- musicserver.cz">

Elvis Costello: "Nekupujte si můj nový boxset, je předražený!"

01.12.2011 17:45 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Elvis Costello
© wordpress.com
Málokterý umělec dokáže přiznat slabinu, ovšem britský písničkář Elvis Costello s tím nemá sebemenší problém. Nyní prohlásil, že jeho nový set s titulem"The Return Of The Spectacular Spinning Songbook" se prodává za nekřesťanské peníze - například německý Amazon má uvedenou cenu téměř 214 eur. Své fanoušky proto muzikant na oficiálních stránkách od koupi odrazuje.

Boxset obsahuje CD, DVD, vinylové EP a knihu. Do oběhu se dostalo pouze limitované množství kopií dosahující počtu patnácti set kusů, ale i přesto se Elvis Costello nechal slyšet, že by si radši koupil deset cédéček Louise Armstronga "Ambassadors Of Jazz" než jednu tuto limitku. "Teda pokud si opravdu chcete koupit něco výjimečného," dodal.

Připomeňme, že poslední nahrávka uznávaného hudebníka "National Ransom" vyšla v loňském roce. Podílel se na ní také producent T-Bone Burnett (známý díky spolupráci s Bobem Dylanem) a podle recenzí světových médií jako Allmusic nebo Rolling Stone se jedná o nadprůměrnou desku. K pozitivnímu hodnocení jistě přispěli také hostující umělci jako Vince Gill, Marc Ribot, Buddy Miller nebo Leon Russell.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY