homosexualismus - musicserver.cz">

V klipu "Garden Song" jsou s Phoebe Bridgers mnich, králík a dojde i na homosexualismus

29.02.2020 15:28 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Phoebe Bridgers o sobě po čase dává vědět sólovým singlem. Jmenuje se "Garden Song" a do světa jej doprovází i videoklip.

Křehká píseň se houpe na něžných, dojemně melancholických folkových vlnách, na které jsou příznivci americké písničkářky zvyklí. Do přímého kontrastu s posmutnělou melodií se pak staví poměrně bláznivé video. Jeho natáčení si vzal na starost Phoebin bratr Jackson.

Ve snímku si zpěvačka mocně potáhne z vodní dýmky, načež se začnou dít věci. V pokojíku se projde defilé jejích kamarádů a kamarádek (je mezi nimi kupříkladu stand-up komička Tig Notaro) oblečených v nejrůznějších, často velmi šílených maskách. Diváci se mimo jiné dočkají i gay polibku, ale také třeba slz, které k hudbě Phoebe Bridgers tak nějak patří.

Muzikantku letos čeká hlavně koncertování. Coby předskokanku si ji na svá turné vybraly formace The 1975 a The National, sólově pak zahraje na několika festivalech. Jestli je "Garden Song" předzvěstí nástupce tři roky starého debutového alba "Stranger in the Alps", prozatím můžeme jen hádat.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY