Chris Brown začal pracovat na šesté studiovce

06.03.2013 10:32 - Martin Dušek | foto: facebook interpreta

Chris Brown
© last.fm
Chris Brown už pracuje na svém novém albu "Carpe Diem", pro které má zkomponováno již několik písní. Úspěšný r'n'b zpěvák od své debutové desky z roku 2005 prodal přes osm milionů nahrávek a plánuje toto číslo ještě navýšit svým šestým studiovým albem. Vypsal si už proto seznam s konkrétními hudebníky, které chce přizvat ke spolupráci.

V seznamu figurují jména jako Timbaland nebo Diplo v roli hlavních producentů. Ti se již podíleli na úspěchu Chrisova alba "Fortune" z roku 2012. Mezi dalšími, kteří píší písně pro "Carpe Diem", je také známé producentské duo Da Internz, které se o něm zmínilo v MTV News: "S Chrisem je neuvěřitelná spolupráce, ve všem si vyjdeme vstříc a děláme jen to, co chceme. Chris ví s jistotou, čeho chce na nové desce dosáhnout. Ještě jsme neviděli nikoho pracovat tak rychle, jak se to ve studiu daří jemu. Jeho hlas je neuvěřitelný."

V říjnu minulého roku Chris Brown odstartoval miniturné "Carpe Diem Tour", které započal v Evropě, v rámci něj se poté krátce zastavil jak v Asii, tak i v Africe. Velké turné Chrise teprve čeká, jen co v druhé polovině roku vydá zmiňované album.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY