shop.musicserver.cz
Nové desky 38/2019 - od The Lumineers přes The Goo Goo Dolls po Charli XCX

Nové desky 38/2019 - od The Lumineers přes The Goo Goo Dolls po Charli XCX

Vydáno: 18.09.2019 07:15 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

S hudebními novinkami se doslova roztrhl pytel, a tak se můžete těšit na novinky od Goo Goo Dolls, The Lumineers, Emeli Sandé, Charli XCX, českých PSH, Devendry Banhart a Belle & Sebastian. Objevovat s námi můžete Angličany Sama Fendera, Freyu Ridings a slovenské Blanch. Pro tvrďáky tu máme očekávané novinky Korn nebo Pixies, případně sólovku frontmana Uriah Heep nebo živák Killing Joke.

Pokud se v pondělí 16. září vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

The Lumineers - III (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: americana / indie folk / folk rock

The Lumineers - III
Jak už víme nejen z vydání Nových desek, americká cellistka a vokalistka Neyla Pekarek se v letošním roce vydala na sólovou dráhu, a tak v The Lumineers zbyli pouze dva muži Wesley Schultz a Jeremiah Fraites. Ti se se ztrátou kolegyni vyrovnali poměrně lehce třetím albem, nazvaným prozaicky "III". Desítku nových songů rozdělili do tří kapitol, o nichž členové prohlásili, že jsou kronikou závislosti na rodinných příslušnících a jak jejich životy ovlivnily další závislosti. Schultz to dokládá příběhem svého dětského kamaráda, který se kvůli drogám jako náctiletý "rozsypal". Vzhledem k tomu, že jím byl Josh Fraites, bratr Jeremiaha, zafungovalo to coby společné téma. Vyjevit všechny související pocity jim vypomohl producent alba Simone Felice, s nímž už spolupracovali na předchůdci a v jehož portfoliu nalezneme umělce jako Rhodes, The Avett Brothers, Jade Bird a nově i Bat For Lashes. Většinu písniček už uslyšíte na jejich YouTube a kdo nezaváhal, ten je vyslechne naživo na vyprodaném listopadovém koncertě ve Fóru Karlín. Album bude k sehnání i na vinylu a kazetě. Ke třem tematickým kapitolám přidali ještě jednu s bonusy, kde najdete i coververzi "Democracy" Leonarda Cohena.


Goo Goo Dolls - Miracle Pill (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop rock

Goo Goo Dolls - Miracle Pill
Americká rocková skupina Goo Goo Dolls je v poslední době velmi aktivní. Po tři roky starém albu "Boxes" a následném turné, Johny Rzeznik a Robby Takac vydali EP "You Should Be Happy" a následující rok velkým turné, které po letech zasáhlo také Evropy včetně Česka, připomněli dvacetileté výročí vydání "Dizzy Up The Girl". Přes tento nabitý program našli čas k nahrání svého dvanáctého alba, které uvedl letos v červnu titulní singl "Miracle Pill". Dvojice na ní zařadila celkem jedenáct písniček nesoucí typický rukopis kapely, ale zároveň i moderní zvuk. K němu přispělo hned několik producentů, s nimiž Panenky spolupracovali již na předchůdci. Nejvíce práce tentokrát odvedl Derek Fuhrmann (Grace VanderWaal, Kygo), k němuž se přidali Drew Pearson (Lights, Kesha), Sam Hollander (Panic! At The Disco, Hollywood Undead) a další. Kam a zda správným směrem Goo Goo Dolls posunuli, můžete zjišťovat z prvních skladeb umístěných na jejich YouTube. Album bude k dostání i na vinylu.


Emeli Sandé - Real Life (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: soul / pop

Emeli Sandé - Real Life
Po vydání druhého alba "Long Live The Angels" a následném turné se Emeli Sandé mírně stáhla z hudební scény. Znovu o ní bylo slyšet letos na jaře, kdy vydala první singl "Sparrow" ze svého třetího alba, které ohlásila původně již na červen. Nakonec vychází nyní a fanoušci britské zpěvačky se mohou těšit na celkem jedenáct písní, které s ní složili především Laidi Salisai a Troy Miller, jenž se podílel také na produkci. Jak sama zpěvačka prohlásila, záměrem bylo inspirovat nadějí a důvěrou zejména ty, kteří byli upozadění, zapomenuti nebo sraženi neviditelným útlakem. Co si pod tím představit, zjistíte z ukázek na jejím YouTube profilu.


Korn - Nothing (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: nu-metal

Korn - Nothing
Svou nejtvrdší desku slibují fanouškům Korn. Připravili nahrávku "The Nothing", která se značně poznamenaná tragickým úmrtím manželky frontmana Jonathana Davise. Ten sám uměl vždy vyzdvihnout ty nejtemnější a nehlubší lidské emoce v jejich nejsurovější formě. Jestli je to pravda, posuďte sami a poslechněte si pár ukázek na YouTube.com kanálu kapely.


PSH - Debut (BiggBoss)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hip hop

PSH - Debut
Legendární česká hip hopová formace Peneři strýčka homeboye se rozhodla po albu "Epilog" vydat ještě jednu desku s poněkud zavádějícím názvem "Debut". Orion, Vladimir 518 a DJ Mike Trafik mají už tolik vlastních projektů a dle určitých prohlášení v médiích se všeobecně předpokládá, že půjde o poslední desku PSH a pánové si její nahrávání rozhodli náležitě užít. První reakce se shodují, že patnáct nových skladeb je vytvořeno s velkým nadhledem a trio si v nich dělá, co se jim zlíbí. Album produkoval Stefan Motika, kterého ve dvou skladbách doplnil i DJ Wich. Hosty alba jsou pak například Strapo, slovenská zpěvačka Katarzía, nová akvizice labelu BiggBoss 7krát3, rapper Cut Dem, Čistychov, skupina Bert & Friends, Adam Krofian z The Atavists a hip hopové texty navíc náležitě rozebral Petr Čtvrtníček. První singly hledejte na YouTube kanálu BiggBoss.


Pixies - Beneath The Eyrie (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Pixies - Beneath The Eyrie
Americká alternativně rocková formace Pixies vydává své sedmé studiové album. Produkci nahrávky "Beneath The Eyrie" dostal na starost Tom Dalgety a předchází jí singly "On Graveyard Hill" a "Catfish Kate". Doposud deska získala nadprůměrné ohodnocení a fanoušci se přidávají: "Pixies ve své nejčistější formě. Fantastické, hlasité a inspirativní album. Písničky vám uvíznou v hlavě a každé ráno se budete probouzet s jinou. naživo to bude úplná pecka!" Jestli budou aktuální sondy stát za to právě i live, můžete posoudit sami 8. října, kdy vystoupí v pražském Foru Karlín.


Sam Fender - Hypersonic Missiles (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop rock

Sam Fender - Hypersonic Missiles
Anglický zpěvák Sam Fender byl jedním z interpretů zmíněných v BBC Sound Of 2018, čímž se dostal do společnosti Sigrid, Lewise Capaldiho, Khalida, Toma Walkera či Billie Eilish. Ačkoli anketu na rozdíl od první jmenované nevyhrál, letos obdržel Brit Awards v kategorii Critics’ Choice for 2019. K nám sice jeho svižný pop rock ještě nedorazil, nicméně to se může rychle změnit s jeho debutovým albem "Hypersonic Missiles", které navazuje na loňské EP "Dead Boys". Ostrovní kritika přirovnává třináct písniček nejčastěji k tvorbě Bruce Springsteena, The War On Drugs případně Arctic Monkeys. Zda s těmito názory budete souhlasit, zjišťujte prostřednictvím YouTube profilu Sama Fendera.


Fischer-Z - Swimming In Thunderstorms (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Fischer-Z - Swimming In Thunderstorms
Za britskou rockovou skupinou Fischer-Z stojí zpěvák, kytarista a básník John Watts. Letos je to čtyřicet let, co se tento multitalent pustil do tvorby a jeho posledním počinem v rámci kapely je deska "Swimming In Thunderstorms". A jak bývá jeho zvykem, neustále posunuje hranice své tvorby dál a dál: "Chci růst a vyvíjet se. Když se to tak vezme, jste jen tak dobří, jako vaše poslední dílo," prozradil autor. Ukázku v podobě kousku "Big Wide World" najdete na YouTube.com.


Charli XCX - Charli (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: avant-pop / electropop

Charli XCX - Charli
Vydání svého třetího alba s názvem "Charli" ohlásila anglická zpěvačka Charlotte Emma Aitchison, kterou zná hudební svět pod jménem Charli XCX, v červnu tohoto roku, s tím, že její příznivce čeká celkem patnáct písniček a čtrnáct spoluprací. Své sliby splnila a vy se nyní můžete těšit na její avantgardní electropop a hosty, jakou jsou například Troye Sivan, Lizzo, Christine And The Queens, Haim, Sky Ferreira, Clairo, Cupcakke či Brooke Candy. Drtivou většinu písniček produkoval britský producent a její osobní kreativec A. G. Cook, k němuž se dále přidali StarGate, Oscar Holter, Lotus IV či Andrew Watt. Jak to vše dopadlo, zjistíte z prvních singlů a dalších ukázek na zpěvaččině YouTube profilu.


Tip týdne

Freya Ridings - Freya Ridings (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk pop / pop

Freya Ridings - Freya Ridings
S několika měsíčním zpožděním se k nám dostává debutové eponymní album anglické písničkářky Freyi Ridings. K hudbě poprvé tato pětadvacetiletá Londýňanka přičichla díky svému otci Richardu Ridingsovi, který je poměrně známým anglickým hercem. Hru na kytaru odkoukala od něj a posléze ještě přidala klavír. První singl "Maps" vydala v roce 2017 a svým altem zaujala nejen anglické fanoušky, ale třeba i Tears for Fears nebo Lewise Capaldiho, kterým pak dělala předskokana na jejich koncertech. Na svém debutu nabízí celkem dvanáct skladeb, na nichž se produkčně podíleli kupříkladu Greg Kurstin (Kelly Clarkson, Pink, Sia), anglický hudebník Carey Willetts, Dan Nigro (Rae Morris), Dave Bassett (Elle King, Shinedown) nebo Chris Braide (Sia, Selena Gomez, Halsey). Jak zafungoval tento hvězdný tým v jejím případě, zjistíte prostřednictvím jejího YouTube .


Belle & Sebastian - Days Of The Bagnold Summer (soundtrack) (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie pop / orchestrální pop

Belle & Sebastian - Days Of The Bagnold Summer (soundtrack)
Belle & Sebastian se opět vrací po delší pauze s novou deskou. Jméno své desáté desky si ale neurčoval skotský septet sám, ale spisovatel Joff Winterhart, který v roce 2012 vydal knihu "Days Of The Bagnold Summer". Ta se nyní dočkala svého filmového zpracování a formace z Glasgow pro ni napsala a nahrála soundtrack čítající celkem jedenáct originálních skladeb, které doplnila ještě dvojicí starších písniček. První ochutnávkou se stal singl "This Letter", který už uslyšíte na YouTube kapely.


Devendra Banhart - MA (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie folk

Devendra Banhart - MA
Venezuelsko-americký písničkář Devendra Banhart zvolil coby jméno své desáté desky poměrně krátké "MA". V celkem třinácti skladbách se posunul od zvukového experimentování k složitějšímu a podmanivému vypravěčství a emoční intimitě. Dává přednost organickým zvukům, které doprovázejí jeho hlas a kytaru, a aranžmá posílil smyčci, dechovými nástroji a klávesami. Svůj podíl na tom má jistě i producent a jeho dlouholetý spolupracovník Noah Georgeson, jež má prsty také v nahrávkách Joanny Newson nebo The Strokes. Drtivou většinu songů si složil on sám, avšak v jedné z nich složil poctu Carole King. Dále na albu uslyšíte i dva hosty - písničkářky Vashti Bunyan a Cate Le Bon. Kam se zvukově posunul, zjistíte na stránkách vydavatelství Nonesuch, kde album seženete i na vinylu.


Marek Hlavica - Solitaire MH (100Promotion)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk rock / blues / funk

Marek Hlavica - Solitaire MH
Zpěvák a harmonikář Marek Hlavica, známý především coby člen skupiny Žáha a Luboš Andršt Band, nahrál album "Solitaire MH". Natáčelo se v pražském studiu FAUST a produkce se ujal on sám. Po mnoha odkladech a odchodech jeho přátel se Hlavica rozhodl oslovit svého kolegu ze Žáhy Jakuba Doležala a po několika seancích ve zkušebně vzniklo na třicet písní, ze kterých vybral finální třináctku. Do studia si pak pozval povětšinou hudebníky, s nimiž už spolupracoval v minulost, a na albu se tak podílel například Radek Krampl, Petr Dvorský, Mirek Linhart, Jáchym Bašek, Pavel Razím, Karel Bárta, Jakub Doležal či David Babka. Specifické postavení má ve zvuku desky cimbál, který nahrál Petr Gablas. Jak zjistíte z ukázek na Supraphonline.cz, album se pohybuje na poměrně širokém žánrovém spektru od rocku, přes folk, jazz, blues až po funk nebo bossa novu.


Metronomy - Metronomy Forever (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: new wave / indietronica / indie pop

Metronomy - Metronomy Forever
Možná nepříliš přesvědčivý prodejní výsledek předchozího alba "Summer 08", možná stesk po bývalých kolezích zapříčinily, že Joseph Mount svolal pro nahrání šestého alba zpět kolegy a udělal z Metronomy opět kapelu se vším všudy. Navíc do sestavy přibral ještě pátého člena, klávesistu a kytaristu Michaela Lovetta. Výsledkem je deska "Metronomy Forever" a na ní celkem sedmnáct skladeb, které opět kombinují pop, indie, elektroniku s prvky diska. Nápadité videoklipy k prvním singlům už formace umístila na svůj YouTube kanál.


Blanch - Delusion (Slnko Records)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie folk / alternativní folk rock

Blanch - Delusion
Zbrusu novým jménem na slovenské scéně je projekt Blanch, za nímž stojí písničkářka Bianca Macková. Původně se mělo jednat o čistě sólovou záležitost, nicméně postupem času k sobě přibrala ještě další tři muzikanty - bubeníka Dominika Špulera, klávesistu Marka Votrubu a baskytaristu Jakuba Kolesára. Motivem a podnětem k nahrávce byl pocit falešné naděje a iluze, který formace vyjadřuje různými hudebními styly od jazzu a soulu až po folk či pop. Album je nahráno v angličtině a podílel se na něm i zpěvák a kytarista Milan André. Bližší seznámení s touto zpěvačkou můžete absolvovat na webu vydavatelství Slnko Records.


Queen + Béjart - Ballet For Life (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock / balet

Queen + Béjart - Ballet For Life
Po filmu "Bohemian Rhapsody" jsou Queen opět velmi v kurzu, a tak dozrál čas sáhnout do archivu slavné skupiny. Tentokrát jde ovšem vyslovenou specialitu, protože se jedná o baletní představení "Ballet Fo Life", kde se potkala hudba Queen, s kreativitou návrháře Versaceho a choreografií vizionáře Maurice Béjarta. Celé představení vzniklo na počest dvou umělců, kteří v devadesátých letech podlehli AIDS - Freddieho Mercuryho a tanečníka Jorge Donna. V představení vedle hudby Queen zazněly také skladby Wolfganga Amadea Mozarta. Záznam vychází úplně poprvé a najdete na něm představení ze Salle Métropole v Lausanne z roku 1997 a také bezmála hodinový dokument o jeho přípravě a vzniku. Více informací a trailer k tomuto titulu, který bude k dostání na DVD a Blu-Ray, nabízejí speciální stránky.


Sampa The Great - The Return (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: world music / hip hop

Sampa The Great - The Return
Po dvou mixtapech vydává zambijsko-australská zpěvačka Sampa Tembo známá jako Sampa The Great své debutové album, které nazvala "The Return". V devatenácti skladbách míchá hip hop s různými dalšími stylu jako jsou r'n'b, soul, funk a jazz a prokládá to prvky afrobeatu a world music. K nahrání si přizvala řadu, spíše méně známých hostů, jako jsou Krown, Whosane, Ecca Vandal, Thando nebo Silentjay. Bližší seznámení s ní nabízí její YouTube profil.


The Complication - Life Inside (Indies Scope)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

The Complication - Life Inside
Čeští The Complication navazují na dva roky staré album "Aspiring Child" a vydávají svou třetí nahrávku "Life Inside". Zatímco předchozí deska se snažila navodit atmosféru nekonečného rockového večírku, devítka nových písniček se pohybuje v daleko osobnější rovině. Sami muzikanti ji dokonce označují za zachránce celé kapely, protože nebýt téhle nahrávky, pravděpodobně by se rozpadli. Nahrávka vznikla ve studiu Jámor za producentského dohledu Ondřeje Ježka a proč si spolupráci s ním členové tolik pochvalují, můžete zjišťovat z ukázek na stránkách vydavatelství Indies Scope.


Bernie Shaw & Dale Collins - Too Much Information (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hard rock

Shaw Bernie & Dale Collins - Too Much Information
Bernieho Shawa znáte jako lídra legendárních Uriah Heep. Po dlouhých letech působení na své mateřské lodi se rocker poprvé rozhodl vydat i něco sólového. Přizval si na pomoc multiinstrumentalistu a svého dlouholetého kamaráda Dalea Collinse. Dvojice společně v minulosti už nahrála pár skladeb, které nyní pořádně oprášila, oblékla do nových kabátků a k fanouškům tak míří na CD "Too Much Information". Ukázky si poslechněte na stránkách internetového obchodu Amazon.com.


Chelsea Wolfe - Birth Of Violence (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / folk

Chelsea Wolfe - Birth Of Violence
Šestou studiovou desku má čerstvě na kontě americká zpěvačka a skladatelka Chelsea Wolfe. První singl "The Mother Road" vydala v polovině července a následně naservírovala publiku kousek "American Darkness". Kromě těchto skladeb obsahuje nahrávka dalších deset kousků, které mají být jasným návratem ke kořenům. Jestli tomu tak skutečně je, posuďte sami po poslechu ukázek skladeb z alba na papermag.com.


Killing Joke - Malicious Damage (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock / post-punk

Killing Joke - Malicious Damage
S unikátním živákem přichází přichází Killing Joke. Deska pojmenovaná "Malicious Damage" obsahuje záznam pořízený v srdci Londýna, kde kapela vystoupila v polovině října roku 2003. Koncert snímalo hned několik kamer a fanouškům tak přináší zcela unikátní zážitek. Bohužel jde o jednu z posledních památek na baskytaristu Paula Ravena před jeho smrtí v roce 2007. Ukázku si můžete prohlédnout na YouTube.com.


Dále vychází:

Art Blakey - Indestructible (Universal)
Art Pepper - Promise Kept - The Complete Artists House Recordings (5Cd) (Warner Music)
Alex Cameron - Miami Memory (Bertus)
Baest - Venenum (Sony Music)
Being As An Ocean - Proxy - An A.n.i.m.o. Story (Bertus)
Betraying The Martyrs - Rapture (Warner Music)
Blood Red Throne - Fit To Kill (Mystic Production)
Cana's Voice - Don't Wanna Miss This (Sony Music)
Capella De La Torre - Air Music (Sony Music)
Capilla Ardiente - Siege (Mystic Production)
Crashdiet - Rust (Mystic Production)
Darkend - Spiritual Resonance (Bertus)
Eye Flys - Context (Bertus)
Gloria Gaynor, - Testimony (Bertus)
Immanu El - Structures (Bertus)
Ivan Parker - Feels Like Home (Bertus)
Jamie Kimmett - Prize Worth Fighting For (EP) (Sony Music)
Jenny Hval - Practice Of Love (Bertus)
Jonah Tolchin - Fires For The Cold (Bertus)
Joseph - Good Luck, Kid (Bertus)
Killing Joke - Malicious Damage (DVD) (Bertus)
La Grande Sophie - Cet Instant (Bertus)
Lambert - True (Bertus)
Meadows End - The Grand Antiquation (Bertus)
Metronomy - Metronomy Forever (Universal)
Miloš Karadaglic - Sound Of Silence (Bertus)
Ning Feng - Violin Concertos (Bertus)
Quentin Collins - Road Warrior (Bertus)
RAM - Throne Within (Bertus)
Red Rocks Worship - Spark. (Sony Music)
Gruff-Rhy, - Pang! (Bertus)
Robert Pehrsson's Humbucker - Out Of The Dark (Mystic Production)
Rogers - Mittelfinger Für Immer (Sony Music)
Rose - Kerosene (Bertus)
Sandy Alex G - House Of Sugar (Bertus)
Sinner - Santa Muerte (Mystic Production)
Souljazz Orchestra - Chaos Theories (Bertus)
The 69 Eyes - West End (Cd+Dvd) (Mystic Production)
The Wave Quartet - Carmen (Sony Music)
Tiny Moving Parts - Breathe (Bertus)
Tomb Mold - Planetary Clairvoyance (Bertus)
Twin Peaks - Lookout Low (Bertus)
Ultha - The Inextricable Wandering (Sony Music)
Visceral Disgorge - Slithering Evisceration (Bertus)
Wiener Philharmoniker - Bruckner: The Nine Symphonies (Bertus)

Vychází na vinylu:
Aerosmith - Live! Bootleg (Sony Music)
Aerosmith - Nine Lives (Sony Music)
Baest - Venenum (Mystic Production)
Baest - Venenum (Sony Music)
Being As An Ocean - Proxy - An A.n.i.m.o. Story (Bertus)
Belle & Sebastian - Days Of The Bagnold Summer (Bertus)
Blood Red Throne - Fit To Kill (Mystic Production)
Cameron, Alex - Miami Memory (Bertus)
Capilla Ardiente - Siege (Mystic Production)
Crashdiet - Rust (Mystic Production)
Darkend - Spiritual Resonance (Bertus)
Devendra Banhart, - MA (Warner Music)
Eye Flys - Context (Bertus)
Fischer-Z - Swimming In Thunderstorms (Bertus)
Freya Ridings - Freya Ridings (Bertus)
Goldlink - Diaspora (Sony Music)
Groove Armada - 21 Years (Bertus)
Charli XCX - Charli (Warner Music)
Chelsea Wolfe - Birth Of Violence (Bertus)
Immanu El - Structures (Bertus)
Jeff Buckley - Grace (Sony Music)
Jenny Hval - Practice Of Love (Bertus)
Jonah Tolchin - Fires For The Cold (Bertus)
Joseph - Good Luck, Kid (Bertus)
Killing Joke - Malicious Damage (Bertus)
Korn - Nothing (Warner Music)
La Grande Sophie - Cet Instant (Bertus)
Lambert - True (Bertus)
Meadows End - Grand... (Bertus)
Metronomy - Metronomy Forever (Universal)
Miloš Karadaglic - Sound Of Silence (Bertus)
Natalie Evans, - Houses (Bertus)
Pixies - Beneath The Eyrie (Warner Music)
Prince - Emancipation (Sony Music)
Prince - Chaos And Disorder (Sony Music)
Prince - The Versace Experience Prelude 2 Gold (Sony Music)
Ram - Throne Within (Bertus)
Rhys, Gruff - Pang! (Bertus)
Robert Pehrsson's Humbucker - Out Of The Dark (Mystic Production)
Sam Fender - Hypersonic Missiles (Universal)
Sampa The Great - Return (Bertus)
Sandy Alex G - House Of Sugar (Bertus)
Shaw Bernie & Dale Collins - Too Much Information (Bertus)
Sinner - Santa Muerte (Mystic Production)
Souljazz Orchestra - Chaos Theories (Bertus)
Squrl - Dead Don´t Die (Bertus)
The 69 Eyes - West End (Mystic Production)
The Goo Goo Dolls - Miracle Pill (Warner Music)
The Lumineers - III (Universal)
Tiny Moving Parts - Breathe (Bertus)
Tomb Mold - Planetary Clairvoyance (Bertus)
Twin Peaks - Lookout Low (Bertus)
Wage War - Pressure (Universal)
Wanubalé - Phosphenes (Bertus)

Reedice:
Natalie Evans - Houses (Bertus)
Nils Petter Molvaer - Nils Petter Molvaer-Original Album Classics (Sony Music)
Prince - Emancipation (Sony Music)
Prince - Chaos And Disorder (Sony Music)
Prince - The Versace Experience Prelude 2 Gold (Sony Music)

NÁZORY
  • Bude recenze na nové PSH, prosím? :) ... (El Raduso, 18.09.2019 13:20) Reagovat

    Bude recenze na nové PSH, prosím? :)

  • Neuvedli jste tu nové album od Keane Cause And Ef... (Anonym, 18.09.2019 20:30) Reagovat

    Neuvedli jste tu nové album od Keane Cause And Effect, které má vyjít 20.9.

    • Re: Neuvedli jste tu nové album od Keane Cause And Ef... (Brundibár, 19.09.2019 01:04) Reagovat

      Milý joudo, zde se uvádí výhradně alba, která už vyšla, ne ty co teprve vyjdou. To bys mohl už vědět.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
Mirai ft. Majk Spirit - čas rány zahojí 3/10
Video: Mirai a Majk Spirit v novince "čas rány zahojí" nemají daleko k hudebnímu odpadu Pět singlů během čtyř měsíců. Takhle se Mirai chystají na vydání nového alba. Zatímco počet zveřejněných písní a doprovodných videoklipů je působivý, hudebně novinky drhnou. A ta úplně nejčerstvější nazvaná "čas rány... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Charli XCX se s novinkou "Brat" vrací ke klubovým kořenům (07.03.2024 12:41)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)
- Nové desky 3/2024 - od Green Day přes B-Side Band po Sleater-Kinney (24.01.2024 21:30)
- Nové desky 1-2/2024 - od The Vaccines přes Magnum po Kali Uchis (17.01.2024 08:30)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott Queen AC/DC Adele Sophie Ellis-Bextor Taylor Swift Kabát Lucie Vondráčková U2 Madonna Dua Lipa Rush Kryštof Bono Mirai Billie Eilish
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu