Phil Collins poodkryl plány na příští rok

29.12.2015 19:35 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Před časem jsme přinesli informace o plánovaném vydání reedic všech studiových desek Phila Collinse, které mělo odstartovat koncem listopadu. Pokud je v obchodech hledáte marně, má to svůj důvod.

První dvě desky "Both Sides" a "Face Value" měly být v prodeji již začátkem listopadu, ale vzhledem k tomu, že Phil Collins v tomto měsíci absolvoval operaci zad a nemohl se aktivně podílet na propagaci, posunul všechny aktivity až na rok 2016. Aby fanoušci dostali alespoň nějaký bonus, vydal před Vánoci v omezeném množství sběratelský 7'' singl s písní "In The Air Tonight", který na b-straně doplňuje skladba "The Roof Is Leaking" a hlavně i šestnáctistránkový booklet, kterému vévodí kresba, o kterou se postaral Philův bratr Clive Collins.

Veškeré aktivity a související promo se tedy přesouvá na rok 2016 a bude následovat ve velmi rychlém sledu. Po lednových reedicích bude další část následovat ještě koncem zimy, půjde opět o dvě rozšířené verze starých alb, jejich názvy ale zpěvák prozatím tají. V průběhu následujícího roku vyjde všem osm studiových alb, které doplní raritní bonusy a nikdy nevydané songy. Po nich by měl následovat konečně i nový materiál, který Phil před časem přislíbil.

Potěšující je, že zpěvák v rámci reedic myslí i na sběratele desek. Všechny jeho studiovky tedy vyjdou samozřejmě i na vinylu a jak předobjednávky prvních dvou naznačují, původně plánovaný náklad bude muset být výrazně navýšen.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY