shop.musicserver.cz
Nové desky 36/2021 - od Kacey Musgraves přes Manic Street Preachers po Metalliku

Nové desky 36/2021 - od Kacey Musgraves přes Manic Street Preachers po Metalliku

Vydáno: 14.09.2021 08:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Tomáš Rozkovec | foto: Kacey Musgraves

Hudebníci na nás začali sypat svá nová alba, a to včetně těch největších hvězd, jako jsou Kacey Musgraves, Manic Street Preachers, Béla Fleck, Pat Metheny, J Balvin, Saint Etienne, Steve Hackett, The Vaccines, Sleigh Bells, DJ Don Diablo, Jean-Michel Jarre, Aborted. Unikátním způsobem pak své Černé album připomíná Metallica.

V pátek 10. září vyšly tyto nové tituly:

Kacey Musgraves - Star-Crossed
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: pop

Kacey Musgraves - Star-Crossed
Kacey Musgraves si za své čtvrté album "Golden Hour" odnesla čtyři Ceny Grammy včetně té nejprestižnější za Album roku a startovací laťku pro to páté s názvem "star-crossed" má tedy setsakra vysoko. Na patnácti písničkách spolupracovala se stejným týmem jako na předchůdci, Ianem Fitchukem a Danielem Tashianem, a hudebně pokračuje tam, kde na něm skončila. A podobně jako Taylor Swift se vzdaluje od country. Ačkoli někteří její aktuální styl označují jako psychedelickou country, začíná převažovat pop, do nějž přimíchává prvky folku, taneční hudby, disca, soft rocku, alternativy, r'n'b, analogové syntezátory a smyčky bicích. Album by se dalo označit jako koncepční; inspirací mu bylo Shakespearovo nejslavnější drama "Rome a Julie" a sama zpěvačka dále přiznává inspiraci v hudbě Billa Witherse, Daft Punk, Sade, Eagles a Weezer. Zda z toho kápne další zlatý gramofónek, můžete zkoumat na jejím YouTube.


Low - Hey What
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock

Low - Hey What
Manželský pár Alan Sparhawk a Mimi Parker z indierockové kapely Low spolu tvoří téměř třicet let, a jak sami uvádějí, nebýt onoho svazku, nikdy by spolu nehráli déle. A tak nyní předkládají světu své třinácté album s názvem "Hey What". Sami jej nazývají soundtrackem doby. Desítka skladeb přináší pohled na potřebnou životní rovnováhu, která se v současné době vychyluje ze strany na stranu. Jako hudební prostředek umělci využívají tenkou hranici harmonie mísenou s disonancí. Ochutnávku z nové tvorby si můžete poslechnout na jejich YouTube profilu.


Manic Street Preachers - Ula Vivid Lament
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Manic Street Preachers - Ultra Vivid Lament
"The Ultra Vivid Lament" je čtrnáctá řadovka velšské rockové skupiny Manic Street Preachers. Po textové stránce je to jakási reflexe a reakce na okolní dění. Kritika výsledek připodobňuje k pohledu z otevřeného okna do plné místnosti, zamlženého často bolestivými vzpomínkami. Hudebně se kolekce přibližuje éře, kdy se formovaly takové veličiny jako ABBA, Roxy Music či R.E.M. Tu pravou inspiraci však Manici nacházeli v jedinečném společném spojení Jamese Deana Bradfielda, Nickyho Wire a Seana Moore, kteří jsou spolu více než tři desetiletí. Ukázky včetně pilotního singlu "The Secret He Had Missed" si můžete poslechnout na YouTube profilu kapely.


Béla Fleck - My Bluegrass Heart
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: bluegrass

Béla Fleck - My Bluegrass Heart
Americký banjista Béla Fleck exceluje v řadě žánrů, což koneckonců dokládá i více než třicet nominací a třináct získaných Grammy v kategoriích od popu přes jazz, klasiku až po country, folk a bluegrass. Jak už naznačuje název jeho aktuálního alba "My Bluegrass Heart", devatenáct skladeb tentokrát věnoval poslednímu jmenovanému stylu a je zároveň završením trilogie, která začala v roce 1988 kolekcí "Drive" a pokračovala o jedenáct let později deskou "The Bluegrass Sessions". K natočení novinky si opět přizval další špičkové instrumentalisty. Společnost mu dělali kontrabasista Edgar Meyer, Jerry Douglas na lap steel, mandolinisté Sam Bush, Chris Thile, David Grisman a Sierra Hull, kytaristé Billy Strings, Molly Tuttle a Bryan Sutton, houslisté Michael Cleveland a Stuart Duncan a jeho kolegové banjisti Noam Pikelny a Tony Trischka. Bezmála hodinu a tři čtvrtě dlouhou nahrávku prezentuje Fleck na svém YouTube.


Různí - The Metallica Blacklist
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: různé

Metallica - The Metallica Blacklist
"The Metallica Blacklist" vzdává hold Černému albu od Metalliky. Nachází se na něm nebývalých padesát tři umělců zahrnujících neuvěřitelně širokou škálu žánrů, generací, kultur i kontinentů. Považte sami: Ghost, St. Vincent, Corey Taylor, Volbeat, The Hu, Miley Cyrus, Elton John, Dave Gahan a další. Každý z nichž přispívá jedinečnou interpretací svého oblíbené songu z původní kolekce. Ta vychází jako komplet 4CD nebo 7LP. Ochutnávky si můžete pustit na YouTube stránkách projektu.


Steve Hackett - Surrender Of Silence
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: progresivní rock

Steve Hackett - Surrender Of Silence
"Surrender Of Silence" je po akusticko-instrumentálním "Under A Mediterranean Sky" již druhý letošní studiový počin britské kytarové legendy Stevea Hacketta. Je to již jeho dvacátá osmá sólová položka v jeho katalogu. Tentokrát se jedná o klasické elektrické dílo, a jak už je Stevea zvykem, nejde o přímočarou rockovou jízdu, ale složitější progresivní kompozice, které autor prokresluje mnoha různými hudebními vlivy včetně klasické hudby, aby tak vytvořil hudební koláže unášející posluchače kamsi do jiných dimenzí. Jako pilotní ochutnávka vyšla skladba "Natalia" s vlivy ruské vážné hudby a výpravným klipem. Nejen ten najdete na Hackettově YouTube kanálu.


Pat Metheny - Side-Eye NYC (V1.IV)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: jazz

Pat Metheny - Side-Eye NYC (V1.IV)
Ačkoli americký jazzový kytarista Pat Metheny vlastní již dvacítku Cen Grammy, rozhodně nemíní zakrnět. Stále hledá nové podněty a především se obklopuje čerstvou muzikantskou krví. Aktuálně po jeho boku zasedá šestadvacetiletý klavírista a varhaník James Francies a čtyřiatřicetiletý bubeník Marcus Gilmore, který má na svém kontě již také jeden gramofonek za společnou nahrávku s Chickem Coreou "Antidote". Jak naznačuje název "Side-Eye NYC (V1.IV)", jedná se o živé album zaznamenané v New Yorku. Mezi osmi skladbami najdete i starší Methenyho kousky, některé z nich sdílí i na svém YouTube. My pouze dodáme, že dílo vychází na vinylu a živě si trio budete moci vychutnat v dubnu v brněnském Sonu..


J Balvin - Jose
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: reggaeton / latin pop / urbano hip hop

J Balvin - Jose
Kolumbijec J Balvin, jeden z nejúspěšnějších latinsko-amerických umělců posledních let, navazuje na své loňské album "Colores" další nahrávkou "José" a na svých fanoušcích rozhodně nešetří. Připravil pro ně hned čtyřiadvacet písniček, které produkovali lidi jako Diplo, Tainy, Sky Rompiendo nebo Jota Rossa. Nedílnou součástí byli také hosté Skrillex, Yandel, Myke Towers, Feid, Ozuna, Zion & Lennox, Khalid, Karol G, Nicky Jam, Dua Lipa či Bad Bunny. Vydáním nahrávky žije Balvinův YouTube kanál.


Tip týdne

Yebba - Dawn
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: neo jazz / soul / r'n'b

Yebba - Dawn
Americký neojazzová zpěvačka Abigail Elizabeth Smith, která si říká Yebba, si před dvěma roky za spolupráci s PJ Mortonem vysloužila svoji první Grammy a následně i spolupráci se Samem Smithem, Stormzym, Edem Sheeranem nebo Drakem. Nyní ovšem vydává svůj dlouho očekávaný debut "Dawn". Ve dvanácti písních jí byli partnery především jazzový klavírista James Francies, o němž jsme se zmiňovali již v souvislosti s albem Pata Methenyho, a producent Mark Ronson. K nim se pak dále přidali například Andrew Watt, Ilsey Juber, DJ Dahi, Kaytranda nebo Picard Brothers. Pokud jste dosud tuto talentovanou zpěvačku nezaregistrovali, máte možnost prostřednictvím jejího YouTube.


Anette Olzon - Strong
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: metal

Anette Olzon - Strong
Anette Olzon si metaloví fanoušci budou nejlépe pamatovat jako někdejší frontmanku Nightwish a nynější zpěvačku kapely The Dark Element. Vedle toho se ale stíhá realizovat i na své sólové dráze, v rámci které vydává desku "Strong". Nástupce debutu "Shine" z roku 2014 přináší celkem jedenáct nových kousků. Muzikantka na nich spolupracovala se švédským kytaristou a producentem Magnusem Karlssonem. Ukázky najdete na YouTube


Sleigh Bells - Texis
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: pop / rock

Sleigh Bells - Texis
Šestá řadovka dua Sleigh Bells z New Yorku, které tvoří Alexis Krauss a Derek Miller, se na pultech skví pod titulem "Texis". Předcházel jí singl "Locust Laced". Režii doprovodného videoklipu si vzal na starost sám Derek za pomoci Niny Ljeti a společně se svou kolegyní jsou ve snímku vyobrazeni jako country dvojice padesátých let. Video najdete ke zhlédnutí na YouTube. Jak se vám líbí? Dejte nám vědět do komentářů pod článkem!


Saint Etienne - I’ve Been Trying To Tell You
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: taneční pop / synth pop / indie pop

Saint Etienne - I’ve Been Trying To Tell You
Anglické trio Saint Etienne vloni oslavilo třicet let na hudební scéně a letos stejné výročí od vydání prvního alba. Sarah Cracknell, Bob Stanley a Pete Wiggs usoudili, že nejlepší oslavou bude jubilejní desátá deska. Pojmenovali ji "I’ve Been Trying To Tell You". Osm písniček tvořili na dálku a založili je na odložených melodiích a skladbách z let 1997 až 2001, v nichž se odráží události od vítězství labouristů v Anglii až po pád newyorských Dvojčat. Jak tato témata dopracovali a co více se za nahrávkou skrývá, zjistíte na bandcampu labelu Heavenly Recordings. Pokud se vám poslech zalíbí, neměli byste minout doprovodný snímek režiséra Alasdaira McLellana.


Foy Vance - Signs Of Life
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: folk / blues / alternativní rock

Foy Vance - Signs Of Life
Severoirský písničkář Foy Vance, kterého v roce 2012 uvedl na světovou scénu Ed Sheeran, vydává již svou čtvrtou řadovku, kterou nazval "Signs Of Life". Třináct písniček nahrával společně se svým krajanem, dalším písničkářem Garethem Dunlopem. Dílo je velmi ovlivněné závislostí na alkoholu a tabáku, s níž se autor v době vzniku potýkal, a také covidovou izolací. Co z těchto stavů vzniklo, zjistíte na jeho YouTube.


Martina Topley-Bird - Forever I Wait
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní elektronika / downtempo

Martina Topley-Bird - Forever I Wait
Po dlouhých jedenácti letech vydává Martina Topley-Bird své nové album, které pojmenovala příznačně "Forever I Wait". Je zcela první deskou, kterou tvořila především ona sama, a jak prozrazuje už v názvu, musela si dlouho počkat, aby byla taková, jakou ji chtěla. Pochopitelně zde rezonuje i předloňské tragické úmrtí její dcery Miny Mazy, kterou měla společně s Trickym. Na dvanácti skladbách nesoucích se na pomezí alternativní elektroniky a downtempa s ní spolupracovali Robert del Naja (Massive Attack), Rich Morel (Deep Dish), Christoffer Berg (Fever Ray) a Benjamin Boeldt (Adventure). Muzikantka album distribuuje prostřednictvím svého bandcampu.


Klasická hudba

Magdalena Kožená & Yefim Bronfman - Nostalgia: Brahms, Mussorgsky, Bartók
Česká sopranistka si pro své nové album "Nostlagia" vybrala "Dedinské scény" Bély Bartóka, "Detskaya" Modesta Mussorgskyho a vybrané písně Johannese Brahmse. Nazpívala je ve slovenštině, ruštině a němčině a partnerem jí byl klavírista Yefim Bronfman. Ukázky naleznete na stránkách vydavatelství Pentatone.

Janine Jansen - 12 Stradivari
Jen málokterý houslista má to štěstí, že může v ruce držet více než jedny housle, které vyrobil legendární italský houslař Antonio Stradivari. Holandská houslistka měla tu čest jich držet v ruce hned dvanáct, a dokonce s nimi natočila i album s patnácti skladbami. Jejich autory jsou Manuel de Falla, Čajkovskij, Kreisler, Schumann, Brahms, Elgar, Vieuxtemps, Rachmaninov, Szymanovski, Ravel, Heuberger a také Josef Suk. Ukázky znějí například na Supraphonline.

Igor Levit - On DSCH
Bezmála čtyři hodiny hudby si pro nás připravil rusko-německý klavírista Igor Levit. Na albu "On DSCH" zpracoval "24 preludií a fug" Dmitrije Šostakoviče a "Passacagliu" Ronalda Stevensona. Ukázky najdete na webu Presto Classical.

Jean-Yves Thibaudet - Carte Blanche
Své šedesáté narozeniny oslavuje francouzský klavírista novou nahrávkou, na niž zařadil čtyřiadvacet skladeb z díla skladatelů jako Marianelli, Couperin, Scarlatti, Schubert, R. Strauss, Chopin, Liszt, Brahms, Elgar, Cherkassky nebo třeba Gershwin. Ochutnávku nahrávky nabízí Supraphonline.

Peter Gregson - Patina
Anglický violoncellista a skladatel se na svém pátém albu vrací s jedenáctkou vlastních kompozic. Jejich ukázky naleznete na Presto Classical, nahrávka je k dispozici také v Dolby Atmos.


The Vaccines - Back In Love City
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock / pop

The Vaccines - Back In Love City
Na své páté studiovce se The Vaccines rozhodli zkusit něco nového - něco jako koncepční desku inspirovanou dystopickými filmy. Produkci jejich výsledného počinu dostal na starost Daniel Ledinsky a podle dosavadních ohlasů fanoušků se dílo povedlo. Vy si můžete udělat obrázek po zhlédnutí lyric videa k titulní skladbě alba, které najdete na YouTube skupiny. O svůj názor se s námi podělte v komentářích!


Hawthorne Heights - The Rain Just Follows Me
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: post punk / metalcore

Hawthorne Heights - The Rain Just Follows Me
Uskupení Hawthorne Heights vydalo prostřednictvím nakladatelství Pure Noise Records své osmé album s názvem "The Rain Just Follows Me". Produkoval jej nositel Grammy Cameron Webb (Alkaline Trio, NOFX či Megadeth). Muzikanti ho vytvářeli na turné a pracovali na něm mezi zvukovými zkouškami a po šatnách na jednotlivých štacích. "Nejneuvěřitelnější částí tohoto příběhu je, že celou desku jsme napsali a natočili před pandemií," říká frontman formace JT Woodruff a dodává: "Celá ta temnota a zmatek jsou v podstatě souhrnem nejchladnějších a nejosamělejších nocí, které jsem se snažil sladit za posledních 17 let." O tom jak uvedené prohlášení ladí s výsledkem, se můžete přesvědčit na YouTube.


Matthew E. White - K Bay
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock / pop

Matthew E. White - K Bay
Americký zpěvák a kytarista Matthew E. White vydává po dlouhých šesti letech své další sólové album s názvem "K Bay". Jedenáct autorských skladeb přináší vhled do retro-futuristického hudebního světa, které mísí hned několik stylů. Posluchač si tak může připadat, jako by přelaďoval rádio. Od osmdesátkového electropopu se jako kouzlem může přenést do současného indie-kytarového rocku. White tak vzdal hold svým idolům, na jejich zvukových linkách ovšem vytvořil svůj vlastní hudební svět. Jak se mu to povedlo, můžete posoudit na jeho YouTube.


The Stranglers - Dark Matters
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rock

The Stranglers - Dark Matters
Britská rocková formace The Stranglers vydává své osmnácté album "Dark Matters". Podílel se na něm ještě klávesák Dave Greenfield, který bohužel v loňském roce podlehl onemocnění covid-19. Současně jde o první nahrávku, na které nepracoval bubeník Jet Black. Ten se v roce 2015 rozhodl odejít do hudebního důchodu a vzdal se veškerých vystoupení s formací. Vedle standardního CD s jedenáctkou nových skladeb na vás čeká také bonusové tribute CD připravené právě na počest zesnulého klávesáka. Upoutávku k albu najdete na YouTube.


Treetop - Treetop (Animal Music)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: jazz

Treetop - Treetop
"Treetop" je debutové eponymní album mladého tria, které tvoří český akordeonista žijící v Berlíně Vojta Drnek, pražský trombonista Richard Šanda a bratislavský kontrabasista Michal Šelep. S tímto nástrojovým obsazením zahrnují do své tvorby mnoho stylů a žánrů od moderního jazzu přes free jazz až ke skladbám Bartóka a Griega. Jeho převážnou část tvoří vlastní autorská tvorba Drnka a Šandy, kterou lze nejlépe vystihnout jako soudobý komorní jazz, který se nebojí využít i lidových prvků, což dokládá například jejich verze lidovky "Koulelo se koulelo". Ukázky z desky uslyšíte na stránkách vydavatelství Animal Music.


EP

  • Mitchell Tenpenny - Midtown Diaries
    Někam mezi EP a minialbum dokázal vmáčknout americký countryový zpěvák svoji novou nahrávku "Midtown Diaries". Osm písniček ve stopáži jen málo překračující pětadvacet minut natočil společně s producentem Jordanem Schmidtem, který má ve svém portfoliu hvězdy jako Florida Georgia Line, Jason Aldean, Blake Shelton, Kane Brown nebo Lady Antebellum. Sdílí je na svém YouTube.
  • Alan Walker - Walker Racing League
    Anglicko-norský DJ nachystal menší nálož nových tanečních hitů. O nástupnictví "Faded" či "Alone" se bude snažit celkem šest songů, na nichž s ním dělali Jamie Miller, Georgia Ku, Imanbek, VIZE, Leony a Edward Artemyev. Jak uslyšíte na Walkerově YouTube profilu, v singlu "Sweet Dreams" vysamploval motiv z hitu Scatmana Johna.
  • Annie - Neon Nights
    O jednu skladbu méně si pro EP "Neon Nights" přichystala jeho krajanka z Trondheimu Annie, která tak společně s producentem Stefanem Stormem navazuje na loňské album "Dark Hearts". Najdete mezi nimi duet s Jakem Shearsem a také coververzi "She's Like The Wind" z filmu "Hříšný tanec", který sdílí na svém YouTube.
  • Tommy Emmanuel - Accomplice Series Vol. 2
    Australský kytarista se pro druhý díl "Accomplice Series" započatý v letos v květnu spojil pouze s jedním kolegou, a sice s anglickým kytaristou Richardem Smithem. Společně natočili čtyři skladby, které jsou ke slyšení na hudebníkově YouTube.
  • Machinedrum - Psyconia
    Šesticí nových tracků navazuje americký producent a skladatel Travis Stewart na loňské album "A View Of U". Jak zjistíte a uslyšíte na jeho bandcampu, podíleli se na nich také Angelica Bess, Deniro Farrar, Chrome Sparks a Jorge Elbrecht a míchá se v nich drum & bass, breakbeat house i jungle.

Dále stojí za pozornost:
Nessa Barrett - Pretty Poison: debut americké atlernativně popové zpěvačkyYouTube
Backyard Tire Fire - Black Dirt Blue Sky: návrat americké rokenrolové party po jedenácti letechbandcamp
María Isabel - I Hope You’re Happy Without Me: vítězka Junior Eurovision Song Contest 2004YouTube
Mitochondrial Sun - Bodies And Gold: Niklas Sundin z Dark Tranquility a jeho temný ambientbandcamp
Lisa - Lalisa: thajská rapperka a členka Blackpink sóloYouTube


Jean-Michel Jarre - Welcome To The Other Side Live
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: electronica

Jean-Michel Jarre - Welcome To The Other Side Live
Francouzský skladatel a hudebník Jean-Michel Jarre před několika týdny obdržel od Emmanuela Macrona francouzské státní vyznamenání a nyní se připomíná se živou nahrávkou "Welcome To The Other Side Live". Album, které bude k dostání na CD, vinylu a Blu-ray, přináší záznam jeho novoročního virtuálního koncertu, který při jeho uvedení zhlédlo pětasedmdesát milionů diváků. Jarre jej situoval do pařížské katedrály Notre-Damme a byl k dispozici také ve virtuální realitě. Fragmenty tohoto představení sdílí na svém YouTube kanálu.


Don Diablo - Forever
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: future house / trance

Don Diablo - Forever
Podle posledního vydání DJ Magazine šestý nejlepší DJ na světě Don Diablo vydává svoji třetí desku "Forever" a tancechtiví hudební příznivci se mohou těšit hned na jednadvacet tracků. Holandskému DJi a producentovi se navíc k jejich natočení podařilo přitáhnout řadu hudebníků různých žánrů. Vedle sebe tu tak potkáte hudebníky a interprety jako Galantis, Au/Ra, Ty Dolla $ign, Emeli Sandé, Gucci Mane, Enigma, Imanbek, Andy Grammer, Freak Fantastique, Camp Kubrick, KONG., Zak Abel nebo Jordan Macampa. Pro jeho prezentaci vytvořil speciální web.


Steps - What The Future Holds Pt. 2
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: pop

Steps - What The Future Holds Pt. 2
Angličtí Steps na letošní rok původně připravovali deluxe edici loňského alba "What The Future Holds", ale práce jim šla tak dobře od ruky, že se z toho vyklubala sedmá řadová deska. Název už tedy ponechali a přidali pouze číslovku 2. Jejich fanoušci se tak mohou těšit na desítku nových songů, které jim dodali například i Darren Hayes ze Savage Garden, Walter Afanasieff nebo Fiona Bevan, a nepřijdou ani o původní bonusový materiál zahrnující ve standardní edici akustické verze písniček z prvního dílu a v deluxe edici další CD s nadílkou remixů. Novinky uslyšíte na YouTube formace.


Aborted - Maniacult
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: death metal

Aborted - Maniacult
Belgická deathmetalová formace Aborted vydává svou jedenáctou studiovku. Jmenuje se "Maniacult" a obsahuje celkem dvanáct nových skladeb, jejichž ukázky si můžete poslechnout na stránkách Nuclearblast.de. Deska je k dostání v několika formátových variacích včetně klasického CD, LP a v nejrůznějších kombinacích. Nejnákladnější je limitovaná edice v box setu obsahujícím kromě fyzických nosičů také odznak, kartičky a digitální verzi nahrávky.


Štefan Margita - Na správné cestě (Supraphon)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: jazz

Štefan Margita - Na správné cestě
Štefan Margita pro své nové album "Na správné cestě" oslovil mladého skladatele, textaře, zpěváka a producenta Michala Kindla, který pro něj napsal a vybral dvanáct intimních melodických písní, jejichž základním tématem je láska a její různé podoby. Pop-šansonově laděné album aranžoval a produkoval Daniel Hádl, který obstaral také většinu klávesových nástrojů. V některých skladbách ho vystřídal sám autor Michal Kindl a oba na violoncello doplnila Iris Moris. Ochutnávky z desky naleznete na stránkách vydavatelství Supraphon.


V krátkosti

  • Andrew W.K. - God Is Partying
    Hardrockový hudebník Andrew W.K. představuje další mimořádně intenzivní kapitolu ve svém legendárním a neobyčejném působení na hudební scéně. Svou pátou řadovku "God Is Partying" nahrál zcela sám, s produkcí mu vypomohl cenou Grammy oceněný zvukový inženýr Ted Young. Ochutnávky z devítky energických skladeb nasáklých epickou energií hledejte na YouTube.
  • Face To Face - No Way Out But Through
    Je to dlouhých 30 let, co Trever Keith založil Face To Face, a přestože je technicky jediným původním členem od roku 1998, konzistentní punk-rockový zvuk kapely si získal fanoušky i tak mladé, že by mohli být jeho dětmi - a možná i vnoučaty. Nyní se připomíná albem "No Way Out But Through" a po značné pauze, která trvala s přestávkami více než deset let, chce dokázat, že on ani jeho skupina nezapomněli hrát. Ukázky jsou k poslechu na jejich YouTube.
  • Inglorious - Heroine
    Nové dílo britských hardrockerů Inglourious s názvem "Heroine" je poctou různým vynikajícím hudebnicím, které kapelu během své kariéry ovlivnily hudebně nebo vokálně. A výčet to je pestrý. Jen namátkou: Whitney Houston, Heart, Miley Cyrus, Tina Turner, Christina Aguilera, Avril Lavigne a další. Cover posledně jmenované si můžete poslechnout na YouTube.
  • Pokey Lafarge - In The Blossom Of Their Shade
    Sedmá studiovka Pokey LaFarge "In the Blossom of Ich Shade" předvádí pozitivitu vycházející ze tmy do světla. Když v roce 2020 vypukla globální pandemie, LaFargeova přísná pracovní etika ho poháněla potenciálně náročným tvůrčím obdobím. Výsledkem je i tato deska, která dokazuje, že Lafarge nehodlá usnout na vavřínech a své písně vypiplává s pečlivostí sobě vlastní. Velmi zábavné houpavé skladby můžete okusit na YouTube.
  • Samantha Fish - Faster
    Samantha Fish na albu "Faster" spojila své síly se superproducentem Martinem Kierszenbaumem (Lady Gaga, Sting) a ještě více vtahuje posluchače do své elektrizující značky blues/rock-and-roll. S muzikantkou, doprovázenou legendárním bubeníkem Joshem Freese (Guns N' Roses, Nine Inch Nails, The Replacements) a basistou Diegem Navairou z The Last Bandoleros, přichází emocionálně surový bluesrockový zážitek. Ukázku najdete na jejím YouTube.
  • The Band Camino - The Band Camino
    The Band Camino (někdy stylizováno jako The Band CAMINO) je americká indierocková skupina založená v roce 2015 v Memphisu v Tennessee, nyní působící v Nashvillu. Po třech EP jim nyní vychází eponymní albová prvotina. Přináší čtrnáct skladeb odlehčeného indie rocku okořeněného electropopem. Jako ukázku a pilotní singl si kapela vybrala píseň "Know It All". Klip k němu můžete zhlédnout na YouTube profilu formace.
  • Amyl And The Sniffers - Comfort To Me
    Australská punková formace Amyl And The Sniffers přichází s druhou studiovkou "Comfort To Me". Kapela v čele s Amy Taylor si na pomoc s produkcí zavolala Dana Luscombea, se kterým dala dohromady třináct kousků. Ukázku každého z nich najdete na bandcampu.
  • We Were Promised Jetpacks - Enjoy The View
    "Enjoy The View" je název páté řadovky skotské post-punkové kapely We Were Promised Jetpacks. Desetiskladbová kolekce vznikala v období karantén a podle kritiky je uvolněnější a klidnější než všechny předchozí. Dosavadní recenze o ní však přesto mluví jako o lehce nadprůměrném počinu.
  • Common - A Beautiful Revolution Pt. 2
    Americký rapper přidává loňskému albu druhý díl s celkem jedenácti tracky, v nichž coby hosty uslyšíte hudebníky jako PJ, Black Thought, Sun Kuti, Marcus King a Isaiah Sharkley. Svůj progresivní rap rozehrává na YouTube.
  • Donny Osmond - Start Again
    Americký popový zpěvák, který se coby náctiletý proslavil v sedmdesátých letech, je v poslední době opět velmi aktivní. Zúčastnil se první řady americké verze The Masked Singer a nyní po šesti letech vydává nové album, které uslyšíte na jeho YouTube.
  • Future Utopia - 12 Questions After Dark
    Anglický producent Fraser T. Smith se rozhodl zremixovat své loňské debutové album a jeho dvanáct písniček si vedle jeho samotného vzali na paškál i Themba, Melé, DJ Seinfeld, HAAi, Christian Smith, Franky Wah, Lafawndah, UNKLE a India Jordan. Nahrál je na své YouTube.
  • Jon Randall - Jon Randall
    Amerického countryového hudebníka a producenta, jenž má prsty v deskách takových hvězd jako Dierks Bentley, Reba McEntire, Blake Shelton nebo Sam Bush, jsme letos v květnu zaregistrovali na společné desce "The Mafra Tapes" společně s Jackem Ingramem a Mirandou Lambert. Nyní se vrací se svým sólovým albem, kde mu zahostoval i první zmíněný. Ukázky sdílí na YouTube.
  • Jeremy Camp - When You Speak
    Pětinásobný držitel Dove Award vydává nové album se třináctkou nových skladeb, na nichž spolupracoval s Emily Weisband a Jordanem Sappem. Jeho novou porci současné křesťanské hudby najdete na YouTube.
  • King Krule - You Heat Me Up, You Cool Me Down
    Anglický písničkář, rapper a hudební producent kombinující indie rock, garage rock a post punk revival vydává svůj první živák. Příznivci na něm naleznou celkem sedmnáct písniček. Album v celé své kráse nabízí na bandcampu.
  • Twiztid - Unlikely Prescription
    O něco tvrdší nálož přináší americké horrorcorové duo s patnáctkou skladeb, navazující na dvojici loňských desek. K jejich nahrání si přizvali také tři hosty, kterými jsou Dani Filth z Cradle Of Filth, Ine Nine Kills a From Ashes To New. Na YouTube nahráli první singly.
  • AZ - Doe Or Die II
    Po šestadvaceti letech se americký rapper rozhodl navázat na svou prvotinu. V celkem třinácti kusech mu zahostovali Idris Elba, Rick Ross, T-Pain, Dave East, Lil Wayne, Jahiem a Conway The Machine. Některé z nich uslyšíte i na jeho YouTube.
  • Jazzmeia Horn And Her Noble Force - Dear Love
    Americká jazzová zpěvačka si za svá první dvě alba vysloužila nominace na Grammy a v případě toho s číslem tři se rozhodla pro drobnou změnu. Jak poznáte z první ukázky na YouTube, přizvala si ke spolupráce big band.
  • Heartless Bastards - A Beautiful Life
    Po šesti letech se s novou kolekcí vrací americká rocková formace z Ohia, a jak zjistíte na bandcampu, tentokrát si Erika Wennerstrom se svými hochy přichystali jedenáct písniček mírně se přibližující americaně.
  • Jonny Craig - The Places We'll Never Be
    Americko-kanadský zpěvák, který se mihnul v kapelách jako Dance Gavin Dance, Emarosa, a Slaves, vydává své druhé album a po dvanácti letech navazuje na svůj debut. K sólové kariéře se vrací s jedenáctkou skladeb na pomezí popu a r'n'b včetně jedné, na níž spolupracoval s Kylem Lucasem. Uslyšíte je na jeho YouTube.
  • Slothrust - Parallel Timeline
    Po třech letech se s pátou deskou vrací americká rocková formace, která svůj styl koření grungem a garage rockem. Mezi desítkou písní naleznete i jednu, kde jim vypomohla Lzzy Hale z Halestorm. Nejen ji nahráli na své YouTube.
  • The Expendables & Ballyhoo! - The Expendahoo!
    Máte-li rádi alternativnější pojetí reggae, pak by vás nemělo minout spojení dvou amerických reggae-rockových formací. Z jejich společného tvoření vzešlo celkem osm songů, které jsou k dispozici na bandcampu Ineffable Records .


Dále stojí za pozornost

Colleen Green - Cool: alternativní pop s losangeleským nádechembandcamp
God Damn - Raw Coward: čtvrté album anglických fuzz-rockerůbandcamp
Homeshake - Under The Weather:hypnotický pop Kanaďana Petera Sagarabandcamp
Jazz Cartier - The Fleur Print:druhé album kanadského rapperaYouTube
Sarah Davachi - Antiphonals: kanadská minimalistická experimentátorkabandcamp
The Death Set - How To Tune A Parrot:čtvrté album australského artpunkového triabandcamp


Dále vychází:

Abiura - Hauntology
AJ Davila (Of Davila 666) - El Mar
Al Ross & The Planets - Blue Crystal
Alma - Mosaic
Anaiss - This Is No Longer A Dream
Andrea Bocelli - Concerto: One Night In Central Park - 10th Anniversary Edition
Andrea Bocelli - Concerto: One Night In Central Park - 10th Anniversary Edition (DVD)
Andrea Bocelli - Concerto: One Night In Central Park - 10th Anniversary Edition (BluRay)
Andrea Bocelli - Concerto: One Night In Central Park - 10th Anniversary Edition (Special Edition)
Anna Leone - I've Felt All These Things
Berry - Vault Of Light
Between Worlds Feat. Ronny Munroe - Between Worlds
Black Mass - Feast At The Forbidden Tree
Blanket - Modern Escapism
Blyth - Confessions Of A Justified Sinner
Bomba Estéro - Deja
Bon - Pantheon
Central Heat Exchange - Central Heat Exchange
Cult Of Scarecrow - Tales Of The Sacrosanct Man
Daniel Romano’s Outfit - Cobra Poems
Darlingside - Birds Say Deluxe
Deb Never - Where Have All The Flowers Gone
Delly - Fly Since Birth
Desperate Acts - State Secrets
Dori Freeman - Ten Thousand Roses
Drittmaskin - Svartponk
Fabrizio Grossi & The Soul Garage Experience - Counterfeited Soulstice Vol. 1
Flight - Kimani
Future Crib - Full Time Smile
Gamma Ray - 30 Years Live Anniversary
Gaspar Claud - Tancade
Genix - 199X
Gift Of Gab - Finding Inspiration Somehow
Gurrumul - The Gurrumul Story
Gutterfire! - Chill
Gwar - Scumdogs XXX Live
Hail Spirit Noir - Mannequins
Hayden Calnin - What It Means To Be Human
Hayley Williams - Flowers For Vases - Descansos
Hillside Worship - Rise
Homeshake - Under The Weather
Horkýže Slíže - Alibaba a 40 krátkych songov 2
Hunted - Deliver Us
Hydraulix - Imposter Syndrome
Charity Gayle - Endless Praise
Chris Jagger - Mixing Up The Medicine
Chrome Waves - The Rain Will Cleanse
I Feel Fine - The Cold In Every Shelter
Joshua Henry - Grow
Julia Bardo - Bauhaus, L’Appartamento
Kashena Sampson - Time Machine
Kevin George - Everybody's In My Ear
Laura Nyro - Go Find The Moon: The Audition Tape
Lee Gamble - Flush Real Pharynx 2019-2021
Lilhuddy - Teenage Heartbreak
Loadbang - Plays Well With Others
Lunar Ark - Recurring Nightmare
Lvcifyre - The Broken Seal
Mad Panda - Not My Circus, Not My Monkeys
Man Tau - A New Beginning
Manifesto - Pinky Swear
Marcin Wasilewski Trio - En Attendant
Masked Wolf - Astronomical
Mastiff - Leave Me The Ashes Of The Earth
Maston - Souvenir
Matthew E. White - K Bay
Matthew Fowler - The Grief We Gave To Our Mother
Mehenet - Ng’Ambu
Memorybell - Glass Garden
Metallica - Metallica (The Black Album) / Limited
Metallica - Metallica (The Black Album) / Limited Deluxe Box
Metallica - Metallica (The Black Album) / Remastered
Mixtaped Monk - Kaleidoscopic Desires
More* - 2/2EP
Nordista Freeze - Big Sky Pipe Dream
Norman W. Long - Black Brown Gray Green
Odd Beholder - Sunny Bay
Ohr - Walk In The Light
Park Hye Jin - Before I Die
Pentatonix - The Lucky Ones (Deluxe)
Perfect World - War Culture
Purbayan Chatterjee - Unbounded
R.Y.F. - Everything Burns
Ralo - Political Prisoner
Ray Charles - True Genius
Rico Nasty - Ricos Archives
Riddy Arman - Riddy Arman
Robert Levon Been (Of Black Rebel Motorcycle Club) - The Card Counter (soundtrack)
Ross Adams - Escaping Southern Heat
Rotted Through - The_Depths
Různí - Everybody’s Talking About Jamie (soundtrack)
Různí - Home In This World: Woody Guthrie’s Dust Bowl Ballads
Různí - R&B In D.C. 1940-1960
Různí - The Many Loves Of Antonín Dvořák (Supraphon)
Sam Barron - A Prayer For A Field Mouse
Sam Grow - This Town
Seeds Of Perdition - Suffering Of The Dead
Seven Spires - Gods Of Debauchery
Shumaun - Memories & Intuition
Sincere Engineer - Bless My Psyche
Slow Leaves - Holiday
Sober Truth - Dizygotic Twins
SOČR, Tomáš Netopil - Bohuslav Martinů: Fresky, Paraboly, Rytiny (Supraphon)
Spencer. - Are U Down?
Starless - Hope Is Leaving You
Static - Toothpaste And Pills
Stayc - Stereotype
Subfire - Define The Sinner
Sulfate - Godzone
The Bots - 2 Seater
The Dead Deads - Tell Your Girls It’s Alright
The Shindellas - Hits That Stick Like Grits
The Way Down Wanderers - More Like Tomorrow
Tommy Genesis - Goldilocks
Tony Seltzer - Hey Tony
Trappist / Connoisseur - Cross Faded
Variát - I Can See Everything From Here
Vidiek - Najvidiekovatejsi (2Cd)
Waldemar Matuška - Láska nebeská / Písně z muzikálu / Originální nahrávky 1961-1980 (Supraphon)
Walter Parks - The Unlawful Assembly
Westside Gunn - Hitler Wears Hermes 8: Sincerely Adolf (Side B/volume 2)
Wild Pink - A Billion Little Lights: Live
Wildflower - The Ocean Rose
—__ - ___ (Seth Graham And More Eaze)

Vychází na vinylu:
Aborted - Maniacult
Amyl And The Sniffers - Comfort To Me
André Rieu - Live
Andrea Bocelli - Concerto: One Night In Central Park - 10th Anniversary Edition
Andrew W.K. - God Is Partying
Anette Olzon - Strong
Anna Leone - I've Felt All These Things
Blyth - Confessions Of A Justified Sinner
Casualties Of Cool - Casualties Of Cool (+CD)
Colleen Green - Cool
Daniel Romano’s Outfit - Cobra Poems
Ella Fitzgerald - Ella Wishes You A Swinging Christmas (Vinyl Reissue)
Elvis Costello & The Attractions - Spanish Model
Elvis Costello & The Attractions - This Year's Model
Foy Vance - Signs Of Life
Gamma Ray - 30 Years Live Anniversary
God Damn - Raw Coward
Hail Spirit Noir - Mannequins
Hawthorne Heights - The Rain Just Follows Me
Hayley Williams - Flowers For Vases / Descansos
Homeshake - Under The Weather
Hot Milk - I Just Wanna Know What Happens When I´m Dead
Chet Faker - Hotel Surrender
Chris Jagger - Mixing Up The Medicine
Inglorious - Heroine
James Blake - Friends That Break Your Heart
Jean Michel Jarre - Welcome To The Other Side Live
Julia Bardo - Bauhaus, L’Appartamento
Kacey Musgraves - Star-Crossed
King Krule - You Heat Me Up, You Cool Me Down
Lisa - Lalisa
Manic Street Preachers - Ultra Vivid Lament
Marillion - Fugazi (Deluxe Edition)
Mastiff - Leave Me The Ashes Of The Earth
Matthew E. White - K Bay
Metallica - Metallica (The Black Album)
Park Hye Jin - Before I Die
Pat Metheny - Side-Eye Nyc (V1.iv)
Peter Gregson - Patina
Pokey Lafarge - In The Blossom Of Their Shade
R.Y.F. - Everything Burns
Ray Charles - True Genius
Rufus Wainwright - Unfollow The Rules (The Paramour Session)
Saint Etienne - I’ve Been Trying To Tell You
Sam Barron - A Prayer For A Field Mouse
Seven Spires - Gods Of Debauchery
Silverfish - Fat Axl (Vinyl Reissue)
Sleigh Bells - Texis
Spiritualized - Ladies And Gentleman We Are Floating In Space (Vinyl Reissue)
Static - Toothpaste And Pills
Steve Hackett - Surrender Of Silence
Štefan Margita - Na správné cestě (Supraphon)
The Death Set - How To Tune A Parrot
The Go-Go’s - Beauty Andm The Beast (Vinyl Reissue)
The Stranglers - Dark Matters
The Way Down Wanderers - More Like Tomorrow
UFO - Force It

EP:
Adeline - Adi Oasis
Alisa Amador - Narratives
April 21st - Courage Is Born From Fear
Baby Cate - Ufo
Backyard Tire Fire - Black Dirt Blue Sky
Brandon Davis - Brandon Davis
Cult Burial - Oblivion
Cult Of Scarecrow - Cult Of Scarecrow (Reissue)
Derision Cult - Charlatans Inc.
Ella Jane - This Is Not What It Looks Like!
Flossing - Queen Of The Mall
Girl K - Girl K Is For The People
Hot Milk - I Just Wanna Know What Happens When I´m Dead
Jann - Other Side
Jones - Blue Sunshine
Joshua Speers - Midnight Horses
Kollmorgen - You Are The
Lazarus Kane - Psychobabble
Lord Baltimore - Angel
Manasseh - Chasing Moonlight
Martin Sexton - 2020 Vision
Max Shakun - Heatwave
Mikayla Lane - Miles From Nowhere
Militarie Gun - All Roads Lead To The Gun II
Mister Strange - I
Mmyykk - Science
Quiet Arrows - Fault Lines
Sister. - Something/nothing
Sweeping Death - Tristesse
Zach Pietrini And Mckenna Bray - Modern Love

Reedice:
Elvis Costello & The Attractions - Spanish Model
Elvis Costello & The Attractions - This Year's Model
Marillion - Fugazi (Deluxe Edition)
UFO - Force It
UFO - Force It (Deluxe Edition)

NÁZORY
  • Tento týden vychází taky Rivers of nihil, Rage ... (Fimi, 14.09.2021 09:48) Reagovat

    Tento týden vychází taky Rivers of nihil, Rage a Carcass tak snad se příští týden objeví v seznamu

  • namatkou .. (jarecek, 14.09.2021 10:12) Reagovat

    msp neprekvapili, sleigh bells jako vzdycky takova zabavicka na par poslechu, st etienne nejvic ocekavani, ale zaroven taky s nejvetsimi obavami .. opravnene. kazdopadne vitezem tydne je topley-bird .. ty vlivy trickyho jsou dost patrny, ale presto deska dokaze znit aktualne, retro i osobite zaroven.

    • Re: namatkou .. (Anonym, 14.09.2021 17:01) Reagovat

      ptali jsme se?

  • ABORTED - totálna pecka !!... (gerdy, 20.09.2021 16:18) Reagovat

    ABORTED - totálna pecka !!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
Mirai ft. Majk Spirit - čas rány zahojí 3/10
Video: Mirai a Majk Spirit v novince "čas rány zahojí" nemají daleko k hudebnímu odpadu Pět singlů během čtyř měsíců. Takhle se Mirai chystají na vydání nového alba. Zatímco počet zveřejněných písní a doprovodných videoklipů je působivý, hudebně novinky drhnou. A ta úplně nejčerstvější nazvaná "čas rány... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Video: Bývalá biatlonistka Gabriela Soukalová nazpívala do svého dokumentu duet se Štefanem Margitou "Teď budu mluvit já" (07.03.2024 14:39)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Video: Apocalyptica se s The Four Horsemen vrací ke kořenům i k Metallice. Na podzim zahraje v Praze (02.03.2024 14:21)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Kacey Musgraves vydá v březnu album "Deeper Well" (13.02.2024 16:55)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott AC/DC Queen Adele Sophie Ellis-Bextor Taylor Swift Kabát Lucie Vondráčková Madonna U2 Dua Lipa Kryštof Rush Billie Eilish Mirai Bono
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu