Britská rocková kapela Turbowolf dorazí na strahovskou Sedmičku

12.01.2015 09:13 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Turbowolf je rocková kapela z anglického Bristolu. Jejími členy jsou Chris Georgiadis (zpěv/syntezátory), Andy Ghosh (kytara), Lianna Lee Davies (basová kytara) a Blake Davies (bicí). Své debutové album nazvané "Turbowolf" vydala 11. listopadu 2011 u labelu Hassle Records.

Turbowolf plakát
© facebook interpreta
Média se dosud marně snaží jejich hudbu někam zařadit a označit, především proto, že skupina čerpá z mnoha různých inspiračních zdrojů. Jejich sound zahrnuje prvky rock'n'rollu, psychedelie, heavy metalu, punk rocku a elektroniky.

Před vydáním svého debutu strávili Turbowolf několik let rozvíjením svého hudebního stylu na několika britských turné po boku kapel jako The Eighties Matchbox B-Line Disaster, The Computers, Pulled Apart By Horses a Dinosaur Pile-Up. V roce 2010 jeli evropské turné s Korn a Dimmu Borgir. Turbowolf byli také hosty mnoha významných festivalů, jako jsou například Download, Sonisphere nebo Great Escape.

V dubnu 2014 oznámili vydání nového singlu "Solid Gold", který byl k dispozici ke stažení na webových stránkách časopisu Kerrang!, včetně videoklipu k písničce. V říjnu skupina ohlásila datum vydání svého druhého alba "Two Hands" (6. dubna 2015). Se svým debutem přitom mezi kritiky vyvolali vlnu nadšení.

Vidět a slyšet je na vlastní oči a uši můžete 28. dubna na strahovské Sedmičce. Vstupenky za 200 Kč + poplatky koupíte na www.goout.cz. Na místě v den koncertu je pořídíte za 250 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY