shop.musicserver.cz
Nové desky 40/2018 - od Twenty One Pilots přes Radůzu po Mira Žbirku

Nové desky 40/2018 - od Twenty One Pilots přes Radůzu po Mira Žbirku

Vydáno: 09.10.2018 22:49 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Aktuální týden nabízí silnou ofenzivu domácích novinek, kterou vede Radůza s druhým Abbey Road albem Mira Žbirky, progresivní Zabelov Group, nováčci Nedivoč, vánoční Dagmar Pecková nebo jubilantka Jitka Zelenková. Jim pak bude vzdorovat hiphopový Logic, populární Twenty One Pilots, rocker Steve Perry, Lady Gaga s Bradleym Cooperem či charismatická Cat Power.

Pokud se v pondělí 8. října vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Radůza - Muž s bílým psem (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk / trampská hudba

Radůza - Muž s bílým psem
"Vzpomínala jsem na to, jak jsme s rodiči jezdívali trampovat, ať už do osady na Berounku, či do srubu kdesi v Krušných horách. Vybavila jsem si, kolik večerů jsme strávili zpíváním u táboráku a kolik hezkých chvil jsme při tom zažili. A najednou jsem zatoužila přispět svojí troškou do mlýna a rozhodla jsem se napsat album písní, které by se daly zpívat u ohně," těmito slovy uvádí Radůza na světlo světa své nové album "Muž s bílým psem", které věnovala všem autorům trampských písniček a indiánských příběhů. Mezi šestnácti novými písněmi najdeme také její verze "Za Cukrovou horou (Big Rock Candy Mountain)" a "Shenandoah (Oh, Shenandoah)". Kromě svých stálých spoluhráčů Josefa Štěpánka a Miloše Dvořáčka přizvala ke spolupráci i další muzikanty, jako je například letošní držitel ceny Anděl v kategorii jazz Jaromír Honzák, Jan Steindörfer či Alexandr Yasinský. Součástí desky je i kniha s indiánskou tematikou, a to jak ve formě tištěné, tak i v té v podání Františka Segrada. Přehled o novém albu poskytují stránky vydavatelství Supraphon.


Twenty One Pilots - Trench (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Twenty One Pilots - Trench
Se čtvrtou studiovou nahrávkou přichází americká formace Twenty One Pilots. Duo vytvořilo koncepční nahrávku , jejíž příběh se odehrává ve fiktivním městě Dema. Desce předcházela čtveřice singlů: "Jumpsuit" a "Nico And The Niners" vyšly jako první ve stejný den, následovala třetí "Levitate" a nakonec v srpnu vypustili "My Blood". Pokud jste kousky ještě neslyšeli, můžete to napravit na oficiálním webu kapely. kde najdete odkaz na stream celé desky.


Miroslav Žbirka - Double Album (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop rock

Miro Žbirka - Double Album
Miro Žbirka si vlastně již podruhé splnil svůj velký sen, nahrávat ve slavných studiích Abbey Road. Opět se tak dělo za asistence producenta Roba Cassa, u něhož se z pouhé spolupráce stalo přátelství. I díky tomu k bubeníkovi Blairu Cunninghamovi přibyli další angličtí muzikanti - kytaristé Robbie McIntosh a Pears McIntyre, baskytarista Hamish Stuart a klávesista Dean Ross. Nahrávka, která tentokrát vznikla ve Studiu 3, dostala název "Double Album", což naznačuje, že opět půjde o dvojalbum, na němž najdete písničky ve dvou jazykových verzích. Zařadil mezi ně i duet s Katarínou Knechtovou "Skůška snov" a mimo ní uslyšíte i Ráchel Skleničkovou a na anglické verzi písničkářku Eddi Reader. Pozornost zaslouží také obal desky, o jehož grafiku se postarala Míla Fürstová, známá autorka bookletu alba Coldplay "Ghost Stories". Nejlépe vynikne na vinylové podobě nahrávky. První dva singly mají již svoji videopodobu na Žbirkově VEVU.


Lady Gaga / Bradley Cooper - A Star Is Born (soundtrack) (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: country / pop / rock

Lady Gaga & Bradley Cooper - A Star Is Born Soundtrack
Režijní debut Bradleyho Coopera "A Star Is Born" je remakem stejnojmenného filmu z roku 1937, do nějž po svůj bok obsadil Lady Gaga. Vzhledem k tomu, že se jedná o hudební film, oslovil ještě o něco dříve ke spolupráci syna Willieho Nelsona Lukase Nelsona, k němuž se postupně vedle zmíněné zpěvačky zařadili další skladatelé hvězdných jmen. Ve výsledku tak na desce spolupracovali třeba Mark Ronson, Hillary Lindsey, Dianne Warren, Lori McKenna nebo Julia Michaels. Na soundtrack k filmu nesoucí se na pomezí country, rocku a popu se pak vměstnalo celkem třicet čtyři položek v případě verze s dialogy a devatenáct písniček bez nich. První video i audio ukázky sdílí Lady Gaga na svém VEVU


Tip týdne

Cat Power - Wanderer (Domino Recording Company)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk blues

Cat Power - Wanderer
Dlouhých šest let trvala Chan Marshall aka Cat Power příprava jejího devátého studiového alba, které nazvala "Wanderer". Částečně za to mohou i neshody s předchozím vydavatelstvím Matador Records, která po hudebnici požadovala více hitovou nahrávku s moderním zvukem. Z toho důvodu přešla pod křídla labelu Domino, kterému nový folk bluesový styl zpěvačky nevadil. Jedinou písničkou, která po této změně přišla, byl duet "Woman" s Lanou Del Rey. Všechny písničky si složila sama s výjimkou coververze Rihannina hitu "Stay". Sama se postarala i produkci celého alba a veškeré nástroje; pouze trumpetu jí doplnil Nico Segal a housle a cello Patrick Warren. Výsledkem je jedenáct písniček standardní verze a třináct limitované vinylové edice, které sklízí pochvalné recenze po celém světě. Okusit je můžete na VEVU Cat Power.


Hugh Cornwell - Monster (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / rock

Hugh Cornwell - Monster
Hugh Cornwell, bývalý frontman Stranglers. zasvětil svou novinku všem hrdinům a zločincům moderní historie, politiky a umění. Nese název "Monster" a najdete na ní odkazy třeba na osobnosgi jako Lou Reed ("Mr. Leather"), Mose Allison ("Mosin'"), kaskadér sedmdesátých let Evel Knievel ("Pure Evel"), hollywoodská hvězda Hedy Lamarr ("The Most Beautiful Girl In Hollywood") a také Phil Silvers ("Bilko"). Nechybí ani vzpomínka na italského diktátora Benita Mussoliniho ("Duce Coochie Man") a bývalého prezidenta Zimbabwe Roberta Mugabe ("Robert").


Steve Perry - Traces (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: AOR / pop ro5319643191; align=left"> Stevea Perryho si fanoušci rockové hudby budou nejlépe pamatovat jako frontmana kultovní formace Journey. Nyní vydává nové studiové album "Traces", které se pyšní pořadovým číslem tři. Čítá deset nových skladeb včetně předělávky "I Need You" od The Beatles. Skladby začaly vznikat tři roky po smrti autorovy partnerky Kellie a podle Perryho mají obzvlášť silný význam: "Tehdy jsem si uvědomil že je lepší milovat a ztratit, než nemilovat nikdy." Podrobné informace o různých edicích desky najdete tady a ukázky na oficiálním webu.


Logic - YSIV (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hip hop

Logic - YSIV
Americký muzikant Sir Robert Bryson Hall II, který si také říká Logic nebo Young Sinatra přichází po roce a půl se svým čtvrtým albem "YSIV", což je pouze zkratka "Young Sinatra IV". Mezi čtrnáct skladeb zařadil také poděkování Wu Tang Clanu "Wu Tang Forever", na němž se podíleli všichni žijící členové tohoto uskupení a ti samozřejmě nebyli jedinými hosty. Těmi dalšími jsou anglická písničkářka Lucy Rose, lídr OneRepublic Ryan Tedder, američtí rappeři Wale a Jaden Smith a americká zpěvačka Hailee Steinfeld. Hlavní producentskou práci odvedl indicko-americký producent 6ix, kterému sekundoval NAZ. a Sunny Norway. Ve skladbách pak ale uslyšíte i samply ze skladeb Kanye Westa, Niny Simone, Nase či A$AP Ferg. První singly a další ukázky nabízí YouTube.com kanál vydavatelství Visionary.


Nedivoč - Vale pletichám (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk pop / šanson

Nedivoč - Vale pletichám
Kapela Nedivoč vznikla před dvěma roky a její hlavní postavou je ostravský bubeník, skladatel a komik Jiří Krhut, který je známý svým působením po boku Jaromíra Nohavici v Kabaretu Bo a taktéž jako členem skupiny Nerez, ve které na bicí doprovází Marii Rottrovou. Obklopil se skupinou více či méně zkušených muzikantů, jako je klavírista Jan Uvira (Laco Deczi, Debbi, Pražský BigBand), kytarista Vojtěch Šňupárek (Buty, Ewa Farna), basista Jan Smichovič, perkusista Jakub Kupčík (Jana Kirschner, Peter Lipa) a zpěvák Satopluk Tulej (Pavel Novák, Buty). Na začátku roku 2018 natočili debutové album "Vale pletichám", na kterém se přizvali i několik známých hostů jako například Marie Rottrová, Ondřej Ruml, František Segrado, Ester Kočičková nebo Mirka Miškechová. Na desce uslyšíte pelmel žánrů od folku, přes pop, jazz a šanson, až po rock. Koneckonců okuste sami na stránkách vydavatelství Supraphon.


Tall Heights - Pretty Colors For Your Actions (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie folk / electrofolk

Tall Heights - Pretty Colors For Your Actions
Americké indie folkové duo Tall Heights jsme vám poprvé představili před rokem v souvislosti s jejich druhým albem "Neptune", které ale vyšlo již před dvěma roky. Na něj nyní Tim Harrington a Paul Wright navazují novinkou "Pretty Colors For Your Actions", kde nabídnou jedenáct skladeb, které vedle electrofolku, progrese a výletů k minimalismu nabídnou i popovější směr. Koneckonců posoudit to můžete na vlastní uši díky sampleru na jejich facebookovém profilu.


Zabelov Group - Eg (Minority Records)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní hudba / fusion jazz / ambient

Zabelov Group - Eg
Od vydání desky "Secret Session" utekly rovné čtyři roky a v mezičase Zabelov Group sbírali materiál a pilovali snahy o konceptuálně koncentrovanou nahrávku "Eg". Neobvyklý název alba Jan Šikl přibližuje těmito slovy: "Eg je praslovo. To, co vyslovíte, aniž byste uměli pojmenovat. Verbalizovaná intuice a čisté gesto. Naše album je výsledkem až příliš vědomého procesu, než aby naplňovalo tato slova, ale přesto přišlo s takovou naléhavostí. Intuice je tu homeopaticky naředěná do cílené, dlouhé a detailní práce a gesto vyslovení v sekvencích řazeno mezi jednotlivé tracky." Album bylo nahráváno během dvou let na několika místech - středobodem bylo studio Svárov, avšak obsahuje i terénní nahrávky, jako třeba zvuk kostelních varhan - a formace do ní vtiskla poznatky z různých hudebních experimentů, kterými za tuto dobu prošla. Na vzniku devíti skladeb se podepsalo i několik hostů, včetně vokalistek Hannah Cecily, Cécile da Costa, Madeleine Walker a sopranistky Varine Mkrtchyan a připojili se také kontrabasisté Jaromír Honzák a Daniel Radanović a saxofonista Petr Kalfus.


Jitka Zelenková - Intimity (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: swing / taneční pop

Jitka Zelenková - Intimity
Jitka Zelenková letos slaví padesát let na hudební scéně a k tomuto výročí si sobě a svým fanouškům nadělila album "Intimity", které poskládala z pop-jazzových amerických standardů, francouzských šansonů, filmových melodií, temperamentní bossa novy a doplnila je původními skladbami domácích autorů. Vedle sebe tu tak najdete "Both Sides Now" Joni Mitchell, "Night And Day" Cole Portera, "At Last" Etty James nebo klasiky "Moon River" či "Teach Me Tonight". Na nahrávce se pak podílel například klavírista Lev Rybalkin, kytarista Ivan Korený, saxofonista Tomáš Křemenák, kontrabasista František Raba, perkusista Camilo Callera či smyčcový kvartet Unique Quartet. Autory textů jsou Eduard Krečmar, Michael Prostějovský a u některých písní byly ponechány jejich původní české texty například od Jiřího Suchého, Jiřího Traxlera či Jiřiny Fikejzové. V duetech se navíc představí David Kraus a Jan Smigmator a uslyšíte i housle Pavla Šporcla. Ukázky všech skladeb nabízejí stránky vydavatelství Supraphon.


Dagmar Pecková - Nativitas: Vánoční písně staré Evropy (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: vánoční klasická hudba

Dagmar Pecková - Nativitas: Vánoční písně staré Evropy
Mezzosopranistka Dagmar Pecková se rozhodla nadělit sobě i svým přátelům a příznivcům velmi osobní dárek v podobě vánočního alba "Nativitas: Vánoční písně staré Evropy". Posluchače potěší českými a moravskými koledami z českých barokních kancionálů, jako je třeba Michnova "Chtíc aby spal", ale dívá se i mimo českou kotlinu. Mezi třiceti koledami naleznete i anglickou "Good King Wenceslas", polskou "Lulajże Jezuniu", v celé Evropě zakotvené "Stille Nacht" a "Adeste fideles" a nahlíží i do Švédska, Švýcarska, Holandska, Belgie či Itálie. Partnery při nahrávání ji byla Musica Bohemica pod taktovkou a aranžérským vedením Jaroslav Krček, dále Gentlemen Singers a další sólisté. Cestu vánoční Evropou můžete podniknout již nyní díky ukázkám na stránkách vydavatelství Supraphon.


Roxette - Look Sharp! (30th Anniversary) / Boxette (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / pop rock

Roxette - Look Sharp! (30th Anniversary)
Možná se to bude zdát neuvěřitelné, ale druhé album švédských Roxette "Look Sharp!" slaví tento měsíc třicet let od svého vydání. Vzhledem k tomu, že je to nahrávka, s níž prorazili dokonce ve Spojených státech, není divu, že se dočká své výroční edice. Ta bude mít tři podoby. Vedle červené vinylové verze s remasterovanou nahrávkou to bude dvoudisková edice s druhým diskem poskládaným z různých rarit, demonahrávek a b-stran singlů. Pro fanoušky nejcennější ovšem bude Deluxe Box Set seskládaný z klasického vinylu, zmíněných dvou disků a DVD s dokumentem Pera Gessleho o přípravách alba. Vedle toho všeho vychází ještě kolekce "Boxette" s čtveřicí DVD zahrnující koncertní vystoupení z let 1989, 1992, 1996 a 2001. Více informací je k dispozici na webu Pledgemusic.


Dále vychází:

Bad Touch - Shake a Leg (Marshall Records)
Behemoth - I Loved You at Your Darkest (Limited Digibook CD) (Mystic Production)
Bill Monroe - Greatest Hits (Bertus)
Billy & Syreeta Preston - Billy & Syreeta Preston ()
Capella De La Torre - Soundscape - Leonardo Da Vinci (Sony Music)
Curved Air - Second British Rock (Bertus)
Elder - Live At Roadburn 2013 ()
Igor Levit - Life (Sony Music)
Katie Melua - Ultimate Collection (Warner Music)
Kenny Allstar - Block Diaries (Sony Music)
Lindsey Buckingham - Solo Anthology - The Best Of Lindsey Buckingham (Warner Music)
Moishe's Bagel - Salt For Svanetia
Monuments - Phronesis (Sony Music)
Paavo Järvi & Deutsche Kammerphilharmonie Bremen - Brahms: Symphony No. 1 & Haydn Variations (Sony Music)
Různí - Climax (soundtrack)
Různí - Písničky pro dávné lásky (Supraphon)
Spock's Beard - Beware Of Darkness (Re-Issue & Bonus) (Sony Music)
Steve Hackett - Broken Skies Outspread Wings (1984 - 2006) (Sony Music)
The Sea Within - The Sea Within (Sony Music)
Theo Lawrence & The Hearts - Homemade Lemonade (Deluxe Edition) (Warner Music)
Ultha - The Inextricable Wandering (Sony Music)
Unicorn - Laughing Up Your Sleeve (Warner Music)

Vychází na vinylu:
Anthrax - State Of Euphoria (Universal)
Bad Touch - Shake a Leg (Marshall Records)
Behemoth - I Loved You at Your Darkest (Mystic Production)
Black Peaks - All That Divides (Warner Music)
Cat Power - Wanderer (Domino Recording Company)
Coheed & Cambria - The Unheavenly Creatures (Warner Music)
Crash Test Dummies - God Shuffled His Feet (Sony Music)
Čechomor - Nadechnutí (Warner Music)
Hugh Cornwell - Monster (Sony Music)
Jean-Michel Jarre - Zoolook (Sony Music)
Lady Gaga / Bradley Cooper - A Star Is Born (Universal)
Lindsey Buckingham - Solo Anthology - The Best Of Lindsey Buckingham (Warner Music)
Miroslav Žbirka - Double Album (Universal)
Monuments - Phronesis (Sony Music)
Primal Scream - Give Out But Don't Give Up: The Original Memphis Recordings (Sony Music)
Roxette - Look Sharp ! (30th Anniversary) (Warner Music)
Steve Perry - Traces (Universal)
Twenty One Pilots - Trench (Warner Music)
Ultha - The Inextricable Wandering (Sony Music)

Reedice:
Anthrax - State Of Euphoria (Universal)
Caligula's Horse - Bloom (Sony Music)
Elmore James - Pickin' The Blues (Bertus)
Fat Mattress - Fat Mattress (Panther)
John Lennon - Imagine (6CD) (Bertus)
Kenny Chesney - The Essential Kenny Chesney (Sony Music)
Yesterdays New Quintet - Stevie ()

NÁZORY
  • Máte nějaký nepořádek v číslování týdnů... (Anonym, 10.10.2018 09:34) Reagovat

    Máte nějaký nepořádek v číslování týdnů ;-) Máte 2x za sebou 37 a 2x 38 týden

    • Re: Máte nějaký nepořádek v číslování týdnů... (Tomáš Parkan - autor, 10.10.2018 12:22) Reagovat

      Děkuji za upozornění. Číslování jsem opravil.

  • Behemoth... (Fimi, 10.10.2018 12:18) Reagovat

    Behemoth

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Norah Jones - Visions 7/10
Recenze: Norah Jones své noční Vize ponořila do soulu a blues Čtyři roky utekly a americká hudebnice Norah Jones je tu zpátky s novou porcí autorských písní. Její předchozí album "Pick Me Up Off the Floor" bylo odklonem k tradičnějšímu pojetí jazzu, gospelu i klasického popu. Letošní... čtěte zde
Vydáno: 19.03.2024 09:00 v sekci Recenze
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Video: Twenty One Pilots nás v klipu "Overcompensate" znovu přenášejí do země "Trench" (06.03.2024 14:11)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)
- Nové desky 3/2024 - od Green Day přes B-Side Band po Sleater-Kinney (24.01.2024 21:30)
- Video: Nostalgická píseň "V peřejích" uvádí do světa stejnojmenné album projektu Malina Brothers (22.01.2024 10:08)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince Vladimír Mišík The Prodigy Queen AC/DC Karel Gott Adele Sophie Ellis-Bextor Kabát Taylor Swift U2 Lucie Vondráčková Madonna Rush Dua Lipa Bono Mirai Kryštof Billie Eilish
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu