Mikolas Josef v novém klipu "Me Gusta" zešedivěl a tancuje jak o život

11.10.2018 09:35 - Hana Bukáčková | foto: facebook interpreta

Talentovaný Mikolas Josef, který zazářil v letošní Eurovizi s hitem "Lie To Me" tak, že mu to vyneslo famózní šesté místo, oslavil před pár dny teprve třiadvacáté narozeniny. K nim si nadělil nový singl "Me Gusta", který je schopný čelit světové konkurenci a nese se na vlnách současného tanečního popu.

Mladíka tak sláva z historického úspěchu v mezinárodní hudební soutěži se singlem pyšnícím se více než 20 miliony zhlédnutí a 35 milióny streamů, nezaslepila a boduje dál - video k "Me Gusta" mělo za tři dny přes půl milionů zhlédnutí.

Skladbu produkovali Joacim Persson a Sebastian Arman ve Vídni a videoklip se natáčel během noci v jednom pražském muzeu. Režie a produkce se ujal sám Mikolas Josef, čímž ukazuje světu další tvář svého uměleckého talentu.

"Nazpívat novou píseň obnáší i vydání videoklipu. Když jsem přemýšlel, jak bude vypadat, tak jsem se hodně inspiroval ve světě, ale hlavně se mi tento styl líbí. Konečně pociťuji výhodu toho být sám sobě režisérem i producentem. Neměl mi to kdo zakázat," svěřil se Mikolas, který prošel v poslední době vizuální proměnou - změnil barvu svých vlasů a dal jim nádech stále trendy šedé patině.

Klip je barevně pestrý, vizuálně i hudebně rozpumpovaný, přitom jednoduchý a nepřeplácaný. Dojde na tanečky zpěváka a tanečnic před designovými obrazy a po velbloudovi z předchozího videa tentokrát přijde řada na koně. Celkově vás výsledek nenechá v klidu, ve srovnání s českými poměry je to rozhodně jiný level.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY