shop.musicserver.cz
Nové desky pro 49. týden

Nové desky pro 49. týden

Vydáno: 30.11.2014 11:14 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Příští týden se můžete těšit na dva velké návraty. Ten světový má na svědomí legendární Wu-Tang Clan, ten český Aneta Langerová. K nim se přidá Take That ve třech, rockové legendy AC/DC, dvacetiletý Traband, Slovenka Szidi Tobias, společný projekt McFly a Busted, anglická mise Mary J. Blige, nebo kompletní koncert Leonarda Cohena.

Pokud se v pondělí 1. prosince vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Wu-Tang Clan - A Better Tomorrow (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hip hop / hardcore rap

Wu-Tang Clan - A Better Tomorrow
RZA, GZA, Method Man, Raekwon, Ghostface Killah, Inspectah Deck, U-God, Masta Killa a Cappadonna - fanoušci hip hopu a rapu už ví, co mají společného. Dohromady tvoří jednu z nejslavnějších skupin tohoto žánru Wu-Tang Clan. Jejich fanoušci ale už na novou desku čekají dlouhých sedm let, přičemž první vzkazy o přípravě nástupce alba "8 Diagrams" vypustil Raekwon už v červnu 2011. Teprve ovšem loni, při dvacátém výročí debutu "Enter The Wu-Tang (36 Chambers)" se pustili naplno do práce. Výsledkem je v pořadí šestá studiovka "A Better Tomorrow" a celkem patnáctka skladeb, z nichž drtivou většinu produkoval RZA. Pouze ve dvou ho vystřídal Mathematics a 4th Discipline, v jedné Adrian Younge a s úvodní "Ruckus In B Minor" mu vypomohl slavný Rick Rubin. Nahrávání ovšem nebylo tak jednoduché. Probíhalo hned na několika místech - v New Yorku, Los Angeles a v sídle WU v New Jersey - a poznamenaly ho zčásti nabitý osobní program všech členů, spory mezi RZA a Raekwonem o směrování alba a absence zemřelého Ol' Dirty Bastarda. Vše se ale nakonec urovnalo, oba členové našli společnou řeč a Ol' Dirty je nakonec zastoupený na "A Better Tomorrow" alespoň svými texty, které měl RZA v šuplíku. Zda se tedy nakonec bude jednat o velký návrat legend, můžete hodnotit při poslechu alba na jeho profilu soundcloud.com.


AC/DC - Rock Or Bust (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hard rock

AC/DC - Rock Or Bust
Pokud hledáte ideální dárek pro rockera, skvělá tip mají pro vás nyní AC/DC. Australská formace, která figuruje na hudební scéně již od roku 1973, připravila pro své fanoušky dlouho očekávanou novou desku. Nahrávka s titulem "Rock Or Bust" vychází šest let po úspěšné "Black Ice" a nese pořadové číslo patnáct. Co do stopáže se jedná o jejich nejkratší nahrávku a z rádií už jistě znáte pilotní singl "Play Ball", který se rázem katapultoval do předních příček hitparád. Nahrávání jedenácti nových písní probíhalo v kanadském Vancouveru za pomoci producenta Brendana O'Briena. Že je o nahrávku velký zájem, nikoho až tak nepřekvapí a než se vám dostane do rukou, poslechněte si několik ukázek na Vevo kanálu kapely.


Aneta Langerová - Na Radosti (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk / pop / šanson

Aneta Langerová - Na Radosti
Na čtvrtou desku Anety Langerové se její příznivci také načekali dlouho. Nepočítáme-li dva roky starý živák "Pár míst", uběhlo od vydání "Jsem" již pět let. Dlouho očekávanou novinku "Na Radosti" začala česká zpěvačka připravovat společně s klavíristou, hudebním skladatelem a producentem Jakubem Zitkem před dvěma roky a inspiraci hledali v hlubokých šumavských lesích. "Na Radosti je místo, kde se zastavil čas a s ním i příběhy lidí, kteří tam žili. Zůstaly jen dvě chalupy na samotě, socha panenky Marie a ruina kaple, kolem které krouží přání těch, kteří tam kdysi den co den chodili, aby našli naději, útěchu a smíření." říká sama zpěvačka. Dvanáct autorských písní, z nichž jednu napsala Dorota Barová, vypráví o dívkách a ženách, které spojuje jejich čistota, křehkost ale současně odvaha a odhodlání jít vlastní cestou. Hudebně se tentokrát melodické písně přelévají od šansonu s doprovodem klavíru přes syrové kapelní provedení až k filmovým symfonickým instrumentacím. Pro celkový zvuk alba jsou charakteristické i kytarové riffy a "podomácku" vytvořené zvukové samply - prázdný hrnek od kávy se lžičkou, zvuky těla, hořící a praskající kamna či zvuky šumavského lesa. Více napoví ukázky a další materiály na stránkách vydavatelství Supraphon.


Take That - III (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop

Take That - III
Budou to už čtyři roky, co kapela Take That všechny překvapila, když se vrátila v původním složení a následně vydala album "Progress". Od té doby tři nejdůležitější členové vydali své sólové projekty, ovšem skupina značně prořídla. Poté, co Robbie Williams ukončil v kapele své působení v roce 2012, před pár týdny ohlásil oficiální odchod i Jason Orange. Zbývající tři členové Gary Barlow, Mark Owen a Howard Donald se ale už počátkem tohoto roku sešli ve studiu a začali s prací na nové desce, která bude již sedmou studiovou v jejich diskografii. Ze zcela zřejmých důvodů novinku pojmenovali lakonickou číslovkou "III". Vzhledem k úspěchu předchůdce, nebylo důvod měnit hlavního producenta alba, kterým je opět Stuart Price. Aby se ale přece jen trošku posunuli dále, doplnili ho ještě o další producentská esa jako Greg Kurstin a John Shanks. S nimi pro standardní edici připravili celkem dvanáct písniček a o tři více pro verzi deluxe. Jak to jde formaci v zúžené sestavě, můžete zjišťovat z ukázek všech skladeb v internetovém obchodě Google play.


Tip týdne

Mary J. Blige - The London Sessions (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: dance r'n'b / soul / deep house

Mary J Blige - The London Sessions
Zatímco řada britských umělců jezdí natáčet do Spojených států, Mary J. Blige šla proti proudu a vydala se opačným směrem. Po spolupráci s Disclosure a Samem Smithem se tato americká zpěvačka rozhodla natočit album v Británii, konkrétně v Londýně, o čemž koneckonců napovídá i název "The London Session". Navázala na spolupráci s již zmíněnými a k nim ještě přibrala další britské umělce jako Emeli Sandé, Naughty Boy, Eg White, Jimmy Napes, Sam Romans, ovšem s tím, že na vše producentsky dohlížel i Rodney Jerkins. S tímto týmem natočila poměrně překvapivou desku, která stylem osciluje mezi r'n'b, taneční hudbou, deep house a anglickým stylem nazývaným grime. Lepší obrázek si uděláte, když se podíváte na web zpěvačky, kde najdete celou kolekci videí s tématem nového alba. To bude k dispozici i na vinylu.


The Vamps - Meet The Vamps / Christmas Limited Edition (Universal)
The Vamps - Live In Concert (DVD) (Universal)

web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop

The Vamps - Meet The Vamps / Christmas Limited Edition
Britská formace The Vamps má za sebou vydání letošního debutu "Meet The Vamps" a pro ty, které novinka nadchla, připravilo osazenstvo formace speciální vánoční balíčky. Na pulty tak míří sváteční kolekce "Meet The Vamps", jež na CD přináší patnáct skladeb a na DVD dokument o historii kapely. Limitované edice obsahuje oba nosiče v pěkném balení. Dalším samostatným nosičem, který se pod názvem této kapely objeví na pultech, je koncertní set "Live In Concert". DVD přinese záznam show odehrané v Birminghamu odehrané 5. října. Oficiální trailer najdete na YouTube.com.


Szidi Tobias - Jolanka (Pavian Records)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: šanson

Szidi Tobias - Jolanka
Takřka přesně po třech letech se do zimního období opět vrací slovenská šansoniérka Szidi Tobias. Na albu "Jolanka" ovšem tentokrát obléká písně jako šaty ze šatníku. V každé dokáže být jiná a do každé si doplní nějakou "cetku", drobnost, cingrlátko, něco, co najde, nebo má po ruce. Hudbu zkomponoval a produkoval Milan Vyskočáni, zatímco texty jsou z pera dvorního textaře Petera Lipovského. Tedy až na dva - jeden napsal Milan Lasica a poprvé si jednu píseň otextovala samotná zpěvačka. V jedenácti písních hraje hned šestadvacet hudebníků, jako například Marcel Buntaj, Martin Gašpar, Milan Osadský, Marcel Comendant, Stano Palúch, Richard Šimurka, nebo Samuel Šimek. Nahrávali ve studiu Davida Kollera a o mix a mastering se postaral Michal Pekárek, který má na svědomí například "Český kalendář" nebo desky Ďáblova stáda. "Jolance" pod sukni můžete nahlédnout prostřednictvím traileru na Vimeu.


One Direction - Where We Are: Live From San Siro Stadium (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop

One Direction - Where We Are: Live From San Siro Stadium
One Direction se řadí k těm interpretům, kteří dokázali využít potenciál komerční soutěže na maximum. Formace zvládla zatím každý z uplynulých čtyř let vydat novou desku a svou snahu pečetí prvním živákem "Where We Are: Live From San Siro Stadium". Fanoušci se mohou těšit na záznam celé show odehrané v Milánu na San Siro Stadium. Samozřejmostí je bonusový materiál v podobě zákulisních záběrů a exkluzivní zprávy přímo od členů formace. Dále se můžete těšit na dvanáctistránkový booklet s jedinečnými fotografiemi z koncertní šňůry. Oficiální trailer najdete tady.


Leonard Cohen - Live In Dublin (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: soul

Leonard Cohen - Live In Dublin
Ačkoli v září vyšlo Leonardu Cohenovi nové album "Popular Problems", není to pro tento rok od něj vše. Po studiové nahrávce přichází na řadu ještě živák "Live In Dublin", který je prvním a jediným kompletním záznam koncertu tohoto kanadského zpěváka. Tříhodinový záznam byl pořízen 12. září 2013 v dublinské O2 areně a zachycuje Cohena v jeho vrcholné koncertní formě, obklopeného muzikanty, se kterými odjel celosvětové turné během let 2012 až 2013. Na tomto koncertě představil kromě svých největších hitů především nahrávky z alba "Old Ideas". Vystoupení mělo celkem tři části včetně osmi přídavků a zaznělo na něm celkem třicet písniček. Ty v kompletní podobě najdete na třech CD a k nim bude přiložené ještě bonusové DVD, respektive Blu-Ray se videozáznamem koncertu, který byl poprvé pořízený v HD rozlišení. Filmová verze navíc obsahuje i tři bonusové písně natočené v Kanadě. Více může napovědět i trailer na YouTube.com.


Traband - Vlnobeat (Indies Scope)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk / rock / world music

Traband - Vlnobeat
Dvacet let uběhlo od doby, co Traband poprvé vyjel z garáže na hudební scénu a není lepší oslava než zbrusu nové album. Dostalo název "Vlnobeat" a čtrnáct skladeb Jardy Svobody na něm kapela přetavila v radostný punk, radikální lovestory a lyrické protestsongy. Beaty se vlní a těkají na základech tanečních a rockových rytmů, lapají feeling psychedelie let šedesátých, nevynechají country a přes potrhaný punk se vrací k základům toho nejlepšího z Trabandu. Kapela nahrávála ve svém klasickém složení (tuba-trumpeta-kytara-bicí) obohaceném o hráče na pětistrunné banjo Radima Humla ve studiu Bubny Michala Ditricha, jehož hudební minulost (Hypnotix, Babalet, Abraxas) kapelu taktéž silně ovlivnila. Poslední tři alba kapely se nesla v duchu příběhů, epických textů či dokonce lyrického pohledu na lidský osud a krajinu, ve které žijeme. Tentokrát se vrací se zpět k písňovým textům a příběhy se do nich dostávají zkratkovitou až heslovitou formou. Co všechno to znamená, můžete zjišťovat poslechem na stránkách Indies Scope.


McBusted - McBusted (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop rock / pop punk

McBusted - McBusted
Víte, co vznikne, když spojíte McFly a Busted? No přece McBusted. Tato pop rocková superskupina se dala poprvé dohromady loni při výročním koncertu k deseti letům McFly. Pokračovalo to koncertním turné, jehož jedenáct zastávek se vyprodalo tak rychle, že se nakonec rozrostlo na více než trojnásobek. Tento úspěch logicky vyústil v eponymní debutové album. Nepodílel se na něm ovšem zpěvák Busted Charlie Simpson, který se soustředí na sólovou kariéru. Zbylí členové obou kapel k sobě přizvali Steva Robsona a s ním natočili desku, která osciluje mezi pop rockem a pop punkem. Do studia si navíc pozvali i pár hostů. Vypomohl jim například zpěvák All Time Low Alex Gaskarth, basák Blink-182 Mark Hoppus nebo Rivers Cuomo z Weezer. První čtyři ochutnávky z "McBusted" včetně prvního singlu "Air Guitar" sdílí šestice na svém VEVU. Pokud vás zaujmou, pak rovnou přejděte standardní edici s dvanácti písničkami a pořiďte si deluxe verzi s patnácti.


Trent Reznor & Atticus Ross - Gone Girl (soundtrack) (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: filmová hudba / dark ambient

Trent Reznor & Atticus Ross - Gone Girl (soundtrack)
Už od října se našimi kiny prohání film Davida Finchera natočený na motivy knihy spisovatelky Gillian Flynn "Gone Girl" - "Zmizelá" a nyní k němu konečně i u nás přibude také soundtrack. Nedílnou součástí filmového zpracování, kde hlavní role obsadili Ben Affleck, Rosamund Pike a Neil Patrick Harris, je totiž i hudba, kterou má ji na svědomí dvojice Trent Reznor - Atticus Ross. Oba pánové mají na svém kontě jak Oscara za hudbu k filmu "The Social Network", tak i Grammy za hudbu ke snímku "The Girl With The Dragon Tattoo". Pro toto drama složili hudbu ve stylu temného ambientu a pro soundtrack ji poskládali do celkem jedenadvaceti skladeb. Část z nich uslyšíte na speciálním profilu soundcloud.com.


Lena Yellow - Positivity
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / folk

Lena Yellow - Positivity
Pod jménem Lena Yellow se skrývá jedna z členek Yellow Sisters a její sólový projekt. Ten začal již před čtyřmi lety, kdy ji pianista Tomáš Sýkora oslovil pro spolupráci na novém projektu. Z repertoáru Leny a Sýkorových autorských skladeb dokonce vzniklo demo, které je díky společnému naladění na soulovou, popovou a jazzovou hudbu utvrdilo v zájemné spolupráci. Tu ale na několik let přerušilo těhotenství Leny a vrátili se k němu až po dvou letech, kdy dali dohromady kapelu a začali zkoušet. Přidali se k nim Adam Koller na bicí, Miloš Klápště na basu a Tomáš Fuchs na kytaru a v létě začali nahrávat v Biotech studiu u Ecsona Waldese. Zde vznikla deska "Positivity", na níž si zahostovali i černošští zpěváci z Berklee College Of Music. Dalšími vokálními hosty jsou Yannick Tevi a Annamária Cecília Almeida. Mezi devítkou autorských skladeb najdete i dvě předělávky. Ta první patří skupině Incognito a ta druhé písničkářce Carole King. První tři vzorky a videoklip k singlu "Fever" nahráli na svůj web.


Demi Lovato - Demi - Deluxe Repack (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / rhytm and blues

Demi Lovato - Demi (Deluxe Edition)
Ačkoli Demi Lovato už pomalu chystá nové studiové album, přesto se ještě vrátila k rok a půl staré nahrávce "Demi", pro níž připravila deluxe edici. V ní k původnímu albu přidala hned sedm bonusových písniček. Mezi nimi najdete tři živé nahrávky z Anaheimu, živou předělávku písničky Eda Sheerana "Give Me Love", singlovou verzi filmové "Let It Go", novinku "I Hate You, Don't Leave Me" a v neposlední řadě také duet s Olly Mursem "Up". Kompletní seznam skladeb včetně ukázek je k dispozici v internetovém obchodě Amazon.de.


Irena Budweiserová - Hold On (Indies MG)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: spirituály

Irena Budweiserová - Hold On
S menším zpožděním se k nám dostalo nové album Ireny Budweiserové "Hold On". Někdejší členka slavného Spirituál Kvintetu se s touto deskou vrátila právě ke své někdejší skupině a natočila pro něj dvanáct spirituálů, včetně třeba "Scandalize My Name". Dva z nich pak opatřila vlastním českým text. Desku natočila se svojí doprovodnou skupinou Blue Soul v sestavě: Miroslav Linka a Jaroslav Šindler - kytary, Petr Dvorský - kontrabas a baskytara a Tomáš Reindl - perkuse. Jako hosté se v jedné písni objevili zpěvačka Eliška Černá a klavírista Jiří Vidasov. Celou desku můžete poslouchat na stránkách vydavatelství Indies MG.


Jethro Tull - War Child (40th Anniversary Edition Theatre Edition) (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk / pop / šanson

Jethro Tull - War Child (40Th Anniversary Edition Theatre Edition)
Jethro Tull působili odjakživa na hudební scéně jako vizionáři a když v roce 1974 vydali svou multiformátovou desku "War Child", svůj postoj na hudební scéně výrazně upevnili. Nyní míří na pulty speciální rozšířená edice vytvořená ke čtyřicetiletému výročí projektu. Bude obohacená navíc o dříve nevydané písně, orchestrální kusy a raritní videa. Fanoušci si ji budou moct zakoupit na dvou CD a dvou DVD discích společně s osmdesátistránkovým bookletem a podrobnou anotací ke každé písni, kterou připravil Ian Anderson.


Dále vychází:

1349 - The Candlelight Years (Mystic Production)
Anatomy Of Habit - Ciphers + Axioms (Mystic Production)
Bloodbath - Grand Morbid Funeral (Mystic Production)
Bloodbound - Stormborn (Mystic Production)
Boris Blank - Electrified (Universal)
Centinex - Redeeming Filth (Mystic Production)
Einherjer - Av Oss,For Oss (Mystic Production)
Ewigheim - 24/7 (Mystic Production)
Ghost Brigade - IV - One With The Storm (Mystic Production)
Insomnium - The Candelight Years (Mystic Production)
Job For A Cowboy - Sun Eater (Mystic Production)
Ne Obliviscaris - Citadel (Mystic Production)
Panzer - Send Them All To Hell (Mystic Production)
Primordial - Where Greater Men Have Fallen (Mystic Production)
Ring Of Saturn - Lugal Ki En (Mystic Production)
Různí - The Little Mermaid (soundtrack) (Universal)
Solefald - Norronasongen Kosmopolis Nord (Ep) (Mystic Production)
Tři sestry - Best Of (Warner Music)
Varathron - Untrodden Corridors Of Hades (Mystic Production)

Vychází na vinylu:
AC/DC - Rock Or Bust (Sony Music)
Kiesza - Sound Of A Woman (Universal)
Mary J. Blige - The London Sessions (Universal)

Reedice:
Neil Diamond - 12 Songs (Universal)
Neil Diamond - All-Time Greatest Hits/Dlx (Universal)
Neil Diamond - As Time Goes By (Universal)
Neil Diamond - Beautiful Noise (Universal)
Neil Diamond - Dreams (Universal)
Neil Diamond - Home Before Dark (Universal)
Neil Diamond - Hot August Night / Nyc (Universal)
Neil Diamond - Jonathan Livingston Seagul (Universal)
Neil Diamond - Love At The Greek (Universal)
Neil Diamond - September Morn (Universal)
Neil Diamond - Serenade (Universal)
Neil Diamond - The Bang Years 1966-1968 (Universal)
Neil Diamond - The Jazz Singer (Universal)
Neil Diamond - You Don't Bring Me Flowers (Universal)

NÁZORY
  • Take That??? (Petra, 30.11.2014 12:09) Reagovat

    Bylo by možné, abyste alespoň u těch velkých desek kontrolovali, zda máte správné údaje a nespoléhali jen na nějaký Bontonland? V pátek vyšla nová deska Take That, a to i v ČR - hned jsem si jí byla koupit! A i vy sami o tom i v článku (videu) píšete, že deska vyjde 28. listopadu. To fakt není týden, aby v těch přehledech nebyla nějaká závažná chyba!

    • Re: Take That??? (Tomáš Parkan - autor, 30.11.2014 18:34) Reagovat

      To se obávám, že půjde asi jen velmi těžko. Opravdu nemám tolik času, abych mohl dvakrát týdně prolézat ediční plány vydavatelství a koukat, jestli náhodou někdo někde nešoupnul s termínem tam, či onam, což je koneckonců i případ Take That, u nichž nečerpám data z Bontonlandu, ale přímo z edičního plánu Universalu. Kolegové do článků obvykle píší mezinárodní data vydání, která poměrně často nesouhlasí s těmi českými, kterými se řídím já. Jestli se mi podaří dopsat v nějakém přijatelném čase reportáž z Herbieho Hancocka, Take That doplním.

    • Re: Take That??? (chorchoj, 01.12.2014 16:01) Reagovat

      Tak příjemný poslech a hlavně klid; v životě jsou důležitější věci.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Slash, Myles Kennedy & The Conspirators, Winning Group Arena, Brno, 18.4.2024
Naživo: Slash v Brně: Bez Guns N' Roses, zato s vlastní tvorbou Legendární kytarista Slash se po pěti letech vrátil do Česka a v Brně předvedl strhující show plnou hardrockové energie. I když se fanoušci nedočkali hitů Guns N' Roses, Slash je potěšil syrovostí a vlastním materiálem. Přestože... čtěte zde
Vydáno: 19.04.2024 17:47 v sekci Naživo
Aneta Langerová - Není na škodu se jednou za čas ohlédnout zpět
Rozhovory: Aneta Langerová - Není na škodu se jednou za čas ohlédnout zpět "Dvacet let za mnou. Mám pocit, že nemusím nikomu nic dokazovat, ani sama sobě. Důležité je vnímat hudební cestu takovou, jaká je, a nepřetvářet ji do něčeho, co není," říká bilancující Aneta Langerová. Výběrové dvojalbum... čtěte zde
Vydáno: 19.04.2024 08:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
Fletcher - In Search of the Antidote 8/10
Recenze: Fletcher na "In Search of the Antidote" hledala, až našla Americká zpěvačka Fletcher svou kariéru sice odstartovala hned v první řadě amerického X Factoru, stalo se to ale už dávno. Tak dávno, že si tuto informaci můžeme odbýt hned v perexu a celý článek věnovat jejímu skvělému... čtěte zde
Vydáno: 18.04.2024 16:00 v sekci Recenze
Pohled do českých hitparád - 15. týden 2024
Kometa roku 2024 Benson Boone debutuje v top trojce české albové hitparády Letošní rok sice ještě nedošel ani do své třetiny, vypadá to však, že o jeho největším hudebním objevu je rozhodnuto. Americký zpěvák Benson Boone boduje po úspěchu singlu "Beautiful Things" také s albovou prvotinou. Nahrávka... čtěte zde
Vydáno: 18.04.2024 10:00 v sekci Novinky | České hitparády
Dave Matthews Band, O2 universum, Praha, 16.4.2024
Naživo: V hlavní roli hudba. Dave Matthews Band přivezl do pražského O2 universa neokázale strhující koncert Dave Matthews Band v Česku zahrál poprvé až před pěti lety. Na kapelu s více než třiceti lety na hrbu je to docela pozdě. Návrat poté zhatila pandemie. Nakonec se dobrá věc podařila a Prahu letos americká parta nevynechala.... čtěte zde
Vydáno: 17.04.2024 20:21 v sekci Naživo
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Rozhovory: Aneta Langerová - Není na škodu se jednou za čas ohlédnout zpět (19.04.2024 08:00)
- Nové desky 15/2024 - od Marka Knopflera přes Mirai po girl in red (17.04.2024 09:30)
- Nové desky 14/2024 - od X Ambassadors přes The Black Keys po Bensona Boona (10.04.2024 10:00)
- Nové desky 13/2024 - od Beyoncé přes Sum 41 po Sheryl Crow (03.04.2024 15:00)
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu (18.03.2024 19:30)
- Desce "The Downward Spiral" je 30 let. "Pořád mi láme srdce," dojímá se Trent Reznor (18.03.2024 11:03)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Video: Aneta Langerová nás v novém klipu provádí "Zázračnou písně krajinou" (13.03.2024 10:51)

ALBUM TÝDNE 16/2024

The Libertines
All Quiet On The Eastern Esplanade

Je tomu už dlouhých devět let, co The Libertines fanouškům naservírovali povedenou desku "Anthems For Doomed Youth". Nyní se anglická formace vrací, aby se vytáhla se svým dlouho očekávaným čtvrtým albem "All Quiet On The Eastern Esplanade". Obstála také tentokrát?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)
Čt 16.05.
Akon (US) (Forum Karlín, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Prince The Prodigy Justin Bieber Vladimír Mišík Kabát Adele AC/DC Queen Sia U2 Themroc Taylor Swift Bono Rush Mirai Beyoncé Lady Gaga Linkin Park Liam Gallagher Imagine Dragons
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu