Love And Death, obnovený projekt Briana "Heada" Welche, láká rudým klipem k singlu "Down" na druhé album

08.12.2020 09:33 - Ondřej Hricko | foto: altpress.com

Nad faktem, že je Brian "Head" Welch jednou z tváří a strůjců úspěchu amerických Korn, asi netřeba dlouze polemizovat. V dobách, kdy si od své domovské formace dával pauzu, založil vlastní projekt Love And Death. S ním v roce 2013 vydal povedenou desku "Between Here & Lost", na kterou nyní hodlá navázat. Již 12. února příštího roku totiž vyjde druhé album tohoto uskupení. Bude se jmenovat "Perfectly Preserved" a aktuální singl "Down" je první zveřejněnou ochutnávkou z něj a prvním materiálem po šesti letech.

Skladba se od hudebního jádra Korn příliš nevzdálila. Zdobí ji hutné kytary, moderní sound a hlavně silná melodie s výrazným refrénem. Head je navíc nejen dobrým kytaristou, ale také schopným zpěvákem, kterého nyní vedle kytaristy JR Bareise doprovázejí také dva noví členové - baskytarista Jasen Rauch a bubeník Isaiah Perez.

Ačkoliv je videoklip pouhou přehlídkou členů Love And Death, je vizuálně dobře zpracovaný. Křiklavé rudé filtry jsou společně s ikonickou vizáží lídra formace obstojnými lákadly. Režisér Sam Link odvedl dobrou práci, stejně jako sami hudebníci.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY