Taylor Swift se v klipu k "Out Of The Woods" převtěluje v základní živly přírody

01.01.2016 20:12 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Americká zpěvačka Taylor Swift se rozhodla rok 2015 zakončit opravdu ve velkém stylu. Během živého silvestrovského vysílání z newyorského Times Square, které opětovně uváděl oblíbený (především) rádiový moderátor Ryan Seacrest, totiž ve světové premiéře představila videoklip k písni "Out Of The Woods", tedy již šestému singlu z více než rok staré desky "1989".

Taylor na klipu spolupracovala s Josephem Kahnem, který pro ni natočil i vizuály k singlům "Blank Space", "Bad Blood" a "Wildest Dreams". Vznik videa ale neměl úplně hladký průběh. Všichni zúčastnění odletěli na Nový Zéland, avšak během natáčení ve vybrané lokalitě přišla velmi silná bouře, která měla za následek popadání velkého množství stromů. Celý tým tak musel být evakuován a následně se na místo činu po týdnu vrátil.

Na výsledku ale tyto negativní vlivy rozhodně nejsou znát. Kahn klip opětovně dotáhl do naprosté dokonalosti, Taylor v něm reprezentuje základní živly přírody a použité efekty a studiová kouzla dávají jasně najevo, že nešlo zrovna o levnou záležitost. Vydavatelství i sama zpěvačka si to ale rozhodně mohou dovolit. Prodeje aktuálního alba "1989" se celosvětově blíží hranici devíti miliónů a během loňského doprovodného "The 1989 World Tour", které čítalo přes osmdesát zastávek po celém světě, zúčastnění inkasovali přes dvě stě padesát miliónů dolarů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY