shop.musicserver.cz
Nové desky pro 46. týden

Nové desky pro 46. týden

Vydáno: 21.11.2016 10:53 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan | foto: facebook interpreta

Tento týden se očekává velký souboj mezi Bruno Marsem a Metallikou. Za ním pak zůstává v ústraní záznam koncertu Gregoryho Portera, druhá deska Ivy Pazderkové, debut DNCE, jazzmani milující Disneyho nebo třetí album Justice. Rockeři budou plesat nad živáky Disturbed či Ritchieho Blackmorea a jeho formace Rainbow.

Pokud se v pondělí 21. listopadu vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Bruno Mars - 24K Magic (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: soul / r'n'b / funk

Bruno Mars - 24K Magic
Poměrně dlouhé čtyři roky trvalo, než Bruno Mars připravil následovníka úspěšnému albu "Unorthodox Jukebox", ovšem díky světovému turné, hromadě singlů a hostování na albech Marka Ronsona, či Major Lazer nebyla tato odmlka nikterak znát. Nyní ale uzrál čas na nové album "24K Magic", které předznamenal stejnojmenný singl. K němu přidal Bruno Mars dalších osm písniček, na kterých se mimo jiných autorsky podíleli i držitelé Grammy Babyface a James Fauntleroy. Produkci pak obstarali Shampoo Press & Curl a The Stereotypes. Jak prohlásil sám zpěvák, cílem bylo dostat na album ducha devadesátých let, groove a houpavé rytmy. Zda se mu to povedlo, zjistíte prostřednictvím YouTube.com profilu Bruna Marse a my pouze dodáme, že titul bude k sehnání i na vinylu.


Metallica - Hardwired... To Self-Destruct (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: heavy metal

Metallica - Hardwired…To Self-Destruct
Nejočekávanější album letošního podzimu na poli metalové scény má pro své fanoušky v rukávu na sto procent Metallica. O jejich "Hardwired... To Self-Destruct" se psalo snad ještě víc, než o "Death Magnetic" z roku 2008. Asi to bylo tak tím, že ještě pár týdnů před vydáním na ní kapela pilně pracovala. Důvod? "Jsme jako řemeslníci a snažíme se, aby to bylo tak řízné, jak to jen bude v našich silách. Takže celou tu dobu, až do poslední chvíle, tu budeme tvořit a snažit se udělat to co nejlepší," uvedl zpěvák James Hetfield. Jestli měl pravdu, posuďte sami po poslechu kousků "Moth Into Flame" a "Atlas, Rise!". Svůj názor pak můžete zkonfrontovat s naší recenzí a podělit se s námi také o svůj komentář.


Justice - Woman (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: nu-disco / house / alternative dance

Justice - Woman
Gaspard Augé a Xavier de Rosnay, známí pod názvem Justice pracovali na svém třetím albu poměrně dlouho. Nástupce úspěšné dvojky "Audio, Video, Disco" z roku 2011 začali připravovat už v červnu 2014 a mezitím vydali ještě živák z Nîmes "Access All Arenas". Novinka dostala název "Woman" a pánové pro ni složili a nahráli celkem deset skladeb, na nichž přivítali i několik hostů, jako je Morgan Phalen z Diamond Nights, M. Yaman, nebo Johnny Blake. "Woman" duo představují již od července, a tak nyní už můžete vidět na jejich YouTube.com profilu videa k prvním třem singlům "Safe And Sound", "Randy" a "Alakazam !".


Animals As Leaders - The Madness Of Many (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: progresivní metal

Animals As Leaders - The Madness Of Many
Pionýři progresivního metalu Animals As Leaders vydávají své čtvrté studiové album "The Madness Of Many". Produkci dlouho očekávané studiové nahrávky si obstarali sami členové formace a kytarista Javier Reyes dostal navíc na starost finální mix. Sami muzikanti označili nástupce úspěšné "The Joy Of Motion" jako důkaz naprosté synergie. "Nic z toho, co se nám povedlo, by nebylo možné dokázat, pokud by to mezi námi jako muzikanty úplně nefungovalo. S výsledkem jsme více než spokojení," dodal kytarista Tosin Abasi. Ukázku v podobě skladby "Inner Assassins" najdete na odkaz ven.


Depeche Mode - Video Singles Collection (DVD) (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Depeche Mode - Video Singles Collection
Pokud si chcete na Vánoce naložit lístky na plánovaný koncert Depeche Mode (uskuteční se 24. května 2017 v pražské Eden Areně), hodila by se vám možná do balíčku i kolekce "Video Singles Collection", která právě vychází na 3 DVD. Fanouškům přináší více než čtyři hodiny materiálu - hudebních videoklipů - společně s dvouhodinovým audio komentářem. A ti z vás, kteří Depeche Mode znají, jistě ví, že právě videoklipy hrály pro kapelu vždy velice důležitou roli. V setu jich najdete celkem pětapadesát. "Probírat se těmi videi bylo jako cesta časem. Zavzpomínali jsme si a jsme moc rádi, že máme všechna naše videa na jednom místě. Doufáme, že si naši fanoušci obsah setu užijí," uvedlo osazenstvo kapely v oficiálním tiskovém prohlášení. Prozatím se navnaďte zhlédnutím několika klipů na Vevo kanálu formace.


Disturbed - Live At Red Rocks (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: heavy metal

Disturbed - Live At Red Rocks
Americká heavy metalová formace Disturbed posílá ke svým fanouškům nový živák "Live At Red Rocks", na kterém najdete záznam z vystoupení v amfiteátru v Koloradu. Příznivci hlasu Davida Draimana se mohou těšit na průřez celou tvorbou kapely, včetně písní jako "Down With The Sickness", "Stricken", "Inside The Fire", "Indestructible", "The Vengeful One" nebo "The Light". Nechybí ani slavná předělávka kousku "The Sound Of Silence", se kterou se Disturbed dočkali platinového ocenění. Trailer najdete na YouTube.com.


DNCE - DNCE (Universal))
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: funk pop / dance rock

DNCE - DNCE
Americký kvartet DNCE se po hudební scéně prohání již od minulého roku, kdy Joe Jonas opět navázal spolupráci s bubeníkem "svých" Jonas Brothers Jackem Lawlessem. Ti pak k sobě přibrali ještě jihokorejskou kytaristku JinJoo Lee, která v minulosti hrála s Charli XCX, nebo CeeLo Greenem, a baskytaristu Colea Whittla, jinak člena Semi Precious Weapons. Tahle čtyřka se rozhodla hrát styl kombinující funk, pop, taneční hudbu a rock. Výsledek sami popisují jako disco funk, hraný garážovou kapelou. Jejich vzory jsou E.L.O., Weezer, Hall & Oates, Prince, nebo i Led Zeppelin. Jak to zní, jste mohli zjistit již před rokem díky EP "Swaay". Debutové eponymní album ovšem čtyři písničky z EP rozšiřuje o dalších deset kousků. Vy některé z nich uslyšíte na VEVU DNCE.


Enter Shikari - Live At Alexandra Palace (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock / pop rock

Enter Shikari - Live At Alexandra Palace
V plejádě živých desek nechybí ani novinka od Enter Shikari. Záznam s titulem "Live At Alexandra Palace" přináší záznam show odehrané v únoru letošního roku v prostorách londýnského Alexandra Palace, kde se sešlo na devět tisíc lidí. K dostání je hned několik verzí nahrávky - 2 LP nebo 2 CD disky a verze ke stažení. Trailer najdete ke zhlédnutí na YouTube.com. Na albu na vás pak bude čekat celkem šestnáct skladeb.


Highly Suspect - The Boy Who Died Wolf (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: world music

Highly Suspect - The Boy Who Died Wolf
Highly Suspect udeřili na hudební scénu v loňském roce a v rádiích se hned zabydleli se skladbami "Lydia" a "Bloodfeather". Jestli jste měli obavy z toho, jaký bude nástupce, nemusíte se vůbec strachovat: Když už nic, posunuli muzikanti svou laťku zase o kousek výš. Na novince "The Boy Who Died Wolf" navíc uslyšíte i vlivy post-grunge devadesátých let, které do celého konceptu zapadají více než skvěle. Sami se přesvědčte a na YouTube.com si poslechněte kousek "My Name Is Human".


Michal Pavlíček - Kulatiny (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Michal Pavlíček - Kulatiny
Michal Pavlíček letos v únoru oslavil šedesáté narozeniny více než dvouhodinovým koncertem v pražském Fóru Karlín. Záznam vystoupení vychází nyní na CD doplněný o DVD s dokumentem "Srdeční záležitosti" Michala Pavlíčka. Během koncertu se na pódiu vystřídalo hned několik Pavlíčkových souputníků. Po Saharovi Hedlovi, Tomášovi Hajíčkovi, Monice Načevě, Reném Ryparovi a Andrejovi Šebanovi to byli především BSP, Michal Pavlíček Trio (Miloš Meier, Martin Ivan a Michal Nejtek), Stromboli a Pražský výběr. Zazněly písně z nejrůznějších období Pavlíčkovy kariéry v nečekaných úpravách a v mistrovském provedení. "Bylo to pro mne silné, emotivní, milí hosté, kamarádi a skvělý publikum. S dechovým orchestrem to byla opravdová narozeninová palba se vším všudy. Užil jsem si to,“" vzpomíná na narozeninový koncert Michal Pavlíček. Bonusové DVD obsahuje dokument, který režisér Miloslav Doležal natáčel s umělcem formou časosběru od roku 2010.


Gregory Porter - Live In Berlin (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz

Gregory Porter - Live In Berlin
Jste-li fanoušci jazzového zpěváka Gregory Portera, určitě vám pod stromečkem udělá radost živák "Live In Berlin". Záznam koncertu, jak je patrné z názvu, vznikl v německém Berlíně, konkrétně 18. května v tamějším sále Philharmonie a charismatický zpěvák zde zazpíval hned šestnáct písniček. Po jeho boku mu pochopitelně stáli, respektive seděli také pianista Chip Crawford, kontrabasista Jahmal Nichols, bubeník Emanuel Harrold a saxofonista Tivon Pennicott. Koncert si můžete užít v audio podobě na CD, nebo vizuálně prostřednictvím DVD, či Blu-Ray. Na ně vás budou lákat klipy na Porterově VEVU.


Phil Campbell And The Bastard Sons - Phil Campbell And The Bastard Sons (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
rock'n'roll

Phil Campbell And The Bastard Sons - Phil Campbell And The Bastard Sons
Kytarista kultovních Motörhead Phil Campbell dal společně se svými syny Toddem, Dalem a Tylem dohromady novou formaci. Tu doplňuje ještě zpěvák Neil Starr a pro fanoušky mají nyní připravenou eponymní desku. Jde o pěti skladbové EP, jehož produkci obstaral výše zmiňovaný Todd Campbell desku i produkoval a mix dostal na starost Cameron Webb. Fanoušci se mohou těšit na notnou dávku nakažlivého rock'n'rollu. Přesvědčte se ostatně sami poslechem záznamu z vystoupení kapely na letošním ročníku festivalu Wacken.


Ritchie Blackmore's Rainbow - Memories In Rock - Live In Germany (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Ritchie Blackmore's Rainbow - Memories In Rock - Live In Germany
Ritchie Blackmore opět vdechl život své kapele Rainbow a po úspěšné sérii koncertů vydává živák "Memories In Rock - Live In Germany". Rockovým fanouškům přináší záznam ze dvou odehraných koncertů, které kapela podnikla v červnu 2016 v Loreley a Bietigheim. Zazněly slavné skladby jako kousky "Since You've Been Gone", "Man On the Silver Mountain" a "Stargazer". Živák vychází v několika verzích - na DVD, Blu-ray disku, dvou CD, třech LP a také v luxusní verzi. Mrkněte na YouTube.com a nechte se navnadit trailerem.


Rush - Time Stand Still (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Rush - Time Stand Still
Pokud máte v okolí milovníka progresivního rocku, jistě by takového fanouška potěšil nový dokumentární set, jenž připravila kapela Rush. Snímek s názvem "Time Stand Still" přináší zákulisní pohled na přípravy výročního turné k příležitosti čtyřicátého výročí kapely. Vzhledem k tomu, že zaznamenané turné může být i poslední koncertní šňůrou slavné formace, pojali ho muzikanti opravdu zodpovědně. Ze skladeb zazněly slavné kousky jako "It's a Really Hard Life", "Fan-Tastic" a "Your Weakest Point". Trailer najdete na YouTube.com.


Tip týdne

Různí - Jazz Loves Disney (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz

Různí - Jazz Loves Disney
Děti po celém světě milují filmy Walta Disneyho, který po celý svůj život miloval jazz. Spousta jeho klasických filmů přinesla melodie, které nazpívala řada hvězd nejen jazzové scény. Nyní se držitel devíti cen Grammy, producent Jay Newland, který má na svědomí "Come Away With Me" Norah Jones, rozhodl, že jazz vzdá hold Waltu Disneymu. Společně s Robeb Mounseym, který se postaral o aranže, sezval hvězdy současného jazzu, jako jsou například Gregory Porter, Melody Gardot, Stacey Kent, Jamie Cullum, Nikki Yanofsky, China Moses a další a na trase Paříž - Londýn - Los Angeles s nimi natočil celkem dvanáct disneyovských melodií v různých jazzových stylech. Kompletní seznam zpěváků a skladeb včetně ukázek najdete na Supraphonline.cz.


Sixx:A.M. - Vol. 2, Prayers For The Blessed (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: heavy metal

Sixx:A.M. - Vol. 2, Prayers For The Blessed
Za kapelou Sixx:A.M. stojí baskytarista Mötley Crüe Nikki Sixx, DJ Ashba a zpěvák James Michael. Jejich novinková deska "Vol. 2, Prayers For The Blessed" odkazuje svým názvem na předchozí počin vydané zkraje letošního roku, i když materiál pro obě alba vznikl ve stejnou dobu. Nahrávka čitá celkem jedenáct písní a jednu z nich "We Will Not Go Quietly" si můžete poslechnout a zhlédnout příslušný klip na YouTube.com.


Iva Pazderková - Horská Lesní Ekologická Tvá Živá Dospělá Krabičková Smutná Šťastná (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie folk / alternativa

Iva Pazderková - Horská Lesní Ekologická Tvá Živá Dospělá Krabičková Smutná Šťastná
Iva Pazderková se rozhodla mírně potrápit prodejní systémy a své druhé studiové album pojmenovala velmi dlouhým "Horská Lesní Ekologická Tvá Živá Dospělá Krabičková Smutná Šťastná". Název de facto slučuje názvy všech písní, které na novince najdete a které jsou výrazně autobiografické a poměrně osobní. Samotná zpěvačka je autorkou veškeré hudby i textů, tedy kromě textu písně "Černý šál", jehož autorem je A. S. Puškin. Ve studiu ji pak doprovodil kytarista Josef Štěpánek, který se postaral i o aranže, basista Jaromír Honzák, klavírista Jan Steinsdörfer, bubeník Roman Vícha a také Petr Malásek, který řídil smyčcové kvarteto. Hostem alba je Tomáš Klus, který s Ivou Pazderkovou nazpíval duet "Tvá".


James Newton Howard - Fantastic Beasts And Where To Find Them (soundtrack) (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: filmová hudba

James Newton Howard - Fantastic Beasts And Where To Find Them (soundtrack)
Ve čtvrtek vstoupil do světových kin nový film z říše čarodějů a čarodějek, ze světa Harryho Pottera "Fantastická zvířata a kde je najít". Hudbu k tomuto filmu vůbec poprvé v celé sáze dostal na starosti James Newton Howard, který v minulosti složil hudbu k sérii "Hunger Games", či k filmu "Temný rytíř". Na soundtracku, který bude k dostání pod anglickým názvem "Fantastic Beasts And Where To Find Them" najdete celkem sedmnáct jeho kompozic. K dispozici bude i deluxe edice rozšířená o další CD s devíti dalšími skladbami. Ukázky z nich nabízí americký Amazon.


No Distance Paradise - Pieces (X Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie pop

No Distance Paradise - Pieces
Olomoucká indiepopová kapela No Distance Paradise po tři roky starém debutu "Challenge Gravity" připravila jeho následovníka, kterého pojmenovala "Pieces". Natáčelo se ve studiu Animan Tomáše Neuwertha, který na bicí odehrál všech devět nových skladeb, a následně také ve studiu Gui-tón jeho bratra Dušana, jenž usedl na producentskou stoličku. Na rozdíl od první desky kapely stál u vzniku od samotného začátku. Najdeme na ní jako hosta Jiřího Koubu ze Sunshine. Zvukově kapela slibuje pozvolný přesun od jasných kytarových riffů a svižného tempa k zamyšlenějším a propracovanějším skladbám, které posluchače vybízejí k silnějšímu soustředění. Posoudit to můžete prozatím ze dvou ochutnávek na YouTube.com formace.


R.E.M. - Out Of Time (25th Anniversary) (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

R.E.M. - Out Of Time
Letos v březnu uplynulo už čtvrt století od vydání slavného alba R.E.M. "Out Of Time", z něhož pocházejí takové hity jako "Losing My Religion", nebo "Shiny Happy People". Skupina se jej rozhodla připomenout výroční edicí, která vyjde hned v několika podobách. Vedle remasterovaného alba na CD, vinylu, bude k sehnání i dvou disková, respektive tří vinylová edice rozšířená o demoverze, nealbové b-strany singlů a další nevydané písně. Pro nejvěrnější fanoušky je ovšem určená "25th Anniversary Edition" rozšířená o další dva kotoučky. Na jednom z nich najdete audio záznam koncertu z pořadu "Mountain Stage", zatímco druhým je Blu-Ray obsahují album ve vysokém rozlišení, v prostorovém mixu 5.1 a všechny videoklipy. Více informací včetně videa sdílí kapela na svém facebookovém profilu.


UB40 feat Ali, Astro and Mickey - Unplugged (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / reggae / dub

UB40 feat Ali, Astro and Mickey - Unplugged
V roce 2008 opustil slavné UB40 jejich nejslavnější zpěvák Ali Campbell, kterého později následoval i klávesista Mickey Virtue a perkusista Astro. Na svoji kapelu ale nezanevřeli a letos natočili album nazvané jednoduše "Unplugged", kam zařadili všechny šestnáct hitů skupiny a několik překvapení. Mezi akustickými verzemi "Kingston Town", "Red Red Wine", "(I Can't help) Falling In Love With You", nebo "Baby Come Back", kde si zahostoval i Pato Banton, tak najdete třeba i Princovu "Purple Rain", "Many River To Cross" Jimmyho Cliffa, nebo "I Got You Babe", v níž je doplnila ještě Kaya Campbell. Album, jehož ukázky najdete na speciálním facebookovém profilu, lze sehnat i ve dvoudiskové verzi s největšími hity UB40.


Faith Hill - Deep Tracks (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: country

Faith Hill - Deep Tracks
V přípravě a propagací třetího pokračování Soul2Soul Tour, které Faith Hill a její manžel Tim McGraw odstartují na jaře příštího roku, do značné míry zaniká vydání kompilace "Deep Tracks". Jedná se o poměrně nezvyklý výběr, kam americká countryová zpěvačka nezařadila ty největší hity, ale naopak deset svých oblíbených písniček, které se nikdy nestaly singly. K nim pak navíc přidala tři skladby, které do této doby nikdy nevyšly.


V krátkosti - Klasická hudba

V klasické hudbě nás tentokrát zaujalo několik záznamů živých představení:

  • Gruzínská klavíristka Khatia Buniatishvili připravila společně s Izraelskou filharmonií pod vedením slavného dirigenta Zubina Mehty záznam svého koncertu v Tel Avivu, kde zazněl Lisztův "Klavírní koncert č. 2 A dur" a Beethovenův "Klavírní koncert č 1 C dur". Album vyjde jak na DVD tak na Blu-Ray a to hned ve dvou verzích. K dispozici bude i Ultra HD, kde najdete záznam v rozlišení 4K a zvukovou stopu v Dolby Atmos.
  • Jak jistě od nás víte, čínský klavírista Lang Lang vydal nedávno album "New York Rhapsody". Nyní na Blu-Ray a DVD vydá jeho živou verzi, která vznikla v newyorském Lincolnově centru. Doprovodili ho tam jak hosté, které najdete i na originální nahrávce, tak i interpreti, kteří se na nahrávce nepodíleli. Mezi ně patří například Suzanne Vega, Kurt Elling, či Regina Spektor.
  • Na slavném operním festivalu v Baden-Badenu se sešli na jednom pódiu Jonas Kaufmann, Bryn Terfel, Anja Harteros a Ekaterina Gubanova, kteří zazpívali árie z různých oper, včetně Verdiho "Otella" a "Dona Carla", Gounodova "Fausta", Pucciniho "Tosky", či Bizetovy "Carmen". Nyní záznam tohoto představení vychází na DVD a Blu-Ray pod názvem "Opera Gala - Live From Baden-Baden".


Dále vychází:

AC/DC - A Long Way To The Top (bootleg) (Bertus)
AC/DC - Solid Gold (bootleg) (Mystic Production)
AC/DC - The Story So Far (Mystic Production)
Andrea Bocelli - Romanza Remastered - 20th Anniversary (Universal)
Armageddon - Crossing The Rubicon (Revisited) (Mystic Production)
Bob Dylan - Blood In My Eye (bootleg) (Mystic Production)
Bob Marley - The Legend Live (bootleg) (Warner Music)
Dark Sun - Chronicles Of Aravan (Mystic Production)
Darkest Sins - The Broken (Mystic Production)
Death Fetishist - Clandestine Sacrament (Mystic Production)
Devilment - II - Mephisto Waltzes (Mystic Production)
Diabol Boruta - Widziadla (Mystic Production)
Diabulus In Musica - Dirge For The Archons (Mystic Production)
Game - Streets Of Compton (Mystic Production)
Ghost - Popestar (EP) (Bertus)
Ghoul - Dungeon Bastards (Mystic Production)
Helene Fischer - Merry Christmas (Universal)
Herman Frank - Devil Rides Out (Mystic Production)
Hierophant - Mass Grave (Mystic Production)
Huelgas Ensemble - Claudio Monteverdi (Sony Music)
Human League - Anthology - A Very British (Universal)
Hundreds - Wilderness (Mystic Production)
Hundreds - Wilderness (Deluxe) (Mystic Production)
Ibrahim Maalouf - Live Tracks-2006/2016/DVD (Universal)
L'Arte Del Mondo - Salieri: La Scuola De' Gelosi (Sony Music)
Maschine - Naturalis (Sony Music)
Metallica - Hardwired...To Self-Destruct / Deluxe (Universal)
Pearl Jam - State Of Love And Trust (bootleg) (Mystic Production)
Red Hot Chili Peppers - Live On Air (bootleg) (Mystic Production)
Rod Sacred - Submission (Mystic Production)
Rolling Stones - The Story So Far (bootleg) (Mystic Production)
Různí - Bill Turnbull's Relaxing Classics (Sony Music)
Různí - Taneční liga Best Dance 2016 (Universal)
Různí - The Man Who Fell To (Universal)
Různí - Vaiana (soundtrack) (Universal)
Sacred Steel - Heavy Metal Sacrifice (Mystic Production)
See Siang Wong - Chopin: Piano Concerto No. 1 & Beethoven: Piano Concerto No. 4 (Chamber Music Versions) (Sony Music)
Sigh - Infidel Art Re (Warner Music)
Sirenia - Dim Days Of Dolor (Mystic Production)
Soulburn - Earthless Pagan Spirit (Sony Music)
Thomas Hengelbrock - Mendelssohn: Elias, Op. 70 (Sony Music)
Twin Limb - Haplo (Warner Music)
Vader - Empire (Mystic Production)
Vader - Empire (Deluxe Digipack) (Mystic Production)
Různí - The Edge Of Seventeen (soundtrack) (Sony Music)
Zebra - Live On The Radio 1984 & 1986 (bootleg) (Mystic Production)

Vychází na vinylu:
Black Sabbath - The Ultimate Collection (Warner Music)
Bruce Springsteen - Chapter And Verse (Sony Music)
Bruno Mars - 24K Magic (Warner Music)
Devilment - Ii - Mephisto Waltzes (Mystic Production)
Erykah Badu - But You Caint Use My Phone (Universal)
Herman Frank - Devil Rides Out (Mystic Production)
Hierophant - Mass Grave (Mystic Production)
Howard Blake - The Snowman (Sony Music)
Hundreds - Wilderness (Mystic Production)
Hundreds - Wilderness (Mystic Production)
Ibrahim Maalouf - Live Tracks - 2006/2016 (Universal)
Joe Cocker - Mad Dogs & English Men (Universal)
Lou Reed - The RCA & Arista Vinyl Collection, Vol.1 (Sony Music)
Metallica - Hardwired...To Self-Destruct (Universal)
Metallica - Hardwired...To Self-Destruct / Deluxe 3Lp (Universal)
Metallica - Hardwired...To Self-Destruct / Deluxe Red (Universal)
Pentatonix - A Pentatonix Christmas (Sony Music)
Queen - Greatest Hits (Universal)
Queen - Greatest Hits II (Universal)
R.E.M. - Out Of Time (Universal)
R.E.M. - Out Of Time/25Th Anniversa (Universal)
Ritchie Blackmore's Rainbow - Memories In Rock: Live In (Universal)
Různí - Brotherhood (Original Soundtrack) (Sony Music)
Různí - The Man Who Fell To Earth (Universal)
Schoolboy Q - Blank Face (Universal)
Sixx A.M. - Prayers For The Blessed (Warner Music)
Soulburn - Earthless Pagan Spirit (Sony Music)
Soundgarden - Badmotorfinger (Universal)
Taylor Swift - Fearless (Universal)
Taylor Swift - Red (Universal)
Taylor Swift - Speak Now (Universal)
Taylor Swift - Taylor Swift (Universal)
The Chemical Brothers - Come With Us/Ltd. (Universal)
The Chemical Brothers - Dig Your Own Hole/Ltd. (Universal)
The Chemical Brothers - Exit Planet Dust/Ltd. (Universal)
The Chemical Brothers - Further/Ltd. (Universal)
The Chemical Brothers - Push The Button/Ltd. (Universal)
The Kinks - The Mono Collection (Sony Music)
Tori Amos - Boys For Pele (Warner Music)
Vader - Empire (Mystic Production)

Reedice:
Gazpacho - Demon (Mystic Production)
Headstone - Excalibur (Mystic Production)
Howard Blake - The Snowman (Sony Music)
Jethro Tull - Stand Up (The Elevated Edition) (Warner Music)
Soundgarden - Badmotorfinger (Universal)
Soundgarden - Badmotorfinger/Dlx (Universal)
Tim Buckley - Wings (The Complete Singles 1966-1974) (Warner Music)
Tori Amos - Boys For Pele (Deluxe Edition) (Warner Music)

NÁZORY
  • A kde je samostatná recenze na album Bruna Marse?... (Tereza, 21.11.2016 11:11) Reagovat

    A kde je samostatná recenze na album Bruna Marse?

    • Re: A kde je samostatná recenze na album Bruna Marse?... (Radek, 21.11.2016 12:27) Reagovat

      Nemá náhodou teprve vyjít? Pak určitě bude,ne?

      • Re: A kde je samostatná recenze na album Bruna Marse?... (Anonym, 21.11.2016 19:27) Reagovat

        Už vyšlo 18.11

  • Ritche Blackmore (jirkaL, 21.11.2016 15:23) Reagovat

    se konečně zase pochlapil a po folkrockových středověkých úletech se svojí múzou a manželkou
    zase pořádně hrábnul do strun s Rainbow, viděl jsem něco z těch koncertů na internetu a byla
    fakt nostalgie, když zahrál i nějaké pecky od Deep Purple...škoda jen že to byla jednorázová
    záležitost.

  • jooo Vader, to je mazec... (Fimi, 22.11.2016 09:04) Reagovat

    jooo Vader, to je mazec

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
Mirai ft. Majk Spirit - čas rány zahojí 3/10
Video: Mirai a Majk Spirit v novince "čas rány zahojí" nemají daleko k hudebnímu odpadu Pět singlů během čtyř měsíců. Takhle se Mirai chystají na vydání nového alba. Zatímco počet zveřejněných písní a doprovodných videoklipů je působivý, hudebně novinky drhnou. A ta úplně nejčerstvější nazvaná "čas rány... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Video: Apocalyptica se s The Four Horsemen vrací ke kořenům i k Metallice. Na podzim zahraje v Praze (02.03.2024 14:21)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Naživo: Depeche Mode v Praze skvěle zahráli, svou show ale neoslnili (23.02.2024 14:13)
- Fotogalerie: Depeche Mode odehráli ve čtvrtek v O2 areně koncert, na který se bude ještě dlouho vzpomínat (23.02.2024 08:35)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Publicistika: Čtyřicet nejlepších zahraničních desek roku 2023 podle musicserveru (10-1) (02.02.2024 19:00)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott Queen AC/DC Adele Sophie Ellis-Bextor Taylor Swift Kabát Lucie Vondráčková Madonna U2 Dua Lipa Rush Kryštof Bono Mirai Billie Eilish
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu