Full Moon představí v Olomouci label Slnko Records

05.09.2016 14:36 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

O slovenské písničkářce Katarzii je slyšet stále více - však o svých aktivitách i plánech píše měsíc co měsíc do Full Moonu sloupek. Katarzia zpívá o tom, co zažívá, a činí tak s věrohodností i hloubkou, jaké k ní přivádí hodně rozmanité publikum. A neméně rozmanití jsou i muzikanti, s nimiž se pro svůj projekt na pomezí rapu a folku spojuje. V Olomouci představí nové album "Agnostika", které vychází právě v září 2016. Nejen ti, kteří pamatují její nedávné koncerty, včetně velkého vystoupení na Pohodě, nedočkavě vyhlíží.

Dalším vybraným jménem jsou Talent Transport, kapela, o které se říká, že demonstruje sílu hudby, která je s to proniknout do nevědomí člověka. Takhle to zní, když se hudbě naplno odevzdáte: křehce i dynamicky - fusion, z něhož je cítit maximální míra procítění. Trojice Vladislav Slnko Šarišský (klavír, zpěv), Marián Slávka (bicí) a Filip Hittrich (baskytara) se na své cestě dostala daleko, jazz je jenom začátek.

Večer zahájí Jakub Šimanský, kterého můžete znát jako bubeníka temné kapely Unna, na svých sólových vystoupeních ale vzývá mnohem subtilnější tóny. "Jak zní šepot travnatejch kopců uprostřed průmyslový džungle Přerova? Jak voněj výlety za město ohňům vstříc?" ptalo se příhodně spřízněné duo Mava.

Vstup na koncert, který se koná 27. září v olomouckém Jazz Tibet Clubu, bude bezplatný, ale jen pokud dorazíte s aktuálním (65.) číslem Full Moonu. To bude na místě samozřejmě k pořízení.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY