Luis Fonsi, autor megahitu "Despacito", míří poprvé do České republiky

15.07.2019 18:01 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Skladba "Despacito" se se svými více než šesti miliardami zhlédnutí stala nejsledovanějším videem v historii YouTube a kraluje všem hitparádám napříč celým světem. Letos v srpnu Luis Fonsi poprvé zahraje naživo v Praze. V rámci své světové Vida World Tour se představí na PVA EXPO v pražských Letňanech. Show proběhne 9. srpna 2019. Těšit se můžete na obří show, plnou nadupaných světel, skvělých tanečníků, speciální efekty, živou kapelu a skvělý zvuk. Vstupenky jsou v prodeji na www.allinconcerts.cz a v síti Ticketportal.

Luis Fonsi, původem z Portorika, je zpěvák, skladatel, herec a producent. Nejvíce se proslavil právě písní "Despacito", na níž spolupracoval s rapperem Daddy Yenkeem. Sám Fonsi k neuvěřitelnému úspěchu skladby poznamenal: "To, co se s touhle skladbou stalo, je prostě šílené. Jen jsem chtěl, aby lidé tančili." Mohlo by se zdát, že se jeho hvězda zrodila takřka přes noc. Luis Fonsi má však za sebou více než dvacetiletou úspěšnou kariéru. Bodoval především v Latinské Americe, kde patří k předním osobnostem své generace. Již od svého útlého dětství účinkoval v kapele Menundo. Poté se vydal na sólovou dráhu, kdy vydal v roce 1998 album "Comenzaré". To získalo značný úspěch v Portoriku a poté bodovalo po celé Latinské Americe.

Nyní však opravdu dobývá i zbytek světa a díky jeho nepopiratelnému talentu překonává veškeré hranice a bariéry a okouzluje lidi po celé planetě. Je také držitelem několika zlatých, platinových a diamantových desek. Právě s písní "Despacito" vyhrál čtyři Latin Grammy Awards. Spolupracoval také s umělci jako Eros Ramazzoti nebo Demi Lovato. Právě s Demi Lovato stvořili píseň "Échame La Culpa", která také zamířila do kategorie miliardových videoklipů na YouTube. Opravdu se tedy 9. srpna 2019 můžeme těšit na hvězdu světového formátu, která s sebou přiveze nadupanou show plnou světových hitů a smyslných latinskoamerických rytmů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY