Timbaland, Nelly Furtado a Justin Timberlake si v "Keep Going Up" zavzpomínali na staré časy

04.09.2023 14:33 - Honza Balušek | foto: Universal Music

Pamatujete na roky 2006 a 2007, kdy Timbaland a jím produkované desky Justina Timberlakea ("FutureSex/LoveSounds") a Nelly Furtado ("Loose") a singly z nich ovládaly žebříčky? Trojice masivní úspěch následně podpořila i společnou písní "Give It To Me", kterou Timbo zařadil na svou producentskou desku "Shock Value". Po šestnácti letech se všichni zase sešli ve studiu a výsledkem je novinka "Keep Going Up".

Čerstvý společný song, na rozdíl od minulého hitu, který například za oceánem dobyl vrchol žebříčku, je ale spíše jen připomenutím starých časů. Zvukově zní ona stará pecka i dnes odvážněji a progresivněji než letošní kousek. Ten příjemně plyne, je fajn slyšet JTho i Nelly v jednom tracku a Timbalandovo pokecávání v druhém plánu asi neomrzí nikdy. Ale o žádný skvost se bohužel nejedná. Kdo ví, zda se dočkáme i plnohodnotného klipu. Prozatím písničku doprovází jen záběry z jejího natáčení s běžícím textem.

"Keep Going Up" tak spíše může působit jako připomenutí toho, že Justin, Nelly i Timbo jsou stále tady. Timberlake má prý novou desku už kompletně hotovou a Timbaland možná ve studiu strávil nějaký čas i s Furtado, jejíž kariéra je v posledních letech tak trochu u ledu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY