shop.musicserver.cz
Nové desky 33/2022 - od Demi Lovato přes Five Finger Death Punch po Markétu Irglovou

Nové desky 33/2022 - od Demi Lovato přes Five Finger Death Punch po Markétu Irglovou

Vydáno: 25.08.2022 10:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Tomáš Rozkovec | foto: Masterkey Sounds

Ačkoli tento týden není v přehledu tolik desek jako obvykle, hvězdy rozhodně nechybějí. S novinkami přichází opět ta Demi Lovato, metalisti Five Finger Death Punch, nejen v zahraničí očekávaná Markéta Irglová, Röyksopp, Hot Chip, Panic! At The Disco, s albem plným hostů Watkins Family Hour a s tanečními hity Madonna.

V pátek 19. srpna vyšly tyto nové tituly:

Demi Lovato - Holy Fvck
žánr: hard rock / pop punk

Demi Lovato - Holy Fvck
Poslední dobou bylo o Demi Lovato slyšet hlavně v souvislosti s proměnlivým genderem, vedle toho ale - aktuálně opět zpěvačKA - připravovala i svou osmou studiovku. Všech šestnáct songů, které na albu "Holy Fvck" najdeme, nese její podpis, s některými jí vypomohli Warren "Oak" Felder, Alex Niceforo a Keith "Ten4" Sorrells. Ti se ujali také produkce, přičemž styl této americké hudebnice posunuli k rockovým kořenům z dob jejích prvních desek "Don't Forget" a "Here We Go Again". Sama Ms Demi se svěřila, že inspirací jí byla tvorba bandů jako Royal & the Serpent nebo Turnstile. První z nich se jí dokonce podařilo i dostat do studia, pozvání přijali taky Dead Sara nebo Yungblud. Vydáním žije zpěvaččin YouTube profil.


Röyksopp - Profound Mysteries II
žánr: electronic / downtempo / synth-pop

Röyksopp - Profound Mysteries II
Chyběli vám Röyksopp? Pokud ano, tak vězte, že si jich letos užijete dosyta. Svein Berge a Torbjørn Brundtland totiž na rok 2022 připravili opulentní projekt "Profound Mysteries", který slibuje spoustu audiovizuálních zážitků. Hromadu kratších i delších videí doplňují pochopitelně i nové songy, které norská dvojice dle nejčerstvějších zpráv vydá ne na jednom, ne na dvou, ale rovnou na třech albech. Druhý díl tedy pokračuje v cestě, kterou nastolila jednička, kterou jsme tehdy pro její kvality zvolili Albem týdne. Čeká vás tedy dalších deset skladeb, doplněných o minifilmy a sérií abstraktních obrazců Jonathana Zawady. Druhou várku hlubokých tajemství odkrývejte na YouTube.


Five Finger Death Punch - Afterlife
žánr: moderní alternativní metal

Five Finger Death Punch - Afterlife
Americká heaymetalová formace Five Finger Death Punch vydává devátou studiovou desku. Nástupce dva roky starého díla "F8" přináší dvanáct nových kousků, se kterými kapele pomohl Kevin Churko. Toho můžete znát také ze spolupráce s Ozzym Osbournem, Papa Roach nebo Disturbed. Jako ochutnávku si pusťte klip k titulní skladbě alba, který najdete na YouTube.


Markéta Irglová - Lila
žánr: folk / world music

Markéta Irglová - Lila
Čeští interpreti se na seznamech edičních kalendářů v zahraničních médiích obvykle nevyskytují. V případě novinky "Lila" Markéty Irglové platí spíše opak; jen málokteré ji vynechaly. Pro nástupce osm let staré nahrávky "Muna" přichystala rodačka z Valašského Meziříčí celkem devět folkových písniček, které nahrávala pochopitelně ve svém domácím islandském studiu společně se svým manželem Sturlo Mio Thorissonem. Společnost jim dále dělali v Irsku usazená houslistka Marja Gaynor, český kytarista Peter Moc nebo venezuelský perkusista Manuel Barreto. Jak uslyšíte z prvních ukázek na YouTube, jsou pojaté v intimním duchu a Irglová do nich přimíchala i keltské motivy a prvky world music, českého folklóru a také vážné hudby.


Panic! At The Disco - Viva Las Vengeance
žánr: pop rock

 Panic! At The Disco - Viva Las Vengeance
Už více než sedm let je Panic! At The Disco projektem jediného hudebníka Brendona Urieho a "Viva Las Vengeance" je v této podobě jeho třetí deskou. Při nahrávání a tvorbě dvanácti písniček opět spolupracoval s Jakem Sinclairem, který má jinak prsty v deskách Weezer, Fall Out Boy nebo Train. K nim se ovšem tentokrát přidal ještě Mike Viola, jehož práci známe z alb Mandy Moore, Ryana Adamse nebo Andrewa Birda. A jejich kooperace byla tentokrát velmi těsná, protože se rozhodli natáčet vše živě na pásy, což sám Urie popsal jako "ohlédnutí za tím, kým byl před sedmnácti lety a kým je nyní se zálibami, které před tím neměl". Co si pod tím představit, zjistíte lépe na jeho YouTube.


Watkins Family Hour - Vol. II
žánr: folk / bluegrass

 Watkins Family Hour - Vol. II
Sara Watkins a Sean Watkins, tedy dvě třetiny formace Nickel Creek, už několik let tvoří také v duu pod názvem Watkins Family Hour. Eponymní debutovou desku s řadou přátel nahráli v roce 2015, a i když mezitím vydali ještě album "Brother Sister", nyní se rozhodli navázat právě na prvotinu. Opět si vybrali jedenáct songů jiných interpretů a ty natočili ve stylu namíchaného z folku a bluegrassu. Společnosti jim dělali Fiona Apple, Lucius, Benmont Tench, Jackson Browne, Jon Brion, Willie Watson a Gaby Moreno. Výsledek uslyšíte například na YouTube.


Tip týdne

Heilung - Drif
žánr: dark folk / ambient

Heilung - Drif
Novinka od severských šamanů Heilung s názvem "Drif" v sobě nese, jak jinak, kouzlo temných rituálů. Vznik této kolekce popisují její autoři takto: " 'Drif' znamená shromáždění. Dav lidí, horda, dav, smečka. V symbióze s názvem alba se nahrávka skládá z hejna, sbírky, shromáždění, koláže písní, které podobně jako malé plamínky hledaly cestu jeden k druhému, aby se spojily, spojily, tvořily a byly společně větší. Toto dílo si velmi jasně určilo svou vlastní cestu. Naše pokusy o jeho zkrocení byly opakovaně bezvýsledné, a jakmile jsme si tento fakt uvědomili, tvůrčí tok se hnal vpřed s nesmírnou silou. Natolik, že jsem měl někdy pocit, jako by se písně psaly samy. Všechny mají své vlastní příběhy. Každá zde má své místo a pocit sounáležitosti s inspirací nejen ze severní Evropy, ale i ze starých velkých civilizací." Výpravný klip k songu "Anoana" i další vizuály můžete zhlédnout na YouTube profilu skupiny.


Neil Young & The Restless - Eldorado
žánr: rock

Neil Young & The Restless - Eldorado
V dubnu 1989 vydal Neil Young pětiskladbové minialbum "Eldorado". Vyšlo jen na CD, a to navíc pouze v Japonsku a Austrálii pod hlavičkou Neil Young & The Restless. Neila (kytara a zpěv) doprovodili Rick Rosas na baskytaru a Chad Cromwell na bicí, s kytarou v titulní skladbě přispěl dlouholetý kolega z Crazy Horse Frank Poncho Sampedro. Toto do jisté míry raritní kytarové tour-de-force, dlouho vyhledávané muzikantovými fanoušky, se konečně dočkalo celosvětového vydání na CD a prvního vydání na vinylu mimo Austrálii. Nahrávka obsahuje čtyři autorské skladby plus cover amerického standardu "On Broadway", který napsali Leiber, Stoller, Weil a Mann. Poslouchejte na YouTube.


David Paich - Forgotten Toys
žánr: klasický rock

David Paich - Forgotten Toys
Člen amerických Toto David Paich, který spolupracoval i s Michaelem Jacksonem, Arethou Franklin nebo Boz Scaggs, se ve svých osmašedesáti letech rozhodl okusit také sólovou dráhu. Pro svůj debut připravil celkem sedm skladeb, na kterých se podílel i jeho parťáci z kapely Steve Lukather a Joseph Williams. Asi nikoho nepřekvapí, že do nich šestinásobný držitel Grammy a obyvatel Rokenrolové síně slávy navíc nalákal řadu slavných kolegů. Ve výčtu muzikantů, kteří si na desce zahráli nebo zazpívali, tak jsou jména jako Brian Eno. Nathan East, Michael McDonald, Don Felder, Ray Parker Jr., Michael Lang nebo Dean Parks. Výsledek autor sdílí na YouTube své domovské formace.


Hot Chip - Freakout/Release
žánr: synthpop / synthwave / psychrock

 Hot Chip - Freakout/Release
Angličtí Hot Chip si loni připomněli dvacet let od svého prvního EP "Mexico" a jako oslavu pro své fanoušky nachystali své osmé řadové album "Freakout/Release". Na rozdíl od tři roky staré kolekce "A Bath Full Of Ecstasy" si jedenáct písní produkovali zcela sami, a jak zjistíte třeba na jejich YouTube, svůj synth pop nasměrovali spíše k synthwave s lehkými náznaky psychedelie, funku a punku. Ve dvou kusech se k nim připojili Lou Hayter a Cadenze Waepon.


Madonna - Finally Enough Love: 50 Number Ones
žánr: taneční pop / EDM / deep house

 Madonna - Finally Enough Love: 50 Number Ones
Dne 22. února tohoto roku se Madonna stala prvním umělcem, který s padesáti singly vystoupal na vrchol žebříčku Billboard Dance Club Songs. U této příležitosti se americká zpěvačka rozhodla vydat kompilaci "Finally Enough Love: 50 Number Ones", která všechny tyto hitovky připomene. Už na konci června představila šestnáctipísničkovou ochutnávku, která prozradila, že se můžeme těšit na remixové verze, což platí i o plnohodnotné edici. Které remixy vybrala, zjistíte například na anglické wikipedii.


I Prevail - True Power
žánr: post-hardcore / metalcore

I Prevail - True Power
Michiganští I Prevail, muzikanti s platinovou certifikací a dvakrát nominovaní na Grammy, jsou zpět se svou třetí plnohodnotnou nahrávkou. Novinku "True Power" opět produkoval osvědčený Tyler Smyth a obsahuje přesně to, na co jsou posluchači u této kapely zvyklí - úderné riffy zakomponované do silných melodií a doprovázené pekelným řevem, který střídají vzletné zpěvné pasáže. Vydání alba předcházelo několik singlů, které dostaly i podobu klipů. Ten nejčerstvější z nich "Self-destruction" naleznete spolu s dalšími ukázkami z desky na YouTube profilu formace.


V krátkosti

  • Silversun Pickups - Physical Thrills
    Se svojí šestou řadovkou se hlásí po třech letech o slovo americká formace kombinující indie rock, dream pop, post punk revival a shoegaze. Těšit se můžete na čtrnáct kousků, které opět produkoval bubeník Garbage Butch Vig (Nirvana, Foo Fighters, Muse). (bandcamp)

  • Walter Trout - Ride
    Americký blues-rockový kytarista a zpěvák si pro své fanoušky připravil celkem dvanáct čerstvých songů, jejichž produkce se ujal spolupracovník Johna Mayalla Eric Corne. (YouTube)

  • B.o.B - Better Than Drugs
    Americký rapper na novém albu představuje svůj alternativní hiphop. V tuctu tracků ho doplnili Ray Moon, Tech N9ne, Baby Tate, Black Boe, Fuegogamo, Ashoka, TTO K.T., Jace a Money Mu. (YouTube)

  • Tank - R&B Money
    Americký r'n'b zpěvák konečně vydává své nové, dlouho odkládané album a delší čekání svým fanouškům vynahrazuje hned sedmnácti písničkami, v nichž coby hosty přivítal interprety jako Chris Brown, Blaq Tuxedo, Alex Isley, J. Valentine, Vedo nebo Rotimi. (YouTube)

  • The Mountain Goats - Bleed Out
    Kalifornská indiefolková parta příliš neváhá a po roce servíruje další, už jedenadvacátou řadovku. Její styl je nyní hodně rockový, což mohla způsobit i Alicia Bognanno z rockových Bully v roli producentky. (bandcamp)

  • Gordi - Inhuman (EP)
    Australská hudebnice, vlastním jménem Sophie Payten, po dvou letech navazuje na své druhé album "Our Two Skins" šesticí skladeb, které si také sama produkovala. Kdo má tedy rád folktroniku, neměl by minout její bandcamp.

  • Ben Lee - I'm Fun
    Australský hudebník a herec se rozhodl, že bude zábavný. Snaží se to dokázat v celkem deseti písních, do nichž si přizval své kolegy jako Zooey Deschanel, Eric D. Johnson, Sally Seltman, Sad13, Washington, Georgia Maq nebo Shamir. (YouTube)

  • Conan - Evidence Of Immortality
    Pátá nahrávka britské doommetalové sebranky. (YouTube)

  • Devildriver - Clouds Over California
    Kolekce studiovek amerických heavymetalistů z let 2003 až 2011. (YouTube)

  • Tink - Pillow Talk
    Třetí řadovka americké zpěvačky potěší především posluchače ryzího současného r'n'b. (YouTube)

  • Lauran Hibberd - Garbageband Superstar
    Debut anglické hudebnice, která svůj styl nazývá jako slacker pop. Ve dvanácti písničkách, které produkoval frontman Hundred Reasons Larry Hibbitt, se k ní připojili Wheatus, Viji a DJ Lethal. (YouTube)

  • Cass McCombs - Heartmind
    Po třech letech přichází všestranný zpěvák a skladatel s novinkou, na které znovu potvrzuje barevnost své dosavadní tvorby a zároveň ji posouvá zas o kousek dál. (YouTube)

  • Oneida - Success
    Experimentální psych-punková instituce se vrací se svým doposud nejkytarovějším a nejrockovějším počinem za poslední desetiletí. (YouTube)

  • Spirit Adrift - 20 Centuries Gone
    Pátá studiovka heavymetalové formace z Arizony. (bandcamp).

  • Andrew Combs - Sundays
    Americký hudebník kombinující country, americanu a folk a jeho pátá řadovka. (YouTube)

  • Telenova - Stained Glass Love (EP)
    Australská popová skupina v čele s Angeline Armstrong se představuje druhým ípíčkem. (bandcamp).

  • Russian Circles - Gnosis
    Post-metalové trio z Chicaga a jeho osmá studiová nahrávka. (YouTube)

  • Soilwork - Övergivenheten
    Dvanáctá řadovka švédské melodické deathmetalové bandy. (YouTube)


    Dále vychází

    All Souls & Fatso Jetson - Live From Total Annihilation
    Aubrey Haddard - Awake And Talking
    Avit - Lines Of Death
    Azizi Gibson - You Reap What You Sew
    Clamm - Care
    Diiv - Oshin (10th Anniversary Edition)
    Eli Winter - Eli Winter
    Flipturn - Shadowglow
    Hammer King - Kingdemonium
    Hydra - Point Break
    Charlie Burg - Infinitely Tall
    Johnny Orlando - All The Things That Could Go Wrong
    Loudon Wainwright Iii - Lifetime Achievement
    Mammoth Volume - The Cursed Who Perform The Larvagod Rites
    Mothica - Nocturnal
    No Win - Dodger Stadium
    Oasis - Be Here Now (25th Anniversary)
    OMB Peezy - Misguided
    Orthodox - Learning To Dissolve
    Parasite Inc. - Cyan Night Dreams
    Phoebe Green - Lucky Me
    Rare Americans - You’re Not A Bad Person, It’s Just A Bad World
    Různí - Fisherman's Friends: One And All (soundtrack)
    Six By Six - Six By Six
    Song Sparrow Research - Don’t Look Now
    Spielbergs - Vestli
    Spite - Dedication To Flesh
    Srsq - Ever Crashing
    Steps - Platinum Collection
    Steps - Platinum Collection / Deluxe
    Stunna Gambino - Vultures Don’t Kry
    Tall Dwarfs - Unravelled: 1981-2002
    Terence Etc. - V O R T E X
    The Berries - High Flying Man
    The Feelings Parade - Let It Move You
    The Last Artful, Dodgr - Hits Of Today
    Thick - Happy Now
    Voodoo Kiss - Voodoo Kiss
    Why Bonnie - 90 In November

    Vychází na vinylu:
    After The Burial - Dig Deep
    Aitch - Close To Home
    All Souls & Fatso Jetson - Live From Total Annihilation
    Aubrey Haddard - Awake And Talking
    Ben Lee - I'm Fun
    Body Count - Carnivore
    Clamm - Care
    Conan - Evidence Of Immortality
    David Paich - Forgotten Toys
    Dope Lemon - Hounds Tooth
    Eli Winter - Eli Winter
    Five Finger Death Punch - Afterlife
    Gundelach - Shapeshifter
    Hammer King - Kingdemonium
    Heilung - Drif
    Hot Chip - Freakout/release
    Charlie Burg - Infinitely Tall
    I Prevail - True Power
    Jaco Pastorius - Jazz Street
    Madonna - Finally Enough Love
    Mammoth Volume - The Cursed Who Perform The Larvagod Rites
    Mothica - Nocturnal
    Nazareth - Close Enough For Rock 'n' Roll
    Nazareth - Move Me
    Nazareth - Nazareth
    Nazareth - No Jive
    Neil Young & The Restless - Eldorado
    Oasis - Be Here Now
    Oneida - Success
    Orthodox - Learning To Dissolve
    Oscar Peterson Trio - We Get Request
    Různí - Belle (soundtrack)
    Panic! At The Disco - Viva Las Vengeance
    Parasite Inc. - Cyan Night Dreams
    Rare Americans - You’re Not A Bad Person, It’s Just A Bad World
    Russian Circles - Gnosis
    Sebastien - Integrity
    Silversun Pickups - Physical Thrills
    Six By Six - Six By Six
    Soilwork - Overgivenheten
    Spirit Adrift - 20 Centuries Gone
    Srsq - Ever Crashing
    Steps - Platinum Collection
    Tall Dwarfs - Unravelled: 1981-2002
    The Mountain Goats - Bleed Out
    Thick - Happy Now
    Thundermother - Black And Gold
    Walter Trout - Ride
    Wayne Shorter - Adam's Apple
    Why Bonnie - 90 In November

    EP:
    B.B. Palmer - Krishna Country Gold
    Cinema Hearts - Your Ideal
    Eric Church - &
    Internet Money - We All We Got
    Julia Madrid - Julia Madrid
    Maya Lucia - Miss Girl World
    Muna Ileiwat - Twenty-Seven
    R.E.M. - Chronic Town (Reissue)
    Seb - It’s Okay, We’re Dreaming II: Don’t Worry, I’ll Be Fine

    Reedice:
    Body Count - Carnivore
    Cesaria Evora - Club Sodade
    Duet Emmo - Or So It Seems
    Duran Duran - All You Need Is Now
    Duran Duran - Astronaut
    Duran Duran - Pop Trash
    Duran Duran - Red Carpet Massacre
    Nazareth - Close Enough For Rock 'n' Roll
    Nazareth - Move Me
    Nazareth - Nazareth
    Nazareth - No Jive
    Pelican - Australasia
    TV Mania - Bored With Prozac And The Internet

  • NÁZORY

    DOPORUČENÉ ČLÁNKY
    Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
    Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
    Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
    Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
    Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
    Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
    Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
    Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
    Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
    Jason Derulo - Nu King 3/10
    Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
    Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
    Mirai ft. Majk Spirit - čas rány zahojí 3/10
    Video: Mirai a Majk Spirit v novince "čas rány zahojí" nemají daleko k hudebnímu odpadu Pět singlů během čtyř měsíců. Takhle se Mirai chystají na vydání nového alba. Zatímco počet zveřejněných písní a doprovodných videoklipů je působivý, hudebně novinky drhnou. A ta úplně nejčerstvější nazvaná "čas rány... čtěte zde
    Vydáno: 17.03.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
    SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
    - Madonna ukončí turné koncertem zdarma pro milion(y) brazilských fanoušků (18.03.2024 07:46)
    - Neil Young se rozhodl vrátit svou hudbu na Spotify (16.03.2024 20:39)
    - Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
    - Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
    - Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
    - Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
    - Trutnovské bojiště bude v září patřit pohanským rituálům. Přijedou Heilung i Zeal & Ardor (21.02.2024 16:36)
    - Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
    - Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
    - Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)

    ALBUM TÝDNE 12/2024

    Ariana Grande
    Eternal Sunshine

    Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

    8/10

    NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

    FILMSERVER.CZ PÍŠE

    FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

    SPARK PÍŠE

    CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

    Út 19.03.
    Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
    Pá 22.03.
    Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
    Ne 24.03.
    Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
    Ne 24.03.
    Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
    Ne 24.03.
    Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
    Po 25.03.
    Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
    Čt 28.03.
    Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
    Pá 29.03.
    Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
    Út 09.04.
    The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
    Út 16.04.
    Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

    » zobrazit všechny akce «

    OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

    Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott Queen AC/DC Adele Sophie Ellis-Bextor Taylor Swift Kabát Lucie Vondráčková U2 Madonna Dua Lipa Rush Kryštof Bono Mirai Billie Eilish
    filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
    musicserver.cz - hudba od začátku do konce
    ©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
    Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
    Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
    Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
    smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
    Zavřít reklamu