shop.musicserver.cz
Nové desky 45/2019 - od Tomáše Kluse přes Hootie & The Blowfish po Mirandu Lambert

Nové desky 45/2019 - od Tomáše Kluse přes Hootie & The Blowfish po Mirandu Lambert

Vydáno: 06.11.2019 20:11 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Tento týden budeme slavit návraty Hootie & The Blowfish i dánských Alphabeat, Snow Patrol přetvořili několik skladeb, Tomáš Klus se spojil se symfoniky a své novinky vydávají Prago Union, Michael Kiwanuka, Miranda Lambert či Cold War Kids. Simple Minds rekapitulují a R.E.M. vzpomenou na "Monster". Rockery potěší novinka projektu Jeffa Lynna a jeho ELO.

Pokud se v pondělí 4. listopadu vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Hootie & The Blowfish - Imperfect Circle (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: country rock

Hootie & The Blowfish - Imperfect Circle
Minulý rok se dali Hootie & The Blowfish opět dohromady a společně s turné vzpomínali na slavný debut "Cracked Rear View", který se stále drží v Top 20 nejprodávanějších desek Spojených států všech dob. Letos se ale už přestali dívat do minulosti a po čtrnácti letech vydávají nové písničky na CD "Imperfect Circle". Názvem se inspirovali u R.E.M. a jejich alba "Perfect Circle" a fanoušci typického country rocku se mohou těšit na celkem třináct songů, z nichž většinu složila sama kapela s několika spoluautory. Těmi nejslavnějšími jsou Chris Stapleton, Ed Sheeran a James T. Slater. Produkce se ujal Frank Rogers, který v minulosti spolupracoval s Bradem Paisleym nebo frontmanem kapely Dariusem Ruckerem na jeho sólových nahrávkách. V pozadí můžete navíc slyšet i hlas Sheryl Crow a vyslovený duet nahrál kvartet z Jižní Karolíny s anglickou písničkářkou Lucií Silvas. Jak se poprali s návratem po tak dlouho době, zjistíte na YouTube kanálu formace.


Tomáš Klus - Klusymfonie (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk

Tomáš Klus - Klusymfonie
Pokračováním úspěšného propojení Tomáše Kluse, Cílové skupiny a Janáčkovy filharmonie Ostrava, které začalo v roce 2018 koncertem v Dolní oblasti Vítkovice, je nové album "Klusymfonie" a stejnojmenné podzimní turné. Objeví se na něm osmnáct skladeb Tomáše Kluse v aranžích Jana Lstibůrka pro symfonický orchestr. Jemu vysekl poklonu dirigent Jan Kučera, který Ostravské symfoniky během nahrávání dirigoval,: "Symfonické aranže Honzy Lstibůrka jsou výtečně instrumentovány, nechávají vyniknout sólovým nástrojům v orchestru a dávají písním nový rozměr. Není to jen otrocké doplnění symfonického zvuku, ale velmi citlivé zpracování jednotlivých nálad a emocí, o kterých ta která píseň vypráví.". Jak zní Tomáš Klus symfonicky, zjistíte na stránkách vydavatelství Supraphon, kde seženete album i v hi-res kvalitě 24 bit/96 kHz.


Michael Kiwanuka - Kiwanuka (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie folk

Michael Kiwanuka - Kiwanuka
Vítěz BBC Sound of 2012 Michael Kiwanuka tři roky po albu "Love & Hate" vydává svoji třetí nahrávku jednoduše nazvanou "Kiwanuka". Stejně jako na předchůdci i tentokrát na něm spolupracoval s americkým producentem a muzikantem Brianem Josephem Burtonem, kterého budete znát spíše pod jménem Danger Mouse. Pro své příznivce si připravil celkem čtrnáct písniček, které první reakce označují jako nejkomplikovanější dílo a zároveň návratem k raným nahrávkám založených na meditativních syntezátorových linkách, blues-rocku a okázalém folkovém ladění. Co si pod tím představit, zjistíte z ukázek na YouTube profilu muzikanta.


Tip týdne

Miranda Lambert - Wildcard (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: country

Miranda Lambert - Wildcard
Po loňském návratu k Pistol Annies se Miranda Lambert vrací naopak zpět ke své sólové kariéře a po třech letech od desky "The Weight Of These Wings" vydává své sedmé řadové album "Wlidcard". Ačkoli onou divokou kartou nemyslela producenta Jaye Joyce, pravdou je, že s ním spolupracovala zcela poprvé. Nebyla to ovšem sázka na nejistotu, spíše naopak. Joyce má za sebou dvacet let produkování a nahrávky Carrie Underwood, Little Big Town, Cage The Elephant nebo Erica Churche. Ačkoli se autorsky podílela na všech čtrnácti skladbách, mezi spoluautory najdete i řadu ověřených jmen jako Hillary Lindsey, Lori McKenna, Liz Rose, Ashley Monroe, Luke Dick či Natalie Hemby. Zpestřením je duet s Maren Morris. Co s nimi Miranda Lambert upekla, zjistíte na jejím YouTube kanálu.


Alphabeat - Don't Know What's Cool Anymore (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / taneční pop

Alphabeat - Don't Know What's Cool Anymore
Šest let nebylo o dánských Alphabeat vůbec slyšet, autoři hitů "Fascination" a "The Spell" si dali pauzu a poprvé jsme je mohli opět zaregistrovat na jaře v souvislosti se singlem "Shadows". Dařilo se mu natolik, že si koncem srpna vysloužil nominaci na Radio Hit roku v rámci Dánských hudebních cen a den na to energický sextet vypustil další skladbu s názvem "Don't Know What's Cool Anymore". Po ní nakonec pojmenoval celé album a k dvojici již zveřejněných písniček přidal dalších sedm kousků. Zda umějí být stále chytlavé jako jejich hity před lety, můžete zkoumat na YouTube profilu Aphabeat.


Snow Patrol - Reworked (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock / pop rock

Snow Patrol - Reworked
Skotsko-irská formace Snow Patrol slaví pětadvacet let na hudební scéně a při té příležitosti vydává kolekci "Reworked". Vedle třináctky přepracovaných klasik z arzenálu kapely na něm najdete další tři nové skladby včetně kousku "I Think Of Home". Během úprav původních skladeb byli sami hudebníci překvapení, kolik nového v nich dokázali najít. Ukázku v podobě výše uvedené skladby najdete na YouTub.com.


Cold War Kids - New Age Norms 1 (Rough Trade)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop rock / soul

Cold War Kids - New Age Norms 1
Američtí Cold War Kids se po dvou letech od jejich major-debutu "L.A. Divine" vrací s novou deskou "New Age Norms 1" a jak napovídá ona číslovka jedna, kvintet z kalifornského Long Beach na ni hodlá dále navazovat. Osm písniček, které na ni zařadili, by mělo být prvním dílem trilogie minialb a skupina na ni pracovala se svým dlouholetým spolupracovníkem, producentem Larsem Stalforsem. Nasměřovali je na pomezí popu a rocku, do nichž přimíchávají dále disco, funk i trochu latino prvků. Zkoumat tyto fůze můžete z prvních singlů na jejich YouTube profilu.


Jeff Lynne's ELO - From Out Of Nowhere (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Jeff Lynne's ELO - From Out Of Nowhere
Jeff Lynne a jeho ELO (Electric Light Orchestra) mají na svém kontě už neuvěřitelných třináct desek, ke kterým nyní přibyla další. Novinka "From Out To Nowhere" je první nahrávkou po dlouhých čtyřech letech a většinu instrumentálních pasáží neobstaral nikdo jiný, než právě Jeff Lynne. Album čítá deset kousků včetně titulní písničky, která se dostala mezi posluchače jako pilotní singl. Pokud jste na něj ještě nenarazili, můžete to napravit na YouTube.com.


Prago Union - Perpetuum Promile (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hip hop / rap

Prago Union - Perpetuum Promile
Tři roky od cenami ověnčeného alba "Smrt žije" se vrací skupina Prago Union se svojí šestou deskou "Perpetuum Promile". Během této doby ovšem došlo k poměrně výrazné změně, skupinu opustil DJ Maro a jeho místo vedle Kata zaujal českobudějovický DJ Ramel. Celkem třiadvacet položek nahrávky vznikalo na poměrně neobvyklém místě, a sice v maringotce, kam Kato přesunul svoje studio Strojovna, a k samotné desce dodává: "Věřím, že se podařilo posunout naši hudbu zase někam dál, nebo alespoň jinam. Myslím, že to stále smrdí Pragovinou, ale před tím neutečeme, ani kdybychom chtěli. Jsme to my o tři roky a spoustu mejdanů později." Prvním singlem se stala píseň "Kretén".


Angel Witch - Angel Of Light (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: heavy metal

Angel Witch - Angel Of Light
Legenda NWOBHM, kapela Angel Witch se vrací s novinkovým titulem "Angel Of Light". Jde ojejich první desku po comebackové nahrávce "As Above, So Below", kterou vydali v roce 2012. Jako první singl vybrali ochutnávku s titulem "Don't Turn Your Back". "Těžko se dá uvěřit, že jsme náš poslední počin vydali před bezmála deseti lety," prozradil zpěvák a kytarista Kevin Heybourne. Dále dodal: "Pochopitelně jsme z nahrávky docela nadšení a je to pro nás pocit velkého zadostiučinění, když si můžeme do svého výčtu přidat další plnohodntnou desku." Zmiňovanou ochutnávku najdete k poslechu na YouTube.com.


Jon Batiste - Chronology Of A Dream (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz

Jon Batiste - Chronology Of A Dream
Americký muzikant Jon Batiste, který nahrával s Princem, Lenny Kravitzem, Steviem Wonderem nebo Edem Sheeranem, vydává v krátké době další jazzové album nesoucí podtitul "Live At The Village Vanguard". Po srpnové desce "Anatomy Of Angeles" je tu "Chronology Of A Dream" a devět skladeb, které opět nahrával živě v jednom z tradičních newyorských jazzových klubů. Společnosti mu tam dělali saxofonisté Patrick Bartley a Tivon Pennicott, trumpetista Giveton Gelin, baskytarista Phil Kuehn, bubeník Joe Saylor, Jon Lampley na tubu a perkusista Negah Santos. Ukázky z desky uslyšíte na Supraphonline.cz.


Jeff Goldblum & The Mildred Snitzer Orchestra - I Shouldn't Be Telling You This (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz

Jeff Goldblum & The Mildred Snitzer Orchestra - I Shouldn't Be Telling You This
Je to prakticky přesně rok, co jsme vám představili herce Jeffa Goldbluma také jako jazzového pianistu. No loňské album letos navazuje dalším s názvem "I Shouldn't Be Telling You This". Jedenáctku skladeb, které na něj zařadil, tvoří opět převzaté skladby od různých hudebníků a interpretů, jako jsou například Joe Henderson, Herbie Hancock, B.B. King, Marianne Faithfull, nebo Wes Montgomery a k nim přidal i několik standardů. Některé ze skladeb jsou pouze instrumentální, ale do většiny z nich si přizval zpívající, a někdy i poměrně překvapující, hosty. Díky tomu v jazzových rytmech uslyšíte Miley Cyrus, Sharon Van Etten, Inaru George, Fionu Apple, Ginu Saputo, Annu Calvi a Gregoryho Portera. Jak to celé dopadlo a zda si Goldblum tentokrát vyslouží lepší recenze, můžete přemýšlet na jeho VEVU.


William Doyle - Your Wilderness Revisited
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie pop / alternativní pop

William Doyle - Your Wilderness Revisited
William Doyle dlouhá léta vystupoval pod jménem East India Youth, ovšem již třetí rok užívá to vlastní. Prvním albem pod tímto jménem je "Your Wilderness Revisited" a anglický muzikant na něm pracoval poslední čtyři roky. Devět písniček nahrával částečně doma a částečně v londýnském 4AD Studios a pozval si do nich i tři hosty, kterými jsou Brian Eno, Laura Misch a Jonathan Meades. Jejich námětem jsou předměstí anglických měst a především místní architektura. Jak se pod ně podepsala, zjistíte poslechem ukázek na Doylově bandcamp profilu.


Robin Mood - Na Měsíc (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop

Robin Mood - Na Měsíc
Jakub Lenz odstartoval svoji kariéru kytarista Marka Ztraceného a Zbyňka Drdy, spolupracoval i s Pauliem Garandem a Kennym Roughem a již dva roky je také členem Eddie Stoilow. Před časem se ovšem vydal i na sólovou dráhu pod pseudonymem Robin Mood, výsledkem čehož byly první dva singly "Gravitace" a "Na Měsíc". Na ně navazuje debutové album, pojmenované podle druhé jmenované písničky, s dvanáctkou skladeb ve stylu moderního popu. Jejich produkce se ujal již zmíněný Kenny Rough a vedle Paulie Garanda na něm hostuje i slovenský rapper Matys. Bližší seznámení s Robinem Moodem můžete podniknout na jeho YouTube profilu.


Různí - Charlie's Angels (soundtrack) (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: urban music / filmová hudba

Různí - Charlie’s Angels
Do amerických kin za pár dní vstoupí pokračování "Charlieho andílků", které nově nepůsobí pouze v Americe, ale globálně po celém světě. Snímek, jehož hlavními představiteli jsou Kristen Stewart, Naomi Scott, Ella Balinska, Elizabeth Banks a Patrick Stewart, předběhne soundtrack, který nabídne celkem jedenáct skladeb s deseti písničkami. Na nich se podílely například Ariana Grande, Nicki Minaj, Miley Cyrus, Lana Del Rey, Stefflon Don, Alma, Kash Doll, Arlissa, Chaka Khan, Danielle Bradberry, Anitta, Kim Petras, M-22 a producenti využili i "Bad Girls" Donny Summer. Kompletní seznam písniček a jejich ukázky nabízí Supraphonline.cz.


Lanugo - Lanugo, 2019 (Tranzistor)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie pop

Lanugo - Lanugo, 2019
Po pěti letech vydává skupina Lanugo nové album "Lanugo, 2019". Sama kapela jej označuje jako konceptuální a deset skladeb sleduje příběh milostného vztahu jedné ženy. Posluchače přesouvá od jiskřivého začátku přes váhání a boj se stereotypem až ke krizi a nakonec rozchodu. "Naše nová deska vznikala zvolna několik let a jejím tématem měla být každodennost. Chtěli jsme pozorovat ty nejobyčejnější momenty našich životů a životů našich přátel a dát jim hlas a význam. Byli jsme v šoku, když jsme písně poskládali za sebe a deska začala vyprávět příběh, o kterém jsme neměli ani potuchy. Jako bychom pročítali deník ženy, kterou jsme nikdy nepotkali, ale přesto jsou její slova strašně povědomá," prozrazuje o příběhu alba zpěvačka Markéta Foukalová. Více informací a také ukázky všech skladeb nabízí web Supraphonu.


Walshy Fire And - Walshy Fire Presents: MMMMØ - The Mix (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: electropop / electronica

Walshy Fire And MØ - Walshy Fire Presents: MMMMØ - The Mix
Dánská zpěvačka, která byla jednou z hlavních hvězd letošních Colours, má na svém kontě dvě alba a nyní se rozhodla, že je nechá zremixovat, ovšem pouze od jednoho člověka. Volba padla na americko-jamajského DJe Leightona Paula Walshe, který si v hudebním světě přezdívá Walshy Fire a je známý především coby člen Major Lazer. Do spárů se mu dostalo celkem sedmnáct skladeb, a to včetně těch, které nahrála společně s Diplem, Snakehips nebo Charli XCX. První dvě ukázky nových mixů prezentuje MØ na svém YouTube profilu.


Simple Minds - Forty The Best Of Smple Mminds 1979 - 2019 (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: new wave / post punk / art rock / synth-rock

Simple Minds - Forty The Best Of Smple Mminds 1979 - 2019
Simple Minds letos slaví čtyřicet let od vydání prvního alba "Life In A Day" a stejnojmenného singlu. Skotská skupina toto výročí oslaví jednak turné, které odstartuje příští rok, a pak také kompilací "Forty The Best Of Smple Mminds 1979 - 2019". Zařadili na ní celkem čtyřicet největších hitů od jejich počátečních experimentů, přes hitparádové záseky jako "Don't You (Forget About Me)", "She's A River" nebo "Belfast Child" až po jejich aktuální období představované písněmi z alba "Big Music", loňského "Walk Between Worlds" a také zbrusu novou skladbou "For One Night Only". Některé z nich najdete na desce v akustických verzích či v různých remixech. Kompletní seznam skladeb včetně ukázek můžete studovat na Supraphonline.cz.


R.E.M. - Monster (25th Anniversary Edition) (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: grunge / glam rock / punk rock

R.E.M. - Monster (25th Anniversary Edition)
Je to už čtvrt století, co vyšlo jedno z nejúspěšnějších alb R.E.M. "Monster". Společně s předcházejícími "Automatic For The People" a "Out Of Time" patří k albům s hlasitými, zkreslenými kytarovými linkami a jednoduchými aranžemi, které kapele přinesly spoustu cen a vítězství v hitparádách po celém světě. Výroční edice bude k dispozici hned v několika podobách. Již základní verze nabídne remasterovanou podobu alba a k tomu navíc letošní remix alba od původního producenta Scotta Litta. Ta bude k dispozici i na vinylu. Nejatraktivnější bude ovšem pětidiskový set, kam kapela zařadila navíc dema, včetně těch dosud nevydaných, koncertní záznam z Chicaga a pátým diskem bude blu-ray s verzemi alba v prostorovém mixu a hi-res kvalitě, videoklipy a koncertním filmem "Road Movie". Více informací naleznete na webu skupiny.


V krátkosti

  • Tawiah - Starts Again (Bertus)
    Anglická neo-soulová hudebnice Tawiah vydává po třech EP své debutové album "Starts Again" s desítkou skladeb, které produkoval Sam Beste (Hejira). Podíleli se na nich také Sharlene Hector, Vula Malinga, Ladonna Young, Ade Omotayo a Rahel Debebe-Dessalegne.
  • Petr Nekoranec, Česká filharmonie, Christopher Franklin - Francouzské árie (Supraphon)
    Nadějný český tenor Petr Nekoranec vysílá do světa svoji debutovou nahrávku "Francouzské árie", kterou nahrál společně s Českou filharmonií. Zařadil na ni skladby od Julese Masseneta, Charlese Gounoda, Gaetana Donizettiho, Leo Delibese nebo Georgese Bizeta a jaké konkrétně, zjistíte na stránkách vydavatelství Suprahon.
  • Cup - Spinning Creature (Bertus)
    Nels Cline z kapely Wilco a Yuka Honda z newyorských Cibo Matto spolupracují již poměrně dlouho a vydali spolu dvě desky. Tentokrát ale vzájemnou spolupráci zastřešili projektem s názvem Cup a výsledkem je sedm experimentálních skladeb, které uslyšíte na YouTube.com
  • Cate Le Bon And Bradford Cox - Myths 004 (EP) (Mexican Summer)
    Velšská folková písničkářka Cate Le Bon se rozhodla spolupracovat s americkým muzikantem a kytaristou Deerhunter Bradfordem Coxem. Výsledkem je sedm písniček a EP s názvem "Myths 004", které uslyšíte na YouTube kanálu labelu Mexican Summer.
  • Manon Meurt - Manon Meurt (Minority Records)
    Rakovnická kapela Manon Meurt přichystala reedici svého eponymního EP, které nově masteroval Matouš Godík v svém ZKA4T studiu a k dispozici bude také na vinylu.


Dále vychází:

Aborted - La Grande Mascarade (EP) (Sony Music)
Arcadi Volodos - Schubert: Piano Sonata D.959 & Minuets D. 334, D. 335, D. 600 (Sony Music)
Dawn Of Disease - Procession Of Ghosts (Mystic Production)
Eluveitie - Live At Masters Of Rock (Mystic Production)
Eskimo Callboy - Rehab (Sony Music)
Highly Suspect - MCID (300 Entertainment)
Kinga Glyk - Feelings (Warner Music)
Kristýna a Kája - Škola písničkou s žáčkem (Warner Music)
Labrinth - Euphoria: Season 1 (soundtrack) (Sony Music)
Leif Vollebekk - New Ways (Bertus)
Long Distance Calling - Stummfilm - Live From Hamburg (Sony Music)
Michael Ball & Alfie Boe - Back Together (Universal)
Necronomicon - Unus (Mystic Production)
Nile - Vile Nilotic Rites (Mystic Production)
Petr Štěpán & Bratrstvo Luny - Luna nad Iglau (Warner Music)
Různí - Karel Hašler: Nejslavnější písničky (Supraphon)
Různí - Singing News Top 10 Southern Gospel Songs 2019 (Sony Music)
Signe Marie Rustad - When Words Flew Freely (Bertus)
Stray From The Path - Internal Atomics (Mystic Production)
Sudan Archives - Athena (Mystic Production)
The Damned - Black Is The Night (Warner Music)
Travis Greene - Broken Records (Sony Music)
Turnover - Altogether (Bertus)
Underworld - Drift Series 1 Sampler Edition (BluRay) (Universal)
Underworld - Drift Series 1 Sampler Edition - (Complete Edition Boxset ) (Universal)
Už jsme doma & Buchty a loutky - Pět ran do čepice aneb písně krysáků ()
Vetiver - Up On High (Bertus)

Vychází na vinylu:
Angel Witch - Angel Of Light (Mystic Production)
Arcadi Volodos - Schubert: Piano Sonata D.959 & Minuets D. 334, D. 335, D. 600 (Sony Music)
Bob Dylan - Bootleg 15 (Sony Music)
Cate Le Bon And Bradford Cox - Myths 004 (EP) (Mexican Summer)
Cold War Kids - New Age Norms 1 (Rough Trade)
Counterparts - Nothing Left To Love (Bertus)
Cradle Of Filth - Cruelty And The Beast - Re-Mistressed (Sony Music)
Cup - Spinning Creature (Bertus)
Dawn Of Disease - Procession Of Ghosts (Mystic Production)
Jeff Lynne's ELO - From Out Of Nowhere (Sony Music)
Eluveitie - Live At Masters Of Rock (Mystic Production)
Eskimo Callboy - Rehab (Sony Music)
Hootie & The Blowfish - Imperfect Circle (Universal)
James Arthur - You (Sony Music)
Jeff Goldblum - Shouldn't Be Telling You This (Universal)
Kinga Glyk - Feelings (Warner Music)
Labrinth - Imagination And The Misfit Kid (Sony Music)
Leif Vollebekk - New Ways (Bertus)
Long Distance Calling - Stummfilm - Live From Hamburg (Sony Music)
Marie Rottrová - Všechno nejlepší... (Supraphon)
Michel Petrucciani - Colors (Warner Music)
Necronomicon - Unus (Mystic Production)
Nile - Vile Nilotic Rites (Mystic Production)
Nirvana - MTV Unplugged In New York (Universal)
R.E.M. - Monster (Universal)
R.E.M. - Monster (25th Anniversary Edition) (Universal)
Signe Marie Rustad - When Words Flew Freely (Bertus)
Simple Minds - Forty The Best Of Smple Mminds 1979 - 2019 (Universal)
Snow Patrol - Reworked (EP) (Universal)
Stray From The Path - Internal Atomics (Mystic Production)
Sudan Archives - Athena (Mystic Production)
Tata Bojs - Biorytmy (Supraphon)
Tawiah - Starts Again (Bertus)
The Doors - The Soft Parade (Warner Music)
Turnover - Altogether (Bertus)
Underworld - Drift Series 1 Sampler Edition (Universal)
Vetiver - Up On High (Bertus)
Voyager - Colours In The Sun (Mystic Production)

Reedice:
Bob Dylan - Bootleg 15 (Sony Music)
Cradle Of Filth - Cruelty And The Beast (Bertus)
Cradle Of Filth - Cruelty And The Beast - Re-Mistressed (Sony Music)
Mariah Carey - Merry Christmas Deluxe Anniversary Edition (Sony Music)
Michel Petrucciani - Colors (Warner Music)
Různí - Christmas With The Stars And The Royal Philharmonic Orchestra (Sony Music)
The Doors - The Soft Parade (Warner Music)
Warrel Dane - Shadow Work (Sony Music)

NÁZORY
  • :) (Verunka:), 07.11.2019 09:32) Reagovat

    Zdravím:), neplánujete dělat recenzi na Wildcard od Mirandy Lambert?:)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
Mirai ft. Majk Spirit - čas rány zahojí 3/10
Video: Mirai a Majk Spirit v novince "čas rány zahojí" nemají daleko k hudebnímu odpadu Pět singlů během čtyř měsíců. Takhle se Mirai chystají na vydání nového alba. Zatímco počet zveřejněných písní a doprovodných videoklipů je působivý, hudebně novinky drhnou. A ta úplně nejčerstvější nazvaná "čas rány... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Video: Tomáš Klus v klipu "Chci si tě vzít" rozdává lásku a něhu (18.02.2024 11:47)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)
- Michael Kiwanuka se vrací do Prahy. Na Metronome Prague přiveze čarovnou směs soulu, psychedelie, funku a gospelu (25.01.2024 10:58)
- Nové desky 3/2024 - od Green Day přes B-Side Band po Sleater-Kinney (24.01.2024 21:30)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott AC/DC Queen Adele Sophie Ellis-Bextor Taylor Swift Kabát Lucie Vondráčková Madonna U2 Dua Lipa Kryštof Rush Mirai Billie Eilish Bono
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu