skotský zpěvák David Sneddon či méně známí Anu Pillai a Phil Cook. Výsledkem je nahrávka na pomezí folku, popu a rocku, kterou můžete objevovat na Capaldiho YouTube profilu.


Válová / Horáček / Basiková - Černá (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: šanson / pop

Válová / Horáček / Basiková - Černá
Velmi dlouho se čekalo na sólovou desku někdejší účastnice druhé řady SuperStar Nadi Válové, která tehdy zaujala jednoho z porotců Michala Horáčka. Od té doby se podílela na několika jeho projektech, včetně "Ohroženého druhu", ale stále jí chyběla samostatná deska. Té jsme se dočkali nyní v podobě CD "Černá", při jejímž nahrávání se setkala nejen s Michalem Horáčkem, ale také s Bárou Basikovou, která nahrávku produkovala. Fanoušci příbramské zpěvačky se dočkají jednak písní, které už znají, jako jsou třeba "Všechno je jak má být", "V úzkých" či "Krev a šroubky". K nim přibyly i starší Horáčkovy skladby jiných interpretů, jako je třeba "Sněžná sova", "S cizím chlapem v cizím pokoji", "Havrani na sněhu" nebo "Tolik běsů, tolik víl". Celkový počet deseti skladeb pak doplnilo i několik novinek. Ukázky všech najdete na YouTube kanálu Warner Music.


Brad Mehldau - Finding Gabriel (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz / fusion jazz

Brad Mehldau - Finding Gabriel
Americký jazzový klavírista Brad Mehldau se po loňské odbočce k triu opět vrátil k sólovému nahrávání a jeho výsledkem je koncepční album "Finding Gabriel" nesoucí se na vlně fusion jazzu. Připravil pro něj devět tematicky příbuzných skladeb, v nichž kombinuje hru na piano, syntezátory, perkuse, fender rhodes piano a také zpívá. K jejich nahrání si pozval také několik hostů, jako jsou trumpetista Ambrose Akinmusire, houslistka Sara Caswell, zpěvák Kurt Elling, saxofonista Joel Frahm, bubeník Mark Guiliana, hudební skladatel Gabriel Kahane a zpěvačka Becca Stevens. Kompletní informace o nahrávce a také ukázky všech skladeb v různých podobách nabízí vydavatelství Nonesuch, kde naleznete možnost koupit album i jako vinyl nebo v hi-res kvalitě 88kHz/24bit.


Tip týdne

The Head And The Heart - Living Mirage (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie folk / folk rock / indie rock

The Head And The Heart - Living Mirage
Americká indie folková kapela The Head And The Heart není u nás přímo známá, ale pokud sledujete americké sitcomy, nejspíš jste na ní už narazili. Sextet ze Seattlu působí na hudební scéně již deset let, má za sebou tři alba a jeho hudba zněla například v seriálech "Chuck", "Nová holka", "Jak jsem poznal vaši matku", "Roadies" nebo ve filmu "Wish I Was Here". Nyní vydávají své čtvrté album, se kterým se možná prosadí i jinde než v Severní Americe. Připravili pro něj celkem jedenáct skladeb, kde opět kombinují folk s rockem a do tohoto mixu přimíchávají country, americanu a pop inspirovaný The Beatles. Lepší představu, proč nás zaujal jejich styl, si uděláte například na jejich YouTube kanálu.


Maluma - 11:11 (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: reggaeton / latin trap / pop

Maluma - 11:11
Kolumbijský zpěvák Maluna patří aktuálně k jedněm nejpopulárnějším interpretům na světě, ačkoli jeho sláva do některých částí Evropy naplno rozhodně nedorazila. O jeho popularitě nevypovídají pouze miliardy zhlédnutí jeho klipů na YouTube a miliónové počty sledujících, ale také množství sesbíraných cen včetně Latin Grammy a Latim Music Awards, nebo to, že svými koncerty dokáže naplnit největší stadiony v latinské Americe. Vydání jeho čtvrtého studiového alba "11:11" je tak velkou událostí a rodák z Medellínu si pro něj připravil hned šestnáct skladeb, v nichž přivítal i prominentní hosty v čele s Madonnou a Rickym Martinem. Těmi dalšími jsou Ozuna, Ty Dolla $ign, Farina, Zion & Lennox, či Nicky Jam. Některé z nich už můžete poznávat na jeho YouTube profilu a osobně zpěváka můžete vidět v Praze na jeho červnovém koncertu ve Fóru Karlín.


Mac DeMarco - Here Comes The Cowboy (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: psychedelický rock

Mac Demarco - Here Comes The Cowboy
Mac DeMarco je nejlépe známý fanouškům indie music. I když ještě zcela nepřešel do mainstreamového světa, dokázal zatím oslovovat nové a nové příznivce populární scény. Na novince "Here Comes The Cowboy" laškuje s trochou country a folku a vniklým zvukem potěší "nekonečné snílky, kteří neradi věří reálnému světu okolo", jak uvádí jedna z mnoha recenzí. Na YouTube.com najdete animovaný klip k titulní skladbě alba. O svůj názor se snámi nezapomeňte podělit v komentářích pod článkem!


Dan Šustr - Old Shooterhand (Pop Dissident Records)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop

Dan Šustr - Old Shooterhand
Skladatele a textaře Dana Šustra jsme do této doby znali především díky jeho působení v Tiché dohodě, kterou založil před více než 30 lety. Nyní se ale rozhodl zkusit také sólovou kariéru a představuje svůj debut "Old Shootterhand". V celkem deseti písničkách se vtělil do fiktivní postavy zastydlého hipíka Old Shootterhanda, který přicestoval z časů minulých, kdy se rocková hudba teprve rodila. S ohledem na to v nich uslyšíte především akustické i elektrické blues, prapůvodní hard rock či názvuky country tak, jak se míchaly u kapel typu Creedence Clearwater Revival, CSNY, Cream či The Band. Ačkoli je Dan Šustr výhradním autorem a nahrál si i většinu nástrojů, pozval si do studia i několik hostů, jako jsou zpěvačka Zuzana Vintrová, basista Michal Šerák, zpěvačka Viktorie Horáková či violoncellistka Jana Gabrielová z předešlého projektu The Soulmates Tribute Project. První ukázku z nahrávky sdílí hudebník na svém YouTube profilu.


Arakain - Jekyll & Hyde ()
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Arakain - Jekyll & Hyde
Arakain vstupuje do nové sezóny s novým, již devatenáctým řadovým albem "Jekyll & Hyde". Obsahuje dvanáct songů, na kterých spolupracovali mimo jiné i Jan "Protheus" Macků z Dymytry a Michail Fabien z Forrest Jump. "Myslím, že deska je pestrá, protože se na ní podílíme ve čtveřici autorů, což slibuje různé pojetí pro tvář Arakainu. Řekl bych, že je i trochu rychlejší a tvrdší, s důrazem na typické kytarové riffy, které občas dají vzpomenout i na thrashové začátky, i když do starých vod se jistě nevracíme. Album se mi líbí, drží pevně pohromadě, má moderní zvuk a nedává moc času na oddech. A o to nám šlo. Z dvacítky připravených songů jsme nakonec vybrali dvanáct, které považujeme za vhodné pro pojetí desky. A jsme rádi, že se nám podařilo vrátit na řadovou desku Arakainu i Lucii Bílou, která se tak po delší době představí v jedné skladbě jako 'člen souboru'," představuje desku kytarista a zakládající člen kapely Jiří Urban. Na YouTube.com si můžete poslechnout skladbu "Dnes ještě ne".


Jimmy Webb - SlipCover (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: instrumentální hudba / adult contemporary

Jimmy Webb - SlipCover
Americký hudební skladatel a muzikant, Jimmy Webb je jediným umělcem, který obdržel Grammy za hudbu, text i orchestraci zároveň. Ve svých dvaasedmdesáti letech je tento obyvatel několika skladatelských síní slávy stále činný a vydává album "SlipCover". Jak už název lehce naznačuje, tentokrát nechal své skladatelské umění odpočívat a album naplnil jedenácti klavírními podobami známých hitů svých kolegů. V jeho aranžmá zazní například "A Case Of You" Joni Mitchell, "God Only Knows" Beach Boys, "Moonlight Mile" od The Rolling Stones, "Marie" Randy Newmana, "Lullabye (Goodnight, My Angel)" Billyho Joela, "All In Love Is Fair" Stevieho Wondera, "The Long And Winding Road" od The Beatles nebo "Old Friends" dua Simon & Garfunkel. Kompletní nahrávka je už nyní ke slyšení na YouTube.


Moped 56 - Cvokhaus (Warner Music)
web / facebook.com / Bandzone / psali jsme
žánr: pop rock

Moped 56 - Cvokhaus
Skupinu Moped 56 založil v roce 1982 kytarista a zpěvák Vojta Hubinger a od té doby - až k současné desce "Cvokhaus" - ušla formace pořádnou cestu. Rok po svém vzniku vyhrála skupina Beat salón a posunula se do první ligy. Následovalo jedno z nejlepších období kapely s Vildou Čokem za baskytarou. Nyní se na pultech skví páté CD "Cvokhaus", které bylo nahráno ve studiu Hacyenda u Miloše DoDo Doležala. Nekompromisní zvuk a ostré texty skupinu řadí do popředí punkrockových kapel s výrazným ovlivněním rokenrolu. Ukázky k poslechu najdete na YouTube.com.


Theo Croker - Star People Nation (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz

Theo Croker - Star People Nation
Jsou to prakticky přesně tři roky, co jsme vám poprvé představili amerického jazzového trumpetistu a skladatele Theo Crockera a jeho čtvrté album "Escape Velocity". Nyní mu tento muzikant a spolupracovník Dee Dee Bridgewater připravil následovníka, kterého nazval "Star People Nation", a s ním i deset nových skladeb, kde se představuje také jako producent a aranžér. Na pomoc si pozval i několik málo hostů, jako jsou zpěvačka Rose Gold, klavírista ELEW, bubeníci Eric Harland a Kassa Overall a jamajský zpěvák Chronixx. První dvě ochutnávky z alba, které vyjde i na vinylu, nabízí Theo Croker na svém YouTube.


Restless Spirits - Restless Spirits (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hard rock

Restless Spirits - Restless Spirits
Za projektem Restless Spirit se skrývá kytarista formace Lords Of Black Tony Hernando. Jako jeden z nejtalentovanějších muzikantů současné evropské rockmetalové scény vás jistě se svým novým albem "Spirits" minimálně potěší. Namísto metalu od něj nyní uslyšíte jiskřivý hardrock a v každé z jedenácti písní navíc najdete jiného zpěváka. Pro ukázku si můžete poslechnout "Calling You", ve které vás zasáhne vokál Deena Castronova.


DropKid - Fofrlajf (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rap

DropKid - Fofrlajf
DropKid je relativně novým jménem na tuzemské hiphopové scéně. Pochází z Hradce Králové a rapu se věnuje několik let. Dosud vydal tři singly a nedávno i eponymní EP, na jehož vzniku se podílel Indy. Spolupráce s členem legendárního dua Indy & Wich pokračovala i na debutovém albu "Fofrlajf" a další produkce DropKid posbíral od nejrůznějších mezinárodních hudebníků, jako například MadReal z Itálie, italsko-řecké duo DopeBoyzMuzic nebo Němec Allrounda. Jediným hostem desky je slovenská rapperka a zpěvačka Fejbs. Bližší seznámení s DropKidem můžete podniknout na jeho YouTube profilu.


Savage Messiah - Demons (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: thrash metal / power metal

Savage Messiah - Demons
Ačkoliv vznikli v roce 2007, mají za sebou Savage Messiah docela slučnou historii. Své fanoušky pravidelně zásobují hudebními laskominami, které také nezapomínají prezentovat naživo. Londýnská formace nyní představuje "Demons", svou pátou studiovku napěchovanou jedenáctkou skladeb. Ty ocení zejména fandové Testament nebo Death Angel a jestli si skutečně zaslouží nadprůměrné hodnocení, jak tvrdí dosavadní kritika, posuďte sami po poslechu kousku "Under No Illusions".


V krátkosti

  • SYML - SYML (Warner Music)
    Americký hudebník Brian Fennell známý z indie rockové Barcelony připravil svůj sólový projekt SYML"a s ním i eponymní debut pohybující se na pomezí alternativy, indie a popu. Několik prvních ukázek z dvanácti písniček najdete na YouTube kanálu projektu.
  • Lukas Rieger - Justice (Sony Music)
    Německý Justin Bieber, i tak je přezdívaný zpěvák Lukas Rieger, který aktuálně vydává své třetí album "Justice". V celkem třinácti písničkách přivítal i několik hostů včetně českého zpěváka Mikolase Josefa, Sarah Silvy a Die Lochis. Seznámení s tímto zpěvákem, můžete absolvovat na jeho YouTube kanálu .


Dále vychází:

Crazy Lixx - Forever Wild (Mystic Production)
Elton John - Diamonds-The Best Of-Deluxe Edition-3Cd (Universal)
First Signal - Line Of Fire (Mystic Production)
Fury - Failed Entertainment (Run For Cover Records)
Jon Bryant - Cult Classic (Warner Music)
Lautten Compagney - Baroque Gender Stories (Sony Music)
Loudness - Live In Tokyo (2CD+DVD) (Bertus)
Mark Sherry - Confirm Humanity (Sony Music)
Paul McCartney - Egypt Station (Explorer's Edition 2019) (Universal)
Rammstein - Rammstein (Special Edition) (Universal)
Sinfonieorchester Basel - The Secret Fauré 2 (Sony Music)
The Brink - Nowhere To Run (Mystic Production)

Vychází na vinylu:
Black Label Society - Sonic Brew (20th Anniversary Edition 2019) (Bertus)
Brad Mehldau - Finding Gabriel (Warner Music)
Daniel Landa - 9mm argumentů (Warner Music)
Daniel Landa - Konec (Warner Music)
Daniel Landa - Neofolk (Warner Music)
Fury - Failed Entertainment (Run For Cover Records)
Jon Bryant - Cult Classic (Warner Music)
Lewis Capaldi - Divinely Uninspired To A Hellish Extent (Universal)
Mac Demarco - Here Comes The Cowboy (Universal)
National - I Am Easy To Find (Bertus)
P!nk - I'm Not Dead (Sony Music)
Paul Mc Cartney - Egypt Station-Explorer's Edition 2019 (Universal)
Rammstein - Rammstein (Universal)
Různí - Music Inspired By The Film Roma (Sony Music)
Savage Messiah - Demons (Sony Music)
Syml - Syml (Warner Music)
The Head And The Heart - Living Mirage (Warner Music)
Weezer - Weezer Teal Album (Warner Music)

Reedice:
Black Label Society - Sonic Brew (20th Anniversary Edition 2019) (Bertus)
Enuff Z Nuff - Enuff Z Nuff (Bertus)
Chris Spedding - The Very Best Of (Warner Music)
Madrugada - Live At Tralfamadore (Bertus)
Peter Green - Little Dreamer (Bertus)
Steve Perry - Street Talk (Bertus)

NÁZORY

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Norah Jones - Visions 7/10
Recenze: Norah Jones své noční Vize ponořila do soulu a blues Čtyři roky utekly a americká hudebnice Norah Jones je tu zpátky s novou porcí autorských písní. Její předchozí album "Pick Me Up Off the Floor" bylo odklonem k tradičnějšímu pojetí jazzu, gospelu i klasického popu. Letošní... čtěte zde
Vydáno: 19.03.2024 09:00 v sekci Recenze
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)
- Nové desky 3/2024 - od Green Day přes B-Side Band po Sleater-Kinney (24.01.2024 21:30)
- Video: Till Lindemann v "Entre Dos Tierras" zmateně putuje po Mexiku (23.01.2024 12:47)
- Nové desky 1-2/2024 - od The Vaccines přes Magnum po Kali Uchis (17.01.2024 08:30)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott Queen AC/DC Adele Sophie Ellis-Bextor Kabát Taylor Swift Lucie Vondráčková U2 Madonna Dua Lipa Rush Bono Mirai Kryštof Billie Eilish
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu