shop.musicserver.cz
Nové desky 2/2022 - od The Lumineers přes Elvise Costella po Dymytry

Nové desky 2/2022 - od The Lumineers přes Elvise Costella po Dymytry

Vydáno: 18.01.2022 08:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Tomáš Rozkovec | foto: Decca Records

Kolotoč hudebních novinek se už opět roztočil a tentokrát se na něm točí folk-rockoví The Lumineers, bluegrassoví Punch Brothers, nestárnoucí Elvis Costello, Angličanka FKA Twigs, indiepopoví Fickle Friends, coververze Cat Power, Bonobo, spousta rocku v podání The Wombats, Magnum, Skillet a také anglická deska Dymytry.

V pátek 14. ledna vyšly tyto nové tituly:

The Lumineers - Brightside
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: indie folk / americana / folk rock

The Lumineers - Brightside
The Lumineers sice po odchodu Neyly Pekarek pokračují stále ve dvojici, při natáčení svého čtvrtého alba "Brightside" ovšem samotou rozhodně netrpěli. Při dvou nahrávacích frekvencích vloni v zimě a na jaře je opět doplnilo producentské duo Simone Felice - David Baron. K nim se dále připojili ještě členové koncertní sestavy, další člen The Felice Brothers James Felice, písničkářka Diana DeMuth a několik dalších hudebníků. Výsledkem je ovšem pouze devítka skladeb, která jen tak tak přelézá půlhodinovou stopáž. Většinu z nich uslyšíte na YouTube dua a doufejme taky na plánovaném pražském koncertu.


Punch Brothers - Hell On Church Street
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: bluegrass / alternativní country / folk

Punch Brothers - Hell On Church Street
Američtí Punch Brothers si za své poslední dílo "All Shore" z roku 2018, které nám představili také živě, po pěti nominacích konečně vysloužili svou první Grammy, a to v kategorii nejlepší folkové album. Mají tedy na co navazovat, ačkoli v případě šesté řadovky zvolili poněkud jiný koncept. Zatímco v případě předchůdců se prezentovali především vlastní tvorbou, tentokrát sáhli po převzatých skladbách. Vše začalo v listopadu 2020, kdy se rozhodli vzdát hold Tonymu Riceovi, jehož hudba je velmi ovlivnila. Rice se výsledku bohužel nedožil, protože o měsíc později zemřel, a možná i proto jeho skladba "Church Street Blues" čerstvou kolekci také otevírá. K ní se přidalo deset dalších, jejichž autory jsou například Bob Dylan, Gordon Lightfoot, Bill Monroe, Hamilton Camp, Norman Blake nebo Jimmy Rodgers. První singly sdílí formace na svém YouTube a k dispozici bude i verze na vinylu.


Elvis Costello & The Imposters - The Boy Named If
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Elvis Costello & The Imposters - The Boy Named If
"The Boy Named If" je již neuvěřitelným dvaatřicátým zářezem v diskografii Declana Patricka MacManuse, britského hudebníka známého spíše jako Elvis Costello. Album, které krom samotného interpreta produkoval Sebastian Krys, je sbírkou třinácti momentek, které nás vezmou z posledních dnů zmateného chlapectví do ubíjejícího okamžiku, kdy je vám řečeno, abyste se přestali chovat jako dítě - což pro většinu mužů (a možná i pár děvčat) může být kdykoli v příštích padesáti letech. Tomuto tématu odpovídá i název kolekce: IF je přezdívka pro vašeho imaginárního přítele, vaše tajné já, toho, který ví všechno, co před ostatními popíráte. Toho, kterého obviňujete za rozbité nádobí a srdce, která lámete, včetně toho vlastního. Jako úvodní singl byla zvolena rokenrolová skladba "Magnificent Hurt." Tu si společně s dalšími můžete vychutnat na YouTube profilu interpreta.


Dymytry - Revolt
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: psy-core

Dymytry - Revolt
Na pultech se od pátku skví i nový a ambiciózní počin tuzemských Dymytry. Nahrávka s pořadovým číslem šest nese titul "Revolt", a stala se dokonce i mezinárodně vydávaným titulem pod křídly labelu AFM Records. Fanoušci se navíc mohou těšit na druhého zpěváka, kterým se stal Alen "A.L." Ljubic. "Myslím, že jsme do desky dali opravdu vše. Je navíc v angličtině. Chceme všem dokázat, že v Česku umíme dělat kvalitní a hodnotnou hudbu, která aspiruje na vysokou oblíbenost i u zahraničního publika," prozradil baskytarista Artur "R2R" Mikhaylov. Ukázku v podobě titulního singlu najdete na YouTube.


FKA Twigs - Caprisongs
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní r'n'b / avant-pop

FKA Twigs - Caprisongs
Fanoušci anglické zpěvačky a hudebnice Tahliah Debrett Barnett se mohou těšit na její první mixtape. I když se v případě "Caprisongs" nejedná o klasické album, FKA Twigs na svých příznivcích rozhodně nešetří. Připravila pro ně hned sedmnáct songů, které natáčela s celou armádou producentů, v níž najdete jména jako El Guincho, Koreless, Sounwave, Jeff Kleinman, Teo Halm, Cirkut, Arca, JJ Scheff, Marius de Vries, Fakeguido, Jonathan Coffer, Sega Bodega, Mike Dean nebo FRED. Svoje vokály pak přidali Pa Salieu, The Weeknd, Shygirl, Dystopia, Rema, Daniel Caesar, Jorja Smith a Unknown T. Výsledek je ke slyšení na YouTube.


The Wombats - Fix Yourself, Not The World
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock

The Wombats - Fix Yourself, Not The World
"Fix Yourself, Not the World" je pátá studiovka britsko-norské indierockové formace The Wombats. Ta na něm začala pracovat již v roce 2019, okolnosti následných zpoždění jsou pak víceméně již známé. Zbytek tedy natáčeli na dálku, přičemž každý člen kapely byl na jiném místě: kytarista a zpěvák Matthew Murphy v Los Angeles, baskytarista Tord Øverland Knudsen v Oslu a bubeník Dan Haggis v Londýně. Výsledkem je tucet skladeb, na nichž muzikanti dle svých slov prozkoumávají nové žánry, a svůj styl tak posouvají. Vydání kompletu předcházela postupná prezentace ve formě singlů "Method to the Madness", "If You Ever Leave, I'm Coming with You" , "Ready for the High" a "All I Love Is Going to Die". Ty plus další novinkové písně můžete nasát na YouTube.


Bonobo - Fragments
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: electronic / downtempo / nu jazz

Bonobo - Fragments
Tiskové materiály popisují sedmou řadovku Simona Greena, známého světu pod pseudonymem Bonobo, jako to nejemocionálnější a nejintenzivnější, co tento britský rodák žijící v Los Angeles dosud stvořil (v textu se objevuje dokonce slovo "masterpiece"). Albu dal název původ jeho vzniku - Bonobo si původně skládal různé útržky experimentů a fragmenty nápadů, až z nich nakonec vznikla celá deska. Hostují na ní Jamila Woods, Joji, Kadhja Bonet, Jordan Rakei, O’Flynn a Miguel Atwood-Ferguson. Ukázky všech dvanácti tracků nabízí web vydavatelství Ninja Tune.


Tip týdne

Fickle Friends - Are We Gonna Be Alright?
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: indie pop / pop rock / synth pop

Fickle Friends - Are We Gonna Be Alright?
Anglická indiepopová formace Fickle Friends se po debutu "You Are Someone Else" poněkud odmlčela a vydávala pouze singly. Výrazněji se připomněla loni dvojicí ípíček "Weird Years" a nyní se vracejí už naplno s deskou "Are We Gonna Be Alright?". V produkci člena kvartetu Jacka Wilsona připravili muzikanti celkem tucet písniček, a jak si ověříte na jejich YouTube, tentokrát hodně přitvrdili a do svého indie popu včlenili notnou dávku rocku a špetku pop punku.


Skillet - Dominion
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: christian metal / moderní metal

Skillet - Dominion
Skillet patří bezesporu k těm nejvýraznějším zástupcům křesťanského metalu. Jejich jedenáctá řadovka "Dominion" obsahuje celkem dvanáct kousků. Z rádií už můžete znát singl "Surviving The Game", jenž mnohé posluchače překvapil těžkotonážním elektronickým základem. Nahrávku produkoval Kevin Churko, známý ze spolupráce s Ozzym Osbournem, Papa Roach nebo Disturbed. Klip ke zmíněnému singlu je ke zhlédnutí na YouTube skupiny.


Cat Power - Covers
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock

Cat Power - Covers
Americká indierocková písničkářka Cat Power s oblibou natáčí písně jiných interpretů a nyní do této mozaiky zařazuje další počin s prozaickým názvem "Covers". Vybrala pro něj dvanáctku skladeb, které nejsou až tolik známé, což ovšem neplatí o jejich autorech. Do výběru se jí totiž dostaly kousky, jejichž autory či interprety jsou Frank Ocean, Dead Man’s Bones, Lana Del Rey, The Pogues, Bob Seger, Iggy Pop, Jackson Browne, Kitty Wells, Nick Cave, The Replacements, Billie Holiday, a přidala k nim i jednu originální, kterou jí napsal producent Chan Marshall. Většinu z nich uslyšíte na jejím YouTube.


Cordae - From A Birds Eye View
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: progresivní rap / neo soul

Cordae - From A Birds Eye View
Svou druhou studiovku vydává americký rapper Cordae a na svůj debut "The Lost Boy" z roku 2019, za nějž si vysloužil dvě nominace na Grammy, navazuje deskou "From A Birds Eye View". Čtrnáct tracků produkoval především Kid Culture, který k sobě přizval i další producenty jako Raphael Saadiq, Jake One, Dem Jointz, Hit-Boy, Boi-1da, Vinylz či Cardiak. V roli hostů se pak představili Gunna, Lil Wayne, H.E.R., Lil Durk, Freddie Gibbs, Stevie Wonder, Eminem a Roddy Ricch. Že se nejedná o klasickou rapovou nahrávku, si můžete ověřit na YouTube tohoto rodáka z Raleigh v Severní Karolíně.


Magnum - Monster Roars
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: hard rock / progresivní rock

Magnum - Monster Roars
Jako výraz díků za posluchačskou věrnost po dobu téměř padesáti let existence kapely Magnum můžete brát letošní album "Monster Roars". Ač jeho obal a název odkazují na metalové, ostře nabroušené hrátky, dvanáct skladeb je oděných spíše do hardrockových šatů se silnými melodiemi prošitými vibracemi progresivního rocku včetně téměř sedmiminutového eposu "Your Blood Is Violence". Jako vždy se nahrávka opírá o osvědčenou spolupráci hlasu Boba Catleyho a šestistrunného kouzlení Tonyho Clarkina. Jak se jim to daří, můžete posoudit na YouTube profilu skupiny.


Blood Red Shoes - Ghosts On Tape
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock

Blood Red Shoes - Ghosts On Tape
Po letech strávených na opačných stranách Atlantiku se věci daly do pohybu a opět spojily Lauru Mary Carter a Stevena Ansella z Blood Red Shoes. Ti nyní předkládají své šesté album s názvem "Ghosts On Tape". Třináctka nových skladeb kolem sebe vytváří temnou auru neradostného světa globální pandemie. Tomu je přizpůsobeno i minimalistické používání nástrojů. Duo si vystačí jen s kytarovými stěnami, temnými, chladnými syntetizárory a bicími. Vše podporuje místy až konejšivý vokál protagonistky. Otvírák alba si můžete poslechnout na YouTube.


Underoath - Voyeurist
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: metalcore

Underoath - Voyeurist
Metalcoreoví titáni Underoath vydávají své deváté studiové album. Desce "Voyeurist" předchází už dvojice singlů, přičemž ten novější "Hallelujah" dle dosavadních ohlasů aspiruje na skutečnou hymnu. V songu "Cycle" si navíc zahostoval i Ghostemane. Ukázky všech deseti písní najdete na stránkách Altpress.com.


V krátkosti

  • Broken Social Scene - Old Dead Young: B-Sides & Rarities
    Kanadský indierockový kolektiv zahrnující šest až devatenáct členů se připomíná kolekcí, která fanouškům vedle uvedených B-stran přináší i dříve těžko dostupné songy, které zaplňovaly mezery mezi jednotlivými řadovkami. Pro poslech navštivte YouTube kanál skupiny.
  • Sea Girls - Homesick
    Po obrovském úspěchu debutu z roku 2020 vydává jedna z nejosobitějších britských kapel očekávanou novinku "Homesick". Nahrávka se stala osobní pro forntmana Henryho Camamile, jenž se prostřednictvím ní vrací so domova svého dětství, aby zde rekapituloval své vzpomínky. V jedenácti písních se zpovídá jak z toho dobrého, tak z toho špatného. Klip k pilotnímu singlu "Hometown" můžete zhlédnout na YouTube.
  • Eidola - The Architect
    "The Architect" je čtvrtá řadovka amerických rockerů Eidola. Navazuje tedy na "To Speak, To Listen" z roku 2017 a je jejich první, na které již nefiguruje kytarista Brandon Bascom, který odešel v prosinci 2017 a byl nahrazen Royalem Codaem. Singl "Counterfeit Shrines" si můžete poslechnout na jejich YouTube kanálu.
  • Různí - Döminance And Submissiön: A Tribute To Blue Öyster Cult
    Formace Blue Öyster Cult, založená v roce 1967, je považována za průkopníky okultního rock 'n' rollu. Poctu hymnickým skladbám tohoto bandu inicioval zesnulý Steve Hanford alias Thee Slayer Hippy spolu s Ianem Wattsem z Ape Machine. Nahrávka obsahuje to nejlepší a nejikoničtější, co kapela vytvořila. Výtěžek z prodeje bude věnován ovdovělé Hanfordově partnerce Kitty Diggins. Více na YouTube .
  • Casting Crowns - Healer
    Američtí hvězdy současného křesťanského rocku sice na svoji druhou Grammy stále čekají, nicméně Dove Awards sbírají poměrně pravidelně. Uvidíme, jak se bude dařit jejich novému minialbu, pro nějž připravili celkem sedm skladeb. Uslyšíte je na jejich YouTube.
  • Orlando Weeks - Hop Up
    Někdejší člen The Maccabees vydává své třetí album s jedenácti písničkami, na kterých se s ním podílel Nathan Jenkins aka Bullion (Dita Von Teese, David Byrne, Florence & The Machine, Laura Groves). Alternativně rockovou nahrávku s vlivy elektroniky uslyšíte na bandcampu.
  • Earl Sweatshirt - Sick!
    Jeden z hlavních představitelů alternativního hip hopu představuje své čtvrté album, jehož produkci má na svědomí převážně Black Noi$e a The Alchemist. Jak zjistíte na jeho YouTube, dvěma hosty jsou Armand Hammer a Zelooperz.
  • Eliza Gilkyson - Songs From The River Wind
    Country folková písničkářka se sice narodila přesně v polovině minulého století, ale ceny začala sbírat až v tom aktuálním. Zda bude v tomto trendu pokračovat i v případě třinácti nových písniček, můžete zkoumat na jejím YouTube.
  • Tall Heights - Juniors
    Electrofolkové duo z amerického Bostonu vydává svoji čtvrtou desku a jejich příznivci se mohou těšit na celkem dvanáct písniček, které dvojice sdílí na svém YouTube profilu.
  • Jamestown Revival - Young Man
    Americká formace, jejímiž hlavními představiteli jsou Zach Chance a Jonathan Clay, se vrací po necelých dvou letech a svým příznivcům servírují deset nových písniček, v nichž opět kombinují folk, rock a americanu. Ochutnat můžete na YouTube.
  • Shadow Of Intent - Elegy
    Milovníky melodického death metalu potěší tento týden novinka od Shadow Of Intent. Deska s titulem "Elegy" je dle hlasů velkým posunem v historii kapely a neměla by žádnému žánrovému přívrženci utéct! Přesvědčte se na YouTube.


    Dále stojí za pozornost

    Enhypen - Dimension : Answer: reedice debutu k-popového boybanduYouTube
    Big Scenic Nowhere - The Long Morrow: kalifornská desertrocková formacebandcamp
    Enterprise Earth - The Chosen:čtvrtá dávka washingtonského deathcorubandcamp
    Token - Pink Is Better:debut amerického rapperaYouTube
    Anna Von Hausswolff - Live At Montreux Jazz Festival: vystoupení švédské darkwaveové varhanistky na slavném festivaluYouTube


    Dále vychází:

    Baynk - Adolescence
    Before Breakfast - I Could Be Asleep If It Weren’t For You
    Buffalo Revisited - Volcanic Rock Live
    Corentin Olliver - Some More Places
    Crawl Below - Its Ministers On Earth
    Curtis Mayfield - Super Fly (50th Anniversary Deluxe Edition)
    Dance With The Dead - Driven To Madness
    Descent - Order Of Chaos
    Drew Holcomb And Ellie Holcomb - Coming Home: A Collection Of Songs
    Edguy - The Savage Poetry (Anniversary Edition)
    Eve Adams - Metal Bird
    Fazer - Plex
    Fit For An Autopsy - Oh What The Future Holds
    Foxtails - Fawn
    Garcia Peoples - Dodging Dues
    Grace Cummings - Storm Queen
    Chastity - Suffer Summer
    King Bastard - It Came From The Void
    Linying - There Could Be Wreckage Here
    Magic City Hippies - Water Your Garden
    Maule - Maule
    Mizmor - Wit’s End
    Mol$ - Misoland
    Nico Padden - Pirate Queen
    Oshiego - Jajalut
    Out Of This World - Out Of This World
    Papir - 7
    Party Cannon - Volumes Of Volmit
    Rage Of Light - Redemption
    Reiko & Tori Kudo - Tangerine
    Roky Erickson & The Explosives - Halloween: Live 1979-1981
    Různí - Everloving Vs. Evil
    Různí - Greatest Ever - Feelgood Songs
    Různí - Sacred Soul: The D-Vine Spirituals Records Story Volume 1 And 2
    Shiva Burlesque (Jeffrey Clark And Grant-Lee Phillips) - Mercury Blues (+ Skulduggery)
    Slowbleed - A Blazing Sun, The Fiery Dawn
    Space Coke - Lunacy
    Steve Roach - Zones, Drones & Atmospheres
    Sun June - Somewhere +3
    The Kernal - Listen To The Blood
    The Ophelias - Bare Bodkin
    Tigguo Cobauc - Trial By Combat
    Toundra - Hex
    Turkey Vulture - Twist The Knife
    Weaponry - Everwinding Slaughter
    Wiegedood - There's Always Blood At The End Of The Road
    Wolfbastard - Hammer The Bastards
    Worm Shepherd - Ritual Hymns
    XCIII - Void

    Vychází na vinylu:
    Donald Byrd - Motor City Scene
    Before Breakfast - I Could Be Asleep If It Weren’t For You
    Big Scenic Nowhere - The Long Morrow
    Bonobo - Fragments
    Buffalo Revisited - Volcanic Rock Live
    Cat Power - Covers
    Daniel Blumberg (Formerly Of Yuck) - The World To Come (soundtrack)
    Dymytry - Revolt
    Echo & Bunnymen - Crocodiles
    Echo & Bunnymen - Heaven Up Here
    Echo & Bunnymen - Ocean Rain
    Echo & Bunnymen - Porcupine
    Eidola - The Architect
    Elvis Costello & The Imposters - The Boy Named If
    Enterprise Earth - The Chosen
    Eve Adams - Metal Bird
    Fake Names (Feat. Members Of Refused, Bad Religion, And Girls Against Boys) - Fake Names (Vinyl Release) (EP)
    Fazer - Plex
    Fickle Friends - Are We Gonna Be Alright?
    Fight - War Of Words
    Fit For An Autopsy - Oh What The Future Holds
    Garcia Peoples - Dodging Dues
    Grace Cummings - Storm Queen
    Jackson 5 - Abc
    Johnny Cash - Bear's Sonic Journals - Johnny Cash At The Carousel Ballroom - April 24 1968
    Magnum - Monster Roars
    Maule - Maule
    Melissa Etheridge - One Way Out
    Miles Davis & Michel Legrand - Dingo (soundtrack)
    Orlando Weeks - Hop Up
    Out Of This World - Out Of This World
    Punch Brothers - Hell On Church Street
    Reiko & Tori Kudo - Tangerine
    Různí - Lost In Translation (soundtrack)
    Sea Girls - Homesick
    Tall Heights - Juniors
    The Kernal - Listen To The Blood
    The Lumineers - Brightside
    Toundra - Hex
    Twenty One Pilots - Vessel
    Underoath - Voyeurist
    Wiegedood - There's Always Blood At The End Of The Road

    EP:
    Anna Sun - Anna Sun
    Denaisha - Aquarius Season
    Dvr - Dirty Tapes
    Honey Davenport - Love Is God
    Ilium - Quantum Evolution Event
    Impending Doom - Hellbent
    Pantōne Vu - The Blue Series
    Portair - The Ice That Breaks
    Valure - Euphoria

    Reedice:
    Jeff Tweedy - Chelsea Walls (soundtrack)

  • NÁZORY

    DOPORUČENÉ ČLÁNKY
    Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
    Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
    Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
    Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
    Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
    Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
    Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
    Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
    Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
    Jason Derulo - Nu King 3/10
    Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
    Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
    Mirai ft. Majk Spirit - čas rány zahojí 3/10
    Video: Mirai a Majk Spirit v novince "čas rány zahojí" nemají daleko k hudebnímu odpadu Pět singlů během čtyř měsíců. Takhle se Mirai chystají na vydání nového alba. Zatímco počet zveřejněných písní a doprovodných videoklipů je působivý, hudebně novinky drhnou. A ta úplně nejčerstvější nazvaná "čas rány... čtěte zde
    Vydáno: 17.03.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
    SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
    - Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
    - Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
    - Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
    - Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
    - Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
    - Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
    - Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)
    - "Čisté zlo," kritizuje frontman Skillet potratovou hymnu Demi Lovato (25.01.2024 12:14)
    - Nové desky 3/2024 - od Green Day přes B-Side Band po Sleater-Kinney (24.01.2024 21:30)
    - Nové desky 1-2/2024 - od The Vaccines přes Magnum po Kali Uchis (17.01.2024 08:30)

    ALBUM TÝDNE 12/2024

    Ariana Grande
    Eternal Sunshine

    Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

    8/10

    NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

    FILMSERVER.CZ PÍŠE

    FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

    SPARK PÍŠE

    CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

    Út 19.03.
    Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
    Pá 22.03.
    Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
    Ne 24.03.
    Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
    Ne 24.03.
    Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
    Ne 24.03.
    Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
    Po 25.03.
    Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
    Čt 28.03.
    Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
    Pá 29.03.
    Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
    Út 09.04.
    The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
    Út 16.04.
    Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

    » zobrazit všechny akce «

    OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

    Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott Queen AC/DC Adele Sophie Ellis-Bextor Taylor Swift Kabát Lucie Vondráčková Madonna U2 Dua Lipa Kryštof Billie Eilish Rush Mirai Bono
    filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
    musicserver.cz - hudba od začátku do konce
    ©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
    Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
    Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
    Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
    smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
    Zavřít reklamu