Lucie Vondráčková pokřtila svůj zpěvník. Stovky fanoušků si ho pak nechaly podepsat

02.08.2017 19:21 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Mohlo by se zdát, že o Lucii Vondráčkové není v poslední době příliš slyšet, ale ona rozhodně nezahálí. Před pár dny přiletěla do České republiky a hned na ni čekalo několik pracovních povinností. Už 30. července nafotila sérii snímků pro kalendář na rok 2018 organizace Se psem mě baví svět, hlavní bod programu ji však čekal v pondělí 31. července.

V ten den pokřtila svůj zpěvník, ve kterém najdou zájemci hned 115 písní v notách a akordech, které nazpívala během své už skoro čtvrt století let trvající hudební kariéry. Mimo písní jsou však ve zpěvníku i fotografie a oblíbeném citáty zpěvačky. Křtilo se v pražském Monarchu a kmotry byli Dalibor Janda, Petr Kolář a objev domácího popu Milan Peroutka (na snímku).

"Já už jeden svůj zpěvník svůj mám, ne však tak velký a krásně udělaný. Tenhle se mi líbí moc," řekl při křtu Dalibor Janda a manžel Lucie Vondráčkové, hokejista Tomáš Plekanec doplnil: "Doufám, že se všem, kteří si jej koupí, bude líbit a budou spokojení." Fanoušci dostali hned o den později možnost, nechat si knihu podepsat a v hojném počtu toho využili.

Vondráčková však zůstává nadále i herečkou. Zahrála si jako první Češka hlavní roli v americkém filmu "The Perfect Kiss". Americká a kanadská kina vánoční komedii představí v prosinci letošního roku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY