Belle And Sebastian chystají devátou desku. Vyjde v lednu, detaily jsou ale venku už teď

17.10.2014 09:52 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Skotská indiepopová skupina Belle And Sebastian vydá za čtvrt roku svou devátou studiovou nahrávku. Leden 2015 se zdá být sice ještě daleko, parta kolem Stuarta Murdocha se ale už teď podělila s fanoušky prakticky o veškeré informace, které se alba týkají, včetně krátkého traileru, na který se můžete podívat níže.

Belle And Sebastian - Girls In Peacetime Want To Dance
© facebook interpreta
Deska se bude jmenovat "Girls In Peacetime Want To Dance" a vyjde 19. ledna s obalem, který vidíte vlevo. Produkci a mix obstaral Ben H. Allen III, který v minulosti pracoval třeba s Animal Collective nebo Gnarls Barkley, na finálním zvuku se podílel rovněž dlouholetý spolupracovník skupiny Tony Doogan. Kromě základní verze, na níž najdete dvanáct písní, vyjde také limitovaný vinylový box set se čtyřmi disky s bonusovými skladbami, prodlouženými verzemi a plakátem.

Album "Girls In Peacetime Want To Dance" přinese ve standardní edici tyto skladby: Nobody's Empire, Allie, The Party Line, The Power Of Three, The Cat With The Cream, Enter Sylvia Plath, The Everlasting Muse, Perfect Couples, Ever Had A Little Faith?, Play For Today, The Book Of You, Today (This Army's For Peace).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY