shop.musicserver.cz
Nové desky 43/2017 - od Kelly Clarkson přes Stereophonics po Lucii Bílou

Nové desky 43/2017 - od Kelly Clarkson přes Stereophonics po Lucii Bílou

Vydáno: 31.10.2017 06:37 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: Atlantic Records

Podzimní vítr k nám zavál i pěknou řádku hudebních novinek včetně osmé desky Kelly Clarkson, té desáté od Stereophonics nebo vánočního pokračování Lucie Bílé. Poctu Nat King Coleovi vzdá Gregory Porter, českou scénu zastoupí Mydy Rabycad a Dasha a těšit se můžete i na sólovku Františka Černého, či živák Kenny Chesneyho.

Pokud se v pondělí 30. října vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Kelly Clarkson - Meaning Of Life (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / r'n'b

Kelly Clarkson - Meaning Of Life
Kelly Clarkson už de facto deset let drží kadenci jedno album za dva roky a neporuší ho ani tentokrát, kdy novinkou "Meaning Of Life" nahrazuje předchůdce "Piece By Piece". V mezidobí stačila porodit druhé dítě a vyměnit hudební vydavatelství. Zatímco na dva roky staré nahrávce jí byl partnerem především Greg Kurstin, tentokrát největší penzum práce odvedli Jesse Shatkin, Mozella a produkční tým The Monarch. Mezi čtrnácti písničkami pak najdete i ty, o které se postarali kolegové James Morrison a Audra Mae. Už z tohoto výčtu je zřejmé, že dlouho slibované country album je stále u ledu a zpěvačka opět sází na mix popu, soulu, r'n'b s drobnými výlety ke gospelu, rocku a tanečním rytmům. Svědčí jí to pravděpodobně velmi dobře, vzhledem k pozitivním recenzím, které "Meaning Of Life" začalo sbírat. Zda se k jejich názoru připojíte, zjistíte z ukázek na webu Kelly Clarkson.


Gregory Porter - Nat King Cole & Me (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: tradiční pop / swing

Gregory Porter - Nat King Cole & Me
Gregory Porter se po roce od vydání alba "Take Me To The Alley" vrací zpět a jak napovídá název jeho čtvrté desky "Nat King Cole & Me", bude to návrat poněkud monotématický a nepůvodní. Dvojnásobný držitel Grammy si touto nahrávkou plní velký sen vzdát poctu americkému zpěvákovi a klavíristovi Natu Kingu Coleovi a ve svém signifikantním podání tak činí ve dvanácti, respektive patnácti písničkách, které patřily do jeho repertoáru. První počet platí pro standardní verzi, zatímco ten druhý pro deluxe edici a najdete mezi nimi takovou klasiku jako "L.O.V.E.", "Smile", "Mona Lisa" či "When Love Was King". S orchestrálním podáním mu vypomohl London Studio Orchestra po vedením šestinásobného držitele Grammy Vincem Mendozou, k němuž se připojili i členové jeho kapely pianista Christian Sands, kontrabasista Reuben Rogers, bubeník Ulysses Owens a coby speciální host trumpetista Terence Blanchard. První ukázky z desky, kterou seženete také na vinylu, sdílí zpěvák na svém VEVU.


Lucie Bílá - Bílé Vánoce II (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: vánoční hudba

Lucie Bílá - Bílé vánoce II
Lucie Bílá se vrací k vánočním tématice a pod osvědčeným názvem "Bílé Vánoce II" vydává pokračování sedm let staré úspěšné desky. Hlavním spolupracovníkem pro ni byl Petr Malásek, který sestavil a zaranžoval novou sadu vánočních a svátečních písniček. Vedle převzatých skladeb z 18. až 21. století, tu najdete tři původní domácí songy, ve kterých si zazpívají také jejich autoři Jan Toužimský z Arakainu a Radůza. Ta otextovala většinu písniček, přičemž další texty přidali Václav Kopta a Jan Macků. Ve studiu Maláska a jeho klavír doplnili kytarista Josef Štěpánka, basista Martin Lehký, bubeník Pavel Zbořil, perkusista Miloš Dvořáček a Pražský studiový symfonický orchestr. Podrobné představení alba, včetně seznamu skladeb a jejich ukázek nabízejí stránky vydavatelství Supraphon.


Stereophonics - Scream Above The Sounds (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Stereophonics - Scream Above The Sound
Fanoušci Stereophonics se ještě před Vánoci dočkali od svých oblíbenců novinkové desky. Jubilejní desátá studiovka dostala název "Scream Above The Sounds" a její produkci obstaral sám zpěvák formace Kelly Jones za pomoci kytaristy Jima Lowea. Nástupce dva roky starého díla přináší jedenáct kousků včetně dvojice singlů "All In One Night" a "Caught By The Wind", jež můžete znát i z rádií. Na YouTube.com najdete k poslechu první z nich včetně příslušného videoklipu. O svůj názor se s námi podělte do komentářů.


Tip týdne

Mydy Rabycad - M.Y.D.Y. (Indies Scope)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: taneční pop

Mydy Rabycad - M.Y.D.Y.
Mydy Rabycad otevírají třetí deskou "M.Y.D.Y" novou kapitolu svojí kariéry. Jedenáctka nových písniček nechává zapomenout na electroswingové večírky a posouvá kapelu spíše do tanečních klubů. Vznikaly především v berlínských Red Bull Music Studios a také v českých studiích Svárov, Barrandov Sound a G.A.W. Hlavní producentské slovo měl Tomáš Konůpka a výsledný zvuk ovlivnila i řada hostů. Dechovou sekci měl pod vedením Miroslav Hloucal, smyčcové kvarteto Hana Kašpárek Vyšínská a uslyšíte i kontrabas Josefa Feča. Formace z alba vydala již pět singlů, jejichž videoklipy naleznete na jejich YouTube.com profilu, zbytek v krátkých ukázkách nabízí web vydavatelství Indies Scope.


Kenny Chesney - Live In No Shoes Nation (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: country

Kenny Chesney - Live In No Shoes Nation
Ač to z perspektivy Evropana moc nevypadá, patří Kenny Chesney k nejúspěšnějším koncertním interpretům posledních deseti let. Osm cen CMA a převážná část z nich v kategorii Entertainer of the Year ještě možná mnoho nenapoví, ovšem tento country zpěvák má na svém kontě i pěknou řádku Billboard Touring Award. Je proto s podivem, že poslednímu živému albu je jedenáct let, což se nyní rozhodl napravit. Dvojalbum "Live In No Shoes Nation" odkazující se na pojmenování celé jeho fanouškovské základny ovšem není záznamem jednoho koncertu, ale Chesney na něj vyskládal to nejlepší, co zahrál na koncertních pódiích za posledních deset let. Na albu tak najdete hned třicet songů, v nichž se vedle něj blýskli třeba i Taylor Swift, Eric Church, Grace Potter, Old Dominion, Zac Brown Band, Mac McAnally, David Lee Murphy a Dave Matthews. Atmosféru můžete nasát na jeho VEVU, kde je celé album ke slyšení.


Dasha - Konečně (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / střední proud

Dasha - Konečně
Dasha vydává nové sólové album s příznačným názvem "Konečně". Česká zpěvačka společně s producentem a autorem hudby Davidem Solařem vybírala z dvaceti původních písní, které se jim bez výhrad líbily. Téměř všechny nazpívala, aby zjistila, jak se v nich cítí, a poté udělali finální selekci deseti skladeb. O většinu textů se postarali Ester Brožová a Jiří Březík, do výběru se dostala i skladba saxofonisty Jana Kareze a menší měrou přispěli i Jana Infeldová a Jan Vávra ze skupiny Jananas, kteří napsali Dashe dva texty a u skladby "VIP" se postarali o hudební stránku. Mezi hudebníky nechybí vedle zmíněného Davida Solaře bubeníci Tomáš Brožek a Ondřej Sluka, basista Martin Lehký, kytarista Peter Binder, perkusista Camilo Caller nebo smyčcový Epoque Quartet. Ukázky z alba uslyšíte na stránkách vydavatelství Supraphon.


Pretty Yende - Dreams (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: opera

Pretty Yende - Dreams
Už po svém prvním pražském vystoupení v roce 2014 jihoafrická sopranistka Pretty Yende sklízela nadšené kritiky. Hudební rozhledy například napsali: "Mladičká jihoafrická kráska je fenomén. Má neobyčejný hlasový fond, nosný pevný plastický a znělý tak, že lehce obejme celou Smetanovu síň". Od té doby její hvězda vylétla do závratných výšin a aktuálně se o ní přetahují ty nejrespektovanější operní scény včetně Metropolitní opery nebo milánské La Scaly. Není tedy divu, že její druhé album "Dreams" bude pro fanoušky žánru zásadní nahrávkou. Většina z třinácti skladeb, které na desku zařadila, pochází z trojice oper - "La somnambula", "La straniera" a "Lucia di Lammermoor". Kompletní pohled na ně i zbytek skladeb nabízí speciální sampler.


František Černý / Čechomor - Šest křížků (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk rock

František Černý / Čechomor - Šest křížků
František Černý, jeden ze zakladatelů Českomoravské hudební společnosti, ze které se stal časem Čechomor, slaví letos šedesátku. K tomuto jubileu si nadělil sólové album "Šest křížků" s podtitulem "Franta 2017". Myšlenku na toto album mu vnuknul jeho kolega Karel Holas, který mu poradil, aby na ni zařadil písničky, které nemají v kapele využití. Devět písniček, mezi nimiž naleznete i jednu s textem překladatele Karla Medka z knížky o Harry Potterovi, mohl nahrát se svými dětmi a dalšími příbuznými. Kromě dvou dcer, syna, vnuka a zetě byli na desce dalšími hosty Slovenka Alexandra Urbančíková, režisér Petr Zelenka a Magdalena Sochorová a Lenka Dusilová, která se v bonusové skladbě "Julie" sešla s Robertem Kodymem.


Appice - Sinister (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hard rock

Appice - Sinister
Bratři Carmine a Vinny Apice patři mezi nejuznávanější bubeníky současné hudební scény. Vůbec poprvé ale ve své historii oba hudebníci spojily své síly a vydávají album "Sinister". Nahrávka vznikla za pomoci řady slavných hudebníků. Na posluchače čeká celkem třináct kousků a v jednom z nich "You Got Me Runninh" uslyšíte Carminea i jako zpěváka. Ukázku z alba a lyric video ke kousku "Monsters And Heroes" najdete na Blabbermouth.net.


Hollywood Undead - V (Five) (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Hollywood Undead - V
Populární americká formace Hollywood Undead vydává své páté plnohodnotné album jednoduše nazvané "V". Jako první singl vybrala formace kousek "California Dreaming" a opatřila ho i videoklipem. Jak muzikanti sami prozradili, chtěli nahrát heavy song ve stylu Red Hot Chili Peppers. "Je nás pět bratrů a tohle je naše pátá deska," prozradil Johnny 3 Tears. "Čísla prostě mají velkou sílu, a proto jsme se jednohlasně rozhodli pro tento název."


Savage Messiah - Hands Of Fate (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: heavy metal

Savage Messiah - Hands Of Fate
Savage Messiah platí za jednu z nejvýraznějších britských metalových kapel. V letošním roce uvádí na trh své čtvrté album "Hands Of Fate". V nadčasových skladbách, které produkoval Scott Atkins (známý ze spolupráce s Amon Amarth nebo Cradle Of Filth) uslyšíte vlivy Metalliky i Megadeth. Jak se výsledek povedl, posuďte sami po poslechu titulní skladby na stránkách https://www.youtube.com/watch?v=K0QmmV2Ccgk


Baxter Dury - Prince Of Tears (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní pop / indie rock

Baxter Dury - Prince Of Tears
Britský hudebník Baxter Dury se s novým albem opět vydal k novému vydavatelství, a vyměnil tak label PIAS za Heavenly Recordings. Novinka dostala název "Prince Of Tears" a Dury na ní nabídne celkem deset písniček na hraně popu, rocku, indie a alternativy. Produkčně se na nich podílel Ash Workman a dvěma hosty jsou Jason Williamson ze Sleaford Mods a Rose Elinor Dougall. Zda budete souhlasit s nadšenými recenzemi britských médií, můžete zjišťovat z krátkých ukázek.


Eliane - Slow Motion (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop

Eliane - Slow Motion
Švýcarská hudební scéna v poslední době vystrkuje více a více růžky mimo obvyklé pole působnosti. Dalším zástupcem, který to zkouší, je také sedmadvacetiletá zpěvačka a klavíristka Eliane. Svoji kariéru odstartovala před pěti lety ve švýcarské obdobě reality show Got Talent a od té doby stihla vydat již tři alba. Na to čtvrté s názvem "Slow Motion" si nechala daleko více času a výsledkem je celkem dvanáct skladeb, jejichž ukázky najdete například na stránkách německého Amazonu.


V krátkosti

  • Lexi Walker je teprve patnáct let, ovšem už stihla vystupovat po celém světě a to i po boku Lindsey Stirling nebo Idiny Menzel. Po předloňském vánočním albu, vydává letos CD "Inspire" s desítkou skladeb, mezi něž zařadila i coververze "What A Wonderful World", "Somewher Over The Rainbow", "The Prayer", "When You Believe", či "Power Of The Dream", kterou zpívala Celine Dion na olympijských hrách v Atlantě.
  • Lucie Bílá není tento týden jediným muzikantem, který tento týden připomene Vánoce. Tím dalším jsou The Piano Guys s nahrávkou "Christmas Together". S dvanáctkou vánočních písní jim vypomohli David Archuleta, Peter Hollens, Lexi Walker, The King's Sisters, Plácido Domingo a Craig Aven.
  • Americké válečné drama "Thank You For Your Service", které bylo inspirované skutečnými událostmi, zatím v českých kinech neuvidíte, nicméně soundtrack k němu si poslechnout můžete. Je to i díky tomu, že hudbu k tomuto filmu složil Thomas Newman. Scénickou hudbu na albu rozdělil do celkem devatenácti položek.


Dále vychází:

Atena - Possessed (Mystic Production)
Black Paisley - Late Bloomer (Mystic Production)
Blut Aus Nord - Deus Salutis Meae (Mystic Production)
Communic - Where Echoes Gather (Mystic Production)
Crystal Ball - Hellvetia (Mystic Production)
Delain - Decade Of Delain (Live At Paradiso) (Mystic Production)
Dr. Living Dead! - Cosmic Conqueror (Sony Music)
Emanuel Ax - Emanuel Ax Plays Chopin (Sony Music)
George Ezra - Shotgun (singl) (Sony Music)
Chronus - Chronus (Mystic Production)
Isaac Stern - Isaac Stern And Yefim Bronfman Play Mozart Violin Sonatas (Sony Music)
Katla - Modurastin (Mystic Production)
La Folia Barockorchester - Anonymus - Rediscovered Treasures From Dresden (Sony Music)
Leonard Slatkin - Leonard Slatkin Conducts Haydn Symphonies (Sony Music)
Lexi Walker - Inspire (Sony Music)
Licence - Licence 2 Rock (Mystic Production)
Lovebites - Awakening From Abyss (Mystic Production)
Lucas Debargue - Schubert, Szymanowski (Sony Music)
Michael Ball/Alfie Boe - Together Again (Universal)
Misanthrope - Alpha X Omega (Mystic Production)
Misanthrope - Alpha X Omega (Limited Edition) (Mystic Production)
Moses Sumney - Aromanticism (Mystic Production)
Ne Obliviscaris - Urn (Mystic Production)
Norah Jones - Day Breaks (Deluxe Edition) (Universal)
Peter Lipa / Milan Lasica - Podobnosť čisto nahodná ()
Pierre Boulez - Pierre Boulez Conducts Stravinsky (Sony Music)
Premiata Forneria Marconi - Emotional Tattoos (Sony Music)
Red - Gone (Sony Music)
Riccardo Muti - Riccardo Muti Conducts Italian Masters (Sony Music)
Rudolf Serkin - Rudolf Serkin Plays Mozart Piano Concertos (Sony Music)
Různí - 2017 New Artists, New Music (Sony Music)
Různí - Call Me By Your Name (soundtrack) (Sony Music)
Sarke - VIIge Urh (Mystic Production)
Scouting For Girls - Ten Add Ten: The Very Best Of Scouting For Girls (Sony Music)
Serenity - Lionheart (Mystic Production)
Sex Pistols - Never Mind The Bollocks.. (Universal)
Sir Colin Davis - Brahms: The 4 Symphonies & Haydn Variations & Piano Concertos (Sony Music)
Soja - Poetry In Motion (Mystic Production)
Stereophonics - Scream Above The Sounds (Deluxe Edition) (Warner Music)
Sviatoslav Richter - Sviatoslav Richter Live At Carnegie Hall (Sony Music)
Teodor Currentzis - Tchaikovsky: Symphony No.6 (Sony Music)
The Piano Guys - Christmas Together (Sony Music)
Thomas Newman - Thank You For Your Service (soundtrack) (Sony Music)

Vychází na vinylu:
Abba - ABBA: The Album (Universal)
Abba - ABBA: The Album (3LP Colour Vinyl) (Universal)
Abba - Eagle (Picture LP) (Universal)
Abba - Take A Chance On Me (Picture LP) (Universal)
Abba - The Name Of The Game (Picture LP) (Universal)
Amadeus Quartett - Klavírní kvintet/Kvartet D703 (Universal)
Amadeus Quartett - Rasumovská kvarteta 1-3 (Universal)
Appice - Sinister (Mystic Production)
Baxter Dury - Prince Of Tears (Mystic Production)
Beck - Modern Guilt (Universal)
Bernstein/BPh - Symfonie 3/Violoncell.Konc (Universal)
Bernstein/BPh - Symfonie 6 (Universal)
Bryson Tiller - True To Self (Sony Music)
Communic - Where Echoes Gather (Mystic Production)
Dr. Living Dead! - Cosmic Conqueror (Sony Music)
Fairport Convention - Unhalfbricking (Universal)
Gregory Porter - Nat King Cole & Me (Universal)
Hollywood Undead - V (Five) (Warner Music)
Jake Bugg - Hearts That Strain (Universal)
Jennifer Rostock - Worst Of Jennifer Rostock (Sony Music)
Katla - Modurastin (Mystic Production)
Kesha - Rainbow (Sony Music)
Lang Lang - Klavírní koncert 2/Rapsodie (Universal)
Lucie Bílá - Bílé Vánoce Lucie Bílé II (Supraphon)
Michael Jackson - Scream (Sony Music)
Moses Sumney - Aromanticism (Mystic Production)
Ne Obliviscaris - Urn (Mystic Production)
Premiata Forneria Marconi - Emotional Tattoos (Sony Music)
Různí - Moulin Rouge (soundtrack) (Universal)
Sarke - VIIge Urh (Mystic Production)
Savage Messiah - Hands Of Fate (Sony Music)
Scouting For Girls - Ten Add Ten: The Very Best Of Scouting For Girls (Sony Music)
Stereophonics - Scream Above The Sounds (Warner Music)
Steve Miller Band - Ultimate Hits (Universal)
The Jimi Hendrix Experience - The Jimi Hendrix Experience (8-LP Vinyl Box Set) (Sony Music)
The Orb - The Orb's Adventures Beyond The Ultraworld (Universal)
The Orb - U.F.Orb (Universal)
The Who - Live At Leeds (Universal)
The Who - Meaty Beaty Big & Bouncy (Universal)

Reedice:
Alice Cooper - Paranormal (Tour Edition) (Mystic Production)
Blind Guardian - Battalions Of Fear (Mystic Production)
Blind Guardian - Imaginations From The Other Side (Mystic Production)
Blind Guardian - Nightfall In Middle-Earth (Mystic Production)
Blind Guardian - Somewhere Far Beyond (Mystic Production)
Blind Guardian - Tales From The Twilight World (Mystic Production)
Blind Guardian - Tokyo Tales (Mystic Production)
Pavel Dobeš - Něco o lásce (Warner Music)
Ten Years After - Best Of (Warner Music)

NÁZORY
  • Žádný článek o Linkin Park? (Ramesse, 31.10.2017 10:14) Reagovat

    Pěkný den,
    chtěl jsem se zeptat, žádný článek o velkolepém koncertu Linkin Park & Friends nebude? Myslel jsem si, že si třeba jen dáváte na čas kvůli víkendu, ale už to bude čtvrtý den... :-) Přeci jen, byla to ojedinělá hudební událost s kvalitním obsazením.

  • Jsem zvědavá na recenzi na Meaning of Life, kter... (Anonym, 31.10.2017 11:59) Reagovat

    Jsem zvědavá na recenzi na Meaning of Life, které je podle mého jedno z nejlepších popových alb tohoto roku, ne-li to nejlepší.

    • Re: Jsem zvědavá na recenzi na Meaning of Life, kter... (Andy, 31.10.2017 15:09) Reagovat

      Souhlasím! Poslouchám ho už od pátku a líbí se mi úplně všechny skladby, a to jsem dosud nepatřila ke skalním fanouškům Kelly Clarkson (mám od ní ráda pár písniček, ale nikdy jsem neposlouchala celá její alba). Tímto albem si mě ale získala, neskutečně mě baví.

  • Meaning of Life (M, 31.10.2017 15:11) Reagovat

    Meaning of Life je fenomenální!!

  • Netrpělivě čekáme sice na nové CD Lucie Bílé (Jiřina Slavíková , 31.10.2017 23:53) Reagovat

    Ovšem Evu Pilarovou ta ječna nepŕekoná ani letos!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
Mirai ft. Majk Spirit - čas rány zahojí 3/10
Video: Mirai a Majk Spirit v novince "čas rány zahojí" nemají daleko k hudebnímu odpadu Pět singlů během čtyř měsíců. Takhle se Mirai chystají na vydání nového alba. Zatímco počet zveřejněných písní a doprovodných videoklipů je působivý, hudebně novinky drhnou. A ta úplně nejčerstvější nazvaná "čas rány... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)
- Nové desky 3/2024 - od Green Day přes B-Side Band po Sleater-Kinney (24.01.2024 21:30)
- Nové desky 1-2/2024 - od The Vaccines přes Magnum po Kali Uchis (17.01.2024 08:30)
- Nové desky 50/2023 - od Play$tation Princess přes Therion po devadesátku Willieho Nelsona (27.12.2023 16:30)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott Queen AC/DC Adele Sophie Ellis-Bextor Taylor Swift Kabát Lucie Vondráčková Madonna U2 Dua Lipa Kryštof Mirai Billie Eilish Rush Bono
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu