Carly Rae Jepsen překvapila kolekcí béček z "Dedicated". Do světa ji doprovází taneční pecka "This Love Isn't Crazy"

26.05.2020 08:12 - David Věžník | foto: Facebook Carly Rae Jepsen

Carly Rae Jepsen - Dedicated Side B
© facebook interpreta
Nová hudba vzniká korona nekorona. Koukněte třeba na takovou Carly Rae Jepsen. V pátek si na své fanoušky a fanynky připravila pěkný beyoncing, tedy překvapivé vydání nového alba (byť tvrdé jádro příznivců již několik týdnů odkrývalo nejrůznější indicie, které tato kanadská popstar ukrývala do svých příspěvků na sociálních sítích). Jde sice o sbírku písní, které se nevešly na "Dedicated" - deska podle toho nese název "Dedicated Side B" -, i tak se ale o ní rozhodně bude mluvit.

Soudě alespoň podle singlu, který na její vydání upozorňuje. Skladbu "This Love Isn't Crazy" Jeppo nahrávala s Jackem Antonoffem (Bleachers). Společně se jim podařilo stvořit roztomilou, rozvernou, energickou, pozitivní a příjemně letní taneční hitovku.

Ona to tahle zpěvačka ostatně ani jinak neumí. V únoru se připomněla solitérním kouskem "Let's Be Friends", který vaše prsty na veškerých končetinách rovněž nenechá v klidu. Na obě lyric videa, která by mnohé její kolegyně klidně označily za regulérní klipy, se můžete podívat níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY