Zemřel Jethro Lazenby, syn Nicka Cavea

09.05.2022 21:04 - David Věžník | foto: Karl Prouse

Zemřel Jethro Lazenby, jeden ze synů australského muzikanta Nicka Cavea. Smutnou zprávu oznámil v pondělí (9. května) sám hudebník. "S neskutečným smutkem v srdci potvrzuji, že můj syn Jethro odešel. Prosím všechny, aby naší rodině nyní poskytli dostatek soukromí," napsal. Lazenbymu bylo 31 let, příčina úmrtí v tuto chvíli není známa.

Jethro Lazenby se narodil v roce 1991 v Melbourne, svého otce ale poznal až ve svých sedmi nebo osmi letech. "Navždy budu litovat toho, že jsem s Jethrem nebyl moc v kontaktu, když byl malý, ale nyní máme skvělý vztah," prohlásil Cave v roce 2008. Jako mladý se Lazenby přestěhoval do Londýna, kde nastartoval kariéru modela.

Letos v březnu média obletěla zpráva o tom, že Jethro surově napadl svou matku Beau Lazenby. Z vězení byl prý propuštěn teprve v pátek.

Nick Cave tímto dnem přišel už o druhého potomka - v roce 2015 jeho patnáctiletý syn Arthur nepřežil pád z útesu. Cave se s touto tragédií pokusil vyrovnat muzikou, alby "Skeleton Tree" a "Ghosteen", která vydal společně se svou kapelou The Bad Seeds.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY