shop.musicserver.cz
Nové desky pro 19. týden

Nové desky pro 19. týden

Vydáno: 04.05.2014 14:17 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Ačkoli je teď díky svátkům volnější období, v případě hudebních novinek to neplatí. S novými tituly se hlásí Kanaďanka Sarah McLachlan, americká kapela Santana, český Žlutý pes, švédská Lykke Li, Angličanka Lily Allen, nizozemská Epica, americká houslistka Lindsey Stirling, po více jak dvaceti letech i Pixies a s EP australští Movement.

Pokud se v pondělí 5. května vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Sarah Mclachlan - Shine On (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: folk / akustická hudba

Sarah Mclachlan - Shine On
Kanadská písničkářka a multi-instrumentalistka Sarah McLachlan své fanoušky opět napínala čtyři roky, než připravila nástupce alba "Laws Of Illusion". Její novinka dostala název "Shine On", ovšem téma, respektive, to co album nejvíce ovlivnilo, tak pozitivní jako název, rozhodně nebylo. Inspirací jí totiž byla smrt otce. Při skládání vsadila na osvědčený tým, kde najdete jména jako Luke Doucet, Pierre Marchand nebo Tom Douglas, a k nim přibrala i hitové autory, jakým je například Matt Morris (Christina Aguilera, Kelly Clarkson, Cher), nebo Hillary Lindsey, známá především z country scény. Výsledkem je celkem jedenáct skladeb pro standardní edici a o dvě více pro deluxe edici. Ukázky všech, tedy všech třinácti, nabízí internetový obchod Supraphonline.cz.


Santana - Corazón (Bertus)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: latin rock

Santana - Corazón
Americká latin rocková kapela Santana vedená kytarovým mágem Carlosem Santanou se loni po dlouhých letech vrátila v původní sestavě na koncertní pódia, ovšem na nové desce "Corazón" tuto sestavu neuslyšíte. Nahrála ji totiž parta, se kterou Carlos Santana objíždí svět. "Corazón" je navíc po dlouhé době čistě latino albem, na kterém uslyšíte po převážnou dobu pouze španělštinu. Tomu odpovídají i hosté, kteří doprovodili jednotlivé songy svými vokály. Najdeme mezi nimi jména jako Juanes, Samuel Rosa, Ziggy Marley, Gloria Estefan, Miguel, Diego Torres, Romeo Santos nebo Pitbull, který pro toto album předělal známý hit "Oye Como Va". Slavnými hosty, kteří ale přispěli svým muzikantským uměním, jsou i jazzový saxofonista Wayne Shorter a jazzová bubenice Cindy Blackman. Celkem se můžete těšit na dvanáct skladeb v případě standardní verze a o tři více v případě té s označením deluxe edition. Ukázky všech skladeb alba, které produkoval Lester Mendez, nabízí exkluzivně Deezer.


Lily Allen - Sheezus (Warner Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / electropop

Lily Allen - Sheezus
Anglická zpěvačka Lily Allen si po velmi úspěšné poslední desce "It's Not Me, It's You" vzala na nějaký čas volno. Loni naznala, že je čas na návrat a vydala první singly z alba, které vychází nyní pod názvem "Sheezus". Jeho název je tak trochu poctou Kanye Westovi a jeho skladbě "Yeezus" a Lily Allen pro něj společně s producenty Gregem Kurstinem, Shellbackem a DJ Dahim připravila dvanáct písniček, které tentokrát kombinují pop s elektronikou a syntpopem. Z alba už vyšly čtyři singly a jejich videa má už zpěvačka na svém webu. Pokud by se vám líbily, můžete rovnou pátrat po deluxe edici se dvěma songy navíc.


Pixies - Indie Cindy (Mystic Production)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: alternativní rock

Pixies - Indie Cindy
Stačily čtyři studiovky, aby se stali hudební ikonou a pyšnili se přízviskem Tvůrci moderního rocku. Ano, řeč je o amerických Pixies, kteří nyní uvádí na trh pátou studiovku "Indy Cindy", kterou Ondřej Hricko ve své recenzi ohodnotil vysokou devítkou. Novinková deska je totiž první deskou, kterou kapela vydala od roku 1991 (dva roky na to se rozpadla a před deseti lety se opět dala dohromady). Na desce najdete kombinaci všech písní, které Pixies vydali na třech EP v průběhu posledních dvou let. Jejich produkci obstaral Gil Norton, který se také podílel na poslední nahrávce "Trompe le Monde", "Doolittle" a "Bossanova". Z rádií jistě budete znát singl "Blue Eyed Hexe", my vám ale nyní k poslechu nabídneme kousek "Snakes".


Lindsey Stirling - Shatter Me (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: dubstep / klasický crossover / electro house

Lindsey Stirling - Shatter Me
Necelé dva roky po eponymním debutu se americká houslistka, tanečnice a skladatelka Lindsey Stirling vrací s druhým albem "Shatter Me". Svůj stylový mix dubstepu, klasického crossoveru, electro house, trance, hip hopu a klasiky rozdělila do dvanácti skladeb, s nimiž ji vypomohl SILAS, Marko G, Robert DeLong a americká písničkářka Dia Frampton, která si v jedné ze skladeb i zazpívala. Jako druhého hosta si na album pozvala zpěvačku hard rockových Halestorm Lzzy Hale. První ukázky skladeb najdete na webu Lindsey Stirling. Komu se její tvorba líbí, může si jí vychutnat i naživo: 20. října totiž vystoupí v pražské Incheba Aréně.


Žlutý pes - Stroj času (Warner Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / rock / alternativa

Žlutý pes - Stroj času
Osazenstvo formace Žlutý pes má za sebou velký křest novinkové desky "Stroj času", který proběhl 30. dubna v pražském Lucerna Music Baru. Nahrávka vznikala v dejvickém studiu Faust Records a jak sami muzikanti uvádí, jde o "zlatý poklad", tedy o skladby, které těšily posluchače v osmdesátých letech, ale prozatím nebyly zvěčněny na hudebním nosiči. V té době totiž patřila kapela společně s dalšími (Jasná páka, Pražský výběr) mezi zakazované umělce. Za písněmi stojí především Ondřej Hejma a Ivan Hlas. Posluchači se mohou těšit také na tři předělávky - písně původně od Boba Dylana, Molly Hatchet a Lynyrd Skynyrd.


Lykke Li - I Never Learn (Warner Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: indie rock / dream pop

Lykke Li - I Never Learn
Švédská zpěvačka a multi-instrumentalistka Lykke Li se po třech letech rozhodla navázat na velmi úspěšné album "Wounded Rhymes", za které si odnesla dvě švédské Grammy. Novinku pojmenovanou "I Never Learn" připravovala stejně jako předchůdce společně s Björne Yttlingem ze skupiny Peter Bjorn and John, a k němu poprvé přibrala ještě Grega Kurstina, který pomáhal s deskami Kelly Clarkson, Pink, nebo Kylie Minogue. V tomto týmu napsala a nahrála devět písniček, včetně prvního singlu "No Rest For The Wicked". Ten i zbývajících osm dalších můžete slyšet díky streamu celého alba.


Epica - The Quantum Enigma (Mystic Production)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: symfonický metal

Epica - The Quantum Enigma
Jedna z nejvíce ostře sledovaných kapel současné metalové scény, nizozemská Epica, útočí na své posluchače další dávkou muziky. Tentokrát se jedná o desku "The Quantum Enigma". Na rozdíl od předchozí "Retrospect" začíná nahrávka novou kapitolu v historii Epiky. "Více než kdy dříce můžeme říct, že tato deska je dílem celé kapely. Když jsme na něm pracovali, měli jsme v hlavách jediný cíl: Udělat takovou desku, která by Epiku vyzdvihla na vyšší úroveň," prozradili muzikanti. Deska bude navíc dostupná v pěti různých provedení - jako standardní CD, 2CD digipack, 3CD earbook, dvoj vinyl a také digitálně. Ještě než se ale pro jednu z verzí rozhodnete, navštivte YouTube.com kanál vydavatelství Nuclear Blast Records, kde najdete několik novinkových písní.


Natalie Merchant - Natalie Merchant (Warner Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: folk / alternativní folk

Natalie Merchant - Natalie Merchant
Americká písničkářka a členka skupiny 10,000 Maniacs Natalie Merchant se po dlouhých třinácti letech vrací k ryze vlastní tvorbě. Se jménem nástupce čtyři roky starého koncepčního alba "Leave Your Sleep" si moc hlavu nelámala a pojmenovala ho jednoduše po sobě. Do studia si pozvala opět svoji původní doprovodnou kapelu a nahrála s nimi celkem jedenáct písniček, které se zvukově vrátily ke stylu folku založenému na smyčcích, žestích a dechových nástrojích. Nahrávku si i sama produkovala a coby hosty na ní přivítala Simi Stone, písničkářku Elizabeth Mitchell a gospelovou zpěvačku Corliss Stafford. První ochutnávky v podobě ukázek vybraných skladeb a videoklipu k prvnímu singlu "Giving Up Everything" naleznete na stránkách vydavatelství Nonesuch.


Cherry Poppin' Daddies - White Teeth, Black Thoughts (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: swing / jazz / rockabilly

Cherry Poppin' Daddies - White Teeth, Black Thoughts
Američtí Cherry Poppin' Daddies budou zajímat zejména fanoušky radostného rocku. Formace, která oslavila v roce 2002 návrat na hudební scénu, má pro své příznivce připravené další album s pořadovým číslem šest. Novinka s titulem "White Teeth, Black Thoughts" je silně orientovaná na swingovou a jazzovou hudbu, i když luxusní edice desky čítá navíc ještě CD ve stylu americany. Standardně se posluchači mohou těšit na jedenáct skladeb. Ukázku písní naleznete na YouTube.com kanálu kapely, případně na stránkách internetového obchodu Amazon.com.


Ben Harper, Ellen Harper - Childhood Home (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: fok rock / blues rock / americana

Ben Harper, Ellen Harper - Childhood Home
Na začátku loňského roku americký písničkář a multiinstrumentalista Ben Harper vydal společně s Charliem Musselwhitem album "Get Up!", za které letos dostal cenu Grammy za nejlepší bluesové album. Není tedy divu, že na novince "Childhood Home" se rozhodl opět pro spolupráci, tentokrát ale s člověkem jemu nejbližším, a sice se svojí matkou Ellen. Dohromady napsali a nahráli celkem deset písniček v duchu tradic americké hudby, tedy blues, folku, rocku a americany. Všech deset si můžete poslechnout díky exkluzivnímu streamu na stránkách časopisu Rolling Stone.


Echo & The Bunnymen - Meteorites (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: alternativní rock / indie rock

Iggy Azalea - The New Classic
S deskou "Meteorites" si Echo & The Bunnymen můžou připsat další zářez do své bohaté, nyní už dvanáctičlenné diskografie. Desetiskladbovou nahrávku produkoval Youth, baskytarista Killing Joke. Sám frontman Ian McCulloch k desce prozradil, že je to "jedna z nejlepších desek kapely na hodně dlouhou dobu. "Meteorites" představují to, co Echo And The Bunnymen znamenají a mají znamenat - nedotknutelnost, krásu a realitu. Změnilo mi to život." Z deseti písní na albu si nyní můžete poslechnout hned první "Lovers On The Run". Stačí navštívit webovky pledgemusic.com.


Tip týdne

Movement - Movement (EP) (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: indie pop

Movement - Movement (EP)
Jména Jesse James Ward, Lewis Wade a Sean Walker vám asi moc neřeknou a dost možná ani jejich projekt Movement, nicméně fanoušci indie popu a experimentálního post-rocku by měli jistě zpozornět. Toto australské jim totiž představuje své debutové eponymní EP, které by určitě neměli opomenout. Zařadili na něj celkem pět skladeb o celkové délce dvaceti minut a internetová šeptanda o nich hovoří s velkým nadšením. Zda se vám trefí do vkusu, můžete posoudit prostřednictvím jejich soundcloud.com, kam všechny skladby nahráli.


Rea Garvey - Pride (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop

Rea Garvey - Pride
Jméno zpěváka a hudebníka Rea Garveyho bude povědomé asi jen větším hudebním fanouškům, nicméně většina z vás zná tohoto umělce jako frontmana a zakladatele úspěšné formace Reamonn. Zpěvák zkouší štěstí ale i jako sólový umělec a k fanouškům posílá CD "Pride". Nástupce tři roky starého debutu "Can't Stand The Silence" čítá jedenáct písní. Pokud si ovšem budete chtít udělat velkou radost, je tu pro vás připravená zvláštní limitovaná edice s bonusovým diskem navíc. Nechybí ani DVD, na kterém najdete dokument z turné a zákulisní materiál. Pro hudební ukázky navštivte stránky amazon.de.


Dále vychází:

50 Cent & Kidd Kidd - Everytime I Come Around (singl) (Universal)
Arkona - Yav (Mystic Production)
Bart Westerlaken - Love Eternal (Universal)
Black Stone Cherry - Magic Mountain (Warner Music)
Brother Firetribe - Diamond In The Firepit (Universal)
Doro - Raise Your Fist (30 Years Anniversary Edition) (Mystic Production)
Gruff Rhys - American Interior (Universal)
Havana Brown - Warrior [Remixes] (Universal)
Impossible - Second Thoughts (Universal)
Jake Bugg - Turpin Hero [From Turn] (singl) (Universal)
Kan Wakan - Midnight Moon (EP) (Universal)
Kent - Tigerdrottningen (Universal)
Olympe - Une Vie Par Jour (Universal)
Různí - Blue Note 101: A Jazz Introduction (Universal)
Různí - Blue Note 101: Cocktail Jazz (Universal)
Různí - Blue Note 101: Jazz And Coffee (Universal)
Různí - Blue Note 101: Jazz Icons (Universal)
Různí - Blue Note 101: Jazz Standards (Universal)
Různí - Blue Note 101: Latin Jazz Rhythms (Universal)
Různí - Blue Note 75 (Universal)
Seven Lions - Worlds Apart (EP) (Universal)
Us The Duo - No Matter Where You Are (Universal)
Xandria - Sacrificium (Mystic Production)
Young & Sick - Continuum Ep (EP) (Universal)

Vychází na vinylu:
Epica - The Quantum Enigma (Mystic Production)
Lily Allen - Sheezus (Warner Music)
Lykke Li - I Never Learn (Warner Music)
Pixies - Indie Cindy (Mystic Production)
Žlutý pes - Stroj času (Warner Music)

Reedice:
50 let FSB - (Supraphon)
Aleš Sigmund - Kytarové vzpomínky (Supraphon)
Antonín Dvořák - Kvartety, maličkosti, drobnosti, Gavota (Hála,J. / Suk,J. / Koďousek,J. / Chuchro,J.) (Supraphon)
Antonín Dvořák - Legends (SFB / J. Pinkas) (Supraphon)
Beryl Bryden - Pražský dixieland (Supraphon)
Big Beat 64-65 (Přenosilová, Gott,...) (Supraphon)
Big Beat šedesátých let (1968-70) (Supraphon)
Cassandra Wilson - Blue Light 'Til Dawn (Universal)
Check The Czechs! Zahraniční songy v domácích verzích 70. léta (Supraphon)
Cvičíme s hudbou 8. (Supraphon)
Česká varhanní hudba 18.století (Vaňhal, Zach / Reinberger) (Supraphon)
Československý komorní orchestr Praha (Supraphon)
Děčínská kotva Supraphon 5 (Supraphon)
Divoký koně (Hity Karla Mareše) (Supraphon)
Dmitrij Šostakovič/Alfred Schnittke - Hudba Ruska 20. Století (SOČR / Kout / Pardubický komorní orchestr) (Supraphon)
Džez na koncertním pódiu (Supraphon)
Eva Pilarová - Story II (Supraphon)
František Ringo Čech 1983 (Supraphon)
Greenhorns (Zelenáči) - Zlatá éra hity z let 1969 - 1976 (Supraphon)
Matuszek, Kaňka - Písně (Haas,P./Krása,H./Schulhoff,E.) (Supraphon)
Hana Hegerová - Paběrky (Supraphon)
Heinrich Heine - Básně (Supraphon)
Hity 1962 (Supraphon)
Hity 1964 (Supraphon)
Hradišťan - Byla vojna, byla (Supraphon)
Hudba Arnhémské země (Supraphon)
III. Celostátní spartakiáda (Supraphon)
Ilja Hurník - Apokryfy aneb hudba neutěšitelka (Supraphon)
Ivan Hlas - Noční chodec (Supraphon)
Jana Petrů - Den je krásný (Supraphon)
J. Popper - Výběr písní 3 (Supraphon)
Jazzrocková dílna (Supraphon)
Josef Strejček - Čtvero ročních období (Pražská komorní dechovka) (Supraphon)
Karel Gott - Originální nahrávky ze 60. Let (Supraphon)
Karel Gott - Pár havraních copánků (1) /1960-1964/ (Supraphon)
Karel Gott - Zpívá Karel Gott (3) (Supraphon)
Karel Štědrý - Utíkám vzpomínkám (Supraphon)
Antonín Kraft/Mikuláš Kraft - Koncert pro violoncello, Polonéza (Hošek, FOK / Hrnčíř) (Supraphon)
Lidové písničky z Červenokostelecka (Malá dechová hudba Květovanka) (Supraphon)
Miloslav Disman - Na pomoc recitačním třídám lidových škol umění a recitačním kroužkům i jednotlivcům lidové tvořivosti (Supraphon)
Marsyas - Pieces Of Favour (Supraphon)
Martha & Tena Elefteriadu - Modré království (Supraphon)
Melodie z lásky (Supraphon)
Michal Pavlíček - Minotaurus (Supraphon)
Milan Chladil - Jako tenkrát (Supraphon)
Mini Jazz 10 - 13 (Supraphon)
Olympic - Singly (1964-65) Hvězda na vrbě ... (Supraphon)
Pavlína Filipovská - Včera neděla byla (20x) (Supraphon)
Peter Lipa - Škrtni, co se nehodí (Supraphon)
Písničky jedné plavovlásky (Supraphon)
Plavci - On The Country Road (Supraphon)
Pod sluncem jižní Moravy (Supraphon)
Prague Spirit Quartet - Hudba pro horní palubu Titanicu (Supraphon)
Ronnie Foster - Cheshire Cat (Universal)
Ronnie Foster - Live: Cookin' With Blue Note At Montreux (Universal)
Ronnie Foster - On The Avenue (Universal)
S+H - Spejbls Amorosiade (Supraphon)
S+H - Spejbls Urlaub Mit Hurvínek (Supraphon)
Seifert - Maminka (Supraphon)
Smetanovo Kvarteto - Dvořák, Mozart - Smyčcový kvartet As Dur, Smyčcový kvartet č. 19 C Dur (Supraphon)
Sočr 1926 - 1976 (Josef Hrnčíř, Jaroslav Krombholc) (Supraphon)
Spejbl's Herzliche Metaferosen, Der Wiehnachtskarpfen. Der Weihnachtsgeschichte Mit Einem Weihnachtsgruss Von Spejbl & Hurvínek (Supraphon)
Starošumavská dechová kapela ze Sušice (Supraphon)
Světový Melodram /2/ (Supraphon)
Svobodová,J./Ztracená kapela/Učedníci/Sbor z Letohradu-Orlice - Křesťanské písně (Supraphon)
The Best Of Martha & Tena (Supraphon)
Twist, Twist, Twist (Supraphon)
Václav Hybš a jeho hosté (Supraphon)
Ve jménu života, radosti a krásy (SOČR/ Hrnčíř) (Supraphon)
Waldemar Matuška - Růže z Texasu (Supraphon)
Waldemar Matuška - Sedm dostavníků a další hity z let 1960 - 72 (Supraphon)
Zpěvy staré Francie - (Supraphon)
Zvukové efekty - Sport - Divadlo (Supraphon)

NÁZORY
  • Lily (reb, 04.05.2014 21:12) Reagovat

    Až na to, že deluxe Lily Allen má navíc druhé album s pěti(!!) ne se dvěma songy. Takže celkově je jich 17 a ne 14. :) A je to perfektní album. Nezklamala.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
Mirai ft. Majk Spirit - čas rány zahojí 3/10
Video: Mirai a Majk Spirit v novince "čas rány zahojí" nemají daleko k hudebnímu odpadu Pět singlů během čtyř měsíců. Takhle se Mirai chystají na vydání nového alba. Zatímco počet zveřejněných písní a doprovodných videoklipů je působivý, hudebně novinky drhnou. A ta úplně nejčerstvější nazvaná "čas rány... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Upřímná Lily Allen: "Děti mi zničily kariéru" (14.03.2024 18:56)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)
- Nové desky 3/2024 - od Green Day přes B-Side Band po Sleater-Kinney (24.01.2024 21:30)
- Nové desky 1-2/2024 - od The Vaccines přes Magnum po Kali Uchis (17.01.2024 08:30)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott AC/DC Queen Adele Sophie Ellis-Bextor Taylor Swift Kabát Lucie Vondráčková Madonna U2 Dua Lipa Kryštof Rush Billie Eilish Mirai Bono
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu