shop.musicserver.cz

Vyhrajte 5 x CD DJe BOBA Visions + singly, tričko a batoh / 5 x CD ALGIDANCE / Trička, vstupenky a další ceny s NESCAFÉ COSMIC TRIP / 6 x vstup na COLOURS OF OSTRAVA / 4 x vstup na ELEISON / 4 x vstup na ROCK CAFÉ CONTEST / CD METALLICY a MARILYN MANSON

Vydáno: 30.06.2003 20:00 v sekci Publicistika - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Vítám všechny soutěžechtivé, kteří i přes léto chtějí svůj stojan obohatit o nové cédéčko, nebo si zadarmo zajít na nějaký ten koncert. O prázdninách budou mít soutěže poněkud prodloužené termíny konání, vše najdete na konci tohoto článku, ale soutěžit se bude samozřejmě pořád. Pro odběr informací o soutěžích emailem se zaregistrujte zde.

DJ Bobo - Visions
© facebook interpreta
První soutěž pro tyto dva týdny pořádáme ve spolupráci s vydavatelstvím BMG, které v současnosti slaví úspěchy s aktuálním albem DJe Boba "Visions". Jeho letní hitovka "Chihuahua" se totiž stala znělkou nové reklamní kampaně Coca Coly, takže deska vyšla v nové edici doplněná o remix této skladby a duet "Angel / S láskou" s českou zpěvačkou Kristýnou. Kromě pěti cédéček u nás můžete vyhrát i pět singlů "Chihuahua", jeden batoh a jedno tričko, tedy cen je skutečně hodně. Pokud také tančíte v letním rytmu "Chihuahuay", pusťte se do kvízu.

Do kvízu o 5 x CD DJe Boba "Visions" a další ceny vstoupíte tady.

Různí - Algidance Chillout Vol. 1
© facebook interpreta
Letošní léto vyráží na několik hudebních akcí po celé republice i Algidance Chillout Tent, který se objeví například na festivalu Rock For People, Colours Of Ostrava či Creamfields. Jako soundtrack k tomuto turné Jan P. Muchow sestavil i speciální chilloutové cédéčko s názvem "Algidance Chillout Vol. 1", na němž se objevily skladby třeba od Khoiby, Ohm Square, Ecstasy Of St. Theresa či This Is Kevin a dalších. O celé akci se více dozvíte tady, u nás můžete vyhrát 5 x CD.

Do kvízu o 5 x CD Algidance vstoupíte tady.

Nescafé Cosmic Trip
© facebook interpreta
Už posedmé se letos uskuteční festival Nescafé Cosmic Trip. Konat se bude 18. a 19. července v teplickém Autokempu Pudlák a na čtyřech pódiích se během víkendu vystřídá více než šedesát DJů a živých projektů. Kromě jiných na festivalu vystoupí Francisco Ferreira aka The Advent, Takaaki Itoha, James Ruskin či 65D Mavericks. O celém festivalu se více dozvíte tady, u nás můžete vyhrát dvě jednodenní vstupenky, 5 x časopis BE Bassline Elektronic, jednu peněženku Nescafé, jedno tričko Semtex, jedno tričko Durex, dva kondomy Durex a tři velké samolepky Nescafé Cosmic Trip.

Do kvízu o ceny spojené s Nescafé Cosmic Trip vstoupíte tady.

Colours Of Ostrava
© facebook interpreta
Dalším festivalem, který ovšem proběhne teprve podruhé, je Colours Of Ostrava. Ten se bude konat přímo v centru města na ulici Stodolní a na výstavišti Černá louka 11. a 12. července a vystoupí na něm kromě plejády kapel z domácí špičky (Kryštof, Support Lesbiens, J.A.R. a další) třeba i britští Kosheen nebo Goran Bregovič a jeho Wedding And Funeral Band. O festivalu se více dozvíte na jeho webu, u nás můžete vyhrát 3 x 2 vstupenky. Pozor - soutěž končí již 6.7.!

Do kvízu o 3 x 2 vstupenky na Colours Of Ostrava vstoupíte tady.

Pražský klub Rock Café i na červenec připravil zajímavý program, na který se můžete podívat na jejich webu. Kromě jiného tam 16. července na společném koncertě vystoupí kapely Eleison a Gaiah Messiah, 25. července se pak uskuteční další kolo vyhledávací soutěže Rock Café Contest, kde se utkají kapely Vacaloca, Povětroň a Vidličky. Na obě tyto akce u nás můžete vyhrát po čtyřech volných vstupech.

Do kvízu o 4 x vstup na Eleison a Gaiah Messiah vstoupíte tady.

Do kvízu o 4 x vstup na Rock Café Contest vstoupíte tady.

Soutěže na promowebech

Marilyn Manson - The Golden Age Of Grotesque
Na MusicServeru v současnosti běží promoweb stránka k nové desce Marilyn Manson "The Golden Age Of Grotesque". Čekají vás na něm nějaká média, můžete si stáhnout tapety, přečíst něco o kapele i desce, ale hlavně i vyhrát, a to celkem dvanáctkrát nové CD. Pokud jste Mansona viděli naživo na festivalu Go Planet Roxy v Táboře, určitě by nezaškodilo si ho poslechnout i ve studiové podobě. Promoweb, na němž se soutěží, najdete zde.

Metallica - St. Anger
Další v současnosti běžící promoweb na MusicServeru propaguje snad nejočekávanější rockové album letošního roku - "St. Anger" od kapely Metallica. To vyšlo 9. června, na promowebu si můžete něco přečíst o desce, podívat se na hromady multimédií, poslechnout pár ukázek z desky, stáhnout tapety a také vyhrát - samozřejmě cédéčko s novým albem. Promoweb, na němž se soutěží, najdete zde.

Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem pět otázek (DJ Bobo deset), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Poté, co absolvujete celý kvíz, vás vyzveme k zadání jména, emailu... a poté můžete jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně odpoví na nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, budeme mezi nimi výherce losovat.

Výherci soutěží z minulého týdne: CD Annie Lennox vyhráli Martin Kocourek z Prahy, Kateřina Karlínová z Pelhřimova, Miroslav Pospíšil ze Stříbra, Kamil Kudlák z Prahy a Michal Šejda z Ševětína. CD "CZ Superhity" vyhráli Jan Horňák z Dolní Kounice, Lenka Uhlířová z Plzně, Šárka Lehnerová z Petřvaldu, Zdeňka Rogová z Děčína a Marek Janáček z Prahy. Všem výhercům gratulujeme, ceny jim přijdou poštou. Výherci volných vstupů na David Murphy Band a Mystic Sk8 Cup na budou vyrozuměni emailem.

Potvrzené soutěže pro následující týdny:

3 x CD a 2 x MC Morcheeby "Parts Of The Process" / 5 x CD Boldyho "Vsadil jsem všechno" / 3 x CD Sarah Brightman "Harem" / 3 x vstup na Burning Spear (14.7. - 3.8.)
5 x CD ATB "Addicted To Music" / 3 x CD britske verze "Slowthinking" od Ecstasy Of St. Theresa + 3 x maxisingl "Happy R" / 2 x vstup na festival Hradhouse / 3 x vstup na Zion Train / 3 x vstup na Black Uhuru (4. - 17.8.)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Malina Brothers - Když někdo vidí banjo, je to automaticky bluegrass
Rozhovory: Malina Brothers - Když někdo vidí banjo, je to automaticky bluegrass Sourozenci Luboš, Pavel a Josef Malinovi a k nim Pavel Peroutka. Tato sestava tvoří bluegrassovou formaci Malina Brothers, která nedávno vydala album "V peřejích". V její diskografii jde o první nahrávku, která stojí na autorském... čtěte zde
Vydáno: 07.05.2024 08:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
The Black Keys - Ohio Players 8/10
Recenze: The Black Keys zvou na "Ohio Players" k tanci na radostně zkouřeném retro parketu. A nesmírně jim to svědčí Celý život v garáži neprožijete. The Black Keys k úspěchu vynesla garážová vlna na přelomu milénia, postupně se ale od svého zašpiněného a divokého blues začali odchylovat. Tento žánrový fundament a lásku k minulosti můžeme... čtěte zde
Vydáno: 06.05.2024 00:00 v sekci Recenze
Ilona Csáková - Afrodiziaka 8/10
Video: Ilona Csáková má stále co nabídnout. V novince "Afrodiziaka" triumfuje uhrančivou interpretací Ilona Csáková o sobě v posledních letech v souvislosti se svými hudebními aktivitami nedávala tolik vědět. Letošek by se ale klidně mohl stát rokem jejího velkého návratu. Na podzim se chystá vyrazit na "Tornero Tour", na které nyní... čtěte zde
Vydáno: 05.05.2024 17:04 v sekci Audio / Video | Video
The Black Crowes - Happiness Bastards 7/10
Recenze: Staré vrány nově krákat nenaučíš. The Black Crowes nabízejí na "Happiness Bastards" spolehlivou solidnost Bratři Chris a Rich Robinsonové, tedy hnací motor The Black Crowes, se už dokázali rozhádat a usmířit několikrát. Aktuální řadovka "Happiness Bastards" znamená vyvrcholení jejich již třetí etapy působení. Svého času velice... čtěte zde
Vydáno: 05.05.2024 08:00 v sekci Recenze
Elán - Znova sa ma dotkni 9/10
Audio: Elán vítá lásky čas zbrusu novým hitem "Znova sa ma dotkni" Po ukončení turné k padesáti letům existence skupiny Elán se zdálo, že nyní už opravdu nadešel ten správný čas pro konec kapely. Alespoň Jožo Ráž dával najevo, že se formace vrátí jen ve výjimečných případech typu narozenin... čtěte zde
Vydáno: 04.05.2024 08:00 v sekci Audio / Video | Audio
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Recenze: Bobo hledá SuperStar (11.12.2013 09:30)
- Publicistika: Top 15: Největší letní (s)hity (26.08.2011 07:00)
- Na okraj: Týden v popu (9.) (16.04.2007 05:00)
- DJ Bobo bude bojovat za Švýcarsko v soutěži Song Contest (20.12.2006 14:36)
- Recenze: Král Koloběžka druhý a jeho taneček (03.08.2006 13:00)
- Recenze: Další mix trance a popu (26.08.2003 05:00)
- DJ Bobo to táhne s Coca Colou (19.06.2003 10:52)
- Kristýna natočila duet s DJem Bobem (10.04.2003 17:03)
- Recenze: Taneční vize DJe Boba (27.03.2003 05:00)
- Video: Podívejte se na nový videoklip Kristýny (28.11.2002 05:00)

ALBUM TÝDNE 19/2024

The Black Keys
Ohio Players

Celý život v garáži neprožijete. The Black Keys k úspěchu vynesla garážová vlna na přelomu milénia, postupně se ale od svého zašpiněného a divokého blues začali odchylovat. Tento žánrový fundament a lásku k minulosti můžeme cítit i z aktuálního alba "Ohio Players", zásadní inspirace ale tečou z jiných zdrojů.

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)
Čt 16.05.
Akon (US) (Forum Karlín, Praha)
So 18.05.
King Gizzard & The Lizard Wizard (AU) (Forum Karlín, Praha)
Út 21.05.
Reverend Peyton’s Big Damn Band (US) (Lucerna Music Bar, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

The Prodigy Justin Bieber Vladimír Mišík Prince Kabát Queen Adele Taylor Swift Sia Bono Rush Beyoncé Dua Lipa Mirai Liam Gallagher Lady Gaga AC/DC Linkin Park Imagine Dragons 2H+
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu