Vyhrajte 5 x CD DJe BOBA Visions + singly, tričko a batoh / 5 x CD ALGIDANCE / Trička, vstupenky a další ceny s NESCAFÉ COSMIC TRIP / 6 x vstup na COLOURS OF OSTRAVA / 4 x vstup na ELEISON / 4 x vstup na ROCK CAFÉ CONTEST / CD METALLICY a MARILYN MANSON

30.06.2003 20:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Vítám všechny soutěžechtivé, kteří i přes léto chtějí svůj stojan obohatit o nové cédéčko, nebo si zadarmo zajít na nějaký ten koncert. O prázdninách budou mít soutěže poněkud prodloužené termíny konání, vše najdete na konci tohoto článku, ale soutěžit se bude samozřejmě pořád. Pro odběr informací o soutěžích emailem se zaregistrujte zde.

DJ Bobo - Visions
© facebook interpreta
První soutěž pro tyto dva týdny pořádáme ve spolupráci s vydavatelstvím BMG, které v současnosti slaví úspěchy s aktuálním albem DJe Boba "Visions". Jeho letní hitovka "Chihuahua" se totiž stala znělkou nové reklamní kampaně Coca Coly, takže deska vyšla v nové edici doplněná o remix této skladby a duet "Angel / S láskou" s českou zpěvačkou Kristýnou. Kromě pěti cédéček u nás můžete vyhrát i pět singlů "Chihuahua", jeden batoh a jedno tričko, tedy cen je skutečně hodně. Pokud také tančíte v letním rytmu "Chihuahuay", pusťte se do kvízu.

Do kvízu o 5 x CD DJe Boba "Visions" a další ceny vstoupíte tady.

Různí - Algidance Chillout Vol. 1
© facebook interpreta
Letošní léto vyráží na několik hudebních akcí po celé republice i Algidance Chillout Tent, který se objeví například na festivalu Rock For People, Colours Of Ostrava či Creamfields. Jako soundtrack k tomuto turné Jan P. Muchow sestavil i speciální chilloutové cédéčko s názvem "Algidance Chillout Vol. 1", na němž se objevily skladby třeba od Khoiby, Ohm Square, Ecstasy Of St. Theresa či This Is Kevin a dalších. O celé akci se více dozvíte tady, u nás můžete vyhrát 5 x CD.

Do kvízu o 5 x CD Algidance vstoupíte tady.

Nescafé Cosmic Trip
© facebook interpreta
Už posedmé se letos uskuteční festival Nescafé Cosmic Trip. Konat se bude 18. a 19. července v teplickém Autokempu Pudlák a na čtyřech pódiích se během víkendu vystřídá více než šedesát DJů a živých projektů. Kromě jiných na festivalu vystoupí Francisco Ferreira aka The Advent, Takaaki Itoha, James Ruskin či 65D Mavericks. O celém festivalu se více dozvíte tady, u nás můžete vyhrát dvě jednodenní vstupenky, 5 x časopis BE Bassline Elektronic, jednu peněženku Nescafé, jedno tričko Semtex, jedno tričko Durex, dva kondomy Durex a tři velké samolepky Nescafé Cosmic Trip.

Do kvízu o ceny spojené s Nescafé Cosmic Trip vstoupíte tady.

Colours Of Ostrava
© facebook interpreta
Dalším festivalem, který ovšem proběhne teprve podruhé, je Colours Of Ostrava. Ten se bude konat přímo v centru města na ulici Stodolní a na výstavišti Černá louka 11. a 12. července a vystoupí na něm kromě plejády kapel z domácí špičky (Kryštof, Support Lesbiens, J.A.R. a další) třeba i britští Kosheen nebo Goran Bregovič a jeho Wedding And Funeral Band. O festivalu se více dozvíte na jeho webu, u nás můžete vyhrát 3 x 2 vstupenky. Pozor - soutěž končí již 6.7.!

Do kvízu o 3 x 2 vstupenky na Colours Of Ostrava vstoupíte tady.

Pražský klub Rock Café i na červenec připravil zajímavý program, na který se můžete podívat na jejich webu. Kromě jiného tam 16. července na společném koncertě vystoupí kapely Eleison a Gaiah Messiah, 25. července se pak uskuteční další kolo vyhledávací soutěže Rock Café Contest, kde se utkají kapely Vacaloca, Povětroň a Vidličky. Na obě tyto akce u nás můžete vyhrát po čtyřech volných vstupech.

Do kvízu o 4 x vstup na Eleison a Gaiah Messiah vstoupíte tady.

Do kvízu o 4 x vstup na Rock Café Contest vstoupíte tady.

Soutěže na promowebech

Marilyn Manson - The Golden Age Of Grotesque
Na MusicServeru v současnosti běží promoweb stránka k nové desce Marilyn Manson "The Golden Age Of Grotesque". Čekají vás na něm nějaká média, můžete si stáhnout tapety, přečíst něco o kapele i desce, ale hlavně i vyhrát, a to celkem dvanáctkrát nové CD. Pokud jste Mansona viděli naživo na festivalu Go Planet Roxy v Táboře, určitě by nezaškodilo si ho poslechnout i ve studiové podobě. Promoweb, na němž se soutěží, najdete zde.

Metallica - St. Anger
Další v současnosti běžící promoweb na MusicServeru propaguje snad nejočekávanější rockové album letošního roku - "St. Anger" od kapely Metallica. To vyšlo 9. června, na promowebu si můžete něco přečíst o desce, podívat se na hromady multimédií, poslechnout pár ukázek z desky, stáhnout tapety a také vyhrát - samozřejmě cédéčko s novým albem. Promoweb, na němž se soutěží, najdete zde.

Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem pět otázek (DJ Bobo deset), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Poté, co absolvujete celý kvíz, vás vyzveme k zadání jména, emailu... a poté můžete jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně odpoví na nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, budeme mezi nimi výherce losovat.

Výherci soutěží z minulého týdne: CD Annie Lennox vyhráli Martin Kocourek z Prahy, Kateřina Karlínová z Pelhřimova, Miroslav Pospíšil ze Stříbra, Kamil Kudlák z Prahy a Michal Šejda z Ševětína. CD "CZ Superhity" vyhráli Jan Horňák z Dolní Kounice, Lenka Uhlířová z Plzně, Šárka Lehnerová z Petřvaldu, Zdeňka Rogová z Děčína a Marek Janáček z Prahy. Všem výhercům gratulujeme, ceny jim přijdou poštou. Výherci volných vstupů na David Murphy Band a Mystic Sk8 Cup na budou vyrozuměni emailem.

Potvrzené soutěže pro následující týdny:

3 x CD a 2 x MC Morcheeby "Parts Of The Process" / 5 x CD Boldyho "Vsadil jsem všechno" / 3 x CD Sarah Brightman "Harem" / 3 x vstup na Burning Spear (14.7. - 3.8.)
5 x CD ATB "Addicted To Music" / 3 x CD britske verze "Slowthinking" od Ecstasy Of St. Theresa + 3 x maxisingl "Happy R" / 2 x vstup na festival Hradhouse / 3 x vstup na Zion Train / 3 x vstup na Black Uhuru (4. - 17.8.)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY