shop.musicserver.cz
Nové desky 29/2022 - od Jacka Whitea přes She & Him po The Kooks

Nové desky 29/2022 - od Jacka Whitea přes She & Him po The Kooks

Vydáno: 27.07.2022 23:17 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Tomáš Rozkovec | foto: Jack White

Půlka prázdnin je tu a my stále připravujeme hudební novinky. Tento týden nás zahltili rappeři jako Joey Bada$$, Flo Milli, Mozzy nebo Rico Nasty. Pro ostatní jsou tu třeba Jack White, Gavin James, The Kooks, živí ZZ Top, Ben Harper, metaloví Witchery, dua Odesza a She & Him a s country Nicolle Galyon.

V pátek 22. července vyšly tyto nové tituly:

Jack White - Entering Heaven Alive
žánr: folk / rock

Jack White - Entering Heaven Alive
Jak známo, připravil si "roztěkaný umělec" Jack White na letošní rok hned dvě řadovky. V dubnu vyšla energická a divoká "Fear Of The Dawn", nyní nastal čas na "Entering Heaven Alive". Na té autor slibuje naopak akustické, pomalé a citlivé skladby. "Zatím to vypadá tak, že na první desce muzikant netrpělivě skákal ze strany na stranu, tady je vyklidněný a koncentrovaný na výpověď," odhadovali jsme, když jsme popisovali klip k singlu "If I Die Tommorow". Co je na tom pravdy, můžete zjišťovat na Jackově YouTube, kde je všech jedenáct písní v podobě videí nebo vizualizérů k poslechu.


She & Him - Melt Away: A Tribute To Brian Wilson
žánr: indie folk pop / surf rock / country

She & Him - Melt Away: A Tribute To Brian Wilson
Poměrně dlouho, konkrétně šest let od vánočního alba "Christmas Party", nebylo slyšet o duu She & Him. Nyní je ovšem zpět a název sedmého alba "Melt Away: A Tribute To Brian Wilson" jednoznačně odkazuje, kam se Zooey Deschanel a M. Ward tentokrát vydali. Z repertoáru člena legendárních Beach Boys vybrali celkem čtrnáct písní, včetně hitů jako "Do It Again", "'Til I Die" nebo "Good To My Baby". V prvním jmenovaném se k nim připojil i Brian Wilson sám. Nejen ten uslyšíte na jejich YouTube.


The Kooks - 10 Tracks To Echo In The Dark
žánr: indie rock

The Kooks - 10 Tracks To Echo In The Dark
Po čtyřech letech vychází nová studiovka britských nezávislých rockerů The Kooks. Nese název "Entering Heaven Alive" a skupina ji natočila v Berlíně. Frontman Luke Pritchard v narážce na bohatou hudební historii města říká: "V Berlíně našlo útočiště mnoho skladatelů. Je to svobodné místo, není tolik pohlceno komercí. Hledal jsem něco trochu syrovějšího, trochu minimalistického. Někdy tyhle nuance prostě někde zachytíš. Nejsou to nutně lidé, ale místo." Deska by měla odrážet i jeho vnitřní klid, nově nalezený poté, co se oženil a stal se otcem. Ukázky jsou na YouTube profilu formace.


Tip týdne

Odesza - The Last Goodbye
žánr: indietronica / electropop / future bass

 Odesza - The Last Goodbye
Pokud nebudeme počítat vedlejší projekt Bronson, museli si fanoušci amerického elektronického dua Odesza počkat na novou desku dlouhých pět let. Dostala název "The Last Goodbye" a Harrison Mills a Clayton Knight mají v jejím případě na co navazovat. Její předchůdce "A Moment Apart" si vysloužil hned dvě nominace na Grammy a pánové s ním vyšplhali až na třetí příčku americké hitparády. Není ani divu, že neměli až tak velký problém sehnat do třinácti tracků pestré spektrum hostů. Jejich ozvání přijali Julianna Barwick, Charlie Houston, The Knocks, Izzy Bizu, Maro, Bettye LaVette, Låpsley a Ólafur Arnalds. Výsledek uslyšíte na bandcampu


ZZ Top - Raw ('that Little Ol' Band From Texas)
žánr: jižanský rock

ZZ Top - Raw ('that Little Ol' Band From Texas)
Řadovka "Raw" texaské legendy jižanského rocku ZZ Top vznikla v souvislosti s dokumentárním filmem o této skupině pro společnost Netflix. Dokument režiséra Sama Dunna byl nominovaný na cenu Grammy a obsahuje mimo jiné i intimní koncert kapely v Gruene Hall, což je nejdéle nepřetržitě provozovaný taneční sál v Texasu. Toto vystoupení poskytlo základ vzniku této nahrávky, na které se ještě podílel nedávno zesnulý baskytarista Dusty Hill. Dvanáctitrackovou kolekci můžete ochutnávat na YouTube profilu formace.


Witchery - Nightside
žánr: thrash metal / heavy metal

Witchery - Nightside
Švédští průkopníci thrash metalu, kapela Witchery, se vrací na scénu s osmým studiovým albem "Nightside". Mistři pekelného metalu připravili pro posluchače ​​nadčasový hororový příběh. Novinkovou desku remixoval a produkoval Daniel Bergstrand, známý mimo jiné ze spolupráce s Behemoth a In Flames. Nahrávka obsahuje jedenáct skladeb s celkovou stopáží něco přes půl hodiny. Přesvědčte se sami a poslechněte si ukázku v podobě kousku "Witching Hour" na YouTube.com. O svůj názor se s námi nezapomeňte podělit v názorech pod článkem!


EP a minialba

  • Grayscale - Antumbra
    Americká rocková kapela nachystala trojici songů, v nichž tentokrát opustila svůj pop punk a více inklinuje k alternativnímu rocku. Sdílí je na svém bandcampu.
  • Julien Baker - B-Sides
    Že by se do módy vracely b-strany singlů? Možná ano, možná ne, ale třeba nám víc napoví trojice skladeb americké písničkářky, která je společně s Phoebe Bridgers a Lucy Dacus členkou indie folkového tria boygenius. Poslouchejte na bandcampu.
  • DaniLeigh- My Side
    Americká r'n'b zpěvačka, která svoji kariéru odstartovala spoluprací s Princem, se po dvou letech vrací se sedmičkou novinek, na jejichž produkci se podílel třeba i Rodney Jerkins. Okusit můžete na jejím YouTube.
  • Ann Marie - Pain Never Looked This Good (Day & Night)
    Další americká r'n'b zpěvačka vydává ípíčka hned dvě, jedno denní a druhé noční. Jak je u ní zvykem, obě jsou hodně ovlivněná také hiphopem, takže nepřekvapí hosté jako G Herbo, Pretty Savage nebo Tink. Celkem pro své fanoušky připravila sedmnáct songů.


Ben Harper - Bloodline Maintenance
žánr: rock / blues rock

Ben Harper - Bloodline Maintenance
Americký kytarista vyznačující se takzvanou slide hrou, zpěvák a skladatel, dvojnásobný držitel hudebních cen Grammy Ben Harper vydává album "Bloodline Maintenance". To tentokrát natočil téměř celá sám. "Bylo to, jako bych se posouval kupředu a pouštěl se do míst, kde jsem nikdy předtím nebyl. Vzal jsem si všechno, co jsem se naučil z každé předchozí řadovky, a pak to všechno zapálil a začal znovu," říká Ben o čerstvém počinu. Výsledkem je nebojácné a nesmírně oduševnělé dílo z velké části inspirované ztrátou dlouholetého přítele a přetrvávajícím vlivem rtuťovitého a charismatického otce. První singl "Need To Know Basis" a další ukázky z nahrávky, která mixuje rockově bluesový spodek se soulem, či prvky hiphopu, můžete poslouchat na Benově YouTube profilu.


Bananarama - Masquerade
žánr: synth pop / taneční pop

 Bananarama - Masquerade
Anglická kapela Bananarama se proslavila ještě coby trio v osmdesátých letech hity jako "Cruel Summer" nebo "Venus", ovšem nějaký čas jsou jejími členkami pouze Sara Dallin a Keren Woodward a Siobhan Fahey se k nim připojuje pouze občas. Chybí i na jejich dvanáctém albu "Masquerade", které dámy vydaly u příležitosti čtyřicátého výročí existence formace. Produkce se ujal Ian Masterson, známý ze spolupráce s Dannii Minogue, Geri Halliwell, Atomic Kitten nebo Pet Shop Boys. Jejich roztančený synth pop okuste na YouTube.


Bloodywood - Rakshak
žánr: indický heavy metal

Bloodywood - Rakshak
Máte rádi heavymetal a chcete tentokrát zkusit něco nového? Tak by vám neměl údaje od indické formace Bloodywood. Kromě heavymetalu uslyšíte v písních také prvky indické folkové hudby. Album obsahuje deset písní, které jsou zpívané v angličtině, hindštině a v jazyce Punjabi. Jako první singl vybrala kapela ryze politicky zaměřený kousek "Gaddaar". Druhým singlem se pak stala písnička "Aaj", ke které vznikl i videoklip. Natáčelo se v indickém městě Munnar a během natáčení musela kapela řešit hned několik problémů, včetně počasí, zrušení povolení natáčení nebo třeba i nehodu s drony. Ukázky najdete na YouTube.com.


Rap

  • Joey Bada$$ - 2000
    Pět let po druhém albu "All-Amerikkkan Bada$$" se vrací newyorský rapper s jeho nástupcem, jehož vydání musel odkládat. Nyní je čtrnáct tracků zde a s nimi coby hosté i Diddy, Westside Gunn, Larry June, Chris Brown, Capella Grey a JiD. O většinu produkce se postaral Statik Selektah a k němu přibyli Cardiak, Mike Will Made It, Erick the Architect a další. Podstatnou část díla uslyšíte na rapperově YouTube.
  • Flo Milli - You Still Here, Ho?
    Jsou to už dva roky, co americká rapperka vydala svůj debutový mixtape "Ho, Why Is You Here?", na který teď navazuje už právoplatným debutem. Produkce sedmnácti songů se ujali například Young Fyre, Gitty, OG Parker, Dr. Luke nebo Kenny Beats. U hostů to bylo jednoduší - jsou jimi pouze Rico Nasty a Babyface Ray. Vydáním tepe její YouTube.
  • Lil Uzi Vert - Red & White
    Americký rapper z Filadelfie pomalu chystá své třetí album "Pink Tape" a jako testovací kousek a ochutnávku vydává pětici tracků coby EP "Red & White". Prakticky ve stejnou dobu vysypal ještě ve svém trap rapu další čtyři singly, takže se spíš přiblížil právoplatnému mixtapeu. Všechny pohromadě je streamuje na svém soundcloudu.
  • Mozzy - Survivors Guilt
    Kalifornský rapper zatím nebyl tolik známý, ale to se pravděpodobně změní. Před pár měsíci vstoupil pod křídla vydavatelství Interscope a navíc jeho letošní novinka je plná zvučných jmen. V patnácti písničkách mu zahostovali YG, Yo Gotti, 2 Chainz, Saweetie, Roddy Rich, Blxst, 42 Dugg, Shordie Shordie, EST Gee a Celly Ru. Uslyšíte je i na YouTube.
  • Rico Nasty - Las Ruinas
    Po dvou letech od svého debutu se vrací rapperka z Marylandu se svým osmým mixtapem, kde svůj trap drill rozjela v sedmnácti položkách. Sekunduji jí Marshmello, Bktherula, Teezo Touchdown a Fred again. Jak poznáte i na jejím YouTube, nechybí v nich i trocha elektroniky.


Nicolle Galyon - Firstborn
žánr: country

Nicolle Galyon - Firstborn
Jméno Nicolle Galyon není až tolik známé, ovšem její písničky zpívají a sbírají za ně ceny například Lady A, Miranda Lambert, Keith Urban, Kenny Chesney, Dan + Shay, Kelsea Ballerini, RaeLynn nebo LANY. Nyní se tato muzikantka rozhodla několik songů, konkrétně jedenáct, napsat a nazpívat pro svůj vlastní debut "Firstborn". Jednou z mála starších skladeb je "Consequences", původně napsaná pro Camilu Cabello. Písničky skládala s o něco slavnějšími kolegy jako Hillary Lindsey, Josh Osborne, Shane McAnally, Sasha Sloan nebo Jon Nite, zatímco produkci svěřila dvojici Jimmy Robbins - King Henry, která spolupracovala s většinou zmíněných. Seznámte se na jejím YouTube profilu.


V krátkosti

  • Gavin James - Sweetest Part
    Necelé dva roky po kolekci "Boxes" se irský písničkář a držitel dvou cen Choice Music Prize v kategorii Irish Song of the Year vrací se svou čtvrtou studiovkou. (YouTube)

  • Nina Nastasia - Riderless Horse
    Americká písničkářka na svou sedmou řadovku zařadila čtrnáct položek včetně kratičkého intra a outra. S produkcí jí tradičně vypomohli Steve Albini a Greg Norman. (YouTube)

  • The Sadies - Colder Streams
    Kanadskou formaci kombinující country s rock and rollem letos v únoru bohužel opustil Dallas Good, který zemřel na infarkt. I přes to nebo spíše právě proto vydávají novou desku s jedenácti písničkami, na nichž se ještě podílel. (bandcamp)

  • Alex The Astronaut - How To Grow A Sunflower Underwater
    Australská folk popová písničkářka Alexandra Lynn na začátku své kariéry a s následným debutem posbírala řadu nominací coby Objev roku. Nyní je tu s druhým albem, které by mělo její pozici potvrdit a ideálně ještě vylepšit. (YouTube)

  • Cuco - Fantasy Gateway
    Kalifornský hudebník s mexickými kořeny, který svůj styl postavil na kombinaci indie pop rocku, bedroom popu, synth popu a lo-fi, navazuje na tři roky starý debut a mezi dvanácti písničkami najdete i tři, kde se k němu připojili Bratty, Andriel Favela s Kacey Musgraves a DannyLux. (bandcamp)

  • Gabbie Hanna - Trauma Queen
    Americká vloggerka, autorka, herečka a umělkyně z Pensylvánie se už více jak pět let prezentuje také coby zpěvačka a skladatelka. Má na svém kontě řadu singlů, dvě EP a nyní přidává i debut. Čekejte od ní styl na pomezí popu, rocku a punku. (YouTube)

  • John Moreland - Birds In The Ceiling
    Americký zpěvák a kytarista kombinující americanu, folk rock a alternativní country se hlásí po dvou letech opět o slovo s devítkou songů, které produkoval Matt Pence (Elle King, Jason Isbell, Becca Stevens). (bandcamp)

  • Bear's Den - Trying: Season 3 (soundtrack)
    Anglická folk rocková formace nahrála hudbu k britskému komediálnímu seriálu a k nim se přidaly ještě Jade Bird, Monica Martin a Maisie Peters. (YouTube).

  • Ty Segall - Hello, Hi
    Po loňském a překvapivém albu "Harmonizer" a následně soundtracku na začátku tohoto rocku přichází psychrockový excentrik s další novinkou. Nahrál si ji celou téměř sám. (YouTube)

  • Thor Harris - Doom Dub Ii
    Dub z konce 70. let? Jistě, tento interpret na to sází svůj krk a jako jeden z mála oživuje tento legendární styl. (YouTube)

  • Indian Handcrafts - Empress In Decline
    Nové album významných ikon psychedelie spojené s groovem po více než šesti letech. (YouTube)

  • Nebula - Transmissions From Mothership Earth
    Osmitrackové LP zabralo americkým stoner/psychedelikům zabralo posledních šest měsíců. Výsledek hudebně navazuje na "Holy Shit" z roku 2019. (YouTube)

  • Love Crushed Velvet - Souls And The Barren Heart
    Americká rocková formace složená z muzikantů, kteří se potkali v kapele Joan Jett, a její návrat po sedmi letech. (bandcamp)

  • Sam Prekop And John Mcentire - Sons Of
    Bokovka dvou členů jazz rockových The Sea And Cake. (bandcamp)

  • Mikael Akerfeldt - Clark (soundtrack)
    Soundtrack k švédskému kriminálnímu seriálu v podání kytaristy a člena Opeth, Bloodbath a Steel. (YouTube)

  • Beach Bunny - Emotional Creature
    Americká indiepopová formace a jejich druhé album. (bandcamp).

  • Anthony Green - Boom. Done
    Vedle desky se svými Circa Survive vydává hudebník z Pensylvánie i další vlastní sólovku s desátkou písniček. (bandcamp)

  • Hatriot - Vale Of Shadows
    Čtvrtá řadovka americké thrash metalové formace (YouTube)

  • Oceans Of Slumber - Starlight And Ash
    Metalová formace z Houstonu a jejich pátá studiovka (YouTube)


    Dále vychází:

    Cami - Anastasia
    Gilbert O'Sullivan - Driven
    Hatriot - Vale Of Shadows
    Chineke Orchestra - Bob Marley & The Chineke! Orchestra
    Imperial Triumphant - Spirit Of Ecstasy
    Joe Pug - Nation Of Heat | Revisited
    Julia Bhatt - It Is What It Is
    Kai Whiston - Quiet As Kept, F.o.g.
    Karl Sanders - Saurian Apocalypse
    Lance Keltner & Nuevo Retro - Lance Keltner & Nuevo Retro
    Lessmann / Voss - Rock Is Our Religion
    > Oceans Of Slumber - Starlight And Ash
    Pool Kids - Pool Kids
    Robin Carolan And Sebastian Gainsborough - The Northman (soundtrack) (Physical Release)
    RZA - RZA Presents: Bobby Digital And The Pit Of Snakes
    Sean Nicholas Savage - Shine
    Shordie Shordie - More Than Music, Pt. 2
    Spacemoth - No Past No Future
    Spite - Dedication To Flesh
    Sports Team - Gulp!
    Suicide Silence - The Cleansing (Ultimate Edition)
    Tanya Tagaq - Tongues North Star Remixes
    The Koreatown Oddity - Isthisforreal?
    Tiago Pzk - Portales
    Time - Hydrangea
    Totally Enormous Extinct Dinosaurs - When The Lights Go
    Traams - Personal Best
    Voxtrot - Cut From The Stone: Rarities & B-Sides
    Wake - Thought Form Descent

    Vychází na vinylu:
    Bloodywood - Rakshak
    Alex The Astronaut - How To Grow A Sunflower Underwater
    Bananarama - Masquerade
    Beach Bunny - Emotional Creature
    Ben Harper - Bloodline Maintenance
    Cuco - Fantasy Gateway
    Gavin James - Sweetest Part
    Gilbert O'Sullivan - Driven
    Hatriot - Vale Of Shadows
    Imperial Triumphant - Spirit Of Ecstasy
    Karl Sanders - Saurian Apocalypse
    Laurie Anderson - Bright Red
    Lessmann / Voss - Rock Is Our Religion
    Mikael Akerfeldt - Clark (soundtrack)
    Nazareth - 2Xs
    Nazareth - No Mean City
    Nazareth - Snaz
    Nina Nastasia - Riderless Horse
    Oceans Of Slumber - Starlight And Ash
    Odesza - The Last Goodbye
    Paolo Conte - Live At Venaria Reale
    Paul Weller - 22 Dreams
    Sean Nicholas Savage - Shine
    She & Him - Melt Away: A Tribute To Brian Wilson [Covers Album]
    Sinner - Brotherhood
    Spacemoth - No Past No Future
    Sports Team - Gulp!
    The Kooks - 10 Tracks To Echo In The Dark
    The Koreatown Oddity - Isthisforreal?
    Traams - Personal Best
    Wake - Thought Form Descent
    Witchery - Nightside
    ZZ Top - Raw ('that Little Ol' Band From Texas)

    EP:
    Andrew Star - Sky High
    Em Beihold - Egg In The Backseat
    Francisco Martin - Manic
    Peach Fuzz (Feat. Raffaella And Samia) - Can Mary Dood The Moon?
    Quinn - Quinn
    The Heavy Heavy - Life And Life Only

    Reedice:
    Tony Williams - Play Or Die

  • NÁZORY

    DOPORUČENÉ ČLÁNKY
    Slash, Myles Kennedy & The Conspirators, Winning Group Arena, Brno, 18.4.2024
    Naživo: Slash v Brně: Bez Guns N' Roses, zato s vlastní tvorbou Legendární kytarista Slash se po pěti letech vrátil do Česka a v Brně předvedl strhující show plnou hardrockové energie. I když se fanoušci nedočkali hitů Guns N' Roses, Slash je potěšil syrovostí a vlastním materiálem. Přestože... čtěte zde
    Vydáno: 19.04.2024 17:47 v sekci Naživo
    Aneta Langerová - Není na škodu se jednou za čas ohlédnout zpět
    Rozhovory: Aneta Langerová - Není na škodu se jednou za čas ohlédnout zpět "Dvacet let za mnou. Mám pocit, že nemusím nikomu nic dokazovat, ani sama sobě. Důležité je vnímat hudební cestu takovou, jaká je, a nepřetvářet ji do něčeho, co není," říká bilancující Aneta Langerová. Výběrové dvojalbum... čtěte zde
    Vydáno: 19.04.2024 08:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
    Fletcher - In Search of the Antidote 8/10
    Recenze: Fletcher na "In Search of the Antidote" hledala, až našla Americká zpěvačka Fletcher svou kariéru sice odstartovala hned v první řadě amerického X Factoru, stalo se to ale už dávno. Tak dávno, že si tuto informaci můžeme odbýt hned v perexu a celý článek věnovat jejímu skvělému... čtěte zde
    Vydáno: 18.04.2024 16:00 v sekci Recenze
    Pohled do českých hitparád - 15. týden 2024
    Kometa roku 2024 Benson Boone debutuje v top trojce české albové hitparády Letošní rok sice ještě nedošel ani do své třetiny, vypadá to však, že o jeho největším hudebním objevu je rozhodnuto. Americký zpěvák Benson Boone boduje po úspěchu singlu "Beautiful Things" také s albovou prvotinou. Nahrávka... čtěte zde
    Vydáno: 18.04.2024 10:00 v sekci Novinky | České hitparády
    Dave Matthews Band, O2 universum, Praha, 16.4.2024
    Naživo: V hlavní roli hudba. Dave Matthews Band přivezl do pražského O2 universa neokázale strhující koncert Dave Matthews Band v Česku zahrál poprvé až před pěti lety. Na kapelu s více než třiceti lety na hrbu je to docela pozdě. Návrat poté zhatila pandemie. Nakonec se dobrá věc podařila a Prahu letos americká parta nevynechala.... čtěte zde
    Vydáno: 17.04.2024 20:21 v sekci Naživo
    SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
    - Nové desky 15/2024 - od Marka Knopflera přes Mirai po girl in red (17.04.2024 09:30)
    - Nové desky 14/2024 - od X Ambassadors přes The Black Keys po Bensona Boona (10.04.2024 10:00)
    - Nové desky 13/2024 - od Beyoncé přes Sum 41 po Sheryl Crow (03.04.2024 15:00)
    - Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
    - Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
    - Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
    - Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
    - Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
    - Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
    - Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)

    ALBUM TÝDNE 16/2024

    The Libertines
    All Quiet On The Eastern Esplanade

    Je tomu už dlouhých devět let, co The Libertines fanouškům naservírovali povedenou desku "Anthems For Doomed Youth". Nyní se anglická formace vrací, aby se vytáhla se svým dlouho očekávaným čtvrtým albem "All Quiet On The Eastern Esplanade". Obstála také tentokrát?

    8/10

    NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

    FILMSERVER.CZ PÍŠE

    FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

    SPARK PÍŠE

    CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

    Pá 19.04.
    Queenie (O2 universum, Praha)
    Ne 21.04.
    Fletcher (SaSaZu, Praha)
    Út 23.04.
    Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
    St 08.05.
    Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
    So 11.05.
    Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
    Ne 12.05.
    Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
    St 15.05.
    30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
    St 15.05.
    Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
    Čt 16.05.
    The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
    Čt 16.05.
    Danny Brown (US) (Roxy, Praha)

    » zobrazit všechny akce «

    OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

    The Prodigy Prince Justin Bieber Vladimír Mišík Kabát Themroc Adele AC/DC Queen U2 Sia Taylor Swift Bono Rush Mirai Beyoncé Lady Gaga Linkin Park Liam Gallagher Imagine Dragons
    filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
    musicserver.cz - hudba od začátku do konce
    ©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
    Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
    Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
    Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
    smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
    Zavřít reklamu